21. novembar 2012.13 god. comment_89865 [img]http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/431303_284154908321809_1933903844_n.jpg[/img] Najveća beba na svijetu, znao sam. Čekao je mali pad forme, malu grešku Dittea.. Samo da bi imao zvučno ime na klupi. Prijavi
21. novembar 2012.13 god. comment_89867 Momanijeva karikatura najbolje govori kako se Roman ponasa prema trenerima. Kad mu dosade jednostavno ih kao obicne igracke odbaci, i onda pocinje potraznja za novom, koja ce mu kad tad dosaditi i koja ce imati istu sudbinu... Prijavi
21. novembar 2012.13 god. comment_89868 Ili pak hoce Beniteza kako bi TORES PRORADIO GONI SE SA TVOJIM TORESOM, ON JE PROPALITET, ON NE BI NI U JSL BIO NAJBOLJI STRELAC Prijavi
21. novembar 2012.13 god. comment_89870 Najbolje neka proda Hazarda, Oscara, Matu, Lamparda, Terryja, Colea, ma i Čecha, ma sve prodaj, goni sve u pizdu materinu i kupi novu ekipu i novog trenera koji će upošljavat tvoju plavušicu, marš u kurac smeće rusko, nafta ti se u pišalinu pretvorila dabogda. Goni se iz kluba i ti i tvoje pare. Prijavi
21. novembar 2012.13 god. comment_89871 Di Matteo - 262 dana AVB - 257 dana Scolari - 244 dana Scolari i dalje rekorder :) Prijavi
21. novembar 2012.13 god. comment_89881 http://www.youtube.com/watch?v=_-4kIyQL8ho ' I WON IT !!! ' Prijavi
21. novembar 2012.13 god. comment_89886 Ma jebi se i ti i ta tvoja politika, MRS ti iz kluba , ima jos bogatih ljudi , i pametnih od tebe koji bi zeljeli preuzeti ovaj klub i nebi svakog trenera smjenili nakon maximalno sezone ! Prijavi
21. novembar 2012.13 god. comment_89896 Idi u kurac mafijo ruska! Ko da ne znamo da cijela Rusija stoji iza tebe i sam njen presjednik? I odakle ti te pare? I sta sad sa njima? Umjesto da ih racionalno trosis, da ostavis trenera koji je osvojio LS makar jednu sezonu. Nevjerovatno! Ne znam sta da Vam kazem ljudi, ovo je grozan osjecaj. Jeste da sam tuzan zbog rezultata, zbog ekipe, razocarani smo svi. A je li zbog toga jebem mu mater morao bas Di Matteo da ispasta? Pa nije covjek kriv sto si ti jedan razmazeni mafijas koji upire prstom i dovodi igrace. Sta je sledece? Oces Messi-a? Pa dok on isto ne proradi da mijenjamo trenere a? Glupane jedan ruski, nadam se da ces zaposliti jos onoliko psihijatara koliko trenutno koristis, ne bi li ti glavu sredili. Nikad nista osvojiti opet neces, i ja nazalost moracu to da trpim! Prijavi
21. novembar 2012.13 god. comment_89900 mogu samo iskreno reći da me sram što sam navijač chelseaja u ovom trenutku, ali ću plavac ostati zauvijek sigurno, bez obzira kakve ću još sve poteze vidjeti od ovoga ili nekog drugog vlasnika.. chelsea je postojao prije romana, a postojat će i poslije, pa makar i u konferenciji da se natječe, al plavac ostajem...mogu mi se sagnuti! a što se mene tiče, da mogu isti čas bi ga izbacio, bez obzira koliko novca ima, i koliko bi radamela doveo u klub.. izgleda da je najbolje da on bude trener, sam sebe nebi otjerao sigurno, ipak je on najpametniji... Prijavi
21. novembar 2012.13 god. comment_89902 ti jedan glupi usrani pompozni umišljeni egoistični šugavi rusu koji o nogometu nema pojma ma ovi debili shrta su doktori nogometne nauke za tebe konju jedan da bil konju usrani, nikad mi se nisi sviđao al reko ajde budala je al želi dobro kluba al od ovoga trenutka i službeno te mrzim, konju jedan usrani mrš u tu rusiju i tamo se igraj sa spartakima lokomotivama pičkamam materinama samo se gubi iz Svetinje !!!!! Sraoto jedna, samo je čekao priliku da uvali otkaz Ditteu da može jebenog usranog guardiolu dovest ebenog pepa, šta će igrat sexy nogomet čete se jebat u guzicu nakon ssvake sexy pobjede, e dabog da dođe pep i da ispadnemo iz lige ništa mi draže nebi bilo. mrš cigane u piku materinu netrebaju nama tvoje pare hazardi toresi oskari da kuješ našu ljubav prema klubu, goni se i ti i tvoje pare voljet ću klub taman i da su Klicko, Boka, Cae Kun i Kale glavni igrači, voljet ću ga još i više i ponosit se njime više nego one noći kad je Bayern pao !!!! Prijavi
21. novembar 2012.13 god. comment_89929 inace zaboravia si jos nekog vinko hmhmmmmm inace sta se ovog klauna tice nek odjebe u rusiju i nek ode u zatvor pa cemo vidit koliko ce on dobit necega u guzu a ne davat svakom treneru nogu jeba ga ja Prijavi
