Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

UCL Group E - Chelsea 2 : 2 Juventus (19.09. sri)

38 članova je glasalo

1. 1.

• Odličan - pobjeda!
      44%
      15
    • Povoljan - remi!
      26%
      9
    • LoÅ¡ - poraz!
      29%
      10

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

[quote name='Il Capitano' timestamp='1348156084' post='79356']
Niko ti ne brani da budeš uvjeren.
[/quote]
A ni tebi da budes optimistican!
Po mom misljenju Juve ne moze bolje od onoga sinoc,a Chelsea bar 50 posto moze bolje.
  • Odgovori 267
  • Pregledi 19,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Hahahahhahahahahahahahaha...pa jel ti stvarno misliš da je ono najbolje od Juventusa? hahahahaha

Trema ih je pojela u prvom poluvremenu i tek u drugom su počeli igrati, ali opet to ni blizu nije...pa 12 igrača je debitiralo sinoć...Pirlo je van forme totalno, Bonucci također, a Giovinco i Vučinić se još ni blizu nisu uigrali...kad dođete na Juventus Arenu vidjet ćete šta je pravi Juventus, Conteov Juventus!

Ne želim da ispadne da ja vas sad nešto omalovažavam il predviđam da ćete otići kući sa petardom, ali pojma vi još nemate šta je ovaj novi Juventus u stanju učiniti...
Da nece mozda taj novi Juve i da osvoji ovu LS?
I da,mislim da Juve ne moze bolje nego sinoc,te da ce u Torinu Chelsea pobediti.
[quote name='Il Capitano' timestamp='1348165850' post='79379']
Hahahahhahahahahahahahaha...pa jel ti stvarno misliš da je ono najbolje od Juventusa? hahahahaha

Trema ih je pojela u prvom poluvremenu i tek u drugom su počeli igrati, ali opet to ni blizu nije...pa 12 igrača je debitiralo sinoć...Pirlo je van forme totalno, Bonucci također, a Giovinco i Vučinić se još ni blizu nisu uigrali...kad dođete na Juventus Arenu vidjet ćete šta je pravi Juventus, Conteov Juventus!

Ne želim da ispadne da ja vas sad nešto omalovažavam il predviđam da ćete otići kući sa petardom, ali pojma vi još nemate šta je ovaj novi Juventus u stanju učiniti...
[/quote]Isto tako ni Chelsea nije uigran puno novih igraca je došlo i mi prolazimo kroz smjenu generacija...
Kad je mogao prošlogodišnji Chelsea sa onolikom dozom sreće, može i ovaj Juventus uz malo sreće i ovim mentalitetom i karakterom koji im je Conte usadio. Mislim, to se od njih i očekuje, uvijek se u svim takmičenjima ide na titulu, tako je u svim velikim klubovima.

I da, provalio si se, u Torinu ćeš vidjeti šta Juve još može. I ne, u Torinu Chelsea neće pobijediti.

[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1348168042' post='79388']
Isto tako ni Chelsea nije uigran puno novih igraca je došlo i mi prolazimo kroz smjenu generacija...
[/quote]Daj molim te, kakvih puno igrača?! Hazard i Oscar koji konkurišu za prvi sastav...
Il Capitano poklopi se dok ti je na vrijeme. Ne osporavam to da je Conte odličan trener, ali čovjek je suspendiran 10 mjeseci, vjerujem i s razlogom. A ove nebuloze za nove igrače neću ni komentirat.
Da se razumemo,ako Chelsea ne odbrani LS,voleo bih da je osvoji Juve.
Opet ti kazem,mislim da ne mozete bolje da igrate,ali mozete dosta utakmica da odigrate na istom,visokom nivou.Kod nas je situacija drugacija.Toplo,hladno.S tim, da mi imamo mnogo prostora da jos napredujemo,veci nam je potencijal i ako ga ostvarimo,tesko svima,a kamoli vama.
[quote name='Il Capitano' timestamp='1348168190' post='79389']
Kad je mogao prošlogodišnji Chelsea sa onolikom dozom sreće, može i ovaj Juventus uz malo sreće i ovim mentalitetom i karakterom koji im je Conte usadio. Mislim, to se od njih i očekuje, uvijek se u svim takmičenjima ide na titulu, tako je u svim velikim klubovima.

I da, provalio si se, u Torinu ćeš vidjeti šta Juve još može. I ne, u Torinu Chelsea neće pobijediti.

Daj molim te, kakvih puno igrača?! Hazard i Oscar koji konkurišu za prvi sastav...
[/quote]Čekaj malo Marin,Moses,Azpilicueta,Romeu,Cahill ? Drogba otišao Lampard isto tako već u godinama, Mata tu tek jednu sezonu,Mikel se tek ustalio u prvih 11...
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1348168459' post='79392']
Il Capitano poklopi se dok ti je na vrijeme. Ne osporavam to da je Conte odličan trener, ali čovjek je suspendiran 10 mjeseci, vjerujem i s razlogom. A ove nebuloze za nove igrače neću ni komentirat.
[/quote]

Poklopi se ti i svi vi ostali koji imate obraza pričati o Conteu i suspenziji, a niste upućeni ni sekunde u to što se dogodilo. Ko ima imalo mozga i pogleda realno stvari koje su se izdešavale oko tog skandala vidjet će da je to samo obična farsa. Na kraju krajeva, sutra je saslušanje na civilnom sudu, poslije toga će se znati detaljnije sve...

