13. april 2015.11 god. comment_212985 Čestitke momcima, gledao sam prvo poluvrijeme drugo nisam mogao zbog obaveza jbg.. Svaka čast ipak je ovo veliki uspjeh pored svih onih izvikanih U-21 ekipa smo uzeli trofej. Naravno ovaj uspjeh će pokrenuti priče i dileme da li će neko od svih ovih igrača uopšte igrati za prvi tim, sigurno da tu ima materijala za prvu ekipu, ali znamo kako sve to kod nas ide pa će velika stvar biti i da jedan od njih dođe do prve ekipe. Solanke, Brown, Boga, Loftus čak i Musonda su igrači koje mogu zamisliti u prvom timu samo da im se pruži prilika. Ali kao što sam već rekao, znamo kako sve to ide, niko od jih neće dobiti priliku u prvom timu dok ne prođe bar dvije posudbe, a čim ih pobacaju po posudbama kao da ih mrak pojede, jer tamo gdje odu više se ne radi sa njima kako treba, niti je tamo negdje prioritet njihov razvoj i na kraju od talenta od kojeg je Chelsea mogao imati koristi dobiješ fudbalsku kurvu koja ide od posudbe do posudbe. Prijavi
13. april 2015.11 god. comment_212989 Jedno hipotetičko pitanje: Šta mislite da li bi Mourinho 18-godišnjem Messiju dao šansu u prvom timu? Odgovor je, garantujem: Ne bi taj skupio ni 100 minuta do 23. godine. Prijavi
13. april 2015.11 god. comment_213010 Biće to dobra pojačanja za neku ekipicu iz Championshipa i Vitesse u sljedećoj sezoni. :D Prijavi
13. april 2015.11 god. Autor comment_213011 samo lepo je došlo ovo osvajanje LŠ za mlade ,taman se poklopilo sa jubilejom,700 utakmica pod romanom Prijavi
14. april 2015.11 god. comment_213075 Svaka čast Momci. Čestitam. Da je Chelsea U21 odigrao jučer protiv QPR-a pljunite me posred lica ako pet puta bolje ne bi odigrali od naše prve postave, a i zabili bi sigurno koji gol ranije. A plaćenici iz prvog tima koji su plaćeni preko 30 mil eura a nisu u stanju ni da engleski nauče za sve ove silne godine a kamo li da budu kreativni na terenu ili ne dao Bog da prime loptu kao nogometaš a ne kao drvo, mogu samo da se stide i ugledaju na Izzyja, Bogu, Solankea, RLC-a ili Musondu. Prijavi
14. april 2015.11 god. comment_213089 Jedina nada je to sto su vecina najtalentovanijih momaka englezi. Prijavi
14. april 2015.11 god. Autor comment_213160 prejake ove tribine :D a tako mi šejtanskog pileta,bilo je i presexy navijačica na tribinama Prijavi
15. april 2015.11 god. comment_213223 prejake ove tribine :D a tako mi šejtanskog pileta,bilo je i presexy navijačica na tribinama Bar 5 vrh riba bilo :D Prijavi
16. april 2015.11 god. comment_213458 hahahah ko iz garaže :D Ali titula je tu, što je bitno.. Prijavi
17. april 2015.11 god. comment_213552 Baš se vidi koliko je USA ispred EU u promociji sporta. U njih je nakon Superbowla najgledaniji sportski događaj finale NCAA. To je nešto poput NBA-a za rookije (mlade), za univerzitetlije/koledžovce. http://a.espncdn.com/photo/2012/0402/ncb_ncaa-final_01.jpg A ovi naši se po nekakvog garaži smucaju i ona posjećenost finalu je smješna. Sve to treba digunuti na razinu Europa lige barem. Prijavi
23. april 2015.11 god. Autor comment_214450 večeras utakmica sa everton u 21,napokon malo uživanja posle one sodome i gomore sa prvim timom Prijavi
23. april 2015.11 god. Autor comment_214499 Nema Solankea u timu veceras ni na klupi Mozda zaigra od prve protiv Arsenala. Prijavi
23. april 2015.11 god. comment_214501 Nema Solankea u timu veceras ni na klupiMozda zaigra od prve protiv Arsenala. Ma to ti je 100% sigurno.Nego imaš li kakav link da i ja odgledam Prijavi
23. april 2015.11 god. Autor comment_214502 Nema prenosa,video sam da je bilo 1:0 za nas do poluvremena,na mobu sam trenutno Trebalo bi da je gotova utakmica do sad,nama trebaju sve pobede u zaostalim mecevima kako bi izbili na prvo mesto Prijavi
23. april 2015.11 god. Autor comment_214510 Fizicki su ovi klinci spremni kao spartanci koji moj,tacno se vidi razlika Podsecaju me na prvi tim iz one sezone kad je Mou prvi put preuzeo Celzi,kad su trcali svi ka navijeni Imamo pristojne sanse da objedinimo 3 trofeja na nivou akademije ove sezone,FA kup,LS za mlade i prem U 21 sto bio bio i konacan trijumf ulaganja u jebanu akademiju zadnjih 10 godina Iako novac moze gotovo sve da kupi,pa i te titule na jedan brz i efikasan nacin sto smo i mi sami videli nakon sto je Roman preuzeo klub,stvaranje i razvoj igraca te promocija istih u prvi tim je ipak nesto totalno drugacije i tu cak ni Romanov "prljav" novac nije dovoljan. Buducnost ce pokazati da li je rus spreman da ulozi pored novca i strpljenje u ove mlade igrace,dati im priliku kako jedan Teri ne bi bio nas poslednji kapiten,lider,legenda. Prijavi
23. april 2015.11 god. comment_214511 Ova generacija je stvarno zastrašujuće talentovana, a sve mi se čini da će godinama sve bolje i bolje biti. Ma mora se, jednostavno se mora bar 2 ili 3 igrača forsirati iz ove generacije u prvom timu, nema šanse da ovakvi talenti ne uspiju ba. Kako bi to bilo lijepo zaista, da se već od ove generacije počinju ubirati plodovi rada akademije. Prijavi
27. april 2015.11 god. Autor comment_215142 https://twitter.com/ChelseaFC/status/592752473762308097 https://twitter.com/ChelseaFC/status/592753138895060992 Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.