Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Serie A (ITA)

Istaknuti odgovori

Treniro LOSC i to je to. Popularaniji onaj bivši trener Werdera od njega 100 puta.

I osvojio titulu i kup sto je vrlo vazno naglasiti. Sastavio skroz simpa ekipu. Sow, Hazard, Cabaye, Debuchy, Obraniak, Gervinho... Nakon toga je vise od pola tima rasprodato. 

Juventus je u blagoj krizi. Sinoc im raspali Milan bio egal u prvom poluvremenu, uzeo im loptu i na otvaranju drugog igrao skroz korektno. Ali vidi se da se raspadaju. Juventusova odbrana malo je reci nesigurna. Bice zanimljivo protiv Reala kad se budu vadili.

• Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 76,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Sad ih treba jebati.  Daj Vlahovica na cetvorogodisnju pozajmicu, bez obaveznog otkupa i da ga posle placamo na 6 godisnjih rata.   

• King Chelsea
    King Chelsea

De Gea sinoc skida dva penala igracima Milana, prvo Theu Hernandezu pa Abrahamu, da bi Fonseca posle utakmice izjavio da je Pulisic zapravo taj koji je trebao izvoditi penale, haha e to je kad odeš u

• Na kraju ce Napulj slaviti Pedra koliko i Kontea.

Objavljene slike

• Autor

I osvojio titulu i kup sto je vrlo vazno naglasiti. Sastavio skroz simpa ekipu. Sow, Hazard, Cabaye, Debuchy, Obraniak, Gervinho... Nakon toga je vise od pola tima rasprodato. 

Juventus je u blagoj krizi. Sinoc im raspali Milan bio egal u prvom poluvremenu, uzeo im loptu i na otvaranju drugog igrao skroz korektno. Ali vidi se da se raspadaju. Juventusova odbrana malo je reci nesigurna. Bice zanimljivo protiv Reala kad se budu vadili.

Najkraći tiket u povijesti svijeta, 50 eura na Milan ne daje gol...btw. Juve se može nabijat nogama u guzicu sve do Torina ako u Madridu ne popuši bar 3 komada, realno.

• 2 sedmice kasnije...

70% Intera je u rukama indonezanskog biznismena. Dobio za 250 miliona.

Crvavi Juventus sa 0:2 na 4:2 za 15 minuta. Vazno je napomenuti da do penala, a to je 37 minuta prvog poluvremena, nisu uputili udarac na gol ljubicastih.

Ancelotti samo da stavi Balea na drugu stranu i mirise mi na rutinska 3 boda Reala u srijedu. 

Kako Roma igra, svaka im čast. Moraju pasti kad tad, ali je fora što sad prave bodovnu razliku sa drugim na tablici, tako da bi i kroz krizu mogli ostati na prvom mjestu.

Nitko da prokomentira Romu.

Vučica i danas pobjedila na nezgodnom gostovanju u Udinama. I to s igračem manje plus bez kapetana Tottija. Svaka čast. Za BiH-ovce i Srbijance info - Pjanić i Ljajić odlični i danas.

Roma bez poraza u ovoj sezoni. Po meni već sad favoriti za osvajanje lige.

Tako je to kad ih vodi trenerski anonimus. :D

Ma forza Roma, to je pravi tim za navijati, baš onako šmekerski. Jako mi je drago zbog njih, gotivica su. Nabijem ove ostale na kitu. Do titule Romanisti !

• Autor

Tako je to kad ih vodi trenerski anonimus. :D

Ma forza Roma, to je pravi tim za navijati, baš onako šmekerski. Jako mi je drago zbog njih, gotivica su. Nabijem ove ostale na kitu. Do titule Romanisti !

Nemoj tako, i Fiorentina je gotiva...samo da šugavi Milan više nikad nigdje ne priprdi nijednom naslovu, mater im jebem.

Pa hvala Bogu, kad je najveci predator ikada tj. ja igrao za njih, :-D-D Voleo bih da osvoji neko od trija Roma- Viola- Napoli.

Nemoj tako, i Fiorentina je gotiva...samo da šugavi Milan više nikad nigdje ne priprdi nijednom naslovu, mater im jebem.

