19. mart 2017.9 god. comment_269455 Jucer smo u tom polufinalu iskarali Tottenhama 7:1 cini mi se i ukupno s 9:2 prosli u finale. 7. finale FA youth kupa zaredom, ovo je smijesno koliko dominiramo u tim kategorijama a ne mozemo jedinog igraca izbaciti u prvi tim. Prijavi
24. mart 2017.9 god. comment_269570 Rlc, chalobah i baker drze vezni red upravo protiv njemacke u21 i sta rec, ne da nisu nista pokazali Prijavi
12. maj 2017.9 god. comment_270768 https://twitter.com/chelseayouth/status/863104673074601985 Prijavi
17. maj 2017.9 god. comment_270942 Istekao mu ugovor. 22 godine nakucao a ove sezone nastupao za U21 ekipu. https://twitter.com/davey_alex/status/864809838693494784 Prijavi
3. juli 2017.9 god. Autor comment_272469 https://twitter.com/henrywinter/status/881995922766520321 ne vidim zašto bi lagao, ono, kontam da ima tu dobrih igrača svako ko je gledao te mladje selekcije mogo je da vidi kolko kidaju i kako razbijaju vršnjake ali problem dolazi onda kad treba da predju u prvi tim Francuska liga jeste bedna ali zato su dobili na drugom planu, mogu da forsiraju svoje igrače, isto kao i Nemci, Belgija, Holandija, Portugal pa i Španija te lige imaš dva-tri kluba koju kupuju i ostale koji jedva sastavljaju kraj sa krajem i moraju da rade sa igračima koje imaju Prijavi
4. juli 2017.9 god. comment_272471 I opet isti ti klubovi iz Francuske, Nemačke i Španije koji rade sa onim čime raspolažu šiju bogate engeske timove koji jure samo rezultat čim napuste ostrvo. Prijavi
4. juli 2017.9 god. comment_272473 Ja ne mogu da se otmem dojmu koliko su Engleski igraci netalentovani. Zamislite samo da se liga sastoji od domacih igraca koji bi to cirkus bio. Holandija bi bila za pola koplja jaca i kvalitetnija liga od Engleske. Nema potrebe spominjati ostale iz vrha. Prijavi
4. juli 2017.9 god. comment_272474 Nisu engleski igraci toliko netalentovano koliko se ne radi dobro s njima. Engleski treneri su katastrofalni a selekcija stranaca im je, osim na ovom vrhunskom klupskom nivou sada, pretezno bila losa. Izbacivali su oni sjajne generacije i igrace ali nisu mogli bez dobrih trenera da sastave pravi tim od tih pojedinaca. Mislim ono, ljudi i dalje vjeruju u taj mit da dvije igracine kao sto su Lamps i Gerrard nisu mogli igrati zajedno, a sve radi nesposobnosti debila Erikssona i slicnih. I kad su imali Capella otjerase ga skupa s Terryem bezveze.Dalje, najbolnije u fudbalu je taj prelaz iz juniorskog u seniorski, profesionalni fudbal. Tu Englezi itekako kaskaju. Konkretno nasa akademija ne moze bolji posao nikako raditi. Dominacija je ogromna na domacem nivou, uzimali smo nekoliko puta i Ligu Sampiona za taj uzrast. Ljudi rade fantastican posao. Cinjenica je da Chelsea jednostavno ne zna razviti vlastitog igraca i uvesti ga u prvi tim. Niti jednog jedinog. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
4. juli 2017.9 god. comment_272475 Nisu engleski igraci toliko netalentovano koliko se ne radi dobro s njima. Engleski treneri su katastrofalni a selekcija stranaca im je, osim na ovom vrhunskom klupskom nivou sada, pretezno bila losa. Izbacivali su oni sjajne generacije i igrace ali nisu mogli bez dobrih trenera da sastave pravi tim od tih pojedinaca. Mislim ono, ljudi i dalje vjeruju u taj mit da dvije igracine kao sto su Lamps i Gerrard nisu mogli igrati zajedno, a sve radi nesposobnosti debila Erikssona i slicnih. I kad su imali Capella otjerase ga skupa s Terryem bezveze. Dalje, najbolnije u fudbalu je taj prelaz iz juniorskog u seniorski, profesionalni fudbal. Tu Englezi itekako kaskaju. Konkretno nasa akademija ne moze bolji posao nikako raditi. Dominacija je ogromna na domacem nivou, uzimali smo nekoliko puta i Ligu Sampiona za taj uzrast. Ljudi rade fantastican posao. Cinjenica je da Chelsea jednostavno ne zna razviti vlastitog igraca i uvesti ga u prvi tim. Niti jednog jedinog. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk NE ZNA ILI NE ŽELI?? mislim da je i jedno i drugo itekako u igri... Prijavi
