17. maj 2019.7 god. comment_286616 prodaj klub, rijesi nas ove mizerije Koje mizerije bkt mazo, ponasate se kao djeca nekakva Prijavi
17. maj 2019.7 god. comment_286623 Koje mizerije bkt mazo, ponasate se kao djeca nekakva baš, kad skontaš malo, nije nam toliko ni loše, čak nam predstoje uzbudljive sezone Prijavi
18. maj 2019.7 god. comment_286624 Ma ja, eto barem ide Mount na predsezonu, ali mi i dalje kupujemo sjajnog Kovacica. Prijavi
21. juni 2019.7 god. comment_287634 Najboljih 11 u Abramovicevoj eri Cech, Azpilicueta, Carvalo, Tery, A.Cole, Kante, Lampard, Makelele, Hazard, Roben, Drogba. Sramota da nema Maloude umjesto Robena, takodjer na pojedinim mjestima imaju zamjene poput Ivanovica, Cahila, Balacka, Esiena, Mate. Prijavi
21. juni 2019.7 god. comment_287638 Najboljih 11 u Abramovicevoj eri Cech, Azpilicueta, Carvalo, Tery, A.Cole, Kante, Lampard, Makelele, Hazard, Roben, Drogba. Sramota da nema Maloude umjesto Robena, takodjer na pojedinim mjestima imaju zamjene poput Ivanovica, Cahila, Balacka, Esiena, Mate. Je li neko objavio ili si ti sastavio? Prijavi
21. juni 2019.7 god. comment_287643 Najboljih 11 u Abramovicevoj eri Cech, Azpilicueta, Carvalo, Tery, A.Cole, Kante, Lampard, Makelele, Hazard, Roben, Drogba. Sramota da nema Maloude umjesto Robena, takodjer na pojedinim mjestima imaju zamjene poput Ivanovica, Cahila, Balacka, Esiena, Mate. Azpilicueta HAHAHAHHAHAHAHAHAHA Prijavi
21. juni 2019.7 god. comment_287651 Ivanovic ispred... Komedija, toliko o balkanskoj objektivnosti... Prijavi
21. juni 2019.7 god. comment_287654 Pa mislis da je Azpilicueta bolji od Ivanovica? Ja ne bih rekao da je bolji ni od Bosingwe. Prijavi
21. juni 2019.7 god. comment_287655 Ivanović obavezno ispred Azpilicuete. I bolji igrač inače i bolje partije u plavom dresu pružao uz legendarne momente. Isto tako bih razmislio i o Mati i Maloudi kad je Robbenova pozicija u pitanju. Kad je o njemu riječ, ljudi više gledaju kasnije uspjehe, mada je i kod nas bio jako dobar. Prijavi
22. juni 2019.7 god. comment_287665 Pa mislis da je Azpilicueta bolji od Ivanovica? Ja ne bih rekao da je bolji ni od Bosingwe. Kakav crni Ivanovic, Azpi ili Bosingwa (sin vjetra, bio kao propuh) Jedan jedini i neponovljivi sin oca nogometa Paulo Ferreira. Prijavi
22. juni 2019.7 god. comment_287669 Ne znam tog Eden Hazard(10), ali ovaj Villas Boas dominira prethodnih 7 dana Prijavi
22. juni 2019.7 god. comment_287672 Objektivnost je dakle da je Torres najbolji napadač kojeg smo ikad imali, da je Villas Boas najbolji trener i da je sramota sa ovakvom ekipom kakvu Chelsea ima da nije bio prvak sad? Toliko sam shvatio ovih dana. Prijavi
23. juni 2019.7 god. comment_287681 Objektivnost je dakle da je Torres najbolji napadač kojeg smo ikad imali, da je Villas Boas najbolji trener i da je sramota sa ovakvom ekipom kakvu Chelsea ima da nije bio prvak sad? Toliko sam shvatio ovih dana. To prijatelju. Evo vidis da nas ima ovdje koji imamo slična ako ne i ista razmišljanja. I btw... Ferreira je najbolji bočni u povijesti... A da se vratimo na temu. Smatram da bi najbolji potez navijača bio da otjeraju Abramovica Prijavi
13. decembar 2019.6 god. comment_290784 Americki biznismen Todd Boehly navodno zeli da kupi Celsi. https://www.google.com/amp/s/www.thesun.co.uk/sport/football/10535042/todd-boehly-chelsea-new-bid-roman-abramovich/amp/ Prema zvanicnim podacima on je tezak nesto manje od 5 milijardi. Normalno da ne bi ulozio dve trecine svog imetka u kupovinu fudbalskog kluba(Roman bi navodno pristao na 3 milijarde) sto znaci da deluje u ime nekog investicionog fonda, citaj sveli bi Celsi na nivo Arsenala. Ja se iskreno nadam da gazda nece popustiti. Prijavi
13. decembar 2019.6 god. comment_290787 Nabijem na kurac Romana ako nas proda amerikancu, a nedavno Ratclife nas htio kupiti Prijavi
13. decembar 2019.6 god. comment_290788 Joj suna, cuj prihvatio bi 3 milijarde, pa neki dan odbijena ponuda od 3.5 :D Prijavi
28. decembar 2019.6 god. comment_291265 Roman Abramovich has reportedly been granted a UK Visa meaning he will be able to work within the country. He WILL be able to attend games. Prijavi
29. decembar 2019.6 god. comment_291266 Nije to jos sigurno, ali javljaju neki :D Nadam se da hoce dobiti vizu, znaci kada je na tribinama. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.