Tačno, tačno. Zaboravio sam na Florencu. I oni su jako simpa, ne bih se bunio da budu zajedno s Romom na vrhu.

A Juventus, Inter i ostali kurcu, hvala Bogu na hlađenje. Dosta ih je više bilo.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=g18QTrPCPII 

Nepopravljiv je. Sprda se na treningu sa ostalima,a oni to i ne primecuju. Zivi u svom svetu i zabole ga.

Tabloid-igrac.

"Prodajemo trenera, beskoristan je i ništa se ne razume, nema karakter niti hrabrost, vrši loše izmene oko 70. minuta. Jedino što zna je da postavi taktiku protiv Barselone. Uz Alegrija, ako platite odmah, dobijate i pomoćnika Tasotija, gratis. Nemojte oklevati, u pitanju je odlična ponuda. Ne garantujemo za kvalitet robe, niti vraćamo novac", napisali su navijači Milana.

Roma srusila rekord Juventusa, 10 pobeda zaredom u prvih 10 kola,neverovatno. Jedini klub u Italiji bez mrlje. Stvarno bi voleo da osvoje prvenstvo. Svaka im cast i njima,a pogotovo treneru koji je iz anonimnosti dosao do sjajnih rezultata. Prilikom intervjua je rekao,bitna je zajednica i to sto smo kao porodica,svi ko jedan. Svaka cast,stvarno za pohvalu sta je napravio od Rome.

Odličan posao, ali daleko je ovo od bilo kakvog kraja. Pet bodova nije neka prednost. Još moraju i Juventusu na megdan. Najbitniji igrač im je de Rossi, pokriva sve u vezi i obrani i ne može igla proć mimo, zato samo jedan gol primljen. Svi manje više naglašavaju Tottija i Pjanića, ali ovaj je ipak važniji za balans. Vidit ćemo od čega je Roma kad zaredaju kiksevi ili ozljede ključnih igrača.
Želim im ulazak u LP.

Roma srusila rekord Juventusa, 10 pobeda zaredom u prvih 10 kola,neverovatno. Jedini klub u Italiji bez mrlje. Stvarno bi voleo da osvoje prvenstvo. Svaka im cast i njima,a pogotovo treneru koji je iz anonimnosti dosao do sjajnih rezultata. Prilikom intervjua je rekao,bitna je zajednica i to sto smo kao porodica,svi ko jedan. Svaka cast,stvarno za pohvalu sta je napravio od Rome.

Takvih nema u Italiji. Izumrlo davno ko mamuti. Pa imao si na TV-u emisije o namjestanju tekmi u Italiji izmedju 2000-2002 gdje je izmedju ostalih i djevicanska Roma namjestila utakmicu s Parmom koja joj je donijela titulu. Serija A je jedna velika iluzija i opticka varka posljednjih decenija. Sve ono najprljavije sto je u fudbalu potice odatle, od simuliranja do namjestanja i unistavanja fudbala. 

Italija je zapadni Balkan uvijek bila i bit će. To shvatite. Imaju isti mentalitet kao i mi, oni uopće nisu Zapad ni Europa u smislu u kojem je to recimo Njemačka ili Švicarska. Tako kako u politici Italije, tako i u nogometu ima korupcije da te glava zaboli. Ali tako to funkcionira. Čestitke Romi, drago mi je radi njih.

To su romanski narodi, sigurno da ni Španci/Portugalci/Francuzi nisu bolji... A toga ima i u Nemačkoj i u Engleskoj ubeđen sam, samo što se to kod njih dobro krije, pa su oni kao zemlje za primer... Ma ljudi su svuda isti.

To su romanski narodi, sigurno da ni Španci/Portugalci/Francuzi nisu bolji... A toga ima i u Nemačkoj i u Engleskoj ubeđen sam, samo što se to kod njih dobro krije, pa su oni kao zemlje za primer... Ma ljudi su svuda isti.

Sto opet ne mijenja na cinjenici da su zabari smijesni u oba pravca

• 2 sedmice kasnije...

Roma - Sassuolo 1:1. Primili gol u sudijskoj. Jebiga, dosta ih je sralo, sad se mora vracati.

• 3 sedmice kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.