21. mart 2015.11 god. Autor comment_209675 http://www.independent.co.uk/sport/football/premier-league/chelsea-youngsters-will-only-get-a-chance-when-they-are-good-enough-says-jose-mourinho-10125136.html Prijavi
10. april 2015.11 god. comment_212509 Danas uz mlade. https://twitter.com/ChelseaFC/status/586529338826366976 Inace, Andrleht ispao, pa u finalu je Sahtijor, ako prodjemo u finale ovo je dobra, jer je Andrleht bio veliki favorit. Come on Chelsea!!! Prijavi
10. april 2015.11 god. Autor comment_212522 Ista priča kao pre dve godine kad sam pratio ove klince vidi se ogromna razlika u kvalitetu nije da ih hvalim zato što su "naši" ali nisu oni prvi u svim uzrastima tek tako kad smo mi izdominirali mladi tim barse sa igračem manje šta više da pričamnabijem ih na kurac sa njihovu " La Masia" Prijavi
10. april 2015.11 god. comment_212530 Ima da povracam svih 90 min + pauza na poluvremenu kad budem gledao igrau protiv QPRa. Igra savrsena, milina za oci, miliiiina, ko da su klinci sa druge planete. A vidim i da sudije polako privikavaju klince na prvi tim Celsija, nije nam sviran cist penal u prvom pol. U tom itom smo ih rasturili, al lopta nije htela u gol. Drugo pol. druga prica, 3 brza gola, posle toga je roma nesto pokusavala, imala kontrolu 5 min. i to je sve od njih. Ko sto je Sesk predstavljao ekipi ove sezone, to je Kolket za ovu ekipu, samo ima nadogradnju u vidu znanja u odbrani i izvodjenja prekida. Decko ima viziju. RLC je kao i Matic, samo sto je vise orijentisan na napad nego na odbranu. Boga i Musonda kao Hazard. Solonke prekucao takmicenje sa 11 komada. I naravno Izi, najkompletniji igrac ovog tima i ujedno kapiten, msm da je bolje da ga prebace u seniorski tim mesto Williana, vise bi uradio. Velika bi steta bila da ispusimo ovo ko 2011/12, a vec je sad velika steta sto ce veliku vecinu ovih igraca unistiti pozajmice. Na kraju 4-0 u polufinalu lige sampiona za mlade. Come on Chelsea!!! Prijavi
10. april 2015.11 god. comment_212540 Sto vise gledas ove klince vise se nerviras kad nijedan od njih ne zaigra za Chelsea, odnosno kad zavrse negdje u pizdi materinoj.Tako da ne pratim akademiju skoro nikako vec 2 godine i rahatniji sam covjek. Prijavi
11. april 2015.11 god. comment_212673 Samo cu jos reci da je Jeremie Boga najbolji igrac u akademiji i ako ga povrede zaobidju postace igracina Prijavi
12. april 2015.11 god. comment_212684 Joj kako smo odigrali dobro, savrsenstvo. Boga i Musonda drama odigrali ovu tekmu. Prijavi
12. april 2015.11 god. comment_212697 Al' Brown se ističe daleko ispred ostalih... Kako je fizički dominantan i kakvu kontrolu lopte ima, perverzija. Došli smo do tog stepena da imamo barem 4 igračine (Boga, Loftus-Cheek, Solanke i Brown), a mjesta u prvom timu ima samo za jednog, maksimalno dvojicu. To je velika šteta. Nadam se da ćemo osigurati titulu barem 3 kola prije kraja, da ovi momci dobiju šansu i u Premier ligi. To bi im odlično došlo. Prijavi
12. april 2015.11 god. comment_212707 Solanke i Brown su dijamanti. Mogu da pokrivaju celu napadacku liniju, i jednako su opasni i kao lazna krila, second strikeri ili klasicni spicevi. Zanemarivanje njihovog potencijala je greh. Prijavi
