Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Roman Abramovič (2003-2022, vlasnik)

Istaknuti odgovori

:D

http://www.youtube.com/watch?v=3ELRHhGiXJk

EDIT: 

Roman Abramovich has made Jose Mourinho his Number 1 managerial target and wants Falcao, Schurrle and Fellaini at #CFC this summer (Mirror)

• Odgovori 1,6 hilj.
  • Pregledi 141 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Covek dokazano nije imao nikakve veze sa ratom u Ukrajini. Pre toga kada je Covid harao nijedan radnik Chelsea nije otpusten. Klupski hoteli korisceni su kao smestaj za zdravstvene radnike. 

• King Chelsea
    King Chelsea

Odlazak ovog čovjeka iz kluba je datum kada smo postali prosječan klub, proći će godine i godine prije nego što mi dostignemo i dio onog Chelseaja kada se ovaj čiko pitao. Mislim da je Wisey na n

• Samo pratim da li će govna iz kluba staviti zvaničnu čestitku na stranicu i društvenim mrežama. Da vidim i da li će neko od igrača da mu čestita ili su svi jad. Ali bitno je da se pederi i svakakav ol

Objavljene slike

Birch continued: “I said to him [Abramovich], ‘Look, you’re living every supporter’s dream. Why not allow them to share in that dream and therefore, at one fell swoop, just reduce the season-ticket prices.

“So it announces your arrival with a bang and supporters from every other club would wish they had an owner like you’.

“What I thought Chelsea should try was to become everybody’s favourite second team. There are certain ways that you need to act to gain that kind of affection from people. I was voted down. They said, ‘We’re going to run it as a business, break even and be the biggest club’.

“How ironic given the hundreds of millions in losses. The stance he took rubbed the neutrals up the wrong way.

E pa "the biggest club" će biti samo u tvojim očima i praznoj duši ako nastaviš ovako. Ono što su zapravo mislili je "the biggest brand".

postujem sve dobro sto si uradio za klub ali ovo s Luizom oko kapitenske trake je cista glupost,umjesto da popravi malo stanje u klubu on nastavlja po starom,nemam nista protiv Luiza da bude kapiten nekad u buducnosti ali trenutno ima igraca koji prije njega treba da budu kapiteni.

A ti povjerovao u tu spiku.  Luiz može postati kapiten tek kad Terry više ne bude igrač istog, doduše može ranije postati ali samo kao zamjenik istog.  Čak i sam Terry ga je donekle predložio u onom jednom intervjuu.

A ovakve stvari kako Abramovic hoće ovo ili ono, mene samo mogu nasmijati, jer bgt kako neko može znati šta Abramovic planira uradit.  Valja jarane prići do njega, pa i ako se priđe, bgm teško da će on pričat šta namjerava. Tako da, manite se ovakvih šupljih...

Sad sam na skypeu pricao sa Romanom, Kaze za Luiza da on stim nema veze, to ce trener izabrat, a sa Mourinhom ce se cuti poslije 4 maja nekad.. Jbg sutra slavi 1 maj, 4og maja moj rodjendan pa ce tek se baciti na posao sa Mourinhom.

A ti povjerovao u tu spiku.  Luiz može postati kapiten tek kad Terry više ne bude igrač istog, doduše može ranije postati ali samo kao zamjenik istog.  Čak i sam Terry ga je donekle predložio u onom jednom intervjuu.

A ovakve stvari kako Abramovic hoće ovo ili ono, mene samo mogu nasmijati, jer bgt kako neko može znati šta Abramovic planira uradit.  Valja jarane prići do njega, pa i ako se priđe, bgm teško da će on pričat šta namjerava. Tako da, manite se ovakvih šupljih...

nisam ni rekao da ce Luiz odmah postati kapiten,procitaj dobro sta sam napisao gore da ima igraca prije Luiza koji ce biti kapiteni a prije svega tu je Tery pa posle njega Cech tako da Luiz mora pricekati jos neko vrijeme.

Ako ne vrati Mourinha ovo ljeto zbog nekih svojih razloga može slobodno odjebat iz kluba što se mene tiče. Osim ako se Mourinho ne želi vratiti, što očito nije slučaj.

Ako ne vrati Mourinha ovo ljeto zbog nekih svojih razloga može slobodno odjebat iz kluba što se mene tiče. Osim ako se Mourinho ne želi vratiti, što očito nije slučaj.

A sta ako dovede Kloppa, ili vrati Carla :-?

ma nije ni Mourinho jedini trener na svijetu

više ću mu zamjerati ako konačno ne izliječi ovaj klub od štetočina tipa Torres, Benayoun, Emenalo i ostalih

pod broj jedan se treba riješiti tih smrtonosnih bolesti, tek onda možemo krenuti ispočetka, a ima dovoljno kvalitetnih trenera koji bi naš klub mogli povesti u bolja vremena

A sta ako dovede Kloppa, ili vrati Carla :-?

Za Kloppa mi je svejedno a Carla bih rado natrag. Ma da je razmišljat i o jednom od njih znanstvena fantastika ako mene pitaš, i Klopp i Carlo bi bili glupi da dođu na Bridge... Klopp jer mu treba vremena a Carlo jer mi se čini da mu je dobro tamo a ovdje je napucan nakon dvije sezone u kojima je osvojio double a i ne veže ga neka ljubav prema našem klubu.

Ako on ne dovede Mourinha, koji želi doći, a svi, svi navijači, IGRAČI, naše legende, ma bilo tko, svi koji vole ili jednostavno ne mrze Chelsea žele Josea tamo. Ako ga ne vrati sada onda je to samo njegov klub i nek s njim radi što hoće ali kad bude imao prazne tribine (u našem slučaju npr. prazan forum) neka se ne čudi :)

EDIT: Mislim da i jedan Sir Alex Ferguson misli da Mourino treba na Stamford i da pripada tamo, makar je to loše po njega.

Evo što smo robovi Liverpoola, još treba da postanemo i robovi Uniteda :/ :/ :/ Šreka ne bih volio vidjeti u plavom dresu ni pod razno!

cae ja sam to napisao u temi ljetni prelazni rok a nitko ne benda. svi nešto kao je dobar ovo, ono. slažem se s tobom. NE U CHELSEA!!!

lampard jednostavno mora dobit novi ugovor, čovjek je LEGENDA KLUBA a legende ostaju do kraja makar sjedili na klupi!!!

Nikad nisam mislio da ću ovo govoriti, a ovaj put pišem da se to zapamti. Romane, ugledaj se na United i na Barcelonu. Giggs novi ugovor, Puyol novi ugovor. Neka su nam najveći rivali, ali i od rivala se ponekad nešto može naučiti dobrog

Postujem Romana al brat bratu dodji na jebeno finale, odvoji malo jebenog vremena.

Koliko god da si ujebao ove godine budi covjek i dodji bodrit svoj tim a ne ko oni sejci po internetu citaju kako im je klub odigrao.

Razocarao me je.

Da li je Roman 100 postotni vlasnik celzija?

Mozel mi neko neki clanak dati o bitnim oko njega i celzija.

Tj ako ste citali, ili napisite ako znate.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.