28. septembar 2018.8 god. comment_283892 Prodaja je itekako realna stvar. Nikad prije se nije ovoliko glasno spominjalo u medijima tako da sam uvjeren da se pumpa cijena i kad dodje pravu trenutak Abramovic ce prodati nazalost, jer je primoran na to a ne zato sto on to zeli.Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
29. septembar 2018.8 god. comment_283894 Kako nije ba, prije 3 godine cini mi se bas se pricalo o tome. Nego sta vam vise treba, covjek kupio penthouse da gleda da stamford, jos uz to na skysports objavljeno da nece prodavati. Prijavi
29. septembar 2018.8 god. comment_283895 moze on kupiti pola londona, ali sta mu to znaci. nekretnine su uvijek bile nesto drugo. Prijavi
29. septembar 2018.8 god. comment_283897 Covjek nema radnu vizu, bez toga ne moze obavljati ni puno manje poslove po Engleskoj kamoli upravljati biznisom od 2-3 milijarde funti. Svako bi na njegovom mjestu u ovom trenutku pokusao unovciti i prodati Chelsea. Kakav Sky, oni pisu sta im se iz kluba reklo a normalno da niko nece objaviti u ovakvom trenutku da se prodaje. Takvi se ogromni poslovi rade u tisini, iza kulisa i daleko od ociju javnosti. Ta nece tender preko novina raspisati. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
26. novembar 2018.7 god. comment_284430 Pogodia si temu, ali ozbiljno, svi progovori koje si naveo po najprije idu Abramoviću i upravi na dušu je već dugo vremena ništa ne rade. Prijavi
26. novembar 2018.7 god. comment_284431 Pogodia si temu, ali ozbiljno, svi progovori koje si naveo po najprije idu Abramoviću i upravi na dušu je već dugo vremena ništa ne rade. ko se ne slaze sa upravom, moze konteovim putem nadjite drugi klub i navijajte za taj Prijavi
11. februar 2019.7 god. comment_284727 Roman Abramovič je bio čovjek do prije godinu-dvije koji nije propuštao niti jednu jedinu utakmicu kluba. Uvijek je bio na tribinama Stamford Bridgea u svojoj loži. Ali ne viđam ga više. Pa imam par pitanja za upućenije. - Živi li Roman Abramovič u Londonu sada? Jer je prije problema s vizom živio. - Da li je sredio stalni boravak u UK? Prijavi
11. februar 2019.7 god. comment_284729 Ne živi jer ima problema s vizom, smije 6 mjeseci godišnje biti u Engleskoj. Prijavi
11. februar 2019.7 god. comment_284745 Zar nema izraelske papire on? Pokusao je i preko njih, ali nije mu uspjelo. Bukvalno namjenski zbog toga izvadio izraelske papire, ali nista ni od toga. Prijavi
11. februar 2019.7 god. comment_284749 Ne živi jer ima problema s vizom, smije 6 mjeseci godišnje biti u Engleskoj. 6 mjeseci godisnje je opet dovoljno da isprati svaku utakmicu na stamfordu u jednoj sezoni. Prijavi
11. februar 2019.7 god. comment_284750 Pokusao je i preko njih, ali nije mu uspjelo. Bukvalno namjenski zbog toga izvadio izraelske papire, ali nista ni od toga. Izraelski državljani imaju povlašten položaj u UK, prava im izjednačena s domaćim stanovništvom zbog britanskog Akta o protekciji države Izrael i Jevrejskog naroda iz 1952. godine. Može u Engleskoh bit koliko hoće ako stvarno ima izraelske papire. Nešto mi tu nije baš jasno. Prijavi
11. februar 2019.7 god. comment_284751 Izraelski državljani imaju povlašten položaj u UK, prava im izjednačena s domaćim stanovništvom zbog britanskog Akta o protekciji države Izrael i Jevrejskog naroda iz 1952. godine. Može u Engleskoh bit koliko hoće ako stvarno ima izraelske papire. Nešto mi tu nije baš jasno. Nemaju u finansijskom smislu, jer u UK imaju neke posebne vize za investitore, ulagace tako nesto. On je s izraelskim drzavljanstvom dobio upravo ovu mogucnost sto momci pisu gore i ne vise od toga. Prijavi
22. februar 2019.7 god. comment_285075 Jel ovo mu prva utakmica na Stamfordu kad nas je preuzeo https://www.youtube.com/watch?v=z1zK4QetNwE gledaj ekipice Prijavi
1. april 2019.7 god. comment_285732 Zvanicno prodao klub. 1.April ne zamjerite :), moram malo. Prijavi
5. april 2019.7 god. comment_285784 Da li će najbogatiji Britanac kupiti Chelsea? Mislim da će se Roman teško odlučiti na takav potez, jedino ako bude primoran i ne bude imao drugog izbora. https://thefootballfaithful.com/britains-richest-man-interested-chelsea-takeover/ Prijavi
5. april 2019.7 god. comment_285786 U ovom trenutku bi nam dobro dosla kupvina od ovog lika, jer bi ovaj lik pogurao mnogo stvari, a prije svega rastjerao bi ovu upravu i sasvim sigurno bi pravio novu ekipu. Sve je u Chelsiju trulo sada. Ja ne vidim nikako nikakav napredak, nikakav pomak od trenutnog stanja. Prijavi
6. april 2019.7 god. comment_285790 Bruce Buck je rekao da pricaju svaki dan haman, i da je Roman "commited" Prijavi
6. april 2019.7 god. comment_285792 Da je Roman "commited" Chelseaju ili "commited" prodaji Chelseaja? Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.