10. juni 2013.13 god. comment_128623 Pa ako su ih spasili pod uvjetom da ih kasnije upropaste kad ih kurca volja onda su ih trebali pustit da bankrotiraju... Prijavi
10. juni 2013.13 god. comment_128625 pa nije bayernov problem što je gotze imao u ugovoru otštetnu klauzu pa borussia nije mogla birat gdje će ga prodat kao što neče bit njihov problem ni ako borussia bude toliko glupa pa prodala najboljeg igrača glavnom rivalu... Prijavi
10. juni 2013.13 god. Autor comment_128648 Jedina greska Dortmunda, sto se GOtzea tice je preniska otkupna klauzula. Da Gotze igra u Spaniji, bila bi verovatno 50mil. Prijavi
10. juni 2013.13 god. comment_128681 Jedina greska Dortmunda, sto se GOtzea tice je preniska otkupna klauzula. Da Gotze igra u Spaniji, bila bi verovatno 50mil. Da je u Španjolskoj,bilo bi i 200,tamo su baš nerealne te klauzule,čini mi se da Adriano iz Barce po novom ugovoru ima 80 milijuna. Prijavi
10. juni 2013.13 god. comment_128725 zato im mi krademo djecicu iz akademije. ::)))Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Prijavi
27. august 2013.13 god. comment_141444 Frajer odbija sve ponude, čeka da mu istekne ugovor pa da ode u Bayern, a već do sljedeće sezone Guardiola će spustiti igru Bayerna za koje 2 razine i tek će se tada Lewa držati za glavu. :D Prijavi
1. septembar 2013.13 god. comment_142336 ne razumijem zašto bi uopće htio ići iz borussije, povećali su mu plaću a po meni je borussia ravnopravna uz bayern za osvojit bundesligu te očekujem da će opet dogurat daleko u lp... Prijavi
23. septembar 2013.13 god. comment_145262 Napusta ih. Objavio na twitteru. Znaci ne bi ga bilo lose dovesti pored ovih polovnjaca tipa torres etoo i ba. Prijavi
23. septembar 2013.13 god. comment_145284 ne treba nam napadač prominili smo ih 6,7 u zadnje 3 godine ni jedan nam nije valja... Igru u sredini treba popravit pa će doć i golovi u to sam siguran... Prijavi
23. septembar 2013.13 god. comment_145311 Napusta ih. Objavio na twitteru. Znaci ne bi ga bilo lose dovesti pored ovih polovnjaca tipa torres etoo i ba. Napusta ih i ceka d ide u Bayern,nece taj nigde drugde. Prijavi
23. septembar 2013.13 god. Autor comment_145322 ne treba nam napadač prominili smo ih 6,7 u zadnje 3 godine ni jedan nam nije valja... Igru u sredini treba popravit pa će doć i golovi u to sam siguran... Samo Oscar je protiv Fulhama napravio 3 sanse + jos koju ostali igraci, a rezultat bio 2:0,i to napadaci nisu postigli golove ;) Prijavi
23. septembar 2013.13 god. comment_145324 Napusta ih i ceka d ide u Bayern,nece taj nigde drugde. Ne vjerujem da se on uklapa u Pepovu koncepciju, da je ostao Haynes vrlo vjerovatno bi bec sad gledali Lewu u Bayenu ovako mislim da ce promijeniti ligu. Prijavi
23. septembar 2013.13 god. comment_145325 Samo Oscar je protiv Fulhama napravio 3 sanse + jos koju ostali igraci, a rezultat bio 2:0,i to napadaci nisu postigli golove ;) sve ja razumin tebe sta govoris a jeli ti možda čudno kako je drogba zadnju sezonu bija loš izuzev 3,4 ključne utakmice 13 golova u cca 35 utakmica pa uz njega torres ista stvar samo statisticki jos gore pa uz njih sturridge kojeg se vise guralo na krilo nije se ni on usrićija i sad na kraju demba također... A siti se torresa i dembe u redsima i newcastlu pogledaj sturridgea sad i pogledaj didiera kako trpa u galatiju.i kako je trpa do zadnje godine prije odlaska, nesto smrdi tu... Statistika sve kaze Prijavi
23. septembar 2013.13 god. Autor comment_145339 sve ja razumin tebe sta govoris a jeli ti možda čudno kako je drogba zadnju sezonu bija loš izuzev 3,4 ključne utakmice 13 golova u cca 35 utakmica pa uz njega torres ista stvar samo statisticki jos gore pa uz njih sturridge kojeg se vise guralo na krilo nije se ni on usrićija i sad na kraju demba također... A siti se torresa i dembe u redsima i newcastlu pogledaj sturridgea sad i pogledaj didiera kako trpa u galatiju.i kako je trpa do zadnje godine prije odlaska, nesto smrdi tu... Statistika sve kaze Smrdi to da poredis tursku ligu sa PL ;) Prijavi
23. septembar 2013.13 god. comment_145341 Smrdi to da poredis tursku ligu sa PL ;) izvuka si jedno od 5,6 cinjenica sta sam navea znas o cemu pricam Prijavi
