Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Mlađe selekcije kluba

Istaknuti odgovori

Čestitke momcima, gledao sam prvo poluvrijeme drugo nisam mogao zbog obaveza jbg..

Svaka čast ipak je ovo veliki uspjeh pored svih onih izvikanih U-21 ekipa smo uzeli trofej.

Naravno ovaj uspjeh će pokrenuti priče i dileme da li će neko od svih ovih igrača uopšte igrati za prvi tim, sigurno da tu ima materijala za prvu ekipu, ali znamo kako sve to kod nas ide pa će velika stvar biti i da jedan od njih dođe do prve ekipe.

Solanke, Brown, Boga, Loftus čak i Musonda su igrači koje mogu zamisliti u prvom timu samo da im se pruži prilika.

Ali kao što sam već rekao, znamo kako sve to ide, niko od jih neće dobiti priliku u prvom timu dok ne prođe bar dvije posudbe, a čim ih pobacaju po posudbama kao da ih mrak pojede, jer tamo gdje odu više se ne radi sa njima kako treba, niti je tamo negdje prioritet njihov razvoj i na kraju od talenta od kojeg je Chelsea mogao imati koristi dobiješ fudbalsku kurvu koja ide od posudbe do posudbe.

• Odgovori 923
  • Pregledi 103,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Nadajmo se da će ga popljuvati. (ako me razumijete  )

• Bukvalno ga natjerali Fin igrac, neka je napokon i to zavrsilo.

• Nisam mu mogao naci temu, moguce da je i nema.  Jos jedno solidno pojacanje za sljedecu sezonu, ili ga cak ostaviti kod Kompanija, jer ce 95% igrati Premier ligu sljedece sezone. 

Objavljene slike

Svaka čast Momci. Čestitam.

Da je Chelsea U21 odigrao jučer protiv QPR-a pljunite me posred lica ako pet puta bolje ne bi odigrali od naše prve postave, a i zabili bi sigurno koji gol ranije.

A plaćenici iz prvog tima koji su plaćeni preko 30 mil eura a nisu u stanju ni da engleski nauče za sve ove silne godine a kamo li da budu kreativni na terenu ili ne dao Bog da prime loptu kao nogometaš a ne kao drvo, mogu samo da se stide i ugledaju na Izzyja, Bogu, Solankea, RLC-a ili Musondu.

Baš se vidi koliko je USA ispred EU u promociji sporta. U njih je nakon Superbowla najgledaniji sportski događaj finale NCAA. To je nešto poput NBA-a za rookije (mlade), za univerzitetlije/koledžovce.

http://a.espncdn.com/photo/2012/0402/ncb_ncaa-final_01.jpg

A ovi naši se po nekakvog garaži smucaju i ona posjećenost finalu je smješna. Sve to treba digunuti na razinu Europa lige barem.

• Autor
Fizicki su ovi klinci spremni kao spartanci koji moj,tacno se vidi razlika

Podsecaju me na prvi tim iz one sezone kad je Mou prvi put preuzeo Celzi,kad su trcali svi ka navijeni

Imamo pristojne sanse da objedinimo 3 trofeja na nivou akademije ove sezone,FA kup,LS za mlade i prem U 21 sto bio bio i konacan trijumf ulaganja u jebanu akademiju zadnjih 10 godina

Iako novac moze gotovo sve da kupi,pa i te titule na jedan brz i efikasan nacin sto smo i mi sami videli nakon sto je Roman preuzeo klub,stvaranje i razvoj igraca te promocija istih u prvi tim je ipak nesto totalno drugacije i tu cak ni Romanov "prljav" novac nije dovoljan.

Buducnost ce pokazati da li je rus spreman da ulozi pored novca i strpljenje u ove mlade igrace,dati im priliku kako jedan Teri ne bi bio nas poslednji kapiten,lider,legenda.

Ova generacija je stvarno zastrašujuće talentovana, a sve mi se čini da će godinama sve bolje i bolje biti. Ma mora se, jednostavno se mora bar 2 ili 3 igrača forsirati iz ove generacije u prvom timu, nema šanse da ovakvi talenti ne uspiju ba.  

Kako bi to bilo lijepo zaista, da se već od ove generacije počinju ubirati plodovi rada akademije.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.