Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Roman Abramovič (2003-2022, vlasnik)

Istaknuti odgovori

Prodaja je itekako realna stvar. Nikad prije se nije ovoliko glasno spominjalo u medijima tako da sam uvjeren da se pumpa cijena i kad dodje pravu trenutak Abramovic ce prodati nazalost, jer je primoran na to a ne zato sto on to zeli.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

• Odgovori 1,6 hilj.
  • Pregledi 140,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Covek dokazano nije imao nikakve veze sa ratom u Ukrajini. Pre toga kada je Covid harao nijedan radnik Chelsea nije otpusten. Klupski hoteli korisceni su kao smestaj za zdravstvene radnike. 

• King Chelsea
    King Chelsea

Odlazak ovog čovjeka iz kluba je datum kada smo postali prosječan klub, proći će godine i godine prije nego što mi dostignemo i dio onog Chelseaja kada se ovaj čiko pitao. Mislim da je Wisey na n

• Samo pratim da li će govna iz kluba staviti zvaničnu čestitku na stranicu i društvenim mrežama. Da vidim i da li će neko od igrača da mu čestita ili su svi jad. Ali bitno je da se pederi i svakakav ol

Objavljene slike

Covjek nema radnu vizu, bez toga ne moze obavljati ni puno manje poslove po Engleskoj kamoli upravljati biznisom od 2-3 milijarde funti. Svako bi na njegovom mjestu u ovom trenutku pokusao unovciti i prodati Chelsea. Kakav Sky, oni pisu sta im se iz kluba reklo a normalno da niko nece objaviti u ovakvom trenutku da se prodaje. Takvi se ogromni poslovi rade u tisini, iza kulisa i daleko od ociju javnosti. Ta nece tender preko novina raspisati.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

• 1 mjesec kasnije...
Pogodia si temu, ali ozbiljno, svi progovori koje si naveo po najprije idu Abramoviću i upravi na dušu je već dugo vremena ništa ne rade.

Pogodia si temu, ali ozbiljno, svi progovori koje si naveo po najprije idu Abramoviću i upravi na dušu je već dugo vremena ništa ne rade.

ko se ne slaze sa upravom, moze konteovim putem

nadjite drugi klub i navijajte za taj

• 2 mjeseca kasnije...

Roman Abramovič je bio čovjek do prije godinu-dvije koji nije propuštao niti jednu jedinu utakmicu kluba. Uvijek je bio na tribinama Stamford Bridgea u svojoj loži. Ali ne viđam ga više. Pa imam par pitanja za upućenije.

- Živi li Roman Abramovič u Londonu sada? Jer je prije problema s vizom živio.

- Da li je sredio stalni boravak u UK?

Ne živi jer ima problema s vizom, smije 6 mjeseci godišnje biti u Engleskoj.

6 mjeseci godisnje je opet dovoljno da isprati svaku utakmicu na stamfordu u jednoj sezoni.

Pokusao je i preko njih, ali nije mu uspjelo. Bukvalno namjenski zbog toga izvadio izraelske papire, ali nista ni od toga.

Izraelski državljani imaju povlašten položaj u UK, prava im izjednačena s domaćim stanovništvom zbog britanskog Akta o protekciji države Izrael i Jevrejskog naroda iz 1952. godine. Može u Engleskoh bit koliko hoće ako stvarno ima izraelske papire. Nešto mi tu nije baš jasno.

Izraelski državljani imaju povlašten položaj u UK, prava im izjednačena s domaćim stanovništvom zbog britanskog Akta o protekciji države Izrael i Jevrejskog naroda iz 1952. godine. Može u Engleskoh bit koliko hoće ako stvarno ima izraelske papire. Nešto mi tu nije baš jasno.

Nemaju u finansijskom smislu, jer u UK imaju neke posebne vize za investitore, ulagace tako nesto. On je s izraelskim drzavljanstvom dobio upravo ovu mogucnost sto momci pisu gore i ne vise od toga.
  • 2 sedmice kasnije...

Dje si macak ? Dje si dok klub tonee?

• 1 mjesec kasnije...

U ovom trenutku bi nam dobro dosla kupvina od ovog lika, jer bi ovaj lik pogurao mnogo stvari, a prije svega rastjerao bi ovu upravu i sasvim sigurno bi pravio novu ekipu.

Sve je u Chelsiju trulo sada. Ja ne vidim nikako nikakav napredak, nikakav pomak od trenutnog stanja.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.