3. mart 2022.4 god. comment_325087 https://twitter.com/AbsoluteChelsea/status/1499345900816195586?t=qBhcuNlXJTl97-J8Qg0HRw&s=19 Dobro je znati da je i drzava spremna da stane u zastitu kluba. Prijavi
3. mart 2022.4 god. comment_325100 Zna se sta bi se desilo da je ostao vlasnik. Svi sponzori do jednog bi nas napustili. Jedino neki kinezi, arapi bi mogli dati pare ali bi sledila odmazda od strane FA. Roman je bio i ostace legenda kluba. A u ovih 20 god klub ih ima toliko da ne bi lako napravio idealnih 15 a kamoli 11. Hvala mu na svemu. Nadam se da nas nece kupiti neka zalizana racionalna pickica vec ludak zaljubpjenik u fudbal. Prijavi
3. mart 2022.4 god. comment_325101 Sinonim za novu eru Chelsea je Abramovic, za mene legenda i uvijek ce imati svoje mjesto u klubu. Prijavi
4. mart 2022.4 god. comment_325103 https://twitter.com/LDNFootbalI/status/1499526789630201863?t=Hv7g40ja2F7X6SLx1rD3kw&s=19 Prijavi
4. mart 2022.4 god. comment_325105 Ja jos ne mogu da vjerujem da Abramovic nas napusta, pa jos protiv svoje volje. Stvarno je steta, nema sanse da ce sljedeci vlasnik biti kao Roman, da voli klub, da se trudi maksimalno da napredujemo i sl. Vjerujem da bi sam Abramovic nasao dobrog kupca, koji bi nastavio ovo sto je on zapoceo, ali trenutno mu se zuri i vjerujem ko da najvecu ponudu, njegov je klub. Ne svidja mi se nikako i bojim se da se ne vratimo u prosjek, ali eto, sta je tu je. Prijavi
4. mart 2022.4 god. comment_325106 Ja jos ne mogu da vjerujem da Abramovic nas napusta, pa jos protiv svoje volje. Stvarno je steta, nema sanse da ce sljedeci vlasnik biti kao Roman, da voli klub, da se trudi maksimalno da napredujemo i sl. Vjerujem da bi sam Abramovic nasao dobrog kupca, koji bi nastavio ovo sto je on zapoceo, ali trenutno mu se zuri i vjerujem ko da najvecu ponudu, njegov je klub. Ne svidja mi se nikako i bojim se da se ne vratimo u prosjek, ali eto, sta je tu je. ne brini njuso legendo, ubacice roman buyback klauzulu i eto ga nazad za 10 godina kad se vratimo u period kakvi smo bili prije 2003. Prijavi
4. mart 2022.4 god. comment_325107 A zašto bismo propali i pali na niske grane? Imamo najpotentniju ekipu na svijetu, za nas nema zime u narednih 5-6 godina taman da najgori vlasnik ikad dođe. Prijavi
4. mart 2022.4 god. comment_325108 Ma ako se raspadne i stručni štab nema nas nigdje, to da je klub postojao i da će postojati je sve lijepa priča ali da postanemo klub na nivou Arsenala... Taj švajcarac što planira da nas uzme, tu će ti biti kraj, bukvalno očekujem da rasporda pola ekipe i izvuče pare iz kluba, baš će on nešto da investira sad pred smrt. Njegov Net worth 5 milijardi a Chelsea treba da plati skoro 2.... Dakle to bi bio kurac Nadam se da će i Roman ovo malo da rastegne te da će nas prodati nekome ko bi nastavio sa dobrim radom, ne vjerujem ni da bi njemu bilo pravo da kroz godinu dvije vidi da mu je klub negdje na sredini tabele... Prijavi
4. mart 2022.4 god. comment_325120 Hvala za sve najvaznijem coveku u istoriji kluba. Lansirao je Celzi u drustvo velikana ovog sporta i zaista nije fraza, nakon njegovog dolaska nista vise nije bilo isto, niti ce biti. Ne postoji san koji navijaci nisu dosanjali za ovih 20 godina i to vise puta, sve je bilo kako treba da bude, od kosmarnih noci do nebeskih visina. Poslednji trofej, simbolicno, jedini koji je nedostajao, titula klupskog prvaka sveta da se zatvori magicni krug. Moram da kazem da mi je u jednu ruku i drago zbog trenutka u kojem odlazi a to je na vrhuncu moci ovog kluba kada iznad njega nema nicega a ispod njega ceo svet. Nacin i okolnosti su neka druga prica koja je takva kakva jeste. Nadam se da ce klub a i on licno nastaviti da koraca stazama uspeha i ubuduce. Do nekih novih noci nalik onih u Minhenu, Portu, Amsterdamu, Bakuu i mnogih, mnogih drugih pre svega u Londonu... Prijavi
6. mart 2022.4 god. comment_325168 https://twitter.com/AbsoluteChelsea/status/1500480259560456193?t=KGvGLPjlXeApJdv0-vdQug&s=19 Prijavi
7. mart 2022.4 god. comment_325175 https://twitter.com/SwissRamble/status/1500728401694502912?t=3YstEpbucWxpXmUafqGmpQ&s=19 Detaljan prikaz finansijskog stanja kluba od momenta kad je Roman preuzeo do danas. Sva sreca pa Roman nece traziti onih milijardu ipo... Prijavi
10. mart 2022.4 god. comment_325290 https://twitter.com/FrankKhalidUK/status/1501851068610887688?t=RCm5p3r2jA7QHOIShyaxmw&s=19 Prijavi
