Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Serie A (ITA)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 76,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Sad ih treba jebati.  Daj Vlahovica na cetvorogodisnju pozajmicu, bez obaveznog otkupa i da ga posle placamo na 6 godisnjih rata.   

• King Chelsea
    King Chelsea

De Gea sinoc skida dva penala igracima Milana, prvo Theu Hernandezu pa Abrahamu, da bi Fonseca posle utakmice izjavio da je Pulisic zapravo taj koji je trebao izvoditi penale, haha e to je kad odeš u

• Na kraju ce Napulj slaviti Pedra koliko i Kontea.

Objavljene slike

Propade Inter nacisto....  

U nedjelju im slijedi jos jedan tezak udarac od Napolitanaca...

I jos jedan dokaz kako izgleda klub koji se prepusti Benitezu.

De nek mi neko pojasni šta juventusovci kažu 31, a ostali normalni ljudi 29.

Zato što računaju dvije titule koje su im oduzete zbog namještanja, poznati Calciopoli. 

Cavani ubio u pojam Inter..
Tri komada,lagano..
Daleko najbolji spic na svijetu,trenutno.
Kakva akcija kod treceg gola. :-O 
Asistencija Pandeva za prvi jos bolja a brutalni Cavani majstorski zabija.
Napoli uz par pojacanja i zadrzavanje Cavanija moze daleko dogurati u LP.

može kurac, eto što može ;)

Ocito da nisi pogledao nijednu utakmicu Napolija ove sezone ili si neki simpatizer Intera/Milana/Juvea. ;)

Juve nema šta tražit u Europi, di će Napoli koji je slabiji...

Juve nije imao srece u zrijebu..
Dosli su na noge trenutno najjacoj ekipi u Evropi(Bayernu).
A Juventus samo zahvaljujuci duzoj klupi je osvojio titulu u Italiji.Ne igraju oni nista ljepsi fudbal od Napolitanaca.

Juve nije imao srece u zrijebu..
Dosli su na noge trenutno najjacoj ekipi u Evropi(Bayernu).
A Juventus samo zahvaljujuci duzoj klupi je osvojio titulu u Italiji.Ne igraju oni nista ljepsi fudbal od Napolitanaca.

Juve je ladno mogao od Celtica ispasti ;)

Celtic ih je u prvoj utakmici totalno nadigrao, promašio bruku odličnih šansi i onda primili 3 gola jer su se previše istrošili

na kraju ispalo da je Juve to prošao od šale, a uopće nije bilo tako

čak ako se ne varam su suci oštetili Celtic za penal ili crveni, više nisam siguran

nije Juve neka mega momčad, za Italiju jest (iako ni to neće biti priča od sljedeće sezone, mislim da će se i Milan umješati u borbu za titulu, a naravno i Napoli), ali za Europu su mršavi totalno

istina da Napoli ima kraću klupu i po meni su tu negdje malo iza Juvea, ali mislim da je za njih osmina finala, max. četvrtfinale ako dobe nekog lakšeg protivnika

sumnjam da ih par pojačanja može dignuti na neku vrhunsku razinu

čak mislim da su bili bolji onda dok su igrali protiv nas prošle sezone nego što su sad

Juve je ladno mogao od Celtica ispasti ;)

Celtic ih je u prvoj utakmici totalno nadigrao, promašio bruku odličnih šansi i onda primili 3 gola jer su se previše istrošili

na kraju ispalo da je Juve to prošao od šale, a uopće nije bilo tako

čak ako se ne varam su suci oštetili Celtic za penal ili crveni, više nisam siguran

nije Juve neka mega momčad, za Italiju jest (iako ni to neće biti priča od sljedeće sezone, mislim da će se i Milan umješati u borbu za titulu, a naravno i Napoli), ali za Europu su mršavi totalno

istina da Napoli ima kraću klupu i po meni su tu negdje malo iza Juvea, ali mislim da je za njih osmina finala, max. četvrtfinale ako dobe nekog lakšeg protivnika

sumnjam da ih par pojačanja može dignuti na neku vrhunsku razinu

čak mislim da su bili bolji onda dok su igrali protiv nas prošle sezone nego što su sad

U svemu se mogu sloziti ali u boldanom nikako.
Napoli je strasno popravio igru od prosle sezone.
Odlazak Lavezzija je samo dao prostora mladom Insigneu(21 godina) koji ce za par godina biti i bolji igrac od Argentinca.
Onda,odbrana je pojacana Armerom i Rolandom,sredina Behramijem.I najvazniji faktor ove ekipe,Cavani,je puno bolji ove nego prosle sezone to govori i broj pogodaka.Trenutno je ubjedljivo prvi na listi strijelaca.Mislim da je zabio 24-25 golova. :D 
Recimo,uz dolazak jednog defanzivca i solidnog veznjaka,Napoli moze bar do cetvrtfinala.
S druge strane,odlaskom Cavanija ce se zaraditi ogroman novac(otprilike 45 miliona).Od tog novca se moze stvoriti jedna respektabilna ekipa.

Napoli ce uvijek prodavati glavne igrace kako bi opstajao. Da bi parirao velikoj trojci u Italiji (Juventus, Milan, Inter) moraju imati jake finansije i velike ambicije kako bi zadrzavali najbolje igrace i dovodili nove, kvalitetne igrace.

Napoli ce uvijek prodavati glavne igrace kako bi opstajao. Da bi parirao velikoj trojci u Italiji (Juventus, Milan, Inter) moraju imati jake finansije i velike ambicije kako bi zadrzavali najbolje igrace i dovodili nove, kvalitetne igrace.

Slazem se. 

Prvi je otisao Lavezzi. Od njegove prodaje kupljeno je nekoliko igraca, na razlicitim pozicijama, tako da je tim osvezen, a njegovo odsustvo nadoknadjeno. 

Ocekujem da ove sezone odu ili Cavani ili Hamsik, te da novac bude rasporedjen na isti nacin. 

946488_366811523430936_299854358_n.jpg486812_366810770097678_372598742_n.jpg

Nezvanicni dresovi za sledecu sezonu Intera, jel se oni sprdaju? hahahaha pa ovo je da places :D Tetris dresovi :D

946488_366811523430936_299854358_n.jpg486812_366810770097678_372598742_n.jpg

Nezvanicni dresovi za sledecu sezonu Intera, jel se oni sprdaju? hahahaha pa ovo je da places :D Tetris dresovi :D

pa ovo je sramota. onaj prvo ko crveni križ. i treba im pomoć

• Autor

Večerašnjim porazom od Chieva na Olimpicu Roma se oprostila od Lige Prvaka, tako da će daljnju borbu za to 3. mjesto voditi Milan i Fiorentina. Milan ima 4 boda više, no i Fiorentina je u vrlo solidnoj formi i još ima šanse. 

Milan sutra, u 36. kolu, ide na gostovanje 'kanti za napucavanje' u Pescaru. Nakon toga, dočekuju Romu na San Siru, što bi mogla biti prekretnica u borbi za LP bude li Fiorentina funkcionirala kako treba. U zadnjem kolu dočekuje ih Siena.

Fiorentina ima sličan raspored, sutra idu kod Siene, u zadnjem kolu na napucavanje Pescare, a u međuvremenu će se morati oznojiti da bi u posljednjoj domaćoj utakmici sezone oteli sva 3 boda Palermu koji pokazuje zube u borbi za opstanak.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.