Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Mlađe selekcije kluba

Istaknuti odgovori

• 3 sedmice kasnije...
  • Odgovori 923
  • Pregledi 103,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Nadajmo se da će ga popljuvati. (ako me razumijete  )

• Bukvalno ga natjerali Fin igrac, neka je napokon i to zavrsilo.

• Nisam mu mogao naci temu, moguce da je i nema.  Jos jedno solidno pojacanje za sljedecu sezonu, ili ga cak ostaviti kod Kompanija, jer ce 95% igrati Premier ligu sljedece sezone. 

Objavljene slike

• Autor

Ista priča kao pre dve godine kad sam pratio ove klince

vidi se ogromna razlika u kvalitetu

nije da ih hvalim zato što su "naši" ali nisu oni prvi u svim uzrastima tek tako

kad smo mi izdominirali mladi tim barse sa igračem manje šta više da pričam

nabijem ih na kurac sa njihovu " La Masia"

Ima da povracam svih 90 min + pauza na poluvremenu kad budem gledao igrau protiv QPRa.

Igra savrsena, milina za oci, miliiiina, ko da su klinci sa druge planete.

A vidim i da sudije polako privikavaju klince na prvi tim Celsija, nije nam sviran cist penal u prvom pol.

U tom itom smo ih rasturili, al lopta nije htela u gol. Drugo pol. druga prica, 3 brza gola, posle toga je roma nesto pokusavala, imala kontrolu 5 min. i to je sve od njih. Ko sto je Sesk predstavljao ekipi ove sezone, to je Kolket za ovu ekipu, samo ima nadogradnju u vidu znanja u odbrani i izvodjenja prekida. Decko ima viziju. RLC je kao i Matic, samo sto je vise orijentisan na napad nego na odbranu. Boga i Musonda kao Hazard. Solonke prekucao takmicenje sa 11 komada. I naravno Izi, najkompletniji igrac ovog tima i ujedno kapiten, msm da je bolje da ga prebace u seniorski tim mesto Williana, vise bi uradio.

Velika bi steta bila da ispusimo ovo ko 2011/12, a vec je sad velika steta sto ce veliku vecinu ovih igraca unistiti pozajmice.

Na kraju 4-0 u polufinalu lige sampiona za mlade.

Come on Chelsea!!!

Sto vise gledas ove klince vise se nerviras kad nijedan od njih ne zaigra za Chelsea, odnosno kad zavrse negdje u pizdi materinoj.
Tako da ne pratim akademiju skoro nikako vec 2 godine i rahatniji sam covjek.

Al' Brown se ističe daleko ispred ostalih... Kako je fizički dominantan i kakvu kontrolu lopte ima, perverzija. Došli smo do tog stepena da imamo barem 4 igračine (Boga, Loftus-Cheek, Solanke i Brown), a mjesta u prvom timu ima samo za jednog, maksimalno dvojicu. To je velika šteta. Nadam se da ćemo osigurati titulu barem 3 kola prije kraja, da ovi momci dobiju šansu i u Premier ligi. To bi im odlično došlo.

Solanke i Brown su dijamanti. Mogu da pokrivaju celu napadacku liniju, i jednako su opasni i kao lazna krila, second strikeri ili klasicni spicevi. 

Zanemarivanje njihovog potencijala je greh.

Jeremie Boga i lakoća postojanja.

Charlie Colkett jako dobar... Pregled igre, pasovi, mirnoca na lopti.

Musonda i Boga im pravili decu ceo mec, podavali im fore ko na malom fudbalu.

Solanke i Brown klasa iznad svih ostalih. 

Svaka cast momci, svaka cast !!!

Kakva dominacija kruh ti poljubim. Tačno se čovjeku plače kad skonta da niko od ovih mladića vjerovatno nikad neće zaigrat za prvi tim.

Pa zar jebena La Massija svako malo iznjedri nekog prvotimca Barce, a mi duplo jači od njih i ne možemo nikog ubaciti u prvi tim. Stvarno žalosno.

U ovoj generaciji iskace nekoliko igraca ali tesko da cemo ih gledat u vecim ulogama u prvom timu.Brown,Solanke,Boga,Cheek,Christiansen su malo iznad ostalih suigraca po meni.

Milina ih bilo gledati, kako se doslovno igraju na terenu, lijepo za njih što su osvojili, pokazali su da su extra talentovani, a to što nikad neće zaigrat za prvi tim, heh, vjerovatno će uspjeti neki od njih u nekom klubu. Ja im želim sreću u tome, šteta bi bilo da ovakvi talenti, ne zaigraju u nekim dobrim klubovima. 

A Chelsea, Mourinha i sve ostale, ma jednostavno nek bude sram, što se ovi ne mogu forsirat, a mogu pičketine koje su plaćene po 30 miliona, a primit lopte ne znaju na terenu, a kamo li šta više. 

Kakva dominacija kruh ti poljubim. Tačno se čovjeku plače kad skonta da niko od ovih mladića vjerovatno nikad neće zaigrat za prvi tim.

Pa zar jebena La Massija svako malo iznjedri nekog prvotimca Barce, a mi duplo jači od njih i ne možemo nikog ubaciti u prvi tim. Stvarno žalosno.

Polako jebo ga ti, ovo je prvi put da imamo tako jaku i talentiranu kompletnu mladu ekipu, očigledno se intenzivno radi s mladima i svi ovi transferi koji se prave nisu bezveze. Ja ne znam zašto se stalno vrijeđa uprava i transfer politika. Pa nisu oni s ulice, znaju ljudi šta rade. Zadnjih par godina imamo trofeje u svim kategorijama. Prije to nismo imali. Ne možete tvrditi da nitko od njih neće doći do prvog tima kada je ovo prvi put da imamo takvu situaciju.

ČESTITKE MOMCI!

:sal1:

Sad je CFC prvi i jedini londonski klub koji posjeduje LŠ i LŠ za mlade.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.