Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

UCL Group E - Chelsea 2 : 2 Juventus (19.09. sri)

38 članova je glasalo

1. 1.

• Odličan - pobjeda!
      44%
      15
    • Povoljan - remi!
      26%
      9
    • LoÅ¡ - poraz!
      29%
      10

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1348088818' post='79164']
Preofanzivno bez pravog DMF i ne vidim razlog zašto toliko kritikuješ Torresa...

E TO UDRI PO TORRESU SAD JEBEM MU VARZILO !
[/quote]

meni nije jasno čemu kritike Mikelu, vrhunski zadnji vezni, da je u barci ili realu puno bi ga se više cijenilo
  • Odgovori 267
  • Pregledi 19,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Rekoh ja da ce nasa sredina da dominira.

[img]https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/46294_3221351313084_1108841715_n.jpg[/img]
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1348088818' post='79164']
Preofanzivno bez pravog DMF i ne vidim razlog zašto toliko kritikuješ Torresa...

E TO UDRI PO TORRESU SAD JEBEM MU VARZILO !
[/quote]

Mislim Filipe da pretjeruješ. Torres je DOBAR igrač, ne kritiziram konkretno njega. Kritiziram činjenicu što je uopće dio Chelseaja. On je uz Ševčenka možda i najveća greška Abramoviča. Torres je DOBAR, ali za Chelseaja i ovu koncepciju NIJE. Treba nam životinja u napadu, a ne Torres čije potrebe i zahtjeve naš vezni red ne može ispuniti.
Ne shvatam pojedince. Pa nismo igrali protiv Readinga nego jedne čvrste, trkački potentne i prije svega, a ono što je razlika između nas i njih, uigrane ekipe. Na kraju krajeva, pa nisu džaba toliko bez poraza. Jest šteta zbog prokockane pobjede, ali hajmo biti realni pa reći da su Talijani zaslužili bod, pa bez obzira i na dva penala koja nam je vrlo lako mogao suditi i ne bi pogriješio da je to napravio. ;)
Žao mi je ovog drugog gola, prethodio mu je niz grešaka koje su se mogle izbjeći. Pljuvanje po Obiju bez ikakve osnove, mislim da je večeras bio ponovo dosta dobar. Puklo je greškom Terrya i njegovom neuspjelom offside zamkom. Međutim, to je fudbal. Nismo prethodno zabili par prilika i desi se to da dobijemo gol. Inače, odbrana Juventusa dosta troma i tehnički na nivou huligana iz naše lige, mogli smo to bolje riješiti sa Mosesom recimo. Nema veze, nije loše na kraju. Treba dobiti neugodne Ukrajince te Dance i gore i kući, biće to ok. B-)

Oscar klasa igrač zaista. Svi su se borili i napadali, ne mogu biti nezadovoljan time.
Ljudi, ne tražite krivce za naša dva primljena gola u jednom igraču. Jedan igrač nije kriv. Pogledajte oba gola, a pogotovo ovaj drugi pogodak Juventusa, vidjet ćete koliko je tu igrača zakazalo. Da, Mikel je dao loptu Hazardu, ali ovaj nije ni pokušao trčati za njom. Dalje, kada su već izgubili loptu, Eden se ni ne pokušava izboriti za nju nego nonšalantno gleda kako Juventusov igrač ide prema našem golu. Nakon njegova pasa, cijela obrana je zakazala na čelu s Terryem koji nije ispratio svoga igrača. Nisam pogledao tu situaciju ponovo, ali vjerujem da je još koji igrač napravi grešku. Jednostavno se vidjelo da nam igra u defenzivi opada u tim trenucima i pomislio sam " Sad ćemo ga primit! ". Nažalost, upravo se to i dogodilo.

Što se tiče igre prema naprijed, konstrukcije i razradnje naših napada, o tome mogu samo sipati pohvale. Fantastično smo kombinirali na sredini terena i mogu reći, sada nakon svega, u globalu nadigrali Juventus u segmentu za koji su govorili da im ne možemo prismrditi. Naši napadi su imali glavu i rep, igralo se staloženo i mirno, bez velikih zalijetanja s okomitim loptama, igrali smo u širinu i polako, ali sigurno osvajali metar po metar igrališta što nam je omogućio jako brz protok lopte. Najviše to možemo zahvaliti pridošlici u prvi sastav Oscaru koji je igrao tu Matinu ulogu, povezivao naše redove i dirigirao sredinom terena. Nepotrebno je i spominjati koliko se samo zalagao u osvajanju lopti od protivničkih igrača, koliko je klizećih startova i šprinteva prema svome golu napravio s ciljem oduzimanja lopte. Sve je to okrunio s dva prekrasna pogodka i okitio se titulom igrača utakmice. Kapa dole maestro, Bože daj da nam ovaj čovjek ove sezone bude jedan od standardnijih.

