Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

UCL Group E - Chelsea 2 : 2 Juventus (19.09. sri)

38 članova je glasalo

1. 1.

• Odličan - pobjeda!
      44%
      15
    • Povoljan - remi!
      26%
      9
    • LoÅ¡ - poraz!
      29%
      10

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 267
  • Pregledi 19,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

ovaj RDM me pocea zivcirat s ramireson na krilu koji iz utaknice u utaknicu je sve gori... ima odlicnog mosesa koji je zvir od igraca, a daje mu minutazu na kapaljku... ma katastrofa... :(
Sviđa mi se uvođenje Oskara u prvu postavu, ali mi se ne sviđa što je Ramires na krilu... Sturridge je tu mnogo, mnogo bolji.
[quote name='Elao' timestamp='1348078030' post='79099']
Sturridge je sigurno povrijeden jer je to jedini logican razlog da ga nema ni na klupi.
[/quote]

A možda mu je i dokurčilo što vazda počinje na klupi pa je Di Matteu nanizao đerdan psovki.
Pozdrav svima, navijac sam Juventusa (sa Juvebalkana) al registriran sam ovdje vec duze, jer mi je Chelsea jedan od drazih klubova, i mozda i ostanem ovdje :) za danas ja bi bio zadovoljan bodom, ipak je to utakmica u gostima protiv glavnog konkurenta za 1. mjesto, jedino sto mi je "drago" je da nema Mosesa i Mate, barem ne od pocetka, jer su uz Hazarda po meni najopasniji igraci Chelsea, sretno i neka bolji pobijedi :)
[quote name='Elao' timestamp='1348078030' post='79099']
Sturridge je sigurno povrijeden jer je to jedini logican razlog da ga nema ni na klupi.
[/quote]

Nisam ni vidio da ga nema...
Oscar veceras moze pokazat ko je ustvari.. Ako veceras dobro odigra mogao bi sa zacementovati u prvih 11 ;)

Nije mi jasno sta radi Moses na klupi ( i gdje je sturridge ) a Ramiz na krilu..
Ja sam za sada prezadovoljan igrom a bgmi i rezultatom :) samo ovako nek nastave, Oscar odlican i nevjerovatan gol, svi ostali takodjer odlicni, Lampard u vezi pogotovo :)
HT 2:1

Ako neko kaže da je prvi gol na sreću neka pogleda drugi. Odlično igramo skoro bez grešaka. Treba ovo smireno privesti kraju.
Danas su svi odlični stvarno. Oscar fantastičan što jest jest. Malo mi je žao što sad pred kraj poluvrijemena kad je Torres ostavio loptu Ramizu ovaj nije prebacio Lampardu koji je natrčavao sam na drugu stativu.
Samo nek nastave skoncentrirano u drugom poluvremenu i zadržat ovakav rezultat.
Ma Ćiro najgori prognozer ikad. Valjda neće ubosti sad, stari jebač (dobro je njemu s ovom maĆom :P ).
Inače, ajmo dati još jedan prije nego što primimo. Napasti odmah u prvih 20 minuta i zabiti ga. Ajmooooooooooo !
[quote name='bambi' timestamp='1348061731' post='79030']
Radi sira i vojne muzike.

Elem, sto se tice utakmice, nemojte uopste planirati da cete lako uzeti bod a kamo li tri. Mislim da ce sredina donijeti prevagu jednima ili drugima, a racunam da smo tu u prednosti. Vidal, Marchisio, Pirlo, Asamoah, mogu izaci na kraj sa vasim veznim koji nije toliko kompaktan.

[u][b]Prica o zaustavljanju Pirla je neozbiljna[/b][/u], pored njega je jos vrhunskih igraca i igrati dupliranje na njemu samo otvara prostor Giovincu koji je brzi od odbrane Chelsea i koji ce praviti dar-mar.

Ocekujem tvrdu utakmicu sa malo golova i dosta dobre makljaze na terenu.

FT 0-1
[/quote]

Pirlo dobio Oscara veceras. Nominacija - glavni statista !
:D
Još koliko golova treba da primimo zbog Mikela da bi Roberto poslao na klupu?
[quote name='Elao' timestamp='1347790284' post='78518']
Ocekujem dobru utakmicu prije svega, a ocekujem ili nekakvu pobjedu 2:1 ili nerjeseno (sto je daleko veca mogucnost) [s]i naravno Sturridge da pocne :)[/s]
[/quote]
Steta na kraju, prokockase pobjedu, u Torinu takodjer ocekujem nerjeseno ali ne ovako dobru utakmicu. I da, prvi put da neko zasjeni Hazarda u ovoj sezoni (Oscar) :D
MIKEL MRTVE TI JEBEM !

Ne mogu vjerovat i kad mi neko kaze zasto ce nam Fellaini, pa Bog vam dao oci, trebamo postavit pitanje zasto ce nam ova ameba ?!

Svaka cast momcima, veliki repsekt igrali su, bilo je nekih kikseva ali jbg desi se. Zasluzili smo pobijedu, mislim da je bio penal na Hazardu, ali sta je tu je. ;)
Doticnog sam naveo kao najgoreg, a najbolji na terenu su bili za mene Oscar i Hazard.
Ne mogu vise da se zivciram zbog ovakvih prosutih bodova! Pa zar nas zadnji red, ukljucujuci Mikela i Lamparda, uopste treniraju pasove pod pritiskom i iznošenje lopte? Prodali su 20104020 lopti i hvala Bogu pa Vucinic i Marchisio nisu imali svoj golgeterski dan, inace bi primili 4-5 komada lake sale. aaaaaaaaaaa kako me nerviraju ovako prokockane utakmice X(
Steta mogli smo uzeti sva tri boda.Oscar fantastican,Luiz takodje.
Torres,Ramires i Mikel veoma lose odigrali.Misljenja sam da bi one lopte koje su isle prema Torresu one na trku sa stoperima Sturridge puno bolje odradio,tj.brzi je od svakog stopera Juveta.
Šteta, ovo je najrealniji rezultat ali smo totalno bezveze prokockali pobjedu. Stvarno šteta velika. Teško ću ovaj kiks probavit.
prvo čestitke Oscaru na maestralnoj partiji

drugo, čestitke Juventusu što je ni kriv ni dužan došao do boda

Mikel je bio je**** katastrofa danas, baš si je odabrao dan

treće, Ramiz na krilu po ko zna koji put....nema smisla više o tome uopće pisati

Lampard fenomenalan danas prema naprijed, ali opet je malo zaboravio svoje defanzivne zadatke, ali puno puno bolje odigro nego Mikel

joj propade mi cijeli tjedan zbog ovoga

i btw, onaj portugalac ciganski je sudio ko neka amaterčina
nije sudio nekoliko faulova na Torresu, (uključujući i ono grljenje Chielinija kod 16), a o penalu na Hazardu da ne pričam (bio je sigurno, jedino je Hazard možda prekasno pao)
Atletiko je mogao 8 golova da nam da bez problema,Juventus danas 4 minimum.
To je ono sto mora da nas zabrine.

Nije bod nesto sto ce nas debelo razocarati ali posle 2:0 je ipak malo.
Odbrana je jako ,jako nestabilna,mnogo ispadamo.Vrlo sam razocaran.

Oskar je utisak veceri.Svaka cast momcino i samo tako nastavi.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.