12. april 2015.11 god. comment_212715 Od svih najviše potencijala ima IZZY BROWN Najkompletniji je. Prijavi
12. april 2015.11 god. Autor comment_212728 mnogo hvale onog kristijansena,ja da ga jebem,ništa ne vidim u njemu?????????? u ponedeljak protiv šahtjora finale,biće prenos na Eurosportu Prijavi
13. april 2015.11 god. comment_212964 2:3 totalna dominacija Izzy i BogaPoslano sa mog Nexus 4 koristeći TapatalkNaravno treba spomenuti i Dominica i RLC-aPoslano sa mog Nexus 4 koristeći Tapatalk Prijavi
13. april 2015.11 god. comment_212966 Charlie Colkett jako dobar... Pregled igre, pasovi, mirnoca na lopti. Musonda i Boga im pravili decu ceo mec, podavali im fore ko na malom fudbalu. Solanke i Brown klasa iznad svih ostalih. Svaka cast momci, svaka cast !!! Prijavi
13. april 2015.11 god. comment_212967 Kakva dominacija kruh ti poljubim. Tačno se čovjeku plače kad skonta da niko od ovih mladića vjerovatno nikad neće zaigrat za prvi tim. Pa zar jebena La Massija svako malo iznjedri nekog prvotimca Barce, a mi duplo jači od njih i ne možemo nikog ubaciti u prvi tim. Stvarno žalosno. Prijavi
13. april 2015.11 god. comment_212968 U ovoj generaciji iskace nekoliko igraca ali tesko da cemo ih gledat u vecim ulogama u prvom timu.Brown,Solanke,Boga,Cheek,Christiansen su malo iznad ostalih suigraca po meni. Prijavi
13. april 2015.11 god. comment_212969 ŠAMPIONI OOOOOOOOOOLLLLLLLEEEEEEEEEE Bravo mocmci, potpuno zasliženo. Izi motm! Prijavi
13. april 2015.11 god. comment_212974 Milina ih bilo gledati, kako se doslovno igraju na terenu, lijepo za njih što su osvojili, pokazali su da su extra talentovani, a to što nikad neće zaigrat za prvi tim, heh, vjerovatno će uspjeti neki od njih u nekom klubu. Ja im želim sreću u tome, šteta bi bilo da ovakvi talenti, ne zaigraju u nekim dobrim klubovima. A Chelsea, Mourinha i sve ostale, ma jednostavno nek bude sram, što se ovi ne mogu forsirat, a mogu pičketine koje su plaćene po 30 miliona, a primit lopte ne znaju na terenu, a kamo li šta više. Prijavi
13. april 2015.11 god. comment_212980 Čestitke našim mladićima,kamo sreće da barem neke od njih gledamo u prvom timu :( Prijavi
13. april 2015.11 god. comment_212981 Kakva dominacija kruh ti poljubim. Tačno se čovjeku plače kad skonta da niko od ovih mladića vjerovatno nikad neće zaigrat za prvi tim. Pa zar jebena La Massija svako malo iznjedri nekog prvotimca Barce, a mi duplo jači od njih i ne možemo nikog ubaciti u prvi tim. Stvarno žalosno. Polako jebo ga ti, ovo je prvi put da imamo tako jaku i talentiranu kompletnu mladu ekipu, očigledno se intenzivno radi s mladima i svi ovi transferi koji se prave nisu bezveze. Ja ne znam zašto se stalno vrijeđa uprava i transfer politika. Pa nisu oni s ulice, znaju ljudi šta rade. Zadnjih par godina imamo trofeje u svim kategorijama. Prije to nismo imali. Ne možete tvrditi da nitko od njih neće doći do prvog tima kada je ovo prvi put da imamo takvu situaciju. ČESTITKE MOMCI! :sal1: Prijavi
13. april 2015.11 god. comment_212983 Sad je CFC prvi i jedini londonski klub koji posjeduje LŠ i LŠ za mlade. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.