8. maj 2022.4 god. comment_327961 Danas Chelsea u23 igra mec koji mora dobiti ukoliko ne zele ispasti iz Premier League 2. Ocekuje se da ce mozda cak Sarr i Chalobah igrati i mogo bi se ovaj mec danas pogledati. Mec je u 14h i to ni manje ni vise nego Tottenham. Prijavi
8. maj 2022.4 god. comment_327971 Danas Chelsea u23 igra mec koji mora dobiti ukoliko ne zele ispasti iz Premier League 2. Ocekuje se da ce mozda cak Sarr i Chalobah igrati i mogo bi se ovaj mec danas pogledati. Mec je u 14h i to ni manje ni vise nego Tottenham. Ako Sar igra ispasce sigurno Prijavi
8. maj 2022.4 god. comment_327976 Kakvi su ona 2 stopera sto stalno igraju i Sarr je pojacanje za njih. Prijavi
9. maj 2022.4 god. comment_328012 Inače dobili su Tottenhama golovima u zadnjih 10 minuta (2:1). Startali Chalobah, Sarr i Vale Kakvi su ona 2 stopera sto stalno igraju i Sarr je pojacanje za njih. Da ne misliš na onog bogalja od stopera sto smo doveli iz barselone Prijavi
9. maj 2022.4 god. comment_328034 Ne mislim, njemu dajem malo prostora, imao je odvratnu povredu. Oni drugi bogalji su gori. Prijavi
11. maj 2022.4 god. comment_328079 Pratim ove mlađe, svaki dan pratim i malo pomezetimo. I baš nam je fino, znaš. Ono baš fino. Prijavi
13. maj 2022.4 god. comment_328196 Sto Colvil u zadnje vrijeme cesce grije klupu nego sto je u prvoj postavi? Evo i u playoffu na klupi. Da li je fakat toliko talentovan kao sto diablo prica? Prijavi
13. maj 2022.4 god. comment_328198 Taman sam krenuo to pitati. Evo i Anjorin na klupi kao i on. Prijavi
13. maj 2022.4 god. comment_328203 Kaže njegov trener da je propustio neke treninge ove sedmice Prijavi
14. maj 2022.4 god. comment_328274 I on i Anjorin su povrijedjeni, mislim da ce biti spremni za drugi mec. Prijavi
1. juli 2022.4 god. comment_330084 Večeras mlada Engleska reprezentacija do 19 godina igra finale Europskog prvenstva protiv Izraela. Utakmica je u 20 sati na nekom od Sport Klubova. Od naših igrača tu je Vale kao jedan od bitnijih igrača, mislim da je čak i kapiten. Imamo jednog štopera koji je treći izbor, Humphreys se zove, i imamo rezervnog golmana sa 2 prezimena. Diablo, kakvi su? Prijavi
1. juli 2022.4 god. comment_330093 Ako mislis na Sharman Lowe golmana, dobar je malac, mislim da se spominjao i sa prvim timom. Za Valea se zna, lik je zvijer i da kapiten je Engleske. Humphreys i nije nesto, ali ko ce ga znati. Prijavi
20. juli 2022.4 god. comment_330838 Da li ima smisla otvarati teme za ove talentovane mlade igrače budući da nama samo služe za posudbe i da se ubere koja marka Prijavi
20. juli 2022.4 god. comment_330846 Za Valea vise ne, jer ce ga Tuchel pustiti besplatno, pa cemo ga dovoditi za 120 miliona ili tako neke nerealne cifre. Mozda Jude Soonsup-Bell da zasluzuje temu od ovih. Prijavi
20. juli 2022.4 god. comment_330848 Koje smo mi to akademce vracali za nerealne cifre, il koje smo uopste vratili? Znam da smo lukakua i matica vratili al nisi produkt nase akademije uopste bili.. Prijavi
20. juli 2022.4 god. comment_330863 Pa bio je Matic u akademiji, ne mora od 14te biti da bi bio akademac. Ne dovode se akademci svi dzaba. Sto se tice nerealnih cifri, a imali tog igraca, prvi mi pada na um Tammy, a vidjet cemo za Livramenta ako se oporavi kako treba od povrede, Tomorija, Guehija i slicnih. Prijavi
