Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

UCL Group E - Chelsea 2 : 2 Juventus (19.09. sri)

38 članova je glasalo

1. 1.

• Odličan - pobjeda!
      44%
      15
    • Povoljan - remi!
      26%
      9
    • LoÅ¡ - poraz!
      29%
      10

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Hvala Bogu pa imamo Oscara ! Najbolji igrac na utakmici, definitivno ! Na stranu golovi, zaustavio je Pirla, dosta trcao, ukrao mnogo lopti. Trudio se koliko je mogao i nagradjen je na najbolji moguci nacin.
  • Odgovori 267
  • Pregledi 19,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

E ovako, draže mi je i 2-2 protiv Juventusa, nego onih 0-0 protiv mrtvog QPR. Moram pohvaliti Chelsea jer smo nakon potopa protiv Atletica i nakon loše tekme protiv QPR-a napokon igrali lijepo. Igrači su se trudili. Oscar dokazao klasu i da je buduća velika zvijezda Chelseaja. Hazard asistirao, odličan isto, mada ga neki kude. Sve je bilo OK, a ovo su greške zašto smo remizirali:

1. Lampard - nije za prve postave
2. Mikel - nije za prve postave
3. Bertrand - trebalo je ubaciti Mosesa
4. Torres - nama treba jedan igrač poput Falcaa, nije Torres za ove koncepcije

Ostalo sve OK. Drago mi je da smo prešli na 4-3-3 s 4-2-3-1.
Još jednom sjajna taktika RDM i ubacivanje Bertranda i Ramiresa na krilo...

Kažete Mikel kriv za drugi gol a Terry kao nije ?

Juve imao 2 šuta u okvir gola i dao dva gola a i mi smo isto tako imali sreće kod prvog gola,u svim statističkim parametrima smo bili podjednaki tako da je remi i najrealni ishod mada sam mnogo ljut na RDM i njegove izmjene onakva prednost se nije smjela ispustit...
Uz sve spomenuto također mislim da suci baš i nisu najpoštenije sudili, da su natezali za Juve u nekim situacijama i mislim da je ona situacija s Hazardom bila u Engleskoj, da bi bio penal.
Neka neka! Meni je nesto draze ovih jedan bod sa ovakvom igrom nego 3 boda `na srecu` ( kako se kaze ).
Oscar je pokazao zasto je placen i drago mi je sto je postigao ove golove njemu ce odmah lakse biti u sljedecim utakmicama..
Mata se vratio! On i Eden su imali par dobrih dodavanja.. Haman mu je godio ovaj odmor.. Steta sto ne pogodi kasnije..
Bit ce to jos bolje kad krenu mata eden i oscar :D.. Jos marin kao back up ;).

Prvo poluvrijeme smo igrali.. Mogli i ranije stici do pogotka al sve je to islo u buffona.. Drugo poluvrijeme sporije se igralo ali napadali smo nismo se povukli.

Mislim da je sudija im malo pomogao ( nije namjerno ) sto se tice onoga kod pada hazarda.. Vidjelo se da je ovaj gurao ga.. Kasnije Torresa uhvatio covjek drzi neda mu maket ( rukama naravno ) ovaj nista ne svira.. Isto tako cini mi se terrya je u prvom poluvremenu jedan se docepao.. Al hajd.. Vjerujem da cemo prvi biti na kraju te da ce juve kiksat protiv shaktara jednu.

EDIT:

Kud bas uvijek primimo golove neke kroz noge.. Uvijek odbrambenom prodje kroz noge pa cech ne moze nista.. Kasnije i cechu kroz pisu..

Mislim kad bi Eden Mata i oscar igrali sa sturridgeom da bi tri put bolji bili.. Jer je i sturridge tehnicar dobar.. kud je i brz.. Mogu mislit kontri onda .. jaooooo
ma šta po Mikelu serete jebem vam sve, čovjek vas razmazio sa visokim postotkom pasova pa sad doda 4-5 krivo i doma mu jebete sve žive i mrtve,
bio je on sasvim solidan danas podijelio par lopti, nažalost ta greška i jebi ga, dešava se.

Inače Chelsea danas jako dobar, par obrih prilika se propustilo, jedino bi spomenuo Ramiresa kojem je jedina zamjerka što davi loptu i ne igra od prve, iako je samo jedan velik je to problem, Terry loše odigrao jako loše. Jedina zamjerka je i RDM-u što nije ubacio Mosesa umjesto umornog Hazarda. Sudac je mogao u par navrata i prekršaj dosudit u našu korist ali šta je tu je....
Pokazali smo da znamo držat loptu da znamo vodit giru, kao što rekoh par dobirh prilika se fulalo i Terry bo jako loš, inače sve u svemu zadovoljan sam.
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1348087931' post='79145']
JEBEM MU ZVONO I TORRESA DA MU JEBEM ŠTA JE DANAS TREBAO DA URADI KAD NIJE LOPTE DOBIO KAKO BOG ZAPOVJEDA ! JEL TREBA DA UME LOPTU PROĐE SVE IGRAČE I ZABIJE JEBEM MU LJEB !
[/quote]Slazem se stobom.. Nije ni imao priliku.. Na torresu samo zamjeram sto nije malo vise sebican da cesce puca.. Gledaj oscara drugog gola.. Okrenuo se i opucao nije ni gledao.. To nama treba.. Torres sto je zveknuo newcastleu samo to je to.. Da cesce tako sutira i nazabijao bi se vise ;)
Zanimljivo da Chelsea ne moze istovremeno igrati dobro i naprijed i nazad, ili je u odbrani dobar pa u napadu nista ne urede ili je kao veceras dosta dobar u napadu a u odbrani ne bas najbolje. Moram pohvaliti jos jednom i jedne i druge za sjajne poteze koje sam vidio tokom utakmice, pete, driblinge i tako to...
Na kraju moramo priznati i najrealniji izhod . Kod prvog gola greska Terry-a , kod drugog gola greska Terry-a ali i Cech-a .
Luiz , Oscar i Lampard najbolji . Hazard se u drugom poluvremenu izgubio , zatvorio ga Chellini .
......kreator igre..........zadnji vezni......