4. juli 2017.9 god. comment_272476 Ja ne mogu da se otmem dojmu koliko su Engleski igraci netalentovani. Zamislite samo da se liga sastoji od domacih igraca koji bi to cirkus bio. Holandija bi bila za pola koplja jaca i kvalitetnija liga od Engleske. Nema potrebe spominjati ostale iz vrha. Zašto bi bili manje talentovani od nekih drugih? Posle one utakmice koje je u21 Engleska izgubila od Nemačke, sve kritike su išle na račun trenera jer su igrali fudbal iz sedamdesetih, ono, nabij loptu napadaču pa će nešto da se desi. A kad pogledaš da su trenutno najzvučnija engleska trenerska imena tipovi poput Tonyja Pulisa i Sama Allardycea, vidiš gde bi mogao biti problem. Prijavi
4. juli 2017.9 god. comment_272477 Zašto bi bili manje talentovani od nekih drugih? Posle one utakmice koje je u21 Engleska izgubila od Nemačke, sve kritike su išle na račun trenera jer su igrali fudbal iz sedamdesetih, ono, nabij loptu napadaču pa će nešto da se desi. A kad pogledaš da su trenutno najzvučnija engleska trenerska imena tipovi poput Tonyja Pulisa i Sama Allardycea, vidiš gde bi mogao biti problem. Stoji i to. Treneri u Engleskoj su posebna prica. Prijavi
20. septembar 2017.9 god. comment_275113 https://twitter.com/PlatinumOneUK/status/910147620689113089 Sinog Lepog (iza oblaka) potpisao profesionalan ugovor. Prijavi
20. septembar 2017.9 god. comment_275114 Fifa istrazuje chelsea zbog kupovinw mladih 3 put u 8 godina Jel imaju sta pametnijeg jbt psg i shiity krse sve pare utd isto posluje sa dva najljigavija menadzera, barca i real s kreditima od drzave il ko zna cega i onda smo mi problen .... Prijavi
20. septembar 2017.9 god. comment_275121 Ovaj Ampadu je prijavljen za liga kup, i kao mogao bi se naci na klupi protiv Nottinghama, mozda dobije i koji minut... Prijavi
1. februar 2018.8 god. comment_279004 Kako mi se svidja ova malac, vjerovali ili ne na osnovu ovih par utakmica vec mi je omiljeni mladi igrac Chelsea. Vec sad mi je bolji od Williana i Pedra al bez zajebancije. https://www.youtube.com/watch?v=e6zES-LXN8A Prijavi
1. februar 2018.8 god. comment_279022 Talentcina, strasan je i u rezervama, vjerujem da treba poceti dobijati prilike, samo sto to necemo docekati, jer je Conte pod pritiskom. Prijavi
4. februar 2018.8 god. comment_279076 “My goal was and is to make the first team (at Chelsea). My dad told me: “Son, you realise John Terry’s the only youth player who made the first team in the last 20 years?†So I told him: ‘Then I’ll be the next.’†- Mason Mount Prijavi
4. februar 2018.8 god. comment_279079 Svaka cast mali, to je pravi stav. Daj Boze da uspijes u tom.Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
4. februar 2018.8 god. comment_279080 Ovakvi nam trebaju, a ne polumanekeni koje zabole za klub. Prijavi
4. februar 2018.8 god. comment_279082 Treba nam i trener koji ce koristiti ovakve talente, jer bez takvog trenera ovo sto prica Mount su samo pusti snovi, a ne realnost. Nazalost. Ja mislim da ce se akademci poceti koristiti od trenutka kada Terry i Lamps preuzmu klub, takodjer mislim da ce se to u skorijoj buducnosti desiti, moram priznat da jedva cekam. Prijavi
4. februar 2018.8 god. comment_279085 Mount je taj koji moze zamjeniti Fabregasa i Lamparda. Jebo te, covjek skoro svaku tekmu ili asistira ili zabije gol. Prijavi
5. februar 2018.8 god. comment_279099 CALLUM HUDSON-ODOI https://youtu.be/4dfLTEHbhA8 Bio u idealnoj postavi Svj. prvenstva do 17 godina prosle godine koji su Englezi osvojili. Evo highlights protiv Spanije u finalu. Mislim da nismo imali veceg talenta u omladinskim nikada, meni djeluje bolje od Musonde jer je jaci, cvršći, bolji sut ima. Inace za igraca turnira proglasen jos jedan vanserijski talenat, Phil Foden iz Citya kojeg je Pep vec nekoliko puta ubacivao u igru u kupovima. Strasnu generaciju ce imati Englezi za par godina. Konacno ekipa malo tehnicki potkovana sto je misaona imenica za Englesku repku unazad mnogo godina. Prijavi
5. februar 2018.8 god. comment_279101 E moj hamco koliko je ovde propalo vanserijskih talenata... daj Bože da mali uspe. Dobar igrač, sviđa mi se. Prijavi
11. februar 2018.8 god. comment_279393 Congratulations to Chelsea academy star Callum Hudson-Odoi, who has been named Premier League 2 player of the month for January! ðŸ‘🔵 Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.