2. mart 2022.4 god. comment_325045 Zar je i dalje zainteresovan? Nije li on nedavno kupio neki francuski klub. Nica cini mi se. Navijac Chelseaja, a zeli engleski klub. Prijavi
2. mart 2022.4 god. comment_325046 https://twitter.com/AbsoluteChelsea/status/1498988052185767939?t=QumBPASglr-zS3ZJ4QiQKg&s=19 Prijavi
2. mart 2022.4 god. comment_325050 https://twitter.com/goal/status/1499071614239051785?t=ji4-tSTdvlIgHtEIfRweRg&s=19 Radije bih ovu budalu, nego neke debilne Amere. Prijavi
2. mart 2022.4 god. comment_325051 Gdje su sad šeici s parama? Tesko da ce se ovakva prilika za kupovinu velikog kluba pruziti u skorije vrijeme. Cudno mi da se ne spominju njihova imena. Da su oni vlasnici Newcastlea pricekali s kupovinom barem, vjerujem da bi sad bili u utrci. Prijavi
2. mart 2022.4 god. comment_325052 https://twitter.com/NizaarKinsella/status/1499085916455026690?t=U5XPUDc61149XgBHq1WjCQ&s=19 Prijavi
2. mart 2022.4 god. comment_325053 Kakvo oprostajno pismo. Srce me boli i deff ovo je nesto sto me cini jako jako tuznim. Prijavi
2. mart 2022.4 god. comment_325054 Gospodin, niti zeli da mu vratimo pare, jos daje svu zaradu od prodaje zrtvama rata u Ukrajini. Samo se nadam da nece prodati lesinarima americkim i to je to. Tuzno mi je ovo sve, bas mi krivo. Prijavi
2. mart 2022.4 god. comment_325055 E jebiga. Veliki gospodin. nikad necemo imati boljeg vlasnika sigurno. Kako se okrenu sve odjednom. Prijavi
2. mart 2022.4 god. comment_325056 Celsi je postojao davno pre Romana, i postojace dugo posle. Ko god da ga zameni, koliko god para da ulozi, koliko god trofeja osvojili, nikad nece moci da ga zaseni, nukad ! Prijavi
2. mart 2022.4 god. comment_325057 Steta nadam se da ce opet nekada doci na Stamford Bridge i Cobham kao navijac, veliki gubitak za nas. Hvala mu na svemu, bio je i ostao velika ljudina i jos veci navijac kluba. Prijavi
2. mart 2022.4 god. comment_325058 Prije 20dana slavili svjetsko klubsko prvenstvo, Roman na terenu s trofejem... a danas Bas se cudno osjecam, tuzan sam mnogo, krivo mi je mnogo sto se ovako zavrsava. Sigurno ce ostati u dobrom sjecanju svima nama, ja cu ga pamtiti kao najboljeg vlasnika jednog kluba koji navijac moze pozeljeti. Nek njegov zadnji poklon nama navijacima i samom klubu bude taj da klub proda u prave ruke. Prijavi
2. mart 2022.4 god. comment_325059 Kao vlasnik je bio skoro pa za pozeljeti u poredjenju s drugima. Iako je sutao trenere veoma brzo i kako mu se prohtije, ipak je on taj koji je doveo klub gdje jeste. Ne moze se osporiti takav napor i uspjeh. Hvala mu za sve. S druge strane, drago mi je da ce se u ovakvom trenutku u historiji nas klub osloboditi pritiska i kandzi oligarha koji ne moze napustiti zlocinacki rezim. Celzi je postojao i prije Abramovica, i kakav god da je bio, nije zasluzio da bude predmet za cjenkanje. Ne trebamo ni zaboraviti kako je do svih tih para dosao Abramovic. Idemo dalje, vrijeme je za novu eru. Prijavi
2. mart 2022.4 god. comment_325060 Kao vlasnik je bio skoro pa za pozeljeti u poredjenju s drugima. Iako je sutao trenere veoma brzo i kako mu se prohtije, ipak je on taj koji je doveo klub gdje jeste. Ne moze se osporiti takav napor i uspjeh. Hvala mu za sve. S druge strane, drago mi je da ce se u ovakvom trenutku u historiji nas klub osloboditi pritiska i kandzi oligarha koji ne moze napustiti zlocinacki rezim. Celzi je postojao i prije Abramovica, i kakav god da je bio, nije zasluzio da bude predmet za cjenkanje. Idemo dalje, vrijeme je za novu eru. Pritiska i kandzi coveka koji klubu oprasta sitnih 2 milijarde... Ne kvari Vajz, ne kvari. Prijavi
2. mart 2022.4 god. comment_325061 To su price za malu djecu. Tj. za navijace koji ce samo srcem ispratiti. Uzeo klub za 140 miliona funti od Batesa, ulozio milijardu i po a prodat ce za ca. 3,5 milijarde. Pa ti meni objasni kako ih nije vratio, i gdje ih je "oprostio". Elem, cinjenica jeste da je imao izbora i da ne proda klub a znamo sta je zauzvrat trebao uraditi. Pa neka svako za sebe procijeni zasto nije, i zasto bilo ko od nas ne bi. Romanu hvala na svemu, a mi idemo dalje. Nadam se samo da ce se ovo brzo zavrsiti, tako da bude lakse i ljudima u klubu. Prijavi
