30. april 2013.13 god. comment_119346 :D http://www.youtube.com/watch?v=3ELRHhGiXJk EDIT: Roman Abramovich has made Jose Mourinho his Number 1 managerial target and wants Falcao, Schurrle and Fellaini at #CFC this summer (Mirror) Prijavi
30. april 2013.13 god. comment_119349 AJDE ROMANE!!!!!!!!!!! Sljedeci potez je tvoj i mozes "matirati". Prijavi
30. april 2013.13 god. comment_119352 ma to su gluposti...šta to njega ima bolit ko je kapetan, to je trenerova odluka Prijavi
30. april 2013.13 god. comment_119365 Birch continued: “I said to him [Abramovich], ‘Look, you’re living every supporter’s dream. Why not allow them to share in that dream and therefore, at one fell swoop, just reduce the season-ticket prices. “So it announces your arrival with a bang and supporters from every other club would wish they had an owner like you’. “What I thought Chelsea should try was to become everybody’s favourite second team. There are certain ways that you need to act to gain that kind of affection from people. I was voted down. They said, ‘We’re going to run it as a business, break even and be the biggest club’. “How ironic given the hundreds of millions in losses. The stance he took rubbed the neutrals up the wrong way. E pa "the biggest club" će biti samo u tvojim očima i praznoj duši ako nastaviš ovako. Ono što su zapravo mislili je "the biggest brand". Prijavi
30. april 2013.13 god. comment_119373 postujem sve dobro sto si uradio za klub ali ovo s Luizom oko kapitenske trake je cista glupost,umjesto da popravi malo stanje u klubu on nastavlja po starom,nemam nista protiv Luiza da bude kapiten nekad u buducnosti ali trenutno ima igraca koji prije njega treba da budu kapiteni. A ti povjerovao u tu spiku. Luiz može postati kapiten tek kad Terry više ne bude igrač istog, doduše može ranije postati ali samo kao zamjenik istog. Čak i sam Terry ga je donekle predložio u onom jednom intervjuu. A ovakve stvari kako Abramovic hoće ovo ili ono, mene samo mogu nasmijati, jer bgt kako neko može znati šta Abramovic planira uradit. Valja jarane prići do njega, pa i ako se priđe, bgm teško da će on pričat šta namjerava. Tako da, manite se ovakvih šupljih... Prijavi
30. april 2013.13 god. comment_119375 Sad sam na skypeu pricao sa Romanom, Kaze za Luiza da on stim nema veze, to ce trener izabrat, a sa Mourinhom ce se cuti poslije 4 maja nekad.. Jbg sutra slavi 1 maj, 4og maja moj rodjendan pa ce tek se baciti na posao sa Mourinhom. Prijavi
1. maj 2013.13 god. comment_119402 A ti povjerovao u tu spiku. Luiz može postati kapiten tek kad Terry više ne bude igrač istog, doduše može ranije postati ali samo kao zamjenik istog. Čak i sam Terry ga je donekle predložio u onom jednom intervjuu. A ovakve stvari kako Abramovic hoće ovo ili ono, mene samo mogu nasmijati, jer bgt kako neko može znati šta Abramovic planira uradit. Valja jarane prići do njega, pa i ako se priđe, bgm teško da će on pričat šta namjerava. Tako da, manite se ovakvih šupljih... nisam ni rekao da ce Luiz odmah postati kapiten,procitaj dobro sta sam napisao gore da ima igraca prije Luiza koji ce biti kapiteni a prije svega tu je Tery pa posle njega Cech tako da Luiz mora pricekati jos neko vrijeme. Prijavi
3. maj 2013.13 god. comment_119732 Ako ne vrati Mourinha ovo ljeto zbog nekih svojih razloga može slobodno odjebat iz kluba što se mene tiče. Osim ako se Mourinho ne želi vratiti, što očito nije slučaj. Prijavi
3. maj 2013.13 god. comment_119746 Ako ne vrati Mourinha ovo ljeto zbog nekih svojih razloga može slobodno odjebat iz kluba što se mene tiče. Osim ako se Mourinho ne želi vratiti, što očito nije slučaj. A sta ako dovede Kloppa, ili vrati Carla :-? Prijavi