20. juli 2022.4 god. comment_330868 Znaci nema. Tammya smo prodali za 40 miliona i on sad vrijedi mozda malo vise jer eto kao u italiji je zabio koji gol pa izgleda kvalitetnije Tamo lukaku najbolji igrac lige bude. Jbg treba malo i spustit neke igrace pa ne moze i broja i gilmor, colwill, vale itd sve biti najbolje na svijetu. Ko god se proda, ko da smo pustili hazarda. Ovu godinu se uzdam u gallaghera a sve ostalo cemo vidjet Prijavi
20. juli 2022.4 god. comment_330870 4 minutes ago, soxx said: Znaci nema. Tammya smo prodali za 40 miliona i on sad vrijedi mozda malo vise jer eto kao u italiji je zabio koji gol pa izgleda kvalitetnije Tamo lukaku najbolji igrac lige bude. Jbg treba malo i spustit neke igrace pa ne moze i broja i gilmor, colwill, vale itd sve biti najbolje na svijetu. Ko god se proda, ko da smo pustili hazarda. Ovu godinu se uzdam u gallaghera a sve ostalo cemo vidjet jesi vidio kako diablo navuce citav forum da misli da su nam svi mladi vrhunski igraci. i to dodje do londona, pa jedan mali colvil sam zahtjeva vecu minutazu ili u suprotnom trazi transfer za odlazak. Prijavi
20. juli 2022.4 god. comment_330871 Na temama o Soonsup Bellu i sličnima bi trenutno samo diablo mogao pisati, kad skrenu pažnju na sebe otvorit ćemo Prijavi
21. juli 2022.4 god. comment_330879 Jeste li znali da je i Christian Eriksen bio kod nas sa 14-15 godina i to smo uspjeli da zajebemo Što se tiče omladinaca, odavno ih forsiramo mi na forumu i evo u zadnjih par sezona izlazi jako kvalitetan kadar, jedino nekog golmana nismo izbacili, što se ostalih pozicija tiče može se napraviti solidna ekipa. Ali džaba to sve, bolje dati Sevilli pare za Koundea Prijavi
21. juli 2022.4 god. comment_330887 Treba reći da City i Liverpool imaju već formirane ekipe za razliku od nas. Taman kad smo pomislili da je ekipa fino posložena dogodi se da komplet odbrana ode i da svi iz napada totalno podbace. Ekipa još nije formirana i zato bi moglo biti prostora za Broju, Colwilla, Ampadua, Gilmoura i druge. Gallaghera već računam kao sigurnog. Liverpool ima formiranu ekipu već godinama i svake dvije godine se doda neki mladi igrač. U City je situacija još "gora" jer su samo Fodena uspjeli da uguraju. Ostali dobiju priliku samo u kupovima. Doduše oni uvijek kupuju igrače od 23-26 godina tako da im mladost nije problem. A i realno mi imamo bolje igrače iz akademije u odnosu na njih. Zbog toga nije ni čudno da smo mi u trenutku zabrane kupovine igrača gurnuli 5-6 igrača iz akademije u vatru i kasnije dodavali još neke. Ili Arsenal u trenucima raspada da je gurnuo 7 igrača iz akademija pa su se neki pokazali. Prijavi
21. juli 2022.4 god. comment_330903 City ima odlicnih akademaca, samo sto nece dobiti sansu, jer imaju prvi tim nevjerovatan. Prijavi
21. juli 2022.4 god. comment_330909 Koliko sad imamo igraca na posudbi? Sjecam se da smo prije mogli sklopiti skoro dva tima, mada je bio i to biznis model nekadasnje uprave. Prijavi
21. juli 2022.4 god. comment_330911 Eh moj buraz, Emenalo sta je love oprao preko tog "biznis modela", pozavidio bi mu i Fadil Novalic. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.