23. septembar 2011.15 god. comment_1995 Essien kao stari Ronaldo, extra igrac na svojoj poziciji ali iste povrede ih zezaju kroz karijeru :/ Prijavi
26. septembar 2011.15 god. comment_2256 Nenormalno mi je drag igraÄ, ali iskreno sumnjam da će biti stari. Nadam se da griješim. Prijavi
26. septembar 2011.15 god. comment_2283 Nenormalno mi je drag igraÄ, ali iskreno sumnjam da će biti stari. Nadam se da griješim. Grijesis, grijesis..:D Prijavi
28. septembar 2011.15 god. comment_2453 Dobro sad, Mikel igra dosta drugaÄije od Essa tako da nisam baš na njega mislio. Ramiz recimo je sliÄan Bizonu, al možemo otvoriti temu DM pa priÄati o tome da ne idemo u off, da ne bi drug Lamps mene opet sankcionisao. Essien je tako važan igraÄ, ali izgleda da njegovo koljeno ne može izdržati. Sankcioniran si iz drugih razloga ne zbog off topika. Što se tiÄe Essiena ja sam ga lagano prekrižio već za ovu sezonu. Dva su bitna razloga imat će predugu pauzu i onda nakon toga odlazi na AfriÄki kup a budući da će Ghana dogurat bar do polufinala vratit će se umoran il nedo Bog ozljeÄ‘en.A to već priÄamo o periodu u sredini veljaÄe.Ako mu bude trebao odmor znaÄi nema ga da Ožujka i onda dok uhvati formu već polako travanj. Prijavi
29. septembar 2011.15 god. comment_2565 Essien bi trebao biti spreman za igru tek u aprilu, al eto ako nista bit ce tu da odigra finale lige prvaka. :D Prijavi
2. oktobar 2011.15 god. comment_2847 Obozavam tog igraca... Kako je samo nosio i kosio sve pred sobom... Mislim da su ga se cak i plasili, onako garavog i napucanog A tek oni golovi Valenciji i Farceloni.... No comment !!! Jedva cekam da ga ponovo vidim na terenu, i nadam se da ce se vratiti u formu... Ako se to ne desi, treba ga prodati nekom novopecenom milijarderskom klubu i uzeti dobru lovu na njemu. Ovo kazem iz dva razloga... 1. Da greje klupu, za debelu platu.... Ne valja.... 2. Da sa klupe "krade" minutazu mladim igracima, kojima treba afirmacija... Jos gore ! Ponavljam, voleo bih da se vrati u formu !!! Prijavi
2. oktobar 2011.15 god. comment_2858 Obozavam tog igraca... Kako je samo nosio i kosio sve pred sobom... Mislim da su ga se cak i plasili, onako garavog i napucanog A tek oni golovi Valenciji i Farceloni.... No comment !!! Jedva cekam da ga ponovo vidim na terenu, i nadam se da ce se vratiti u formu... Ako se to ne desi, treba ga prodati nekom novopecenom milijarderskom klubu i uzeti dobru lovu na njemu. Ovo kazem iz dva razloga... 1. Da greje klupu, za debelu platu.... Ne valja.... 2. Da sa klupe "krade" minutazu mladim igracima, kojima treba afirmacija... Jos gore ! Ponavljam, voleo bih da se vrati u formu !!! potpis na sve sto si reko. Prijavi
5. oktobar 2011.15 god. comment_3045 Jedan od najdražih u Chelseau, kako mi ga je ža zbog kolina jebote.. kako volim takve igraÄe, mrcine koji kad uzmu loptu ne puštaju je.. evo kaže bizon da oporavak napreduje odliÄno ali što se mene tiÄe ne treba on dolazit u 1. mjesecu ili tako nešto pa da se opet ozlijedi, neka on miruje do 4. mjeseca i nek se oporavi kako triba i onda nek se polako vraca u formu a ne da urani pa da riskira ozlijedu ponovo.. Prijavi
6. oktobar 2011.15 god. comment_3050 Jedan od najdražih u Chelseau, kako mi ga je ža zbog kolina jebote.. kako volim takve igraÄe, mrcine koji kad uzmu loptu ne puštaju je.. evo kaže bizon da oporavak napreduje odliÄno ali što se mene tiÄe ne treba on dolazit u 1. mjesecu ili tako nešto pa da se opet ozlijedi, neka on miruje do 4. mjeseca i nek se oporavi kako triba i onda nek se polako vraca u formu a ne da urani pa da riskira ozlijedu ponovo.. A nadam se da ga nece odma u vatru gurat.. da se nebi s njim ponavljao slucaj Olic... ipak imamo najboljeg zadnjeg veznog na svijetu i treba ga cuvat ko dijamant... ;) Prijavi
21. oktobar 2011.14 god. comment_3966 Naš Bison dok je bio mali :) kralj jedini - tipiÄno afriÄko dijete velikog nogometnog umjeća. Prijavi
21. oktobar 2011.14 god. comment_3970 kakav je to stroj, pa sa njime u pravoj formi je chelsea bar 15% jaÄi.. šteta je samo što ga to koljeno toliko jebe.. Prijavi
21. oktobar 2011.14 god. comment_3978 Naš Bison dok je bio mali :) kralj jedini - tipiÄno afriÄko dijete velikog nogometnog umjeća. Ništa se nije promjenio :lol: Prijavi
21. oktobar 2011.14 god. comment_4008 Pa gdje samo naÄ‘eš te slike Offtopic: Na google ukucas kojeg oces igraca "as kid" i vidis, ovdje mozes vidjeti najpoznatije fudbalere kao male Prijavi
3. novembar 2011.14 god. comment_5680 Hehehe neda se naš bizon. Sljedeće kalendarske godine je u mamÄadi izgleda :D Prijavi
3. novembar 2011.14 god. comment_5681 nadam se da ce bit u momcadi kako vele krajem decembra... :) kako god bilo odlicna vijest za njega a i za nas... :) :) :) Prijavi
3. novembar 2011.14 god. comment_5695 Samo da ga ponovo ne zezne ovu istu povredu, pa nek se vrati i pred kraj sezone Prijavi
3. novembar 2011.14 god. comment_5698 Samo nek se vrati, ako bude u formi opet proigrat ćemo s njim! Poslat će ga u selo njegovo rodno u Afriku da mu glavni vraÄ u šatoru baci par Äari da mu se koljeno više nikad ne ozlijedi. Prijavi
3. novembar 2011.14 god. comment_5714 Samo nek se vrati, ako bude u formi opet proigrat ćemo s njim! Poslat će ga u selo njegovo rodno u Afriku da mu glavni vraÄ u šatoru baci par Äari da mu se koljeno više nikad ne ozlijedi. Kako je ispo na ovoj slici, mogo bi on bacat Äari :D Prijavi
5. novembar 2011.14 god. comment_5797 jedva Äekam da se vrati, i da će izdržat do kraja sezone bez ikakve ozljede. definitivno daje dimenziju više kada je u formi. Prijavi
22. novembar 2011.14 god. comment_7637 Zbog konstantnog ozljeÄ‘ivanja jednog od naših najboljih igraÄa Michaela Essiena, njegova budućnost u Chelseaju je upitna, a postavio sam anketu da vidimo kako vi vidite njegovu budućnost u plavom dresu i nogometu općenito. Prijavi
22. novembar 2011.14 god. comment_7639 Oporavit će se u potpunosti i povratiti staru formu ;) Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.