Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Serie A (ITA)

Istaknuti odgovori

Evo je, krece prekosutra, moj osobni favorit ove godine Inter, vaš?

Evo i da predstavimo novosti među ekipama:

Milan:

-In: Taiwo, Mexes, Aquilani, Nocerino

-Out: Onyewu, Strasser, Papastathoupoulos, Oddo, Jankulovski, Pirlo, Montelongo, Boriello, Vila, Merkel, Legrottaglie, Ronaldinho

Inter:

-In: Castaignos, Viviano, Nagatomo, Alvarez, Jonathan, Poli, Forlan, Zarate

-Out: Materazzi, Suazo, Kharja, Obinna, Eto'o, Pandev, Santon

Napoli:

-In: Inler, Pandev

-Out: Maggio

Udinese:

-In: Neuton, Brkić, Sissoko, Doubai, Barreto, Fabbrini, Larangera, Pereyra

-Out: Pepe, Motta, Sanchez, Inler, Zapata

Lazio:

-In: Lulić, Klose, Sculli

-Out: Zarate, Muslera, Lichsteiner

Roma:

-In: Stekelenburg, Heinze, Jose Angel Valdes, Kjaer, Gago, Pjanić, Lamela, Krkić, Borini, Osvaldo, Boriello

-Out: Doni, Mexes, Riise, Menez, VuÄinić

Juventus:

-In: Pirlo, Motta, Pepe, Quagliarella, Amauri, Lichtsteiner, Vidal, VuÄinić, Estigarribia, Elia

-Out: Giovinico, Aquilani, Traore, Salihamidžić, Melo, Sissoko, Grygera

• Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 76,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Sad ih treba jebati.  Daj Vlahovica na cetvorogodisnju pozajmicu, bez obaveznog otkupa i da ga posle placamo na 6 godisnjih rata.   

• King Chelsea
    King Chelsea

De Gea sinoc skida dva penala igracima Milana, prvo Theu Hernandezu pa Abrahamu, da bi Fonseca posle utakmice izjavio da je Pulisic zapravo taj koji je trebao izvoditi penale, haha e to je kad odeš u

• Na kraju ce Napulj slaviti Pedra koliko i Kontea.

Objavljene slike

Meni je ponekad simpa Milan.

Jedan put sam se kladija i izgubija, drugi put su mi bili zadnji par i troduplo dobija te su zato moj favorit. :)

Inaće, imaju zanimljivog vlasnika, papi aka Rocco Siffredi, The Italian Stallion :lol:

• Autor

Smatram da ce se od navedenih svi osim udinesea boriti za titulu, Roma i Juventus su napravili veliki posao ovog prijelaznog roka, Lazio solidno, Napoli nije nikoga prodao a pojacao se, Milan i Inter uvijek opasni...nazalost meni simpa klub udinese je prodao sve sto je mogao..

Sutra otvorenje Juventus Arene, igraju protiv Notts Countya, kapacitet cca. 41K ljudi i 5300 auta s tim da se može povećati za još 15K.

juventusarena.png

Juventusstadium.jpg

Posto u ovim ostalim ligama sam uvjek za "slabije" opet cu navijati da osvoji Napoli, Roma ili Lazio, Roma mi je drag tim a posebno cu ih pratiti zbog ovih silnih pojacanja i naravno Pjanica, Napoli je ovaj prijelazni rok napravio odlican posao prije svega jer nisu prodali ni jednog kljucnog igraca a uz to su i doveli par, Klose i Cisse su meni jako dragi igraci i lijepo ce ih biti gledati u dresu Lazia

Realno Milan je opet favorit za titulu, ali ovaj Napoli je strasan, jaci su nego prosle godine, nisu prodali Maggia a doveli su i jos par pojacanja koja nisu napisana u prvom postu, mogli bi oni ove sezone jos vise iznenaditi nego predhodne. :)

Juventus je danas odigrao predobro, ubili su ni malo lakog protivnika, Pirlo fenomenalan sa asistencijama, igra izuzetno napadacka, Roma je razocarala ali isti slucaj kao PSG, treba vremena da se uklope novi igraci, Pjanic odigrao citavu utakmicu onak, dok je Tottia tesko da ce on izvoditi i aut, ali nema veze vrijeme je pred njim

• Autor

Juventus je danas odigrao predobro, ubili su ni malo lakog protivnika, Pirlo fenomenalan sa asistencijama, igra izuzetno napadacka, Roma je razocarala ali isti slucaj kao PSG, treba vremena da se uklope novi igraci, Pjanic odigrao citavu utakmicu onak, dok je Tottia tesko da ce on izvoditi i aut, ali nema veze vrijeme je pred njim

gledo sam juve 2. pol., predobro igraju, mogli bi opasno napast titulu ukoliko nastave ovako, svi igraci se uklopili u prvoj tekmi, izuzev vucinica

Kad se sve sabere i oduzme Napoli po meni izgleda najbolje, imaju extra tim, dobro su se pojacali, samo bi ih moglo jebati to sto igraju na dva fronta, da recimo igraju ko Juventus samo ligu bili bi po meni glavni favoriti za titulu. ;)

Evo pocinje Inter - Roma, u Romi od prve pocinje opet Pjanic, a i Borini pocinje od prve, ocekujem odlicnu utakmicu i da Roma pobjedi :)

Pjanic vise nego dobar, pravi onaj play, sve preko njega ide, bas me zanima koliko je imao pasova, Kjaer pokazuje zasto ga je i u Palermu trazio veliki broj klubova, odigrao je za 10, Osvaldo kao Torres, Borini se trudi ali treba njemu jos utakmica u nogama

Odlicna utakmica Napoli Milan, evo Cavani ga zabi 2 puta, fali Milanu par igraca ali opet imaju izuzetno jak sastav i ocekujem jos bolje drugo poluvrijeme

Napoli protiv City-a i Milana pokazao kakav je tim, mozda i najbolji u Italiji, ova bi generacija predvodjena Cavanijem i Hamsikom mogla nadmasiti onu koju je predvodio Maradona. :D

Cavani - Lavezzi

------Hamsik-----

Najbolji napad Italije, uz Milan glavni favoriti za naslov a i Juventus bi mogao biti opasan. Interu predviÄ‘am borbu za Äetvrto mjesto

aa Intera bruke i sramote, 3-1 izgubiti od Novare, ovaj novi trener im je za 10 :ph34r: pokusava nesto kopirati formaciju Napolia, vidim bas je uspjesno

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.