[quote name='Ercov' timestamp='1348168648' post='79393']
Da se razumemo,ako Chelsea ne odbrani LS,voleo bih da je osvoji Juve.
Opet ti kazem,mislim da ne mozete bolje da igrate,ali mozete dosta utakmica da odigrate na istom,visokom nivou.Kod nas je situacija drugacija.Toplo,hladno.S tim, da mi imamo mnogo prostora da jos napredujemo,veci nam je potencijal i ako ga ostvarimo,tesko svima,a kamoli vama.
[/quote]

Čekaj, ti pokušavaš uvjeriti mene, koji sam odgledao čitavu prošlu sezonu i znam kako su ovi momci igrali, da ne može bolje od onog sinoć kad su prvo poluvrijeme igrali u grču, a ja znam da su prošle godine igrali daleko bolje u svakom segmentu igre od bilo koje utakmice ove sezone? Jedino u čemu je početak ove sezone bolji od prošle je postotak realiziranih šansi, ostalo tek treba doći na prošlogodišnji nivo...

[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1348168673' post='79394']
Čekaj malo Marin,Moses,Azpilicueta,Romeu,Cahill ? Drogba otišao Lampard isto tako već u godinama, Mata tu tek jednu sezonu,Mikel se tek ustalio u prvih 11...
[/quote]

Kao prvo, govorim o igračima koji konkurišu za prvi sastav. Ako ti stvarno misliš da će Moses, Romeu i Azpilicueta zajedno odigrati više od 30 utakmica i to ulazeći sa klupe, onda ok, morate se uigrati.
Ni u sta te ne pokusavam uveriti.Igrali su koliko im je Chelsea dozvolio,ne znam o kakvom grcu pricas?Ali,ipak,ti si odgledao celu sezonu i tu nemam protivargument.
[quote name='Il Capitano' timestamp='1348165850' post='79379']

[/quote]Očigledno si slabo upoznat sa kvalitetima tih mladih igrača tako da o tome nećemo dalje. I o kakvoj tremi pričaš onaj tim ima puno iskusnih igrača Buffon,Chiellini,Barzagli,Pirlo,Vučinić...
Daj bolan, nije Juve neki nižerazredni klub da im Chelsea mora dozvoliti da igraju svoj nogomet. Na kraju krajeva, šanse i stizanje zaostatka od dva gola to govori. Ne misliš valjda da im je Chelsea dozvolio da stignu 2:0 i da izađu dva puta na golmana i pogode prečku na kraju? Ti taj grč nisi mogao vidjeti jer ih ne gledaš inače. kako lagano ide lopta i kako se šanse stvaraju. Vjeruj mi, prvo poluvrijeme Juventus je bio neprepoznatljiv, puno igrača je sinoć debitiralo, prva utakmica i to u gostima protiv branitelja titule nije mala stvar. Tek poslije gola Vidala su se oslobodili i počeli igrati...
Il Capitano, ja necu ni gledati utakmicu u Torinu jer si nam vec rekao sva desavanja. Ne vrijedi gledati ono sto se unaprijed zna. Dobicete nas, uzecete LS. Zivi nam bili.
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1348169978' post='79402']
Il Capitano, ja necu ni gledati utakmicu u Torinu jer si nam vec rekao sva desavanja. Ne vrijedi gledati ono sto se unaprijed zna. Dobicete nas, uzecete LS. Zivi nam bili.
[/quote]Ne izvlači stvari iz konteksta.
[quote name='Il Capitano' timestamp='1348170171' post='79403']
Ne izvlači stvari iz konteksta.
[/quote]

Udjem u ovu temu u nadi da cu procitati nesto interesantno vezano sa sinocnju utakmicu, nesto sto mi je mozda promaklo oku a ovdje mogu naci samo hvaljenje tvog Juventusa i predvidjanje potopa u gostima, potenciranje debakla i svega ostalog. Razumijem da si uzbudjen zbog svega ali malo smaras. Eto, bicete favoriti, dobicete nas, samo nemoj vise vrtiti pricu u krug.
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1348170372' post='79404']
Udjem u ovu temu u nadi da cu procitati nesto interesantno vezano sa sinocnju utakmicu, nesto sto mi je mozda promaklo oku a ovdje mogu naci samo hvaljenje tvog Juventusa i predvidjanje potopa u gostima, potenciranje debakla i svega ostalog. Razumijem da si uzbudjen zbog svega ali malo smaras. Eto, bicete favoriti, dobicete nas, samo nemoj vise vrtiti pricu u krug.
[/quote]Opet ti kažem, ne izvlači stvari iz konteksta. Ja nigdje nisam rekao ni da će Juve pobijediti, a kamo li da će biti debakl.
[quote name='Il Capitano' timestamp='1348170631' post='79406']
Opet ti kažem, ne izvlači stvari iz konteksta. Ja nigdje nisam rekao ni da će Juve pobijediti, a kamo li da će biti debakl.
[/quote]

Jesi indirektno, izmedju redova. Ali nebitno.

[b][font=lucida sans unicode,lucida grande,sans-serif]Neka neko lupi katanac na ovu temu koja postaje sve dosadnija.[/font][/b]
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.