Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Roman Abramovič (2003-2022, vlasnik)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,6 hilj.
  • Pregledi 140,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Covek dokazano nije imao nikakve veze sa ratom u Ukrajini. Pre toga kada je Covid harao nijedan radnik Chelsea nije otpusten. Klupski hoteli korisceni su kao smestaj za zdravstvene radnike. 

• King Chelsea
    King Chelsea

Odlazak ovog čovjeka iz kluba je datum kada smo postali prosječan klub, proći će godine i godine prije nego što mi dostignemo i dio onog Chelseaja kada se ovaj čiko pitao. Mislim da je Wisey na n

• Samo pratim da li će govna iz kluba staviti zvaničnu čestitku na stranicu i društvenim mrežama. Da vidim i da li će neko od igrača da mu čestita ili su svi jad. Ali bitno je da se pederi i svakakav ol

Objavljene slike

Koje mizerije bkt mazo, ponasate se kao djeca nekakva

baš, kad skontaš malo, nije nam toliko ni loše, čak nam predstoje uzbudljive sezone

• 1 mjesec kasnije...
Najboljih 11 u Abramovicevoj eri Cech, Azpilicueta, Carvalo, Tery, A.Cole, Kante, Lampard, Makelele, Hazard, Roben, Drogba.
Sramota da nema Maloude umjesto Robena, takodjer na pojedinim mjestima imaju zamjene poput Ivanovica, Cahila, Balacka, Esiena, Mate.

Najboljih 11 u Abramovicevoj eri Cech, Azpilicueta, Carvalo, Tery, A.Cole, Kante, Lampard, Makelele, Hazard, Roben, Drogba.
Sramota da nema Maloude umjesto Robena, takodjer na pojedinim mjestima imaju zamjene poput Ivanovica, Cahila, Balacka, Esiena, Mate.

Je li neko objavio ili si ti sastavio?

Azpilicueta HAHAHAHHAHAHAHAHAHA

Ivanović obavezno ispred Azpilicuete. I bolji igrač inače i bolje partije u plavom dresu pružao uz legendarne momente. Isto tako bih razmislio i o Mati i Maloudi kad je Robbenova pozicija u pitanju. Kad je o njemu riječ, ljudi više gledaju kasnije uspjehe, mada je i kod nas bio jako dobar.

Pa mislis da je Azpilicueta bolji od Ivanovica? Ja ne bih rekao da je bolji ni od Bosingwe.

Kakav crni Ivanovic, Azpi ili Bosingwa (sin vjetra, bio kao propuh)

Jedan jedini i neponovljivi sin oca nogometa Paulo Ferreira.

Objektivnost je dakle da je Torres najbolji napadač kojeg smo ikad imali, da je Villas Boas najbolji trener i da je sramota sa ovakvom ekipom kakvu Chelsea ima da nije bio prvak sad?

Toliko sam shvatio ovih dana.

To prijatelju. Evo vidis da nas ima ovdje koji imamo slična ako ne i ista razmišljanja.

I btw... Ferreira je najbolji bočni u povijesti...

A da se vratimo na temu. Smatram da bi najbolji potez navijača bio da otjeraju Abramovica
  • 5 mjeseci kasnije...
Americki biznismen Todd Boehly navodno zeli da kupi Celsi.
https://www.google.com/amp/s/www.thesun.co.uk/sport/football/10535042/todd-boehly-chelsea-new-bid-roman-abramovich/amp/

Prema zvanicnim podacima on je tezak nesto manje od 5 milijardi.

Normalno da ne bi ulozio dve trecine svog imetka u kupovinu fudbalskog kluba(Roman bi navodno pristao na 3 milijarde) sto znaci da deluje u ime nekog investicionog fonda, citaj sveli bi Celsi na nivo Arsenala.
Ja se iskreno nadam da gazda nece popustiti.
  • 3 sedmice kasnije...

Roman Abramovich has reportedly been granted a UK Visa meaning he will be able to work within the country. 

He WILL be able to attend games.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.