16. septembar 2015.11 god. comment_234369 Odbranu titule poceli uspesno, pobedjen Makabi rezultatom 3-0. Palmer 2x i Abraham. Imam filing da cu vise pratiti njih, nego prvi tim ove sezone. Prijavi
19. septembar 2015.11 god. comment_234935 https://www.chelseafc.com/news/latest-news/2015/09/under-18s-report--west-ham-2-chelsea-0.html Chelsea Nathan Baxter; Josh Grant, Joseph Colley, Ali Suljic (Dan Kemp 71), Trevoh Chalobah; Ruben Sammut, Isaac Christie-Davies; Hubert Adamczyk (Cole Dasilva h/t), Jacob Maddox (Dujon Sterling h/t), Harvey St Clair; Miro Muheim Unused subs Jared Thompson Booked Sammut West Ham Sam Howes, Jake Eggleton (George Dobson 74), Vashon Neufville, Noha Sylvestre, Josh Pask, Declan Rice, Joe Powell, Matthew Carter, Idris Kanu (Marcus Browne 85), Grady Diangana (Ben Johnson 85), Oscar Borg Unused subs Dan Boness Prijavi
27. septembar 2015.11 god. comment_236089 U21 - Chelsea 3 - 3 Reading Strijelci za Chelsea: 40' Abraham T. (penal) 54' Conroy D. 66' Palmer K. Prijavi
7. novembar 2015.10 god. comment_240583 3 naša mladića su u izboru za nagradu Golden Boy. Nagrada se dodjeljuje igračima mlađim od 21 godine koji igraju u Europi. Naši kandidati su Nathan Ake, Ruben Loftus Cheek i Mario Pašalić. Na popisu je ukupno 40 igrača, misli da će naši teško osvojiti, ali nadam se da hoće. Ostali kandidati: Dele Alli, 19 – Tottenham Marco Asensio, 19 – Espanyol(Real Madrid) Zakaria Bakkali, 19 – Valencia Hector Bellerin, 20 – Arsenal Kingsley Coman, 19 – Bayern Münich (Juventus) Angel Correa, 20 – Atletico Madrid Mahmoud Dahoud, 19 – Borussia Mönchengladbach Danilo Barbosa, 19 – Valencia (Braga) Jason Denayer, 20 – Galatasary (Manchester City) Anwar El Ghazi, 20 – Ajax Munir El Haddadi, 20 – Barcelona Francisco Rodriguez, 20 – Wolfsburg Goncalo Guedes, 18 – Benfica Alen Halilović, 19 – Sporting Gijon (Barcelona) Pierre Höjbjerg, 20 – Schalke (Bayern Münich) Jordon Ibe, 19 – Liverpool Kelechi Iheanacho, 19 – Manchester City Adnan Januzaj, 20 – Borussia Dortmund (Manchester United) Ricardo Kishna, 20 – Lazio Nemanja Maksimović, 20 – Astana Anthony Martial, 19 – Manchester United Max Meyer, 20 – Schalke Sergej Milinković-Savić, 20 – Lazio Divock Origi, 20 – Liverpool Pereiro, 20 – PSV Eindhoven Marko Pjaca, 20 – Dinamo Zagreb Adrien Rabiot, 20 – PSG Alessio Romagnoli, 20 – AC Milan Ruben Neves, 18 – Porto Sandro Ramirez, 20 – Barcelona Luke Shaw, 20 – Manchester United Moses Simon, 20 – Gent Youri Tielemans, 18 – Anderlecht Adama Traore, 19 – Aston Villa Adama Traore, 20 – Monaco Tonny Vilhena, 20 – Feyenoord Andrija Živković, 19 – Partizan Prijavi
10. novembar 2015.10 god. comment_241014 KAKVI MLADI IGRAČI OVO SU MOMCI VEĆ MALJAVI PO PRSIMA TO SPREMNO STARE ŽENE GLEDAT ISPOD OKA, MLADO JE ISPOD 14 HAHAHAHAHHAHAHAHHA MLADI IGRAČI Prijavi
13. novembar 2015.10 god. comment_241322 Da vidimo šta Užice kaže o šefovom blebetanju u prazno? Jesu li i izjave da će mladićima dati šansu dio plana da se zaštite igrači i motivišu? http://chelseabalkan.com/index.php/201511135587/vijesti/zanimljivosti/porazavajuci-odnos-mourinha-prema-mladicima-iz-akademije.html Prijavi
