Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Mlađe selekcije kluba

Istaknuti odgovori

• Odgovori 923
  • Pregledi 103,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Nadajmo se da će ga popljuvati. (ako me razumijete  )

• Bukvalno ga natjerali Fin igrac, neka je napokon i to zavrsilo.

• Nisam mu mogao naci temu, moguce da je i nema.  Jos jedno solidno pojacanje za sljedecu sezonu, ili ga cak ostaviti kod Kompanija, jer ce 95% igrati Premier ligu sljedece sezone. 

Objavljene slike

5 hours ago, Adi said:

Nisam toliko sretne ruke kod igrača. Ovo mi je spisak: Bettinelli, Fofana, Nkunku, Casadei, Sarr, Koulibaly, Santos, Ugochukwu, Broja, Aubameyang i Hall.

ko je otvorio palmerovu temu nek otvori i estevau

p.s. svi smo vjernici na forumu i nismo sujevjerni

Josh Acheampong remember the name.

On a serious note, dobar je bio večeras, prodoran, dobre lopte je dijelio, u odbrani siguran, djeluje obećavajuće. 

Ovog drugog startera ne bih da komentarišem, mada nije mu ni dupli blok Schamroka išao u prilog. 

• 3 sedmice kasnije...

Jedna pozitivna stvar protiv Palacea je nastup Acheamponga. Bas je siguran bio, mnogo bolji od Disasija a i Tosina u zadnje vrijeme. Sad da li je u pitanju samo jedan mec, vidjet cemo. S obzirom na godine vjerujem da se uz dosta rada moze napraviti top igrac. 

1 hour ago, Wisey said:

Jedna pozitivna stvar protiv Palacea je nastup Acheamponga. Bas je siguran bio, mnogo bolji od Disasija a i Tosina u zadnje vrijeme. Sad da li je u pitanju samo jedan mec, vidjet cemo. S obzirom na godine vjerujem da se uz dosta rada moze napraviti top igrac. 

Mi nikako da ubodemo trenera koji zna raditi sa igracima i koji ce podici igrace na dosta veci nivo. Evo primjer Maduekea, odlicno je startao sezonu, ali poslije jako slabo. Neto ga mjenja na njegovoj strani, gotovo bez ikakve razlike.

Iz Sanche se jos dosta toga moze izvuci, sa Jacksonom takodjer ima jos dosta prostora da se napravi od njega bolji napadac.

• 6 mjeseci kasnije...

Ne znam gdje da napisem pa svo ovdje.

Dojucerasnji nas veliki talenat Rio Ngumoha u prosloj utakmici Liverpoola dao dva gola nakon sto je usao sa klupe. Danas u 5. minuta gol i asistencija .

Da li je to sljedeci KDB i Salah, da li je to sljedeci veliki talenat kojeg smo izgubili?

• 7 mjeseci kasnije...
3 minutes ago, chiba said:

drugar, navijač liverpula me ubedjuje da su nam ukrali nekog velikog talenta, krilo igra, neki Ngumoha 

jel neko to ispratio??

@diablo_bih bi trebao znati. 

Btw jel nam diabola izasao iz itikafa? Jel mu iko dojavio sa je prosao ramazan?

• 3 mjeseca kasnije...

Neki naš wonderkid Haze Grimwade učestvovao u tuči odnosno napadnut od strane saigrača u U16 reprezentaciji Engelske dok su svi ostali gledali, snimali i smijali se.

Ovih tučnjava je bilo uvijek ali kada to dođe u javnost to je već nešto drugo.

Da sam trener, sve ove što su navijali bih poslao kući i ne bi zadugo dobili novi poziv u reprezentaciju.

Nadam se da će Chelsea uraditi sve da zaštiti ovog našeg dječaka.

https://www.reddit.com/r/ukdrill/s/Swk3gdE9sC

I da niko iz "ekipe" ne razdvoji suigrače nego da snimaju i keslaju se. Baš me zanima kako će se ovo završiti. Prvobitno bi mi svi morali dati izjavu, šta se tačno desilo od početka do kraja. Ukoliko je ovaj malac što je veći maltretirao ovo dijete rekao bi mu da slobodno do kraja svoje karijere ako je ikad napravi može da trazi da li ima nekog iz Irske, Škotske itd. jer za Englesku više nikada zaigrati neće. Ostale poslati kući do daljnjeg kao što Walter kaže te očekivati i od njihovih klubova da im podjeli koju vaspitnu.

Jadni mi, nadam se da nijedan neće ni prismrditi prvih 11. Onaj Emenalo koliko su ga hvalili, a lik pogubljen isto pobunjenici u Maovoj kini.

Ma biće nešto od malog Setpayeva ako se nastavi s njim ozbiljno raditi.

Ne znam šta kukate? Igrala su djeca od 17 godina  a neki su i pokazali svoj talenat a za neke prvi put čujem.

Ove starije sto su igrali od starta neću komentarisati. Sve već znamo.

• 1 mjesec kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.