Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

UCL Group E - Chelsea 2 : 2 Juventus (19.09. sri)

38 članova je glasalo

1. 1.

• Odličan - pobjeda!
      44%
      15
    • Povoljan - remi!
      26%
      9
    • LoÅ¡ - poraz!
      29%
      10

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

[quote name='Caeruleus' timestamp='1348138214' post='79308']
Svaka čast na komentaru. Baš si me dojmio. Objavio sam ga i na našoj facebook stranici.
[/quote]

Nema frke. ;)
  • Odgovori 267
  • Pregledi 19,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[quote name='Twelfth Man' timestamp='1348136048' post='79306']
Pokazali smo da nema nikakvog razloga se neki ovdje plase Juventusa. Kada sam rekao da nisu nista specijalno, znao sam sta pisem. [b]Kada sam rekao da se Pirlo moze zatvoriti, skocise mi neki likovi za vrat, a Pirlo bio zatvoren citavu utakmicu.[/b] Krivo mi je sto smo prokockali pobjedu, jbg desava se...

Oscarov gol obiljezio 1. kolo! Oscar mora igrati u narednim utakmicama!

I da nisam vise cuo nikakva pljuvanja po ovoj ekipi! Galatasaray razvalio United na sred Old Trafforda i jos im penal nije dosudjen. Farcelona se pati sa jednim Spartakom.

Sada se glave moraju prodrmati i idemo dalje u nove pobjede.
[/quote]

Nije problem zatvoriti jednog igraca, bilo kojeg, pa cak i Messija.. Problem je sto ostavljas dodatni prostor ostalima, sinoc je to iskoristio Marchisio onakvom loptom za drugi gol (imao je dosta vremena da se skoncetrise i razgleda kretanje napadaca), a i kod prvog je nasao Vidala na ivici 16m..

BTW , tekma je bila dobra, fino smo se i druzili, pa se mi vidimo na sljedecoj u Torinu (osim ako ne kiksate negdje, pa malo svratim da vidim sta ima)... :P

:-h
[quote name='Mystic_Aladin' timestamp='1348140510' post='79313']
Nije problem zatvoriti jednog igraca, bilo kojeg, pa cak i Messija.. Problem je sto ostavljas dodatni prostor ostalima, sinoc je to iskoristio Marchisio onakvom loptom za drugi gol (imao je dosta vremena da se skoncetrise i razgleda kretanje napadaca), a i kod prvog je nasao Vidala na ivici 16m..
[/quote]

Bas si me prosvijetlio. Od Pirla je najveca opasnost prijetila pa je logicno da njega najvise markiras. Na kraju krajeva, golove nismo primili zbog genijalnosti igraca Juventusa vec zbog nasih gresaka.

Prijatno i do narednog vidjenja.
svidjelo mi se kad smo u nekim periodima prebacili citavu igru na juveovu polovicu i to me podsjetilo na stari chelsea, nije mi jasno kako ne mozemo zadrzati 2 gola prednosti obrana je losa nazalost, ramires nije onaj stari gubi lopte bezveze nabrojao sam najmanje 7 situacija u kojima je izgubio loptu , obi mikel je krivac za 2 go , ne svida mi se to sto smo juventusu prepustili posjed nije mi jasno pa nisi oni farsa

takodjer pretrcali su 2 kilometra vise od nas pa kaj nasi igraci rade , torres se samo krece izmedu stopera, ne dobiva lopte u dubinu cime se gusi njegova sposobnost ( moje misljenje je da je on nema, ali to je nebitno)
utakmica je bila savrsena,nazalost ocekivala se pobjeda, ali sta je tu je zivot ide dalje :)
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1348140797' post='79314']
Bas si me prosvijetlio. Od Pirla je najveca opasnost prijetila pa je logicno da njega najvise markiras. [b]Na kraju krajeva, golove nismo primili zbog genijalnosti igraca Juventusa vec zbog nasih gresaka.[/b]

Prijatno i do narednog vidjenja.
[/quote]Čuj ovoga sad. Samo još reci da ste bili bolji pa da završimo sa raspravom.

Remi je ravnopravan rezultat. Ovo boldano je isto kao kad neko kaže da je Oscarov drugi gol sreća. Marchisio je odigrao dva genijalna pasa i dali smo dva pogotka, meni dovoljno. Mada ste mogli proći i gore jer smo imali zrelije prilike. Marchisio i Vučinić 1-1 sa golmanima, onaj izblokirani šut Marchisia od strane Luiza sa vrha 16m i prečka Quagliarelle. Ali po tebi je i to vjerovatno plod vaših grešaka. :-/

Genijalnost tjera protivnika na greške, niste ih vi namjerno pravili.;)

