Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

UCL Group E - Chelsea 2 : 2 Juventus (19.09. sri)

38 članova je glasalo

1. 1.

• Odličan - pobjeda!
      44%
      15
    • Povoljan - remi!
      26%
      9
    • LoÅ¡ - poraz!
      29%
      10

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

[quote name='bezrabotni' timestamp='1348066793' post='79058']
Pa šta sam napisao u prvoj rečenici? :)
[/quote]

samo sam potvrdio ono što si napisao... ;)
  • Odgovori 267
  • Pregledi 19,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[quote name='Igi' timestamp='1348065376' post='79047']
Opa, otkud ovoliko fanova Juventusa? Samo da se nadovožem na Moratija i Inter, voleo bih da je čujem celu, je l' je ima na nekom vašem forumu? Znam nešto površno oko te cele afere.
Srećno, pa da i jedni i drugi idemo dalje~!
[/quote]

Evo nesto, pa ako ti se da citati... :)

[url="http://mojjuve.com/forum/index.php?topic=2214.new#new"]http://mojjuve.com/forum/index.php?topic=2214.new#new[/url]
[quote name='Igi' timestamp='1348065376' post='79047']
Opa, otkud ovoliko fanova Juventusa? Samo da se nadovožem na Moratija i Inter, voleo bih da je čujem celu, je l' je ima na nekom vašem forumu? Znam nešto površno oko te cele afere.
Srećno, pa da i jedni i drugi idemo dalje~!
[/quote][url="http://mojjuve.com/forum/index.php?topic=2214.msg499363;boardseen#new"]http://mojjuve.com/forum/index.php?topic=2214.msg499363;boardseen#new[/url]

Evo, malo smo prekopali po arhivi, pa se registruj kod nas na forum i moći ćeš pročitati dosta o tome.

Ja se izvinjavam adminima na offtopicu, al' tražio je čovjek.
[quote name='bezrabotni' timestamp='1348069264' post='79066']
[url="http://mojjuve.com/forum/index.php?topic=2214.msg499363;boardseen#new"]http://mojjuve.com/f...3;boardseen#new[/url]

Evo, malo smo prekopali po arhivi, pa se registruj kod nas na forum i moći ćeš pročitati dosta o tome.

Ja se izvinjavam adminima na offtopicu, al' tražio je čovjek.
[/quote]

Vi se cinite normalnim zasad. A i ne cudi me jer niste sa pubertetskog JuveBalkan foruma.
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1348069456' post='79067']
Vi se cinite normalnim zasad. A i ne cudi me jer niste sa pubertetskog JuveBalkan foruma.
[/quote]

Pretjerujete sa tim, ja sam sa juvebalkana, i ima nas još koji imamo 30+ godina, ima ih i dosta mlađih koji jako zrelo razmišljaju. Ovo je totalni offtopic, raja sa mojjuve je nekada bila dio juvebalkana al su se odvojili zbog neslaganja sa administracijom, neću da ulazim ko je u pravu a ko ne, samo kažem da previše generalizujete stvari.

Ja ne mrzim Chelsea, ne mrzim ni jedan klub osim intera (očito je i zbog čega), iako ne gledam blagonaklono na upumpavanje kapitala u klubove, nažalost vaš klub je "začetnik" takvog trenda, jer je poremetilo stanje na tržištu, al ni to nije tema ovog topica.

Noćas očekujem tešku utakmicu, najviše se pribojavam Juventusove odbrane koja zadnju utakmicu nije bila na nivou, a vi imate strašne igrače prema napred. Govoriti ko je jači po igračima je subjektivna stvar, jer je kolektiv bitan, mi to znamo najbolje jer smo imali slabiju ekipu od milana prošle sezone, a Scudetto je u našim vitrinama ipak.

eto par riječi od juvebalkana ;)
Zanimljivo, ja mislim da nece biti puno golova. Ako mene pitate sto cu igrati veceras to ce biti iz X-X ili iz X-1.. Realno koliko god bio Juventus dobar, za njih je remi u ovom mecu premija.
[quote name='dj0be' timestamp='1348072092' post='79069']
Pretjerujete sa tim, ja sam sa juvebalkana, i ima nas još koji imamo 30+ godina, ima ih i dosta mlađih koji jako zrelo razmišljaju. Ovo je totalni offtopic, raja sa mojjuve je nekada bila dio juvebalkana al su se odvojili zbog neslaganja sa administracijom, neću da ulazim ko je u pravu a ko ne, samo kažem da previše generalizujete stvari.