21. novembar 2012.13 god. comment_89939 IDIOTE JEDAN, TAKO SE NE TRETIRAJU LEGENDE ŠTA MISLIŠ DA ĆE GUADRIOLA ODMAH OSVOJIT SVE??? ISPRDAK RUSKI, DŽABE TI SVE PARE KAD SI MALI ČOVJEK, GONI IZ KLUBAI JOŠ JEDNA STVAR, AKO SI ROBERTA SAD OTJERAO, ONA PLAVUŠA ŠPANJOLSKA RETARDIRANA JE ZASLUŽILA NOGU PRIJE 5 GODINA JEBEM LI TI PLEME RUSKO ŠTA JE, NJEGA NEĆEŠ NOGIRAT? ON JE BITNIJI OD RDM-A? Prijavi
21. novembar 2012.13 god. comment_89943 ovim sto je uradio zasro je za sva vremena,Boasa mi nije bilo toliko zao imao je od svih trenera najlosije rezultate,ali ovog covjeka je otpustio za kratak period koji je proveo u klubu,donio nam je dva velika trofeja i zasluzio je da bude nas menadzer jos mnogo duze. Prijavi
21. novembar 2012.13 god. comment_89944 Uz Romana također možemo kriviti i Rona Gourlaya koji je jako antipatičan lik i sigurno ima prste u ovome, kao i Bruce Buck. Sve ovo smrdi na to da Abramovič nije sam donosio odluke, ne vjerujem da se njih baš ništa ne pita. Prijavi
21. novembar 2012.13 god. comment_89945 Gledam sad ovaj video http://www.youtube.com/watch?v=QT60_agmi2o i onda skontam da je ova ruska furda otpustila Di Mattea jebem li ti dan kad si napravljen i kada si na zemlju došao ti jebem marš u Sibir konjino ! Prijavi
21. novembar 2012.13 god. comment_89964 Majku ti rusku, debilu jedan, dokle ces vise? Ako ces se tako igrat, goni se, prodaj klub, budi bar dio covjeka,,debilu jedan glupi Prijavi
21. novembar 2012.13 god. comment_89991 Ja ga ipak podrzavam.Podario nam je Oscara,Hazarda i Matu i mislim da bi to trebali postovati.Ulozio je ove sezone 100mil,a ovo u vezi RDM-a je bilo samo pitanje dana.Ja sam rekao da RDM treba da ide jos na pocetku sezone i bio sam upravu.Mi ga volimo i postujemo,ali neide njemu trenerski posao Prijavi
21. novembar 2012.13 god. comment_89994 [quote name='klicko' timestamp='1353515493' post='89991'] Ja ga ipak podrzavam.Podario nam je Oscara,Hazarda i Matu i mislim da bi to trebali postovati.Ulozio je ove sezone 100mil,a ovo u vezi RDM-a je bilo samo pitanje dana.Ja sam rekao da RDM treba da ide jos na pocetku sezone i bio sam upravu.Mi ga volimo i postujemo,[b]ali neide njemu trenerski posao[/b] [/quote] šta čovjek reče i ostane živ... Prijavi
21. novembar 2012.13 god. comment_89998 [quote name='klicko' timestamp='1353515493' post='89991'] Ja ga ipak podrzavam.Podario nam je Oscara,Hazarda i Matu i mislim da bi to trebali postovati.Ulozio je ove sezone 100mil,a ovo u vezi RDM-a je bilo samo pitanje dana.Ja sam rekao da RDM treba da ide jos na pocetku sezone i bio sam upravu.Mi ga volimo i postujemo,ali neide njemu trenerski posao [/quote] Ma takvi navijači će ga uvijek podržavat zbog para. A to što je osramotio danas klub po stoti put tebe zaboli k****.. Svaka čast, nema šta! [color=#0000cd][size=6][size=7]NIJE U ŠOLDIMA SVE!!!!! [/size][/size][/color] Prijavi
21. novembar 2012.13 god. comment_90001 Ne znam sto mislis da je osramotio klub.Samo je dao otkaz RDM-u.Abramovich se vec na pocetku sezone da li da mu da ugovor na godinu dana i svi smo mogli ocekivati da ce cim krenu kiksevi da ce RDM dobiti otkaz Prijavi
21. novembar 2012.13 god. comment_90002 Da nije Romana Abramovica, polovina navijaca koji ga sada blate ne bi ni bili ovde. Prijavi
21. novembar 2012.13 god. comment_90005 [quote name='Whisper#2' timestamp='1353517086' post='90002'] Da nije Romana Abramovica, polovina navijaca koji ga sada blate ne bi ni bili ovde. [/quote] Sve to stoji ali nek se ne miješa u nešto što se ne razumi. A vjerojatno ni ti prvi ne bi bio ovdje jer ne bi ni bilo foruma, a ko zna bi li i za Chelsea navija. bar ne ovako vatreno. Roman griješi iz sezone u sezonu i to je preočito. Prijavi
21. novembar 2012.13 god. comment_90012 [quote name='CFC1905' timestamp='1353517237' post='90005'] Sve to stoji ali nek se ne miješa u nešto što se ne razumi. [b][u]A vjerojatno ni ti prvi ne bi bio ovdje jer ne bi ni bilo foruma, a ko zna bi li i za Chelsea navija. bar ne ovako vatreno. [/u][/b] Roman griješi iz sezone u sezonu i to je preočito. [/quote] Nemoj misliti da me poznajes, jer mnogo gresis Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.