Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Roman Abramovič (2003-2022, vlasnik)

Istaknuti odgovori

• 1 mjesec kasnije...
  • Odgovori 1,6 hilj.
  • Pregledi 141 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Covek dokazano nije imao nikakve veze sa ratom u Ukrajini. Pre toga kada je Covid harao nijedan radnik Chelsea nije otpusten. Klupski hoteli korisceni su kao smestaj za zdravstvene radnike. 

• King Chelsea
    King Chelsea

Odlazak ovog čovjeka iz kluba je datum kada smo postali prosječan klub, proći će godine i godine prije nego što mi dostignemo i dio onog Chelseaja kada se ovaj čiko pitao. Mislim da je Wisey na n

• Samo pratim da li će govna iz kluba staviti zvaničnu čestitku na stranicu i društvenim mrežama. Da vidim i da li će neko od igrača da mu čestita ili su svi jad. Ali bitno je da se pederi i svakakav ol

Objavljene slike

• 4 sedmice kasnije...
Poch i Allegri su slobodni.
Kad bi doslo do otkaza, navijam za pocha.

Allegri ce nam pocet nekakve talijane dovodit.

Al mislim da lampard ne ide nigdje ove sezone
Non stop priča kako smo veliki klub, kako ovaj klub mora ciljati na najvise, a onda se na terenu ponaša kao da smo drugorazredna ekipa, uspjeh je bod protiv Seville, ne Reala već Seville jebote, onda uspjeh je bod protiv najgoreg Uniteda u zadnjih 30 godina.

Mislim da se bliži vrijeme kada će Roman postavljati pitanja.

Onu konferenciju protiv Seville nisam mogao ni gledati, lik sav srećan jer je bilo 0:0 i to JEDVA. I još ispod idioti dižu istog u nebesa. Ovu sad nisam htio ni gledati, pretpostavljam da je opet zadovoljan.

Sad ne znam šta je Romanu na pameti, ali bilo bi zanimljivo ako ništa da ga stisne i zaprijeti da ovako ne može pa ako misli mijenjati neka mijenja.

A pogubio se Lamps, mozda je i imao neke ideje po dolasku ali kasnije evo postala mu sad opsesija clean sheet. Zrtvovao komplet napadacku igru za to, a skrhljao 300 miliona na ofanzivce. Treba skontati da je trener i ne moze mu javnost krojiti misljenje. Sto bi Englezi rekli, postao je pravi tinkerman
  • 3 mjeseca kasnije...
https://twitter.com/NizaarKinsella/status/1353669345730326528?s=19
Prvi put kako Roman daje izjavu nakon odlaska trenera
  • 2 mjeseca kasnije...
https://twitter.com/Matt_Law_DT/status/1384569065231028226?s=19

Jedan je Roman. Vjerujem da je klub zbog pritiska i pristao na ulazak jer su mislili da ce svi

I meni se čini da je Chelsea najžustrije reagovao od engleza, oni i City.

Dan posle objave Superlige bio je clanak u Dejli Mejlu da su Romani i seik Mansur bili saterani u cosak od strane američkih vlasnika ostalih PL klubova, te da im taj dodatan novac nije bio preko potreban vec da nisu hteli da zaostanu za ostalima.
Tata je jebeno spasio fudbal, nema dalje !

"By agreeing to go along with the European Super League plan, Abramovich had become part of a group denying others the same opportunity he grasped with both hands and, ultimately, he could not accept that.

Just as he recognised that he could not stand against the values of competition, Abramovich also recognised that his promotion of community and offers of refuge during the coronavirus pandemic were undermined by the reaction to the ESL by Chelsea fans.

A spokesperson for Abramovich said: “Having spoken extensively to fans and stakeholders, we have always worked with the community and we're not going to do anything that goes against them. We listened and we heard.”

There was a real danger that all the work undertaken by Abramovich and the Chelsea board to demonstrate that his ownership is not just about success on the pitch or on the balance sheet could be undone and forgotten about.

The fact he was the first to recognise his miscalculation in allowing Chelsea to be swept away with the notion that the club must sign up to the ESL or be left behind has probably ensured Abramovich’s reputation and legacy will not be tainted among the club’s fans. And that is what matters to him most..."

Telegraf.
Napravio je gresku i priznao je, srecom na vrijeme da se moze ispraviti. To je ljudski i okej.

Meni je zao sto nisu u klubu prepoznali, a kakvi su samo frajeri mogli ispasti da su odbili ovo u startu. Bili bi jedini u Engleskoj i Celzi kao klub porastao bi svima u ocima takvim potezom.

Napravio je gresku i priznao je, srecom na vrijeme da se moze ispraviti. To je ljudski i okej.

Meni je zao sto nisu u klubu prepoznali, a kakvi su samo frajeri mogli ispasti da su odbili ovo u startu. Bili bi jedini u Engleskoj i Celzi kao klub porastao bi svima u ocima takvim potezom.

Upravo to, nije mi jasno kako to nisu prepoznali, mislim kome normalnom ko voli fudbal bi se ovo svidjelo. Sami su mogli skontati da će reakcije na ovo sve biti veoma burne. Međutim, na kraju i klub i navijači su sve jako dobro odradili, mada opet ovi naši maloumni novinari najviše potenciraju kako je City sve započeo. Vjerovatno zbog izjave Pepa a ne znaju da se Pep tu pitao koliko i nas dvojica

Pa dobro mora se pogledati u druga strana medalje.
Da je ovo zazivjelo 20 velikana (minus Chelsea) bi igrali svoju ligu i bogatili bi se dok bi Chelsea pao u prosjek. Morali su pratiti korak za ostatkom Europske kreme. S te strane upotpunosti razumijem tu odluku kao i izlazak iz same.
  • 1 mjesec kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.