Ja ne mrzim Chelsea, ne mrzim ni jedan klub osim intera (očito je i zbog čega), iako ne gledam blagonaklono na upumpavanje kapitala u klubove, nažalost vaš klub je "začetnik" takvog trenda, jer je poremetilo stanje na tržištu, al ni to nije tema ovog topica.

Noćas očekujem tešku utakmicu, najviše se pribojavam Juventusove odbrane koja zadnju utakmicu nije bila na nivou, a vi imate strašne igrače prema napred. Govoriti ko je jači po igračima je subjektivna stvar, jer je kolektiv bitan, mi to znamo najbolje jer smo imali slabiju ekipu od milana prošle sezone, a Scudetto je u našim vitrinama ipak.

eto par riječi od juvebalkana ;)
[/quote]

Ima izuzetaka, ima vas 20% takvih.

A ovo kako je Chelsea kriv za ekonomsku krizu u svijetu je nesto najsmijesnije. O tome bih mogao roman napisati, ali sada nemam vremena. Stanje na trzistu se promijenilo jos mnogo ranije nego sto ti mislis.
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1348073221' post='79071']
Ima izuzetaka, ima vas 20% takvih.

[b]A ovo kako je Chelsea kriv za ekonomsku krizu u svijetu je nesto najsmijesnije.[/b] O tome bih mogao roman napisati, ali sada nemam vremena. Stanje na trzistu se promijenilo jos mnogo ranije nego sto ti mislis.
[/quote]

Nisam uopće to rekao, nego da je dolaskom ruskog i arapskog kapitala poremećena stvarna cijena igrača, napumpava se do maksimuma.
[quote name='EdvinTB' timestamp='1348073351' post='79072']
Sturridge umjesto Torresa u spic i dobicemo ih 1-0 iz jedne dobre kontre #:-S
[/quote]

A što iz kontre? Pa ne igramo na strani. Treba da napadamo!
[quote name='dj0be' timestamp='1348073582' post='79073']
Nisam uopće to rekao, nego da je dolaskom ruskog i arapskog kapitala poremećena stvarna cijena igrača, napumpava se do maksimuma.
[/quote]

[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Stanje na trzistu se promijenilo jos mnogo ranije nego sto ti mislis. [/font][/color] :smile:
[quote name='Essien Bison' timestamp='1348072614' post='79070']
Zanimljivo, ja mislim da nece biti puno golova. Ako mene pitate sto cu igrati veceras to ce biti iz X-X ili iz X-1.. Realno koliko god bio Juventus dobar, za njih je remi u ovom mecu premija.
[/quote]

Previse podcjenjujes Juventus, al' dobro, nadam se da ce te momci razuvjeriti veceras.
Samo da poželim dobrodošlicu navijačima Juventusa u svoje lično ime ali i u ime chelseabalkan staffa. Drago nam je vidjeti vas u tolikom broju, spremne na diskusiju u okvirima normalnog civiliziranog razgovora između dvije grupe ljudi koje karakteriše mnogo toga zajedničkog uz naravno jednu veliku razliku koja nas odvaja na plavi i crno-bijeli svijet. ;) Ono što sam ipak htio reći jest da ste svi na ovaj forum pozvani da napravimo jednu zajedničku feštu i uveličamo dvije (što da ne i više) vrhunske fudbalske utakmice, pa na kraju borbe sportski 'kom opanci, kom obojci'. Podjebavanja ćemo naravno tolerisati u granicama ukusnog i klasičnog navijačkog, sve dok to ne pređe u djetinjaste provokacije.