10. mart 2022.4 god. comment_325299 Nije prodao na vrijeme jbg, sad je klub u qrcu. Ne mozes biti Putinov covjek a poslovati u sred Londona bez posljedica. Tako to ide u ozbiljnim drzavama. Pa opet, trebali su poduzeti odredjene mjere da ne ugroze sam klub. Navijaci nisu zasluzili da im se zabrani ici na utakmice (bez obzira na debile koje krse minut postovanja Ukrajincima). Ovdje su ljudi odbijali vjerovati u realno stanje kada sam govorio da ide kraj Romanove ere vrlo brzo. Nazalost, klub je doveden u ogromne probleme i pitanje je kako ce izgledati buducnost. Prijavi
10. mart 2022.4 god. comment_325301 Ma daj Wisey nije to Tuzla City da ga prodaš za mjesec dana, nisi došao u supermarket pa da završiš kupovinu za pola sata. Čuj nisi prodao na vrijeme, kakvo crno vrijeme unazad mjesec dana prodaja nije bila ni u planu. Sve ove "mjere" koje su poduzeli će najviše naštetiti njihovom klubu Prijavi
10. mart 2022.4 god. comment_325303 Evropski i svjetski prvaci, klub iz Londona. Izgleda to ne igra nikakvu ulogu. Umjesto da puste da proda klub, novac bi svakako išao za žrtve rata (ako je istina), oni dodatno vrše pritisak. Teška situacija, ovo mi nikako ne miriši na dobro. Prijavi
10. mart 2022.4 god. comment_325305 Nije prodao na vrijeme jbg, sad je klub u qrcu. Ne mozes biti Putinov covjek a poslovati u sred Londona bez posljedica. Tako to ide u ozbiljnim drzavama. Pa opet, trebali su poduzeti odredjene mjere da ne ugroze sam klub. Navijaci nisu zasluzili da im se zabrani ici na utakmice (bez obzira na debile koje krse minut postovanja Ukrajincima). Ovdje su ljudi odbijali vjerovati u realno stanje kada sam govorio da ide kraj Romanove ere vrlo brzo. Nazalost, klub je doveden u ogromne probleme i pitanje je kako ce izgledati buducnost. Roman niti jednim svojim svojim postupkom nije ugrozio klub. Ako ti mislis da je lako okrenuti ledja nekome kao sto je Putin onda si vrlo naivan. Zapravo desila bi se slicna stvar, u najmanju ruku. Diktator bi doneo neki zakon po kome bi mu sva imovina u Rusiji bila zaplenjena, da ne pominjemo i razotkrivanje svih mutnih poslova ... Prijavi
10. mart 2022.4 god. comment_325309 Ma daj Wisey nije to Tuzla City da ga prodaš za mjesec dana, nisi došao u supermarket pa da završiš kupovinu za pola sata. Čuj nisi prodao na vrijeme, kakvo crno vrijeme unazad mjesec dana prodaja nije bila ni u planu. Sve ove "mjere" koje su poduzeli će najviše naštetiti njihovom klubu Prijatelju gone ga ljudi ima 3 godine. Mogao je znati kako kotira u Britaniji. Ovo je samo vrhunac. Ljudi su mu stavljali jasno do znanja sve, pogotovo cinjenicu da je Putinov igrac. Elem, trebao bih sada sazalijevati se nad sudbinom milijardera i ruskog oligarha? Za ono sto je bilo hvala, ali svijet vise nije isti. To moraju mnogi shvatiti. Sada zelim samo da se klub oslobodi okova i prodise, nadam se sto prije moguce. S druge strane, zabraniti navijacima dolazak na utakmice je sramotna odluka koja nema nikakve veze ni s Abramovicem a ni sa zdravim razumom. Prijavi
10. mart 2022.4 god. comment_325314 Više ljudi na svijetu zna šta je Chelsea nego što zna šta je Ujedinjeno Kraljevstvo. Prijavi
10. mart 2022.4 god. comment_325321 Ma Roman to moze rijesit ove sedmice ako bude htio prepustit klub u ruke UK. Inace ak bude se ganjao sa njima ovo bi moglo potrajat par mjeseci Al realno sramota je englezi sta rade. Koliko je para otislo u drzavne kase sve zbog Romana i sad cojk nece dobit dolara nazad. Sto je najgore citav klub trpi. Ovo znaci siguran odlazak azpia, rudigera, sauLa i jos par njih ako se me rijesi ubrzo. Isto tako ce ovo povuci sa sobom i ostale igrace da nas napuste Prijavi
10. mart 2022.4 god. comment_325323 Ako se bude povlačio s njima sudskim putem ili čime već, ne znam kako to ide kada je upitanju situcija ovolikih razmjera, nas neće biti nigdje. To bi bila katastrofa za klub jednostavno. Jedino rješenje u kojem se klub može izvući jeste da se Roman složi sa tom odlukom da vlada pronađe novog vlasnika i da on ne dobije ni centa od toga. Što je suludo ali mislim da od tog nema ništa. Ako se izvućemo iz svega ovoga bez nekih negativnih dugoročnih posljedica po klub, biće sjajno. Prijavi
10. mart 2022.4 god. comment_325329 Odličan biznis model za spasiti državu iz krize. Trebaju sada države oduzeti sve klubove iz privatnog vlasništva i preprodati ih. Odmah će biti više para u budžetu i nema krize, bit će para i za brašno i za mlijeko u prahu. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.