3. maj 2013.13 god. comment_119748 Ako ne vrati Mourinha ovo ljeto zbog nekih svojih razloga može slobodno odjebat iz kluba što se mene tiče. Osim ako se Mourinho ne želi vratiti, što očito nije slučaj. ma nije ni Mourinho jedini trener na svijetu više ću mu zamjerati ako konačno ne izliječi ovaj klub od štetočina tipa Torres, Benayoun, Emenalo i ostalih pod broj jedan se treba riješiti tih smrtonosnih bolesti, tek onda možemo krenuti ispočetka, a ima dovoljno kvalitetnih trenera koji bi naš klub mogli povesti u bolja vremena Prijavi
3. maj 2013.13 god. comment_119762 A sta ako dovede Kloppa, ili vrati Carla :-? Za Kloppa mi je svejedno a Carla bih rado natrag. Ma da je razmišljat i o jednom od njih znanstvena fantastika ako mene pitaš, i Klopp i Carlo bi bili glupi da dođu na Bridge... Klopp jer mu treba vremena a Carlo jer mi se čini da mu je dobro tamo a ovdje je napucan nakon dvije sezone u kojima je osvojio double a i ne veže ga neka ljubav prema našem klubu. Ako on ne dovede Mourinha, koji želi doći, a svi, svi navijači, IGRAČI, naše legende, ma bilo tko, svi koji vole ili jednostavno ne mrze Chelsea žele Josea tamo. Ako ga ne vrati sada onda je to samo njegov klub i nek s njim radi što hoće ali kad bude imao prazne tribine (u našem slučaju npr. prazan forum) neka se ne čudi :) EDIT: Mislim da i jedan Sir Alex Ferguson misli da Mourino treba na Stamford i da pripada tamo, makar je to loše po njega. Prijavi
8. maj 2013.13 god. comment_120891 Roman Abramovich has personally sanctioned a £30m move for Wayne Rooney with Chelsea and United now close to a deal (Mirror) Prijavi
8. maj 2013.13 god. comment_120908 Evo što smo robovi Liverpoola, još treba da postanemo i robovi Uniteda :/ :/ :/ Šreka ne bih volio vidjeti u plavom dresu ni pod razno! Prijavi
9. maj 2013.13 god. comment_121161 Evo što smo robovi Liverpoola, još treba da postanemo i robovi Uniteda :/ :/ :/ Šreka ne bih volio vidjeti u plavom dresu ni pod razno! cae ja sam to napisao u temi ljetni prelazni rok a nitko ne benda. svi nešto kao je dobar ovo, ono. slažem se s tobom. NE U CHELSEA!!! Prijavi
11. maj 2013.13 god. comment_121656 lampard jednostavno mora dobit novi ugovor, čovjek je LEGENDA KLUBA a legende ostaju do kraja makar sjedili na klupi!!! Prijavi
11. maj 2013.13 god. comment_121657 Nikad nisam mislio da ću ovo govoriti, a ovaj put pišem da se to zapamti. Romane, ugledaj se na United i na Barcelonu. Giggs novi ugovor, Puyol novi ugovor. Neka su nam najveći rivali, ali i od rivala se ponekad nešto može naučiti dobrog Prijavi
15. maj 2013.13 god. comment_122732 Romane dovedi murinja i iskesiraj nesto para za pojacanja :D Prijavi
16. maj 2013.13 god. comment_122860 Postujem Romana al brat bratu dodji na jebeno finale, odvoji malo jebenog vremena. Koliko god da si ujebao ove godine budi covjek i dodji bodrit svoj tim a ne ko oni sejci po internetu citaju kako im je klub odigrao. Razocarao me je. Prijavi
16. maj 2013.13 god. comment_122879 Nemoj tako. Pa on je skoro na svakoj tekmi Chelsea. Vjerojatno covjek nije stigao. Mora i on zaradjivat. Ne pada lova iz zraka. Prijavi
16. maj 2013.13 god. comment_122887 Kako znate da nije bio? I evo još jednog trofeja u njegovoj eri,heh Prijavi
16. maj 2013.13 god. comment_122896 ne znam je li bio, ali ako nije sigurno je opravdano izostao, pa čovjek je skoro na svakoj utakmici... Prijavi
18. maj 2013.13 god. comment_123532 Da li je Roman 100 postotni vlasnik celzija? Mozel mi neko neki clanak dati o bitnim oko njega i celzija. Tj ako ste citali, ili napisite ako znate. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.