Hazard...........Oscar..............Mata....

E tako treba da izgleda formacija od januara pa nadalje...
prokockala se pobeda posle 2-0,to je jedna od najgorih stvari u fudbalu.
fenomenalan drugi gol oskara
Ovo je neka realna formacija, dok ne kupimo jednog svjetskoklasnog defanzivnog veznog.

[img]http://www.footballuser.com/formations/2012/09/528726_NK_Dinamo.jpg[/img]
[quote name='soxx' timestamp='1348088268' post='79150']
Slazem se stobom.. Nije ni imao priliku.. Na torresu samo zamjeram sto nije malo vise sebican da cesce puca.. Gledaj oscara drugog gola.. Okrenuo se i opucao nije ni gledao.. To nama treba.. Torres sto je zveknuo newcastleu samo to je to.. Da cesce tako sutira i nazabijao bi se vise ;)
[/quote]Kad da zabije kad svo vrijeme ga čuvaju dva stopera kad dobije loptu to je na krilu,imam osjećaj da je njegova uloga samo da odvlači igrače kako bi krila imala prostora za nešto više....
Tores se definitivno ne uklapa u nas sistem igre prema tome treba da uzmemo na njega tih 20 25 milki i da kupimo Falkaa
[quote name='Caeruleus' timestamp='1348088587' post='79159']
Ovo je neka realna formacija, dok ne kupimo jednog svjetskoklasnog defanzivnog veznog.

[img]http://www.footballuser.com/formations/2012/09/528726_NK_Dinamo.jpg[/img]
[/quote]Preofanzivno bez pravog DMF i ne vidim razlog zašto toliko kritikuješ Torresa...

[quote name='cobinho' timestamp='1348088752' post='79163']
Tores se definitivno ne uklapa u nas sistem igre prema tome treba da uzmemo na njega tih 20 25 milki i da kupimo Falkaa
[/quote]E TO UDRI PO TORRESU SAD JEBEM MU VARZILO !
i još nešto, Juventus juri u kontru, naših nigdje, ostali svi u napadu, sreća što nemaju vrhunske igrače u napadu jer bi nas unakazili

a mi kad jurimo u napad, svi Juventini su iza lopte, čas su svi u obrani, čas su svi u napadu

tako i mi trebamo igrati bogati, a ne da protivnik ide u kontru 3 na 3 svakih 5 minuta

od naše prepoznatljive (najbolje obrane na svijetu) ostao je kurac
mi ako želimo imati dobru obranu protiv nekoga, moramo igrati bunker jer jednostavno, kako je netko već rekao, uopće ne znamo igrati u 2 pravca
[quote name='Whisper#2' timestamp='1348088314' post='79153']
......kreator igre..........zadnji vezni......

Hazard...........Oscar..............Mata....

E tako treba da izgleda formacija od januara pa nadalje...
[/quote]

ja bi ipak Matu stavio na mjesto Oscara, Hazarda na mjesto Mate, Sturridge i Mosesa rotirao na desnom krilu i Oscara stavio iza njih kao kreatora... pa taj Oscar je čudo... osim što je dao 2 fenomenalna gola... on je svih cca 70 minuta kolko je igrao držao konce naše igre... cim je on izašao poceli smo izgledat kao onaj stari dosadni Chelsea...
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1348088818' post='79164']
E TO UDRI PO TORRESU SAD JEBEM MU VARZILO !
[/quote]

nema potrebe za takvim reakcijama, to je činjenica

nama treba jedan visok, snažan (u duelima) centarfor što Torres nije
u često slučajeva igra nam se svodi na nabijanje lopte naprijed, a Torres nije igrač koji će to prihvatiti i zadržati
[quote name='chelseathebest' timestamp='1348088960' post='79168']
nema potrebe za takvim reakcijama, to je činjenica

nama treba jedan visok, snažan (u duelima) centarfor što Torres nije
u često slučajeva igra nam se svodi na nabijanje lopte naprijed, a Torres nije igrač koji će to prihvatiti i zadržati
[/quote]

ako bi dovodili napadača onda Cavani ili Gomez... nikako Falcao... mislim da bi se on isto ovako izgubio ko Torres...

EDIT: AKO bi dovodili,... da me ne napadate da sam za prodaju Torresa ili šta ja znam...
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.