15. novembar 2015.10 god. comment_241522 To mu je jedina greska za ovih par godina. Mladi bi trebalo vise da igraju, mnogo vise. Pa ipak su osvjoli UEFA Youth League i premijer ligu i kupove... Tu se ja i Jose ne slazemo. I Murinjo pravi greske, niko nije savrsen. Sve ostale stvari koje on donosi kompenzuju za to. Ali ne dugorocno, zato on mora da se promeni i poboljsa. Trenutno smo u krizi, ali ako iz krize izadjemo sa istim jezgrom kao sada i sa istim trenerom, prcicemo sve redom. Jedini uslov je da Murinjo uspe u najnovijem i najvecem izazovu njegove karijere do sada. Izazov je da se transformise u long-term trenera i da bude nas SAF. Ekstremno tezak poduhvat, voleo bih da uspe. Ako uspe, on ce bez sumnje biti najbolji fudbalski trener svih vremena. Ako postane nas SAF. To niko nece moci da mu ospori. Ako ne uspe, mi cemo naci novog trenera i onda Jovo nanovo dok ne nadjemo dugorocnog trenera po volji Romana i navijaca. Nadam se ovom prvom, bolje je za klub. Manje cekanja, manje protracenog vremena. Problem je i sto sam ja optimista kad su ovakve stvari u pitanju i cesto sam nerealan. Znam kakvu reputaciju imam (zasluzenu, delom i zeljenu) i trudio sam se da ovo iznad napisem sto objektivnije. Ako izadjemo iz krize sa Murinjom za kormilom CFC, klub ce biti podignut jedan stepen iznad. Imacemo trenera koji je bog i batina u klubu i igrace koji su mu odani do kraja. Tada ce morati mladi igraci da dobiju mnogo vise sansi. To ce biti neizbezna posledica. Ja razumem, ima dosta ljudi koji ne veruju da ce Murinjo izvuci ekipu iz sranja. To je u redu. Ima dobrih argumenata za to. Razum kaze da sacekamo kraj sezone i onda da se vidi da li da Murinjo ostane ili ne, bez emocija da se vidi. Srce kaze da Murinjo treba da ostane 10 godina. Murinjo nije iznad kluba, ne zelim da Murinjo uspe zbog Murinja. Zelim da uspe zbog Celsija. Njegov uspeh u ovom trenutku je nas uspeh. Samo da pocnemo da dobijamo utakmice i vratice poverenje nevernih Toma u Murinja. Ako ne pocnemo nikako onda jebi ga, priznacu da sam jeo govna pola godine i stavicu Pardewa na avatar ako treba. Eto toliko od mene za danas. Prijavi
16. novembar 2015.10 god. Autor comment_241609 Znate šta je sramota,sramota je da ništa nismo naučili na primeru Matića koji je kupljen još 2009,koliko je samo mladih igrača od tad prošlo kroz klub neću ni da zamišljam a koliko njih je dobilo priliku,NULA. Od kad je Roman preuzeo klub mnogo toga se promenilo na tom planu ali sve to nema nikakvog efekta ako trener koji u datom trenutku obavlja jebanu funkciju ne pruži priliku dotičnom. Ne tražim ja sad kule i gradove al uzmite samo primer prošlu sezonu gde smo videli da je moguće i da se juri titula i da se gurne neko od klinaca u vatra i onda nastupa na scenu Otac koji protiv WBA u totalno nebitnoj utakmici stavlja Fabregasa,Kostu.... To je meni neverovatno,znači dzabe tebi ceo rad na tom planu od strane kluba,skauting,trening,pozajmice,gomila utakmica na u21 nivou kad trener ne povuče poslednji ali krucijalni potez. Prijavi
24. februar 2016.10 god. comment_251744 Momci iz U-19 momčadi su prošli u 1/4 finale Youth league-a, ali na zbilja žalostan način... http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sport/football/6951752/Chelsea-Under-19s-beat-Valencia-after-most-controversial-penalty-causes-Gary-Neville-to-blast-scandalous-decision.html Prijavi
24. februar 2016.10 god. comment_251745 Jebo majku jesmo se isfulali i sta je onaj collins uradio minutu poslije naseg gola :O Prijavi
24. februar 2016.10 god. comment_251763 Klub bi trebalo da ponudi revans posle ove bruke. Na kraju bismo izgledali kao gospodski klub posle toga. Prijavi
24. februar 2016.10 god. comment_251786 Sto bi to radili, nije ovo pijaca, vec utakmica gdje su sudije pogrijesile. Sto nama Barca nije ponudila revans, sto niko na svijetu to ne radi ? Prijavi
