Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

UCL Group E - Chelsea 2 : 2 Juventus (19.09. sri)

38 članova je glasalo

1. 1.

• Odličan - pobjeda!
      44%
      15
    • Povoljan - remi!
      26%
      9
    • LoÅ¡ - poraz!
      29%
      10

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Ma ja sam za nasu standardnu , nece ovo bit utakmica sa puno golova.
Odlucit ce djelo Hazarda ili Pirla :)
Idemo
COME ON CHELS !
  • Odgovori 267
  • Pregledi 19,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[quote name='Igi' timestamp='1347971277' post='78849']
"Kriminalci iz Torina", mislio sam da smo ozbiljan forum. :/
[/quote]

A kako bi ti nazvao klub koji je izbačen u Serie B zbog kriminala? Možda svecima?
[quote name='Caeruleus' timestamp='1348003834' post='78944']
A kako bi ti nazvao klub koji je izbačen u Serie B zbog kriminala? Možda svecima?
[/quote]
Nema potrebe da to radiš na forumu koji pretendira biti ozbiljan i renomiran. Srozavanje ugleda i provociranje bez ikakve potrebe. Doći će neki 'normalan' fan Juventusa ovdje pa kad vidi šta je jedan administrator napisao logično da će se pokupiti i otići. Gluposti.
[quote name='Caeruleus' timestamp='1348003834' post='78944']
[/quote]Ja bi ih nazvao juventus :D

Joj jedva cekam utakmicu u pm.. Al nebi me cudilo da me sutra iznevjeri chelsea..al ni tako da me ugodno iznenadi..
Ajde malo vatre pred tekmu da se zagrijemo i da nam bude zanimljivo :D opustite se. Sutra kad pobjedimo nećete se ni sjećati ankete, a kamo li njenog sadržaja :D
Realno bice teska tekma, ali raduje me da su svi igraci na raspolaganju, ocekujemo i prinove da pocnu pokazivati ono zbog cega su i dovedeni :)
[center][i][i]Cech
Ivanovic, Terry, Luiz, Cole
Ramires, Lampard, Mikel
Hazard, Mata
Torres[/i][/i][/center]
[center][b]Goal.com[/b][/center]
Goal.com predjiva 433.. To bi bila sjajna opcija ako vec nece rdm dati sansu mosesu il sturridgeu.. bolje mi je gledati ovakve igrace na 433 nego na 4231.. Opet vidjet cemo sutra :D

EDIT: Cae, ovo pitanje na anketi donosi ovdje haman reklame.. Sad sam an jos jednom forumu ugledao kako je neko napisao sta si stavio kao pitanje na anketi xD
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1348006813' post='78956']
Bilo mi je prezanimljivo preko zemljopisa...

[img]http://i.imgur.com/7WIuy.jpg[/img]
[/quote]Ako sam te dobro skontao šta ovde piše nadaš se da će Marin počet od prve ali teško iako bi i ja volio da vidim kako igraju on,Oscar,Eden i Danny kad su svi tu...
Možemo se truditi sa taktikama novim igračima u prvih 11, ali svi znamo dobro da RDM će izvesti istu postavu kao protiv QPR-a jedina promjena će biti možda Betrand - Mata.
Osobno bi volio vidjeti Oscar umjesto Lamparda, Moses umjesto Ramiresa i Sturridge umjesto Torresa, ali nije utakmica protiv Juventusa za isprobavanje nove taktike to bi trebalo u liga kupa vidjeti kako tako nešto funkcionira.
(kriminalci) Ovakav sramotan naslov ne prilici niti blogu desetogodisnjeg derista a ne ozbiljnom forumu.

Veceras 1:1.
Ako RDM ponovo izvede iste igrace kao protiv QPRa ili Atletica, sa Ramiresom i Lampardom, kladim se da cemo izgubiti...
Mi tu nemamo nikakve igre. Ja nisam optimistican, nece nam biti lagano....
Siguran sam da ce Lampard igrati jer je nemoguce ocekivati ga na klupi kad Oscar nije dobio ni sanse kako treba da se pokaze.
Za Ramiresa nisam siguran, ali ga zeljno ocekujem na klupi.. RDM bi budala bio kad bi ga ponovo stavio na desno krilo, a ako stavi, kladim se da cemo ga popusiti...

Sredina nam je losa kao i prosle godine tesko iznosi lopte, skoro da se jedva nesto popravilo, Eden nas izvlaci, ocekujem da i Mata proigra veceras onako kako zna...

Mislim da bi veceras trebali vise igrati preko Barzaglia, on je rupetina malo veca i Hazard bi ga se lahkocom rijesio. Staridz umjesto Ramiresa bi pravio dar mar...
[quote name='Wisey' timestamp='1348049194' post='78991']
Navijači su najavili za večeras novi 'banter' tj. transparent pa obratite pažnju.. :>
[/quote]

Bas me interesuje sta ce biti...
Očekujem tešku utakmicu ko i većina. Neriješeno mi se čini ko najrealnije, s tim da će Juventus vodit' na poluvremenu 1-0 i mi ćemo na kraju morat hvata izjednačenje i uhvatit ćemo ga.
Ova moja aplikacija predviđa da će Chelsea izać u ovom sastavu:

[img]http://www.footballuser.com/formations/2012/09/528139_Chelsea.jpg[/img]