U samoj završnici, u samom vrhu napada možda i nismo bili toliko konkretni ( pogotovo u drugom poluvremenu ), nismo imali onog kvalitetnog zadnjeg pasa prema Torresu il nekom drugom tko je se u tom trenutku nalazio na njegovoj poziciji, nego smo u dosta situacija svoje napade završavali često nekvalitetnim centaršutevima koje su Chiellini i co. lakoćom kupili. To u sljedećim utakmicama moramo popraviti, znači, više pokušavati proturiti loptu između braniča i uposliti napadača u situaciju 1 na 1 s protivničkim golmanom, a ne stalno forsirati centaršuteve. Također, malo više trebamo paziti s tim pogrešnim dodavanjima oko centra igrališta koja bi nas u nekim utakmicama ispred nas mogla koštati bodova.

Uglavnom, kad se sve zbroji i oduzme, ja sam zadovoljan ofenzivom. Igrali smo protiv teškog protivnika, ali uspjeli smo zaigrati lijepu i suvislu igru.

Eh sad, defenziva. Već dugo vremena govorim da u fazi obrane nismo na nivou, što se i u ovoj utakmici pokazalo točnim. Nema prave kohezije, povezanosti obrambenog reda s Mikelom i Lampardom, a onda i s ostatkom momčadi. Ispočetka je sve djelovalo dobro, ali kako je utakmica odmicala sve su više te "rupe" izlazile na vidjelo. Pogotovo se to vidi kada se branimo zonski, a ne izravnim markiranjem protivničkih igrača; kao da naš zadnji red nije uspio do sada uspostaviti pravu komunikaciju; slobodan prostor ostaje nepokriven u masi situacija. U njega lako, prelako, ulaze protivnički igrači. Moramo osigurati povezanost naših braniča ubuduće, ali i povezanost zadnjeg i veznog reda - smanjiti tu razdaljinu između njih i spriječiti slobodno kretanje protivnika u nekih 20 metara tog prostora. Više kohezije između igrača, a zatim između redova - to nam je potrebno i nadam se samo da će RDM raditi na tome.

Razočaran sam na jedan način što nismo uspjeli uzeti sva tri boda iz utakmice u kojoj smo dominirali i u kojoj smo imali, naoko za Juventus nedostižno, vodstvo od 2:0. Međutim, znali smo kavi su Talijani, kakva su ekipa i prognozirali smo tešku utakmicu. Ja sam i sam govorio da vjerujem u pobjedu, ali s puno muke. Ispostavilo se da smo mnogo znoja trebali proliti da ju ostvarimo, a eto na kraju, nesretno i nespretno nismo uspjeli. Mora se reći i da je Juventus definitivno zaslužio ovaj bod.
1 bod na početku ovog natjecanja protiv za sada najjačeg protivnika u grupi nije mala stvar i time moramo biti zadovoljni. Ono čime još više moramo biti zadovoljni je igra koju smo pokazali i koja nam daje nadu da ( uz određene "nadogradnje i poboljšanja" ) se možemo nositi s najvećima i da s pravom očekujemo osvajanje prvog mjesta u grupnoj fazi.
[quote name='Caeruleus' timestamp='1348089463' post='79179']
Mislim Filipe da pretjeruješ. Torres je DOBAR igrač, ne kritiziram konkretno njega. Kritiziram činjenicu što je uopće dio Chelseaja. On je uz Ševčenka možda i najveća greška Abramoviča. Torres je DOBAR, ali za Chelseaja i ovu koncepciju NIJE. Treba nam životinja u napadu, a ne Torres čije potrebe i zahtjeve naš vezni red ne može ispuniti.
[/quote]Svako ima svoje mišljenje jbg...

Mene samo nervira što nakon svake utakmice koju ne dobijemo čim dođem na forum krivac Torres...
Znaci ovako, nepisano pravilo u Nogometu bi bilo poslije svake propustene prilike slijedi kazna. Nas je to zadesilo, fenomenalna izmjena pasova Mata-Hazard, Hazard daje loptu Mati u 16 i ovaj je pljune u spoljašnji dio gola, to je op meni 99% gol trebao bit, samo je gurnit po podu ali nee on je pljune u Boga. Odma sljedeci napad ovaj sa Q... daje gol. Sreca nasa pa im nije usla ona precka, jebali bi od mrve pa nadalje.
[quote name='bambi' timestamp='1348089388' post='79177']
Rekoh ja da ce nasa sredina da dominira.
[/quote]