2. mart 2022.4 god. comment_325062 To su price za malu djecu. Tj. za navijace koji ce samo srcem ispratiti. Uzeo klub za 140 miliona funti od Batesa, ulozio milijardu i po a prodat ce za ca. 3,5 milijarde. Pa ti meni objasni kako ih nije vratio, i gdje ih je "oprostio". Elem, cinjenica jeste da je imao izbora i da ne proda klub a znamo sta je zauzvrat trebao uraditi. Pa neka svako za sebe procijeni zasto nije, i zasto bilo ko od nas ne bi. Romanu hvala na svemu, a mi idemo dalje. Nadam se samo da ce se ovo brzo zavrsiti, tako da bude lakse i ljudima u klubu. Prodace klub, da, ali nu cent za sebe nece uzeti. Prijavi
2. mart 2022.4 god. comment_325063 Davno je bila 2003.godina, sta smo sve s njim prosli, koliko uspjeha, koliko trofeja. Zadnjih nekoliko godina ga nije bilo na stadionu, ali ranije svaku tekmu je bio tu. Digao nas je u visine, postali smo jedan od najvecih klubova i hvala mu na tome. Nadam se da ce sljedeci vlasnici biti bar u pola dobri, kao sto je Roman. Hvala stari, sretno i tebi i nama. Prijavi
2. mart 2022.4 god. comment_325066 Ovaj zadnji pasus i kamen bi zaplakao. Hvala ti na svemu legendo, i iskreno se nadam da to nece biti zadnja posjeta stamfordu. Prijavi
2. mart 2022.4 god. comment_325070 Yebem ti zapad i rusiju. Sta li bam buducnost nosi vidjet cemo. Samo da ovo sranje vise zavrsi Prijavi
2. mart 2022.4 god. comment_325076 Sta mislite sta ce biti sa klubom nakon odlaska Abramovica? Da li cemo i dalje biti u mogucnosti trositi veliku sumu novca kao do sad? Ok, Chelsea jeste samoodrziv klub, imamo sponnzore, novac od TV prava ali svejedno, da li je to dovoljno da se trosi 200 miliona na jedan transfer rok kao sto smo znali raditi??!! Chelsea nece propasti, ali sigurno je da ce se osjetiti odlazak Romana, ko god da nas kupi. Mogu buduci vlasnici biti i bogatiji od Romana ali pitanje je da li ce bas svoj novac htjeti davati kao sto je to Roman znao raditi. Ovo je jedan od najttuznijih dana od kad pratim Chelsea. Prijavi
2. mart 2022.4 god. comment_325078 Lako za pare, para se ima i sigurno nas neće kupit siromah. Ključ je tko će ambicija novog vlasnika, oče to bit neki Ameri tipa Aresnal koji su sretni dok god je klub u LP i zaboli ih, ili će bit netko s sportskom ambicijom da se bori za titule Prijavi
2. mart 2022.4 god. comment_325079 Bruce Buck and Marina Granovskaia are expected to leave Chelsea as soon as the sale of the club is complete . [Sky] Ovo ce vjerovatno uticati i na odluku o ostanku Tuchela, nekih igraca... bice garant neki domino efekt sad.. Prijavi
2. mart 2022.4 god. comment_325080 Američkim vlasnicima je cilj dodatno se obogatiti kroz vlasništvo nad fudbalskim klubom, Arapima i Abramoviču to nije cilj, troše koliko god hoće i zabavljaju se. Najveća mana vladavine Abramoviča je bila često mijenjanje trenera. Ponekad su to bile dobre odluke, ponekad nisu. Svake godine novi trener i svakom ne odgovaraju neki igrači koji su tu nego on želi neke nove. Iz tog razloga se znalo trošiti i više nego što treba. Drugi razlog je ta nesreća sa napadačima. Da je Batshuayi postao novi Drogba ne bi se morali kupiti Morata, Werner i Lukaku. Da je Torres uspio ne bi se morali kupiti neki drugi itd. Prijavi
2. mart 2022.4 god. comment_325082 Elem, cinjenica jeste da je imao izbora i da ne proda klub a znamo sta je zauzvrat trebao uraditi. Pa neka svako za sebe procijeni zasto nije, i zasto bilo ko od nas ne bi. :D :D :D Joj Wisey nemoj boga ti, imas druge forume za ovo. Prijavi
3. mart 2022.4 god. comment_325084 Ma ja, imao izbora k'o da stavis pun revolver na stol i igras ruskog ruleta. Zna se kako su zavrsili svi sto su se usprotivili... Vidi se da je natjeran na ovo, a UK je bas pickasta. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.