Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Serie A (ITA)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 76,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Sad ih treba jebati.  Daj Vlahovica na cetvorogodisnju pozajmicu, bez obaveznog otkupa i da ga posle placamo na 6 godisnjih rata.   

• King Chelsea
    King Chelsea

De Gea sinoc skida dva penala igracima Milana, prvo Theu Hernandezu pa Abrahamu, da bi Fonseca posle utakmice izjavio da je Pulisic zapravo taj koji je trebao izvoditi penale, haha e to je kad odeš u

• Na kraju ce Napulj slaviti Pedra koliko i Kontea.

Objavljene slike

Sveke godine oni prave neku veliku raciju i na kraju nadju qrac. 

Nadju svasta ali ne urade nista. Kol'ko su ocajni i jadni, najprljavija liga u zapadnoj Evropi. Bez konkurencije.

Samo da se kaze da ce Gomez primati 93 k sedmicno u Fiorentini, 4.5 miliona godisnje.

"Mnogo puta sam nosio dres Rome, a ove sezone ću to uraditi i poslednji put" 

Princ Rima na kraju sezone odlazi u penziju

Tevez: "Nogomet u Italiji je mnogo bolji nego nogomet u Engleskoj. Ovdje se više trči nego na Otoku. Također, i podrška navijača je mnogo veća i bolja."

Al komentari xD hahahahaah, umirem. Evo:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=409234659185095&set=a.244143489027547.50268.244129782362251&type=1&relevant_count=1

Možda je iz Sandžaka, pa mu zato govore.

Nadju svasta ali ne urade nista. Kol'ko su ocajni i jadni, najprljavija liga u zapadnoj Evropi. Bez konkurencije.

Samo da se kaze da ce Gomez primati 93 k sedmicno u Fiorentini, 4.5 miliona godisnje.

Italija je sve samo ne zapadna Europa. Prije zapadni Balkan :D

Moratti prodao 75% dionica indonezanskom biznismenu za €300m tako da Moratti vise nije vecinski vlasnik Intera.

Vjestacki klub.

Hehe ruše se dinastije u Italiji. Sensi u Romi, Moratti u Interu, za koju godinu i Berlusconi će prodat Milan. Jedino Juve i famiglia Agnielli imaju neke izglede da prežeive jako dugo.

Zato sto je porodica Agnielli finansijski jedna od najjacih u Italiji. Jos od 30ih kad su kupili klub.

• 2 sedmice kasnije...
1 kolo
Inter - Genoa
Sampdoria - Juventus
Napoli - Bologna
Verona - Milan
Lazio - Udinese
Parma - Chievo
Torino - Sasuolo
Livorno - Roma
Fiorentina - Catania
Cagliari - Atalanta

Navodno je Gvardiola napao Juve da troši previše novca, na šta je Konte odgovorio:

„Gvardiola je očigledno još uvek zaglavljen u vremenu kada je igrao za Brešu. Mislim da bi trebalo da se koncentriše na svoj klub“.

„Meni ne izgleda da je on došao u klub koji nema para. Ne volim da slušam takve besmislice da Juventus troši previše novca“, dodao je Italijan.

Možeš mi objasniti šta znači vještački klub???

Sarkazam.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.