Možda je trkački dominirala, ali igrački - nije.
[quote name='Mirza_DzoLe' timestamp='1348089996' post='79185']
Znaci ovako, nepisano pravilo u Nogometu bi bilo poslije svake propustene prilike slijedi kazna. Nas je to zadesilo, fenomenalna izmjena pasova Mata-Hazard, Hazard daje loptu Mati u 16 i ovaj je pljune u spoljašnji dio gola, to je op meni 99% gol trebao bit, samo je gurnit po podu ali nee on je pljune u Boga. Odma sljedeci napad ovaj sa Q... daje gol. Sreca nasa pa im nije usla ona precka, jebali bi od mrve pa nadalje.
[/quote]
Trebao je dati loptu Toresu koji je bio SAM na sedam metara!
[quote name='soxx' timestamp='1348088751' post='79162']
Evo jedne cinjenice.
Juve dva suta u okvir - 2 gola..
[/quote]

Ja ne znam ko UEFI bilježi statistiku, al je Juve imao pored dva gola i prečku pred sami kraj, ako to nije okvir gola onda ne znam.

Dobra utakmica, teška za živce. Puno grešaka, puno više ih je Juve napravio, i u odbrani i u sredini terena, glavni napadači nam nisu bili raspoloženi, zato je ovo i dobar rezultat.

Nadam se da ste sada malo bolje upoznali prvaka Italije! :)
Nevjerovatno koji komentari, pa nismo izgubili 3-0.

Remizirali smo protiv trenutno [b]najambicioznijeg[/b] tima u LP. Naravno, krivac je Torres, a ko bi drugi, sve živo je promašio.
[quote name='dj0be' timestamp='1348090290' post='79190']
Nadam se da ste sada malo bolje upoznali prvaka Italije! :)
[/quote]

Evo da ti rodjo kaze, ruku na srce ali nista narucito pokazali niste da se sad treba fatat za glavu ili udarat glavom od zid, ali eto ...
[quote name='Brane' timestamp='1348090105' post='79186']
Možda je trkački dominirala, ali igrački - nije.
[/quote]

Nista mi ne govori tako. Ni trcanje, ni broj sansi ni sutevi.
A ja se nadam da ste sada malo bolje upoznali Oscara Dos Santos :
[img]http://25.media.tumblr.com/tumblr_mam4wpgdGU1ryi1myo1_1280.gif[/img]
[quote name='Ercov' timestamp='1348090172' post='79189']
Trebao je dati loptu Toresu koji je bio SAM na sedam metara!
[/quote]
Nije mogao Mata, bili su mi igrači već ušli u putanju. Inače ta je akcija od početka samog bila čisti sex, iživljavanje nad bespomoćnim i izgubljenim defanzivcima Juventusa. ;)
Glup drugi gol smo primili, preglup. Jebiga. :-S
[quote name='soxx' timestamp='1348088751' post='79162']
Evo jedne cinjenice.
Juve dva suta u okvir - 2 gola..
[/quote]

Greska, Juve je imao 4 suta u okvir i plus ona precka sto je otisla vani.. Pa sjecas li se Marchisia 1 na 1?! Vucinic kreten promasi 100% sansu..

Na kraju, dobra tekma pravo, kad smo dali za 2-1 znao sam da cemo izjednacit i da cemo dobit drugo poluvrijeme, jer tako igramo, na dosta trcanja i slamanje protivnika u drugom.. Ne kazem da smo Chelsea slomili u drugom, to radimo u Italiji kad ne mogu ekipe da izdrze nas tempo.. I veceras smo vise trcali i vratilo nam se u vidu boda.. Nadam se prolazu obje ekipe :)>-
[quote name='bambi' timestamp='1348090620' post='79195']
[/quote]Kakvi šutevi imali ste 2 šuta u okvir gola ? Šanse sve su vam polušanse samo na kraju ona prečka prije toga ništa slično kao i mi šansa Mate šutevi Baneta,Lampsa i to je to...
[quote name='Wisey' timestamp='1348090814' post='79199']
Nije mogao Mata, bili su mi igrači već ušli u putanju. Inače ta je akcija od početka samog bila čisti sex, iživljavanje nad bespomoćnim i izgubljenim defanzivcima Juventusa. ;)
Glup drugi gol smo primili, preglup. Jebiga. :-S
[/quote]
Mogao je,a kad je posle promasaja video Toresa samog kao avet,uhvatio se za glavu
[quote name='bambi' timestamp='1348090620' post='79195']
[/quote]

Valjda će ti sad malo jasnije biti druže. Vidim da ti netko treba otvoriti oči.

