Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Serie A (ITA)

Istaknuti odgovori

Pravicemo se da ovo nismo videli. 

Mnogi podcjenjuju Napoli a ja samo kazem da pustite ove momke da vam pokazu sljedece sezone u LP kako se igra pravi fudbal.Naravno uz uslov da ekipa ostane na okupu tj.da se ne rijese glavnih igraca.

Jos jedan dokaz je i prosla sezona,ova dva tima su bila u istoj grupi a svi znamo ko je prosao dalje a ko zavrsio kao treci a prosle sezone ekipa Citya je djelovala puno jace nego ove.

• Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 76,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Sad ih treba jebati.  Daj Vlahovica na cetvorogodisnju pozajmicu, bez obaveznog otkupa i da ga posle placamo na 6 godisnjih rata.   

• King Chelsea
    King Chelsea

De Gea sinoc skida dva penala igracima Milana, prvo Theu Hernandezu pa Abrahamu, da bi Fonseca posle utakmice izjavio da je Pulisic zapravo taj koji je trebao izvoditi penale, haha e to je kad odeš u

• Na kraju ce Napulj slaviti Pedra koliko i Kontea.

Objavljene slike

Da ne znam da je kakva ekipa taj Napoli, činjenica je da se nalazi u slabašnoj Serie A koja se raspada i puca po šavovima.

Isti taj Napoli nam je ocitao lekciju u prvoj utakmici prosle sezone u drugoj nisu mogli protiv mocnog Drogbe..

Citya su ubili u pojam i uzeli 4 boda iz dvije utakmice.Villareal dobili u obje i izvukli bod protiv Bayerna.

Sam Cavani je rekao da zeli postati legenda Napolija i prestici velikog Maradonu.
Siguran sam da u Napoliju zaradjuje fine pare jer je skoro produzio ugovor.Sljedece sezone igra LP,borba za sami vrh u Italiji.Sta drugo covjek da mu ponudi ? Koji to jos klub moze ponuditi bolje ?
Ako ode u City to mu je korak unazad jer Napoli je puno kvalitetnija ekipa od Arapa.Mozda bi kod nas napredovao ali bi mu trebalo malo vremena da se uklopi.Mozda da je prosle sezone otisao u Englesku bilo bi puno lakse.

Koliko god da zaradjuje u Napoliju, postoji mnogo klubova koji mu mogu ponuditi vise. Dalje. U raspaloj Seriji A koja probija dno, Napoli nije u stanju uzeti titulu niti ce je ikada uzeti. Ova sezona im je bila istorijska ali ipak ekipa ima premalo velikih igraca i zato su poduvali. U LS nikad nista nece napraviti, to je valjda jasno ili si u tripu da to mogu osvojiti? Odlazak u Englesku u top klub nikako ne moze biti korak nazad.  Sta pricas? Kako ti je to sjebano razmisljanje? U Italiji ti je samo prelazak u Juventus korak naprijed u karijeri, sve ostalo je stajanje u mjestu ili truljenje. Eto, moze i MIlan da uleti u tu pricu jer ih drzi covjek koji vuce konce u cijeoj Italiji pa za njih nema zime.

Citya je u LP i ajax derao pa sad bil ti vidi  da si igrac gdje bi volio igrati.City ima 3x jacu ekipu od napolia samo treba placenike posloziti i ocitat lekciju.

Citya je u LP i ajax derao pa sad bil ti vidi  da si igrac gdje bi volio igrati.City ima 3x jacu ekipu od napolia samo treba placenike posloziti i ocitat lekciju.

Pa ne mozes tako sagledavati stvari. Real je godinama prije Moua u LS dozivljavao fijasko a imali su 5 puta skuplji tim od protivnika. I ta neka propaganda kako tamo u Cityju igraju placenici a u ostalim klubovima se igra za gajbu pive. Sit sam toga. Vodio ih trener koji je totalni duduk za evropska takmicenja, ali i bez obzira na to, to je klub koji ima 300% vece sanse za osvajanje svakog trofeja od jednog Napolija i odlazak u City je definitivno veliki korak naprijed u karijeri.

To i ja hocu reci da ne moze nikako biti korak nazad, samo naprijed. Mozda nisu redali dobre rezultate al opet veci su favoriti i za osvajanje lige i lp nego napoli.

City se obrukao 2 sezone za redom u LP, ali neće i treću. I jači su od Napolija, svaka drugačija tvrdnja je čista glupost.

A to što ih se zove plaćenicima, oni su plaćenici isto koliko i svaki drugi nogometaš. Pa neće igrat za kilo graha valjda.

Ima City jak auto, samo što je Mancini bio loš vozač. Sad ćemo vidjet ko će ga zamijeniti.

Po meni glavni razlog za neuspjeh City-a u Ligi prvaka , osim neiskustva , je trener . 
Ne mozes od jednog Mancinia ni ocekivati neke rezultate u Europi . 
Vidjet cemo ako dodje neki strucnjak na klupu City.a kakav je biti u Europi  .

Kako bi volio da se City i Napoli sretnu u LP pa da im Napolitanci ponovo pokazu kako se igra.

City mozda ima jaca imena ali kao kolektiv nisu jaci od Napolija.

Napoli je tipična talijanska domaćinska ekipa i u Serie A i u europskim natjecanjima. Ja ih cijenim zbog par dobrih pojedinaca, Hamšika, Cavanija, Pandeva itd. Ali mislim da nema šanse da bi dobili Citya s nekim normalnim trenerom na klupi, samljeli bi ih građani. Stvar je što njihov 3-5-2 nije čvrst u obrani, vidilo se i kontra nas, kad smo ih na snagu izbacili.

Ne znam sta bi Mazzarriju da prihvati ponudu Intera, kad je sa Napolijem opet mogao u LS.

http://www.guardian.co.uk/football/2013/may/24/internazionale-walter-mazzarri-new-manager

Jedino ako zeli novi izazov.

nevidim što je izazovno otić iz jednog od trenutno najpopularniji klubova na svjetu, ekipe koju je praktički on sastavio i napravio nešto od nje, u klub koji je u rasulu, klub u kojem je Kovačić najbolji igrač, mislim da je to dosta (ne kažem da je Kova loš i da nije talentiran, dapače, al doć iz jedne smješne lige sa 18 godina i postat najbolji igrač u klubu dovoljno govori o kvaliteti igrača u istom)

nevidim što je izazovno otić iz jednog od trenutno najpopularniji klubova na svjetu, ekipe koju je praktički on sastavio i napravio nešto od nje, u klub koji je u rasulu, klub u kojem je Kovačić najbolji igrač, mislim da je to dosta (ne kažem da je Kova loš i da nije talentiran, dapače, al doć iz jedne smješne lige sa 18 godina i postat najbolji igrač u klubu dovoljno govori o kvaliteti igrača u istom)

Pa, Napoli je bio u slicnoj situaciji kad ih je Mazzarri preuzeo. 

Mozda je to ono sto za njega predstavlja izazov. Da posrnuli klub vrati na staze stare slave. 

Lazio pobjedi 1:0 Romu u finalu kupa Italije. Hajd sto je rimski derbi, nego i odlucivao je koja ce ekipa potvrditi iza sebe losu sezonu bez evrope bez icega. Lazio na kraju ispade dobar jedan trofej + idu u evropu.

Inace strijelac je bio Lulic u  71 minuti.

Cini se da ce vlasnik Napolia kupiti neki engleski klub,koji ce mu sluziti za razigravanje.... valjda ce se danas znati nesto vise.

EDIT: Cini se da bi to mogao da bude Crystal Palace 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.