Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

UCL Group E - Chelsea 2 : 2 Juventus (19.09. sri)

38 članova je glasalo

1. 1.

• Odličan - pobjeda!
      44%
      15
    • Povoljan - remi!
      26%
      9
    • LoÅ¡ - poraz!
      29%
      10

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Autor
vi pricajte sta ocete al ja san nervozan ko protiv barce da nas ne na kantaju... mi nismo momcad jos koja triba igrat van bank jednostavno polako tribamo igrat i vjerujem da ce di matteo izvest isti sastav
  • Odgovori 267
  • Pregledi 19,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Bit ce ovdje ili pobjeda chelsea ili u najmanju ruku X... vjerujte u to...

vezni red ce nam najverojatnije cinit mikel-lampard i ispred njih mata, hazard i moses... bertranda sigurno necemo gledat na krilu jer i sam di mateo zna da igraju onu svoju sugavu 3-5-2 formaciju i da ih treba ubit preko bokova... tako da vjerujem da ce se i on opametit i da cemo gledat mosesa od prve minute... a ako je RDM covjek koji sljedi logiku gledat cemo u spici i Danny-a koji ce im radit zazdor u obrani sa svojim trkackim sposobnostima...

znaci veza ce nam najvjerojatnije izgledati ovako:

mikel--lampard
moses-mata-hazard

sumnjam da ce ic RDM s bertrandom ili ramiresom na krilo, jer ako to napravi (svaka mu cast na svemu sto je postignuo i to cu uvijek cijenit) onda je stvarno debil
Napad im je izuzetno brz: Giovinco, Matri te kao zamjene Vucinic i Quagliarela i mogli bi stvoriti doosta problema odbrani Chelsea, igraju u formaciji 3-5-2 i na svakoj poziciji iumaju barem jednog vrhunskog igraca, ja kazem ili neka mala pobjeda ili nerjeseno, u svakom slucaju bih bio zadovoljan i sa 2 boda iz ove dvije utakmice.
Ne znam za vas ali ja bih bio zadovoljan sa 3-4 boda iz ove dvije utakmice .
Najvece opasnost nam vreba naravno od Pirla , ako zaustavimo Pirla zaustavilo smo 70% napada Juventusa , ako ne i vise .
Luiz i Mikel moraju biti na svom nivou .
Ono sto ocekujem od igraca Chelsea-ja na ovoj, a i svim ostalim utakmicama, bez obzira ko je protivnik, i kakav je rezultat.

http://www.youtube.com/watch?v=4OtHCvF0Ufo&feature=related
Tekst pesme u opisu ispod klipa.
Delije ponovo drze casove navijanja...

Steta sto ovoga vise nema u Engleskoj... Najjaca liga na svetu zasluzuje ovakve navijace.
Sinoc sam gledao 1. poluvrijeme Genoa - Juventus i slobodan sam da kazem da ih je Genoa [b]unakazila. [/b]Nastavak nisam odgledao jer sam bio skrsen pa sam zaspao. Elem, oni jesu dobili ali ne moze se reci da su odigrali sigurnu utakmicu u smislu igre tokom svih 90 minuta. Pobijedili jesu, ali briljirali nisu. Onolike rupe u odbrani mi cemo morati koristiti. Ako se zaustavi Pirlo, zaustavljen je i Juventus prema naprijed, to je jasno k'o dan. Krenuti od prve minute sa silovitim presingom da se useru, mozda dodje do neke greske i da se to kazni. Niko nije otporan na presing! Pritisak ce biti na nama, evropskim prvacima, ali to je cijena koju placas kada uzmes "usatog". Kako bih samo volio da Danny startuje kao spic. Eden bi bio udvajan sto bi vise prostora ostavljalo Mati i Dannyju. Njega Bonucci ili Chiellini 1 vs. 1 ne bi mogli cuvati. Danny ima odlican rad nogu na malom prostoru, a zbog brzine i odlicnog radijusa kretanja, bio bi prijetnja narocito iz kontri i na ivici 16-erca. Zelje na drugu stranu, ali znamo da ce Torres startovati. Samo neka grize tokom cijele utakmice, pa sta bude. Sada nije u tolikom kanalu kao prije pola godine i vece su sanse da zabije iz izgradjene sanse. Potreban nam je Mikel hladan kao led, on ce imati pune ruke posla. Trebaju nam raspolozeni Eden i Mata prema naprijed. Uzdam se u njihovu inteligenciju. Sve sem poraza prihvatam, ali nadam se pobjedi. Bice ovo teska utakmica kao i sve velike utakmice dosad, vjerovatno na vrlo mali broj golova. Oni imaju opravdanje da nas omalovazavaju i ocekuju pobjedu, a mi nemamo to pravo? Ko je ovdje evropski prvak? Mislim da je svima jasno. Imamo pravo vjerovati da cemo ovo odbraniti, kao sto su i svi klubovi prije nas vjerovali. Dokle cemo doci, vidjecemo. Ovo je prva stepenica, bice mnogo teska ali bile su i sve prethodne. Vjerovati mozemo i moramo. Juventus jeste nepobjediv, bio je i City dok nije dosao na Bridge prosle sezone. Za Barcelonu se pricalo da je "nepobjediva" pa smo im skinuli skalp.