24. februar 2016.10 god. comment_251787 Ne moramo, ali bi marketinski ispalo perfektno. Fantasticno. Ovo je prilika za ogromno podizanje ugleda kluba. Mada realno je da iskuliramo sve ovo i da posle par dana svi zaborave na incident. :D Prijavi
24. februar 2016.10 god. comment_251788 UEFA je potvrdila da razmatra situaciju, samo ne znam kako će je riješiti... Možda tako što će suspendovat sudije i izvinit se Valenciji iz dubine duše hahahaha btw. u 1/4 finala dočekujemo Ajax na Cobhamu Prijavi
24. februar 2016.10 god. comment_251792 Pre 3-4 sezone ja msm Ajaks-Lion utakmica Ajaxu ponistena 2 ili 3 cista gola i ispali su i nista od toga nije bilo pa nece ni ovde. Prijavi
24. februar 2016.10 god. comment_251795 Slažem se s Užice ovdje, pokradeni su ljudi mučki i bilo bi moćno od kluba da napravi tako nešto. Vjerujem da bi taj eventualni potez obišao svijet. Prijavi
24. februar 2016.10 god. comment_251798 Na našoj stranici su pisali da je poništen čist gol. The drama intensified as the battle resumed from 12 yards; Colkett fired into the back of the net with the first kick before controversy reigned as Alberto Gil’s effort was ruled as a miss despite having crossed the line and rebounded back off metal inside the goal. Prijavi
24. februar 2016.10 god. comment_251799 Na našoj stranici su pisali da je poništen čist gol. Meni je ovo dovoljno od kluba, kakvi ponovljeni susreti i sl. Nikad se to nije radilo, ni sad se ne treba. Prijavi
24. februar 2016.10 god. comment_251809 Meni je ovo dovoljno od kluba, kakvi ponovljeni susreti i sl. Nikad se to nije radilo, ni sad se ne treba. http://www.arsenal.com/news/news-archive/ars-ne-wenger-offers-fa-cup-rematch Prijavi
25. februar 2016.10 god. comment_251815 U modernoj buducnosti uzice, u modernoj buducnosti. Kakva je to nemoderna budućnost? :D Mislim da će sama UEFA donijet odluku o rematchu, nema ovdje drugog izbora kad su već pokrenuli istragu. Prijavi
28. februar 2016.10 god. comment_252104 Ajmo ovdje pokrenuti jednu ozbiljnu diskusiju o našim mladim igračima i našim velikim nadama. Politika kluba je zaista maćehinska. Igra jedan betonski stub iz Nigerije koji nosi ime "John Obi Mikel" a jedan Ruben Loftus Cheek koji je po svim mogućim i nemogućim statistikama bolji igrač od Mikela (osim po iskustvu) grije klupu. S druge strane ovaj mali Rashford u Man Unitedu dere guzove zadnje dvije tekme. http://www.klix.ba/sport/nogomet/tinejdzer-rashford-raspametio-old-trafford-i-nokautirao-arsenal-tottenham-bolji-od-swanseaja/160228080 Prijavi
28. februar 2016.10 god. comment_252124 Pa neće ni Manchester gurat mlade igrače sada kad im dođe naš bivši trener, jer on će biti brižan i čuvat će ih tako što neće im davati šansu. Taj mali Rashford, Lingard što odigraju ove sezone, odigrali su, od sljedeće sezone kada bude povrijeđen Rooney, Smalling ide na napadača kao kod nas Zouma, jer oni su više napadači nego Rashford ili Brown kod nas.. Koji je ono kreten majko mila. A što se tiče naših mladih igrača, talenta je uvjek bilo, a nikad šanse pružene istim još od Terrya, iako svi želimo, teško da ćemo doživit promjenu neku u tom smislu, osim ako nam ne opale onu zabranu transfera na par godina. Musonda je meni najveći naš talent, svaki klub bi mu dao šansu, bar u kupu, jedino naši ga šalju što dalje, u jedan jebeni Betis. Ramires nam je igrao na krilu, Oscar nam igra krilo, a pretalentovani Musonda je negdje u Betisu, tako je to kod nas. Nisam optimističan da će RLC, Ake, Solanke, Baker, Musonda biti prvotimci Chelseaja, zaista skoro pa nemoguće. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.