[b]chelseabalkan staff, moderator Wisey[/b]

Za nešto malo više od sat vremena očekuje nas prva tekma. Stvarno ne znam šta da ovog meča očekujem. Danas me jaran pita 'šta misliš' i taj me jaran uvijek isto pita prije svake Chelseajeve tekme. I ja uvijek imam neki odgovor, znači uvijek imam nešto u glavi ali danas stvarno je sve moguće. I da će nas nakantati, i da ćemo mi njih razvaliti, i da će (a što je najvjerovatnije) biti tvrda podosadna tekma sa malo golova i mogućim remijem na kraju. Ne znam. Kako god bilo, evo malo nabrijavanja:

[media]http://www.youtube.com/watch?v=uAzfqEa8q44[/media]
[quote name='Caeruleus' timestamp='1348073582' post='79074']
A što iz kontre? Pa ne igramo na strani. Treba da napadamo!
[/quote]

Bojim se da cemo jako tesko kreirati napade pored Pirla i Marchisia u sredini terena. Nadam se da se varam :-bd
Cech, Ivanovic, Cole, Terry, Luiz, Mikel, Lampard, Oscar, Ramires, Hazard, Torres!
Ma ovo više stvarno nema smisla... Opet Ramires na krilu... ja naprosto ne vjerujem... pa kolko vremena treba RDM-u da shvati da je ramires ocajan na krilu i da nemre jedan duel dobit!!! i opet cemo igrat dosta defanzivno...

jedino sto me veseli je to što je Oscar medju prvih 11... ali da mi kraj jednog Moses-a na krilu igra Ramires ima da se ranim... Lampard u vezi... katastrofa... znaci veza ce nam bit na razini tekmi iz atletica i qpr-a... spora i neucinkovita... jao majko... razocarenje totalno... a jos tekma nije ni pocela... RDM mi sa ovakvim potezima sve više i više urušava svoj ugled u mojim ocima...
Opa,koliko navijaca Juventusa na forumu.Da ne postoji Chelsea i meni bi Juve bio broj jedan.
Sto se tice kalcopolija,svi su cinili necasne radnje,a samo je Juve nadrljao.
A sto se tice utakmice,Chelsea je veceras favorit i ohrabren sam sastavom sto je izveo Di Mateo.
Ovaj Ramires na krilu bode oci .
Vidjet cemo sta moze Oscar . Ovo mu je prvi start ako se ne varam , siguran sam u to da ce "gristi" na terenu .
Potreban nam je Luiz koji je 100% u utakmici , koji se nece zajebavati na terenu .
Imam Chelsea keca na kladionici .

KEEP THE BLUE FLAG FLYING HIGH !!!
Oscar neuigran, Ramires na poziciji koja mu ne odgovara a Mikel i Lampard su pomalo spori i biceprotiv Pirla, te Marchisia i Vidala koji ce preorati sredinu. Trebace vam puuuuno srece za bodove vecera :P
[quote name='bambi' timestamp='1348077246' post='79088']
Oscar neuigran, Ramires na poziciji koja mu ne odgovara a Mikel i Lampard su pomalo spori i biceprotiv Pirla, te Marchisia i Vidala koji ce preorati sredinu. Trebace vam puuuuno srece za bodove vecera :P
[/quote]
Kako ti imas visoko misljenje o Pirlu , Marchisiu i Vidalu a malo o Lampsu i Mikelu
[quote name='bambi' timestamp='1348077246' post='79088']
[/quote]

Mladiću, zaboravio si da igramo na Stamfordu... A to znači samo jedno: Našim protivnicima, bez obzira ko su, treba sreće da kući odu neporaženi.
[quote name='Blues_95' timestamp='1348077320' post='79089']
Kako ti imas visoko misljenje o Pirlu , Marchisiu i Vidalu a malo o Lampsu i Mikelu
[/quote]
Ni slucajno, znam dobro ko je Lampard, hocu reci da ne moze sam on da iznese tu sredinu, ako nista drugo bice pretrcan od strane ove dvojice.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.