Jednostavno nemam povoda da se plasim bilo koga u kakvoj god da smo formi. To sam naucio za sve ove godine prateci Chelsea.

[b]KTBFFH[/b]
Slažem se za ovo, zaustavit Pirla i zaustavljen je Juventus, ali hajde zaustavi Pirla... Bit ce veoma, veoma tesko, da ne kazem ne moguce.

Pratim Juve često, vrlo dobra su ekipa. Prije svega trkački su nastrojeni Markizio, Vidal, Asamoah, Lichstainer, svi životinje, frajeri se ne umaraju. Jos im dodas mađioničara Pirla, extra klasu na golu u vidu Buffona i znas da je to prejebena ekipa.

Naravno s njima se može igrati itekako, ali treba ozbiljno shvatiti, te lijepo ekipu posložiti.

Sastav koji bi volio vidjeti je isti onakav, kojeg je kolega Whisper postavio

A sastav koji će najvjerovatnije biti je isti onaj koji je istrčao protiv qpr-a, samo Mata će uskočiti umjesto Bertranda ili Ramiresa.
Toliko smo predvidljivi, da je to nevjerovatno, tj. RDM je predvidljiv.
Osobno vjerujem u pobjedu Chelsea, mada daleko od tog da mislim da će ona biti lagano izborena.
Pozdrav svim članovima i sad put pod noge - pravac London... Mahati ću vam sa zapadne tribine... :D

:-h
[quote name='how yes no' timestamp='1347880575' post='78726']
Slažem se za ovo, zaustavit Pirla i zaustavljen je Juventus, ali hajde zaustavi Pirla... Bit ce veoma, veoma tesko, da ne kazem ne moguce.

Pratim Juve često, vrlo dobra su ekipa. Prije svega trkački su nastrojeni Markizio, Vidal, Asamoah, Lichstainer, svi životinje, frajeri se ne umaraju. Jos im dodas mađioničara Pirla, extra klasu na golu u vidu Buffona i znas da je to prejebena ekipa.

Naravno s njima se može igrati itekako, ali treba ozbiljno shvatiti, te lijepo ekipu posložiti.

Sastav koji bi volio vidjeti je isti onakav, kojeg je kolega Whisper postavio

A sastav koji će najvjerovatnije biti je isti onaj koji je istrčao protiv qpr-a, samo Mata će uskočiti umjesto Bertranda ili Ramiresa.
Toliko smo predvidljivi, da je to nevjerovatno, tj. RDM je predvidljiv.
[/quote]

Vjeruj mi, imace i oni pune ruke posla da zaustave duet Eden - Mata. Messi se zaustavio, moze se zaustaviti i Pirlo. Ne kazem da cemo mi ovo dobiti sigurno, to bi bilo bezobrazno, ali se nadam pobjedi. Previse se neki plase Juventusa, to je poenta. A oni su daleko od nekog bauka i neke nezaustavljive sile. Ne postoji nezaustavljiva ekipa u fudbalu. Otvaranje utakmice je uz finis utakmice najvazniji dio ove igre. Mocno otvaranje je psiholoski stimulans. Ozbiljno se mora postupi, i postupice se.

Nepredvidljivost je kada protiv Benfice izvedes ono sto je Robbie izveo. Manje-vise svi klubovi su predvidljivi ako gledas prvih 11 na papiru. U pitanju su jedna do dvije promjene i to je to. Smatram da ce iza Nanda biti Hazard - Mata - Ramires. Mozda nas iznenadi Robbie pa stavi Mosesa, ali cisto sumnjam.
lijepo bi bilo da pobijkedimo i da startamo u novu sezonu sa pobjedom posle ce ici mnogo lakse ali protivnik sigurno nije lahak prvaci su

Italije(bez poraza)imaju odlicne igrace posebno vezni red,svi smo se slozili da je Juventusovo najace oruzje veza Pirlo,Marchisio,Asamoah,Vidal ako ih tu zaustavimo prvenstveno Pirla zaustavili smo citav Juventus u napadu nemogu napravit nista spektakularno s Govincom i Vucinicem ako nasa odbrana bude na nivou nemamo se cega bojati,sto se tice sastava ocekujem samo Matu u prvom sastavu umjesto Bertranda a ako Dimateo izvede isti sastav kao protiv QPR onda stvarno nema mozga

