26. februar 2022.4 god. comment_324830 Samo jedan sačuvan nevini život je bitniji od svakog trofeja. Putin je trebao da zna da će svi koji imaju ikakve veze sa njim biti sankcionisani na određeni način a sport je jedan od načina da bi ruski narod izvršio pritisak na diktatora. Nije tema ali očekujem da se sportski klubovi u potpunosti odstrane iz evropskih takmičenja i da se ov ludnica koju je pokrenuo ludak Putin što prije završi. Prijavi
26. februar 2022.4 god. comment_324835 Glupost, odrice se covjek kluba i bogatstva samo zato sto je tamo neki Putin napao susjednu zemlju. Ja se samo nadam da Abramovic nece trajno otici iz kluba jer mi je Chelsea bez njega ne zamisliv. Prijavi
26. februar 2022.4 god. comment_324840 Glupost, odrice se covjek kluba i bogatstva samo zato sto je tamo neki Putin napao susjednu zemlju. Ja se samo nadam da Abramovic nece trajno otici iz kluba jer mi je Chelsea bez njega ne zamisliv. nije zbog putina vec zbog njegovih kontakata sa putinom. koliko god nam tesko palo ovo, ali roman ima sigurno dobrih veza sa putinom. Nadajmo se najboljem, nije ovo dobro nikako, znaci nam Roman. Niko nema vlasnika kao mi, niti ce kad imati. kao sto rekoh, najbolji moguci izvod bi bio pad putina i njegovog rezima, i da se roman moze od istog konacno ograditi. Prijavi
27. februar 2022.4 god. comment_324842 Putin je alfa i omega u Rusiji. U toj državi nema opozicije. Svaki političar koji mu predstavlja prijetnju, nestane. Nema ni oligarha bez njegove dozvole a to zna i Roman. Suprostaviti se Putinu znači izgubiti sve što ima i plus završiti na Sibiru. Ne bi bio prvi. Prijavi
27. februar 2022.4 god. comment_324847 Odnos Roman - Putin se najlakse moze objasniti scenom iz filma Sisanje, kada policijski inspektor glavnom liku, vodji navijaca stavlja na sto kutiju sa dokazima protiv njega i kaze mu da ce ona ostati zatvorena dok on radi(za drzavu) sta mu se kaze. Roman sve i da zeli, pitanje je da li moze da se odrekne Putina. Odluka koju je sada Roman doneo je u ovom kratkom vremenskom roku najbolja za trenutnu buducnost kluba. Videcemo sta ce biti na dalje ali za sada je ovako najbolje. Prijavi
27. februar 2022.4 god. comment_324936 https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=sport&id=2343139&index_ref=naslovnica_sport_ostalo_m Naslov je malo netacan, jer nisu jos uvijek odbili. Ali itekako vrijedi procitati tekst. Cini se da ljudi ne zele biti paravan Abramovicu i trpiti moguce sankcije drzave. Takodjer pratite tweetove Nevillea i ostalih upucenih analiticara. Nije ovo ni blizu "rjesenja". Prijavi
28. februar 2022.4 god. comment_324973 https://twitter.com/spectatorindex/status/1498249259853893635?t=_tBH-Sfn_92KRQ7AQXe5fw&s=19 https://twitter.com/NickPurewal/status/1498246953884393474?t=VUz0LHKXMiXwo_sO7mxbEg&s=19 Opala :D Prijavi
28. februar 2022.4 god. comment_324979 sa ovim je sebi definitivno otpisao povratak u chelsea Prijavi
1. mart 2022.4 god. comment_324980 sa ovim je sebi definitivno otpisao povratak u chelsea Zašto ? I ja mislim da je ovo sve bio pametan potez Romana, da čeka da sve ovo prođe a da klub prođe sa što manje sankcija jer kao što je neko napisao neonacistički pristup situaciji sa strane zapada se oslikava na sve ruse i sve što ima veze sa rusijom. Prijavi
1. mart 2022.4 god. comment_324992 Zašto ? I ja mislim da je ovo sve bio pametan potez Romana, da čeka da sve ovo prođe a da klub prođe sa što manje sankcija jer kao što je neko napisao neonacistički pristup situaciji sa strane zapada se oslikava na sve ruse i sve što ima veze sa rusijom. mislim da sa ovim jos vise potvrdjuje svoje veze sa putinom. da se razumijemo, ovo odlicno zvuci, ali UK je njega odavno uzela za zub, sumnjam ja da bi ovo nesto moze bitnije promjeniti oko trenutne situacije. a znamo kako je zapad opet licemjeran, tako da bi u buducnosti zaboravili sta je on uradio, kao sto su zaboravili sta je uradio toko covid pandemije kad je najteze bilo. misljenja sam da je bilo bolje da se negdje pritajio i cekao povoljan trenutak da se eventualno ogradi od putia, al vjerovatno bi to i sam uradio da je bila mogucnost. Prijavi