[quote name='BoKa' timestamp='1348143367' post='79318']
svidjelo mi se kad smo u nekim periodima prebacili citavu igru na juveovu polovicu i to me podsjetilo na stari chelsea, nije mi jasno kako ne mozemo zadrzati 2 gola prednosti obrana je losa nazalost, ramires nije onaj stari gubi lopte bezveze nabrojao sam najmanje 7 situacija u kojima je izgubio loptu , obi mikel je krivac za 2 go , ne svida mi se to sto smo juventusu prepustili posjed nije mi jasno pa nisi oni farsa

takodjer pretrcali su 2 kilometra vise od nas pa kaj nasi igraci rade , torres se samo krece izmedu stopera, ne dobiva lopte u dubinu cime se gusi njegova sposobnost ( moje misljenje je da je on nema, ali to je nebitno)
utakmica je bila savrsena,nazalost ocekivala se pobjeda, ali sta je tu je zivot ide dalje :)
[/quote]Nismo Barcelona, ali smo prošle godine imali preko 65% prosjek posjeda lopte i bili treći u tom segmentu iza Reala i Barcelone sa Bayernom u Europi. I da, pretrčali smo 10 kilometara više, ne 2.
Po meni je tekma bila dobra, drugi gol Oscara strašan, u stilu Lampsa :D:),samo mi je zao trebali smo 1 gol prednosti zadrzati! A Juve isto nije za odbaciti, ipak su 42 tekme u talijanskoj lizi neporaženi. Nadam se prvome mjestu naših Plavaca u grupi :)
[quote name='Il Capitano' timestamp='1348144247' post='79321']
Čuj ovoga sad. Samo još reci da ste bili bolji pa da završimo sa raspravom.

Remi je ravnopravan rezultat. Ovo boldano je isto kao kad neko kaže da je Oscarov drugi gol sreća. Marchisio je odigrao dva genijalna pasa i dali smo dva pogotka, meni dovoljno. Mada ste mogli proći i gore jer smo imali zrelije prilike. Marchisio i Vučinić 1-1 sa golmanima, onaj izblokirani šut Marchisia od strane Luiza sa vrha 16m i prečka Quagliarelle. Ali po tebi je i to vjerovatno plod vaših grešaka. :-/

Genijalnost tjera protivnika na greške, niste ih vi namjerno pravili. ;)

Nismo Barcelona, ali smo prošle godine imali preko 65% prosjek posjeda lopte i bili treći u tom segmentu iza Reala i Barcelone sa Bayernom u Europi. I da, pretrčali smo 10 kilometara više, ne 2.
[/quote]

juventus je pretrcao 2 kilometara vise od nas, 65 % ove sezone ak nam je prosjek 40% mozemo biti zadovoljni
[quote name='Il Capitano' timestamp='1348144247' post='79321']
Čuj ovoga sad. Samo još reci da ste bili bolji pa da završimo sa raspravom.

Genijalnost tjera protivnika na greške, niste ih vi namjerno pravili. ;)
[/quote]

Samo nadji gdje sam rekao da smo bili bolji pa mozes otici sa foruma komotno.

Kakva 2 genijalna pasa, pa ja bih kod oba gola mogao asistirati. Kod prvog doturio najobicniju loptu Vidalu i niko da izadje na njega. A kod druge asistencije covjek sa loptom bez pritiska, imao cijelu vjecnost da se namjesti i pogleda ko mu je slobodan. Mikel ga gledao ko da je gola zena stala pred njega.

Ne zelim umanjivati i omalovazavati tim Juventusa, vec samo kazem da smo nezadovoljni jer smo vodili 2:0 i ispustili to. Rezultat jeste realan na kraju.
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1348149278' post='79335']
Samo nadji gdje sam rekao da smo bili bolji pa mozes otici sa foruma komotno.

Kakva 2 genijalna pasa, pa ja bih kod oba gola mogao asistirati. Kod prvog doturio najobicniju loptu Vidalu i niko da izadje na njega. A kod druge asistencije covjek sa loptom bez pritiska, imao cijelu vjecnost da se namjesti i pogleda ko mu je slobodan. Mikel ga gledao ko da je gola zena stala pred njega.

Ne zelim umanjivati i omalovazavati tim Juventusa, vec samo kazem da smo nezadovoljni jer smo vodili 2:0 i ispustili to. Rezultat jeste realan na kraju.
[/quote]

daj od lika je to prvi post na forumu pa se nabrijao ;) chill out man ne tebi twelfth man
Samo da kažem Juventinima... Kad će Chelsea doc kod njih u gostovanje uzet cemo pobjedu ili najmanje bod... pamtite moje rijeci... ;)
[quote name='Villas-Boas' timestamp='1348151929' post='79342']
Samo da kažem Juventinima... Kad će Chelsea doc kod njih u gostovanje uzet cemo pobjedu ili najmanje bod... pamtite moje rijeci... ;)
[/quote]

napokon i neka pozitivna od tebe ;)
Nemogu da vjerujem da mnogi govore da je Hazard prevara od igraca.
Covjek u 7 utakmica ima 7 asistencija i 1 gol.
Ne treba se dalje pricati dovoljna je statistika.
[quote name='VahaCFC' timestamp='1348152363' post='79345']
Nemogu da vjerujem da mnogi govore da je Hazard prevara od igraca.
Covjek u 7 utakmica ima 7 asistencija i 1 gol.
Ne treba se dalje pricati dovoljna je statistika.
[/quote]

a to govore ovi klinci koji nakon 1 loše tekme pljuju po svemu što vide... zašto se opterecujete sa maloumnicima?