Sve je ok... samo što bi ja stavio uz mikela i ramiresa stavio još oscara, a ne Lamparda... mislim da s opravdanjem možemo ocekivat pobjedu ili najmanje remi...
dobr formacija sam je tesko ocekivati Cahila ispred Luiza i ako bih ja volio da pocne Cahil jer se nekako osjecamo sigurnije u odbrani jer Cahil je igrac koji se odlicno uklopio i ne petlja sa loptom kao Luiz
[quote name='Villas-Boas' timestamp='1348054132' post='79007']
Ova moja aplikacija predviđa da će Chelsea izać u ovom sastavu:

[img]http://www.footballuser.com/formations/2012/09/528139_Chelsea.jpg[/img]

Sve je ok... samo što bi ja stavio uz mikela i ramiresa stavio još oscara, a ne Lamparda... mislim da s opravdanjem možemo ocekivat pobjedu ili najmanje remi...
[/quote]Ja bas hocu tebe da pitam sta izbacuje aplikacija kao postavu.. Takvu postavu i goal.com zamislja.. Ako nema mosesa i sturridge-a ova postava je onda najbolja mozda za ove igrace. Nek samo ramiz nije na krilu :D
[color=#ff0000]Na zahtjev simpatizera Juventusa s ovog foruma zamjenio sam riječ "Kriminalci" u anketnom pitanju s riječju "Velikani". [/color]Ajde vozdra, želim im sreću protiv "umjetnog kluba" Chelseaja večeras, kako nas vole nazivati po svom forumu.

Moj prijedlog večerašnje formacije:

Čech ----- Ivanović - DL4 - Terry - Cole ----- Hazard - Ramires - Oscar - Mata ----- Moses - Sturridge

Znači 4-4-2 formacija s malo kohezivnijim veznim redom.
Ne znam kako to tako podcjene ljudi neki klub, cuj zaustaviti Pirla i Vucinica i sve ce biti u redu, pa bas Juventus nije ekipa koja zavisi od jednog igraca, dok na drugoj strani nek zaustave Hazarda i necemo vidjeti ni jednu priliku Chelsea.
Umjetnim vas nazivaju oni sa JuveBalkana a oni bas i nisu primjer odgojene mase, vecina ih ima malo godina. Skupina sa Mojjuve foruma je primjer dobrih Juventina. Osobno ni ja bas ne volim pretjerano Chelsea, ne zbog toga sa novcima i Abramovicem sto i je razlog sto vas oni sabani nazivaju umjetnima, vec zato sto ne volim niti jedan engleski klub, no nebitno sad...

Registriro sam se samo da pogledan rezultate glasovanja, nekako sam zadovoljan vidjenim. Gledao sam malo Chelsea ove sezone, jbg frend me natjerao :P i mogu rec da po vidjenom, ne bi bio optimistican. No, i ja kao Juventino nisam zadovoljan vidjenim protiv Genoe, a i vrlo malo utakmica smo do sada odigrali da bi uhvatili neku formu. Obrana nam je totalno van forme, ne vidim zasto posto su Chiellini i Barzagli iskusni kvalitetni stoperi, bilo je za ocekivat da ce barem oni biti pouzdani a ne mrtvi Bonucci. Juventusova obrana ce danas ciniti greske, sve ovisi o vasim napadacima kako ce ih znati kazniti. Sto se veze tice, rekao bi da smo tu jaci od vas, na ostalim pozicijama osim golmanske gdje smo ravnopravni, ste vi bolji.
Predvidjam remi uz nadmoc Chelseaja, ipak ste domaci i prvaci Europe.
Pozdrav
[quote name='Gospodin' timestamp='1348058532' post='79019']
Umjetnim vas nazivaju oni sa JuveBalkana a oni bas i nisu primjer odgojene mase, vecina ih ima malo godina. Skupina sa Mojjuve foruma je primjer dobrih Juventina. Osobno ni ja bas ne volim pretjerano Chelsea, ne zbog toga sa novcima i Abramovicem sto i je razlog sto vas oni sabani nazivaju umjetnima, vec zato sto ne volim niti jedan engleski klub, no nebitno sad...

Registriro sam se samo da pogledan rezultate glasovanja, nekako sam zadovoljan vidjenim. Gledao sam malo Chelsea ove sezone, jbg frend me natjerao :P i mogu rec da po vidjenom, ne bi bio optimistican. No, i ja kao Juventino nisam zadovoljan vidjenim protiv Genoe, a i vrlo malo utakmica smo do sada odigrali da bi uhvatili neku formu. Obrana nam je totalno van forme, ne vidim zasto posto su Chiellini i Barzagli iskusni kvalitetni stoperi, bilo je za ocekivat da ce barem oni biti pouzdani a ne mrtvi Bonucci. Juventusova obrana ce danas ciniti greske, sve ovisi o vasim napadacima kako ce ih znati kazniti. Sto se veze tice, rekao bi da smo tu jaci od vas, na ostalim pozicijama osim golmanske gdje smo ravnopravni, ste vi bolji.
Predvidjam remi uz nadmoc Chelseaja, ipak ste domaci i prvaci Europe.
Pozdrav
[/quote]

Iskreno, ali bez nebuloznog prozivanja. Gospodski post.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.