Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Michael Essien (2005-2014, 168 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 635
  • Pregledi 45,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Nenormalno mi je drag igraÄ, ali iskreno sumnjam da će biti stari. Nadam se da griješim.

Grijesis, grijesis..:D

Dobro sad, Mikel igra dosta drugaÄije od Essa tako da nisam baš na njega mislio. Ramiz recimo je sliÄan Bizonu, al možemo otvoriti temu DM pa priÄati o tome da ne idemo u off, da ne bi drug Lamps mene opet sankcionisao. :P

Essien je tako važan igraÄ, ali izgleda da njegovo koljeno ne može izdržati.

Sankcioniran si iz drugih razloga ne zbog off topika.

Što se tiÄe Essiena ja sam ga lagano prekrižio već za ovu sezonu.

Dva su bitna razloga imat će predugu pauzu i onda nakon toga odlazi na AfriÄki kup a budući da će Ghana dogurat bar do polufinala vratit će se umoran il nedo Bog ozljeÄ‘en.A to već priÄamo o periodu u sredini veljaÄe.Ako mu bude trebao odmor znaÄi nema ga da Ožujka i onda dok uhvati formu već polako travanj.

Obozavam tog igraca... Kako je samo nosio i kosio sve pred sobom... Mislim da su ga se cak i plasili, onako garavog i napucanog :D

A tek oni golovi Valenciji i Farceloni.... No comment !!!

Jedva cekam da ga ponovo vidim na terenu, i nadam se da ce se vratiti u formu... Ako se to ne desi, treba ga prodati nekom novopecenom milijarderskom klubu i uzeti dobru lovu na njemu. Ovo kazem iz dva razloga...

1. Da greje klupu, za debelu platu.... Ne valja....

2. Da sa klupe "krade" minutazu mladim igracima, kojima treba afirmacija... Jos gore !

Ponavljam, voleo bih da se vrati u formu !!!

Obozavam tog igraca... Kako je samo nosio i kosio sve pred sobom... Mislim da su ga se cak i plasili, onako garavog i napucanog :D A tek oni golovi Valenciji i Farceloni.... No comment !!! Jedva cekam da ga ponovo vidim na terenu, i nadam se da ce se vratiti u formu... Ako se to ne desi, treba ga prodati nekom novopecenom milijarderskom klubu i uzeti dobru lovu na njemu. Ovo kazem iz dva razloga... 1. Da greje klupu, za debelu platu.... Ne valja.... 2. Da sa klupe "krade" minutazu mladim igracima, kojima treba afirmacija... Jos gore ! Ponavljam, voleo bih da se vrati u formu !!!

potpis na sve sto si reko.

Jedan od najdražih u Chelseau, kako mi ga je ža zbog kolina jebote.. kako volim takve igraÄe, mrcine koji kad uzmu loptu ne puštaju je.. evo kaže bizon da oporavak napreduje odliÄno ali što se mene tiÄe ne treba on dolazit u 1. mjesecu ili tako nešto pa da se opet ozlijedi, neka on miruje do 4. mjeseca i nek se oporavi kako triba i onda nek se polako vraca u formu a ne da urani pa da riskira ozlijedu ponovo..

Jedan od najdražih u Chelseau, kako mi ga je ža zbog kolina jebote.. kako volim takve igraÄe, mrcine koji kad uzmu loptu ne puštaju je.. evo kaže bizon da oporavak napreduje odliÄno ali što se mene tiÄe ne treba on dolazit u 1. mjesecu ili tako nešto pa da se opet ozlijedi, neka on miruje do 4. mjeseca i nek se oporavi kako triba i onda nek se polako vraca u formu a ne da urani pa da riskira ozlijedu ponovo..

A nadam se da ga nece odma u vatru gurat.. da se nebi s njim ponavljao slucaj Olic... ipak imamo najboljeg zadnjeg veznog na svijetu i treba ga cuvat ko dijamant... ;)

• 3 sedmice kasnije...

Pa gdje samo naÄ‘eš te slike :D

Offtopic: Na google ukucas kojeg oces igraca "as kid" i vidis, ovdje mozes vidjeti najpoznatije fudbalere kao male

• 2 sedmice kasnije...

Samo nek se vrati, ako bude u formi opet proigrat ćemo s njim!

michael-essien-006-1.jpg

Poslat će ga u selo njegovo rodno u Afriku da mu glavni vraÄ u šatoru baci par Äari da mu se koljeno više nikad ne ozlijedi.

Samo nek se vrati, ako bude u formi opet proigrat ćemo s njim!

michael-essien-006-1.jpg

Poslat će ga u selo njegovo rodno u Afriku da mu glavni vraÄ u šatoru baci par Äari da mu se koljeno više nikad ne ozlijedi.

Kako je ispo na ovoj slici, mogo bi on bacat Äari :D

jedva Äekam da se vrati, i da će izdržat do kraja sezone bez ikakve ozljede. definitivno daje dimenziju više kada je u formi.

• 3 sedmice kasnije...

Zbog konstantnog ozljeÄ‘ivanja jednog od naših najboljih igraÄa Michaela Essiena, njegova budućnost u Chelseaju je upitna, a postavio sam anketu da vidimo kako vi vidite njegovu budućnost u plavom dresu i nogometu općenito.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.