[quote name='BoKa' timestamp='1348152102' post='79343']
napokon i neka pozitivna od tebe ;)
[/quote]

vjerujem tradiciji... a zna se kako Talijani prolaze protiv Engleza... ;)
A zna se i kako klubovi prolaze na Juventus Areni, slobodno dođite. Sljedeći put nema treme, nema grča, bit ćemo još uigraniji. ;)
[quote name='Il Capitano' timestamp='1348152804' post='79347']
A zna se i kako klubovi prolaze na Juventus Areni, slobodno dođite. Sljedeći put nema treme, nema grča, [b]bit ćemo još uigraniji[/b]. ;)
[/quote]

što bi onda tek mi trebali reci... morate uzet u obzir da RDM tek trazi prvu 11-storicu ;)
Trebali bi reći da opet nećete biti uigrani kao tim koji igra već godinu i po dana skupa i poznaju se u dušu...
[quote name='Il Capitano' timestamp='1348152804' post='79347']
A zna se i kako klubovi prolaze na Juventus Areni, slobodno dođite. Sljedeći put nema treme, nema grča, bit ćemo još uigraniji. ;)
[/quote]

[quote name='Il Capitano' timestamp='1348153512' post='79350']
Trebali bi reći da opet nećete biti uigrani kao tim koji igra već godinu i po dana skupa i poznaju se u dušu...
[/quote]

LOL

samo ti mogu reći da sam više uvjeren u dobar rezultat u Torinu nego što sam bio juče na SB-u
@VahaCFC to ti pisu/govore oni koji su ljubomorni.. Vidjeli da je Eden masina i kad ne bude sjajan bajan oni ce napisati/reci da je prevara od igraca.. Samo ih iskuliraj.. Rado bi oni jednog takvog u ekipi ;).
Imam osecaj da finale LS nije izazvalo ovoliku buru. Treba da shvatimo jednu stvar, nemamo masinu od tima, i nalazimo igru kao sto se i RDM jos nalazi ovde. Ima dosta solidnih stvari u ovome ali moraju momci jos mnogo da rade. Jasne su neke cinjenice i tu mislim da nema spora.
-Tores nije igrac za nas, ne igra na nivou kao i sto mu RDM daje losu ulogu u timu. Covek pretrci kao centralni vezni na svakoj tekmi a ne vidi se njegov efekat. Stvari u kojima je najbolji a to je utrcavanje u prostor iza linije odbrane uopste ne koristimo. Nije mi jasna situacija u kojoj uzme loptu na 50 m od gola i krene da dribla a ispred njega 5 6 igraca Juvea.
-Teri definitivno ne moze da bude lider odbrane. Cesta ispadanja dekoncentracija gubljenje u prostoru svih 4 u zadnjoj liniji su najvecim delom njegova krivica. U svakoj odbrani mora da postoji komandant parade a Teri to vise ne moze da bude.
-U sredini terena nam fali dosta sigurnosti nepredvidivosti koncentracije. Sva Obijeva i Lampsova dodavanja koliko god da su precizna ne prave razliku na terenu a o kiksevima necu ni da pricam.
-A sto se spiceva tice sa toresom upariti jos jednog napadaca ili menjati polako stil igre. Najjednostavnije je dovesti robusnog napadaca koji moze da nadomesti drogbu. Ako menjamo Falkaa za Toresa a ne promenimo nista u napadu od stila igre nista nismo uradili.
Definitivno je da nam fali novi kapiten koji ce svojim autoritetom da pogura ceo tim.
Ostavit ćemo još malo temu da se raja ispuše, pa ćemo onda lockati i preći na Stočane. :P

edit:
[url="http://www.chelseafc.com/news-article/article/2924810/title/another-stamford-bridge-debut"]http://www.chelseafc.com/news-article/article/2924810/title/another-stamford-bridge-debut[/url]

To je ono o čemu sam pričao. Svaka čast momcima (i djevojkama of course) !
Ovako..meni stvarno nije jasno kako mi nemozemo sacuvati rezultat.zar je to tako tesko?.mi cim imamo neki rezultat 2-0,3-0 nije bitno
mi se prebacimo u defanzivu..NEE..to je krivo..bas kad imamo takav rezultat bi trebali da napadamo,da lomimo...inace nismo bili losi samo se treba raditi na CUVANJU REZULTATA!!!Dokazali smo da možemo biti opasni po svaku ekipu..pa kakva god ona bila.
GOO CHELSEA!!!
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.