1. mart 2022.4 god. comment_325009 BREAKING : Abramovich Will receive bids for Chelsea Football Club by the end of this week with ATLEAST THREE parties circulating, they believe Roman has no other choice but to sell. Roman has turned down £2.2bn bids and would expect the £1.5bn to be covered. ( @Matt_Law_DT ) https://t.co/GX8wtqLm79 Izgleda da je kraj price s romanom. A po svemu sudeci Amerikanci su najvise zagrizli. Valjda nećemo biti novi United. Prijavi
2. mart 2022.4 god. comment_325020 Čuj Amerikanci, daj nekih Arapa i kuraca, kod Amerikanaca ne postajemo novi United nego novi Arsenal, bolje da propadnemo u Championship i da budemo dole neki klub koji lagano pratim nego ko Arsenal da se kao nadaš nečemu a konstantno se brukaš Prijavi
2. mart 2022.4 god. comment_325030 https://twitter.com/AbsoluteChelsea/status/1498808273650204673?t=O2ISacHLflSlUtaXf5IIVw&s=19 Ko je ovaj? Prijavi
2. mart 2022.4 god. comment_325031 Čuj Amerikanci, daj nekih Arapa i kuraca, kod Amerikanaca ne postajemo novi United nego novi Arsenal, bolje da propadnemo u Championship i da budemo dole neki klub koji lagano pratim nego ko Arsenal da se kao nadaš nečemu a konstantno se brukaš pa valjda nece biti lud i prodati nas amerikancima https://twitter.com/AbsoluteChelsea/status/1498808273650204673?t=O2ISacHLflSlUtaXf5IIVw&s=19 Ko je ovaj? ma neki svicarski miljarder, pred izdisajem. 86 mu godina. vidim ima veze sa amerikom, ne bih ja to. jebo majku ima li ikakav idealan nasljednik romana. Prijavi
2. mart 2022.4 god. comment_325035 Hansjorg Wyss has 3 American businessmen behind him and wants to buy Chelsea, negotiations are taking place, the deal could be done in the next few days. ( @nicola_imfeld ) #CFC Ne sviđa mi se ovo nesto narocito. Prijavi
2. mart 2022.4 god. comment_325036 Lik ima 86 godina, kad umre za koju godinu šta onda opet novi vlasnik? Prijavi
2. mart 2022.4 god. comment_325037 Lik ima 86 godina, kad umre za koju godinu šta onda opet novi vlasnik? Ima nastavak, kao kada bi odlucio da kupi, uzeo bi klub sa jos 6,7 biznismena. Ma katastrofa bi to bila, nema sta. Prijavi
2. mart 2022.4 god. comment_325038 3 American owners just means we’re going to rebrand as a basketball team, and rename to Stamford Arena with Pulisic as the franchise player. Neki lik na twitteru Hahah Kad se pulisic uhljebi. Captain, leader, legend. Prijavi
2. mart 2022.4 god. comment_325039 Ovo ce nas vratiti unazad, definitivno. Steta, jer Abramovic kao vlasnik Chelsea je bio skoro pa savrsen, zaljubljenik u klub i fudbal, a kome god da proda niti blizu nece biti, narocito ako to budu nekakvi Ameri. Steta, stvarno steta. Prijavi
2. mart 2022.4 god. comment_325041 Ma ima samo da izvlace lovu iz kluba, jos ako krenu da vrate ulozeno, najebasmo ga.Pritom imamo pregrst mladhih igraca, koji mogu dobrano da se utope. Nema vise vlasnika kao sto je cika Roman, covek je narusio visedecenijsku monotoniju kako u Engleskom, tako i u svetskom fudbalu. Bas mi krivo, steta. Prijavi
2. mart 2022.4 god. comment_325042 3 American owners just means we’re going to rebrand as a basketball team, and rename to Stamford Arena with Pulisic as the franchise player. Neki lik na twitteru Hahah Kad se pulisic uhljebi. Captain, leader, legend. Promijenili bi ime kluba u London Lions ili London Pensioners Samo ne tih 6-7 biznismena, dok svako sebi razgrabi koji milion neće ništa ostati za transfere i plate. Prijavi
2. mart 2022.4 god. comment_325043 Ima Sir Ratcliffe. Jedini normalan sto je zainteresovan. Zar je i dalje zainteresovan? Nije li on nedavno kupio neki francuski klub. Nica cini mi se. Prijavi
2. mart 2022.4 god. comment_325044 Taman kao u Nici da nam centar-halfa igra Dante od 40 leta Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.