25. septembar 2013.13 god. comment_145591 Ne vjerujem da se on uklapa u Pepovu koncepciju, da je ostao Haynes vrlo vjerovatno bi bec sad gledali Lewu u Bayenu ovako mislim da ce promijeniti ligu. http://www.24sata.hr/nogomet/lewandowski-potvrdio-stizem-u-bayern-munchen-u-sijecnju-333795 U januaru bi trebao potpisati četverogodišnji ugovor sa Bayernom. U Bayern dolazi kao slobodan igrač nakon završetka sezone. Ovo se već odavno zna, a sinoć je to i sam potvrdio. Prijavi
25. septembar 2013.13 god. comment_145592 Hvala Bogu pa neće kod nas, Mandžo će mu pokazat kako igra i zabija pravi napadač Prijavi
30. septembar 2013.13 god. comment_146161 Hvala Bogu pa neće kod nas, Mandžo će mu pokazat kako igra i zabija pravi napadač Realno Mandzo mu moze kopacke cisiti :) Prijavi
30. septembar 2013.13 god. comment_146182 Realno ne može, ono što Mandžo igra, ne igra niti jedan napadač na svijetu, onoliko se ne bori nitko i ne trči do obrane pa opet do napada, ne kažem da je najbolji na svijetu, nije, ali je među najboljima Prijavi
30. septembar 2013.13 god. comment_146191 Realno ne može, ono što Mandžo igra, ne igra niti jedan napadač na svijetu, onoliko se ne bori nitko i ne trči do obrane pa opet do napada, ne kažem da je najbolji na svijetu, nije, ali je među najboljima HAHAHHAHAHAAHAHAHAHHAHA Prijavi
30. septembar 2013.13 god. comment_146206 Realno ne može, ono što Mandžo igra, ne igra niti jedan napadač na svijetu, onoliko se ne bori nitko i ne trči do obrane pa opet do napada, ne kažem da je najbolji na svijetu, nije, ali je među najboljima Istina. Najborbeniji i najpožrtvovaniji napadač u Njemačkoj, a možda i u Ligama petice. Pored Falcaa naravno. Prijavi
30. septembar 2013.13 god. comment_146215 HAHAHHAHAHAAHAHAHAHHAHA Jel nešto smiješno? Aj reci da nije tako Prijavi
1. oktobar 2013.13 god. comment_146283 Jel nešto smiješno? Aj reci da nije tako Nije tako :D CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it Prijavi
1. oktobar 2013.13 god. comment_146295 "Svaki napadač na svijetu trebao bi se ugledati na Mandžukića. Nikad u životu nisam vidio napadača s tolikim radijusom kretanja, nevjerojatno puno pretrči i radi za momčad. Puno odradi u defenzivi, oduzme dosta lopti i još stigne zabiti. Sretan sam što ga imamo", kazao je u svojoj izjavi njemačkim medijima Ribery. To je to. Mandžukić možda ne zabija puno golova kao Lewandowski ili Gomez, ali zato puno više radi za ekipu na terenu. Konstantnim kretanjem i trkom otvara dosta prostora za ostale Bayernove igrače - on ima ogromne zasluge za Bayernov prošlosezonski uspjeh. Presing, radijus kretanja, trka i borbenost su mu za 10 - po meni ne postoji bolji napadač od njega u tim segmentima. Statistika mu je odlična i kada su golovi u pitanju - prošle sezone je u 33 utakmice postigao 21 gol za Bayern, a ove sezone u 10 utakmica 5 golova! Mandžukić je tip napadača koji se savršeno uklapa u ovaj Bayernov sistem i ja ga nikada ne bi mijenjao. Što se tiče Lewandowskog - on je kao igrač bolji od Mandžukića i veći golgeter - ima bolji šut, tehniku i osjećaj za prostor, zabija više golova, ali je zato slabiji u nekim drugim segmentima igre koje sam naveo. Što se tiče igre glavom - prednost bi dao Mandžukiću, iako je i Lewandowski u tom segmentu igre odličan. http://www.vecernji.hr/sport/vijesti/mandzukic-je-igri-glavom-najbolji-napadac-ligama-petice-clanak-543142 Ako Mandžukić bude igrao za Bayern i sljedeće sezone, a vjerujem da hoće, onda sam siguran da će se njih dvojica rotirati u zavisnosti od protivnika. forme i fizičke spreme. @ El_Nino Ne znam zbog čega to govoriš. Vama bi dosta značilo da u ekipi imate jednog napadača kao što je Lewa jer vam u napadu škripi (i prošle sezone je bio isti slučaj). Koliko su vaši napadači zabili golova ove sezone? Torres je zabio protiv Bayerna i protiv Swindona - to su 2 gola. Demba Ba - 0, Eto'o - 0. Ovo je poražavajuća statistika. S druge strane Lewandowski ima već 7 golova na kontu. U svakom slučaju Chelseaju puno više treba jedan ovakav napadač nego Bayernu. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.