[img]http://oi48.tinypic.com/25ktugj.jpg[/img]

PS. Po čemu je broj pretrčanih kilometara relevantan podatak o tome tko je bio bolji? Trčat ćemo i ja i ti cijelih 90 minuta bez prestanka, ko muhe bez glave, ali ako ništa ne uradimo s loptom, džaba nam i 100 pretrčanih kilometara. Glupost.
[quote name='Mystic_Aladin' timestamp='1348091061' post='79201']
Greska, Juve je imao 4 suta u okvir i plus ona precka sto je otisla vani.. Pa sjecas li se Marchisia 1 na 1?! Vucinic kreten promasi 100% sansu..

Na kraju, dobra tekma pravo, kad smo dali za 2-1 znao sam da cemo izjednacit i da cemo dobit drugo poluvrijeme, jer tako igramo, na dosta trcanja i slamanje protivnika u drugom.. Ne kazem da smo Chelsea slomili u drugom, to radimo u Italiji kad ne mogu ekipe da izdrze nas tempo.. I veceras smo vise trcali i vratilo nam se u vidu boda.. Nadam se prolazu obje ekipe :)>-
[/quote]Ne znam ja sam vidio na kraju utakmice da piše Chelsea 9 šuteva 5 u okvir gola Juve 11 šuteva 2 u okvir gola...

PREČKA ili STATIVA se NE RAČUNAJU kao šut u okvir gola što je po meni glupost...
[quote name='Mystic_Aladin' timestamp='1348091061' post='79201']

[/quote]Precke se ne racunaju kao `u okvir gola` :D Da ovom gore kazem iznad..

Nego mogu ti reci da sam i ja znao ako primimo do poluvremena gol da cemo i u drugom nesto primiti.. Poceli smo lijepo drugo poluvrijeme al eto na kraju obicna greska nas kostala.. Jedva cekam sljedecu u torinu nadam se da ce se ovaj chelsea malo promjeniti sto se tice nekih pozicija kao prvo ramires s krila..

Obe ekipe prolaze 99%.. Pitanje je samo ko ce nositi prvo mjesto.. Ja nesto razmisljam i nebi me cudilo da neko kiksa kod shaktara
Evo da i ja dam kratku analizu utakmice...

Izrazito sam zadovoljan s onim što smo pružali do 70 minute... Imali smo konacno povezanu srednju liniju... Oscar je u tom segmentu jako puno napravio i definitivno danas bio igrac utakmice. Sve u svemu Juve može bit zadovoljan s tim jednim bodom... provukli su se... mada su na kraju cak mogli do sva 3 boda... ali suđenje je bilo katastrofa... vidlo se je iz aviona da se navlači za Juve... Čisti penal na Terry-u odma u 4 minuti nije sviran (čak je i onaj konj Beusan potvrdio da je to čisti faul za kazneni udarac) i još k tome s lakocom je mogao sudit još jedan penal... onaj na Hazardu... Ali ok.. necemo u sucima tražit krivce... po mojem glavni krivac za ovaj rezultat je nitko drugi nego naš RDM... Potpuni promašaj što je stavio Ramiresa na krilo i s time nam ubio probojnost po desnoj strani... i potpuni promašaj kod izmjena... trebao je vadit ramiresa i stavit Mosesa, a ne Bertranda... jer 20 min pred kraj tekme ic se zatvarat nije moglo završit nikako drugacije nego ovako kako je završilo... Cim je Oscar izašao i još kad nam je ušao Bertrand igra nam se prakticki raspala...

što se tiće igrača...
Loše nastupe imali su: Lampard (danas je čak donekle ok odigrao, ali definitivno potpuno je zreo za klupu), Ramires (odigrao na bljeskove), Hazard (nije mogao napravit ništa, definitivno nije bio njegov dan)

dobri nastupi: Oscar (povezao našu igru, ubrzao ju i zadavao glavobolju igri Juvea, i uz to sve dao 2 fenomenalna gola), Mikel (je da je zeznuo s krivim passom kod drugog gola, ali danas je odigrao dobro... puno passova je presreo, oduzeo dosta lopti... zadovoljan sam njegovim nastupom)

ostali odigrali prosjecno...

i kao što sam rekao... Nadam se da će RDM konačno pokazat da ima muda i stavit Lamparda na klupi i da će mu konačno doć iz guzice u glavu i da će prestat s eksperimentima s Ramiresom na krilu...
Marchisio 1 na 1 je definitivno sut u gol, pored dva gola to su tri suta u okvir.. Nisu ni sutevi pravi pokazatelj stanja, evo vi ste u prvom imali dva bezveze suta u okvir gola koja bi odbranio i ja, a ne Buffon.. Sa druge strane tu je precka koja je sut van okvira gola, sansa Vucinica, sansa Mate i ostale gluposti.. Tu je to, u 5 deka.. :D
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.