,netreba podcijeniti Juventus to je velika ekipa ali trenutno smo mi sigurno kvalitetniji od njih i uopste nestrahujem za pobjedu teze ce bit pobijedit Shaktar a protiv Nordsjelanda svi racunamo na sigurne bodove tako da je ovo najvaznija utakmica za nas

volio bih ovaj sastav
cech

Ivanovic Luiz Tery A.Cole

Mikel Lampard

Moses Mata Hazard

Tores
kad se sjetim prošle sezone Valencije, pa Napolia, bojao sam se tih tekma, ali na kraju uvijek završi našom pobjedom
mislim da sve ovisi o nama, znači ako ćemo mi biti pravi, kolko god oni dobri bili, naša pobjeda neće doći u pitanje, ipak smo mi prvaci Europe...

dobra su oni ekipa, al jbg, pala je Barcelona, pao je Bayern, što ne bi i oni...
Ono što bih volio vidjeti jeste 11 rastrčanih, borbenih, gladnih igrača na terenu. Bez kalkulisanja, premišljanja i rezerve. Napasti od prve minute, pokazati zašto smo prvaci Evrope. Dati golove i pobijediti. Tako, a sad vozdra. B-)
Najveca mana ce nam biti ja mislim lampard.. Svaka cast covjeku legenda je al on je taj koji ce usporiti igru.. Ne mikel. On je taj koji treba probat kroz sredu al ako on bude igrao nasa igra ce se zasnivati samo preko krila tako da ce juventus morati samo zatvoriti nasa krila kako bi sprijecila nekakve napade.. Dao Bog pa da lampard odigra jednu maestralnu utakmicu pa nas sviju usutkaju al tesko!

Inace.. Ako vec neda oscaru mjesto lampsa daj da mata ide na to mjesto a lijevo krilo moze odigrati marin il npr. sturridge.. igrao je i prosle godine na lijevoj strani par puta..
Samo se bojim da RDM nece na krilo staviti opet ramiza.. Juventus nema nekakav napad jak.. To bi trebala nasa odbrana lako rijesiti..
svi govorimo netreba Lampard a mogao bi on odigrati najbolje jer uvjek je nepredvidljiv sjetite se utakmice protiv Stoke prosle godine
[quote name='Zemo Celikovic' timestamp='1347969768' post='78843']
svi govorimo netreba Lampard a mogao bi on odigrati najbolje jer uvjek je nepredvidljiv sjetite se utakmice protiv Stoke prosle godine
[/quote]Ma on bi se trebao cuvati za vecih utakmica kao sto je ova sutra.. Al on igra protiv jednog wigana, qpr-a itd. On sa iskustvom moze donijet nam pobjedu.. Al ne treba se forsirati svaku tekmu.
Vec sam rekao da mi je Juve drugi omiljeni klub u Evropi,tako da sam ga dosta pratio u proslosti.I kada je bio najjaci tesko je pobedjivao u gostima,a kamoli sada.Verujem u pobedu plavaca,ni remi ne bi bio tolio los,a na poraz ne pomisljam.
Nek ova utakmica najavi tri uzastopne pobede na Bridzu(Juve,Souk,Volvs)
[quote name='chelseathebest' timestamp='1347982832' post='78882']
[url="http://www.hrsport.net/vijesti/447089/nogomet-liga-prvaka/vucinic-nema-straha-ovo-nije-isti-chelsea-kao-prosle-sezone/"]http://www.hrsport.n...-prosle-sezone/[/url]
[/quote]

Pa u pravu je, sada smo jači (na papiru barem). :D
Ocekujem smaranje od utakmice. Namerio se zabar na zabara, bice mnogo tzv. saha na sredini terena tj. neznanja. Obostrani katanaco pa cija odbrana pogresi. Mislim da ce se tekma resavati nekim prekidom. Najgore je u celoj prici sto nemamo zamenu za Lampsa tj Oskar jos mora mnogo da ojaca fizicki da bi videli koliko moze. Ja bih igrao 4 3 3. Sa Ramiresom Obijem i Matom na sredini terena i krilnim napadacima Hazardom i Marinom (gresim li ako mislim da je fit?).
Non stop radim pa ni ne stizem da pratim.
Čini mi se da je Robbie rekao da je još rano za Marina. Ja bih njega tek u Mickey Mouse kupu protiv Wolvesa gurnuo. Vidjećemo.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.