Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Robert Lewandowski (Poljska, 1988)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 245
  • Pregledi 20,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Nisam ti to ni rekao. Njegova statistika je kruna Bayernove igre. Napisao sam da je Bayern bio idealan za njega i on za Bayern. Da je bio iko bolji od njega Bayern bi ga doveo.

• diablo_bih
    diablo_bih

Bit ce Lukaku njima dobar :)

moraju dovesti kapitalca. on ili cavani, kad su već od falkaa odustali. 

Koliko je ta inf sigurna da su odustali...ja ipak mislim da je Roman to davno rijesio da on dođe

https://twitter.com/JanAageFjortoft

"I have been told from people close to the prosess that Kevin De- Bruyne will be Dortmund-player next season."
"Understand Dortmund want to buy De-Bruyne. No loan-deal. And no, I don't think Lewandowski will go the other way to Chelsea"

http://www.goal.com/en-india/news/222/transfer-zone/2013/05/10/3968132/de-bruyne-open-to-dortmund-move

Sve mi se vise cini da ce Lewa kod nas, a kao deo tog dogovora KDB u BVB.

https://twitter.com/JanAageFjortoft

"I have been told from people close to the prosess that Kevin De- Bruyne will be Dortmund-player next season."
"Understand Dortmund want to buy De-Bruyne. No loan-deal. And no, I don't think Lewandowski will go the other way to Chelsea"

http://www.goal.com/en-india/news/222/transfer-zone/2013/05/10/3968132/de-bruyne-open-to-dortmund-move

Sve mi se vise cini da ce Lewa kod nas, a kao deo tog dogovora KDB u BVB.

oni su pametni za razliku od chelsea-eve uprave...vjerovatno ce napraviti igracinu od de bruynea

Pažnja: Nakon večerašnje objave da KDB prelazi u Borussiju, kvota da će Lewa preći u Chelsea drastično je pala - s 5,70 na 2,20. Pa sada, očito ima tu nečega.

Sada kad smo vec odustali od Falcao-a  ili Lewa ili Cavani . 

Cavani je kvalitetniji u to nema sumnje , ali Lewa je mladji . Ko god od njih dvojice da dodje bit' cu sretan.

• 2 sedmice kasnije...
  • Autor

Varka od igrača, sad se vidi da su ona 4 gola Realu samo sretan dan i ništa više.

Ako cemo na osnovu 90 minuta, nijedan napadac na svetu nije dovoljno dobar.

Uozbiljite se....

Sto neko rece kad moze cetvorostruki osvajac Zlatne Lopte dve godine za redom da bude statista u POLU finalu LS, mogu i svi ostali da zakazu.

Ako cemo na osnovu 90 minuta, nijedan napadac na svetu nije dovoljno dobar.

Uozbiljite se....

Sto neko rece kad moze cetvorostruki osvajac Zlatne Lopte dve godine za redom da bude statista u POLU finalu LS, mogu i svi ostali da zakazu.

Da nisi mislio na mene.. :P

Kad jedan Messi može da glumi Caspera u završnici lige prvaka već evo dvije godine za redom, može vala i Mata da odigra jednu utakmicu loše...

Kako mi se ogadi Bayern pa to nema u pički materinoj. I onda samo nek mi njihovi navijači spomenu neÅ¡to u vezi potrÅ¡nje pa zube ću im proÅ¡etat po gradu. 
Jebem ja i Bayern i njihovu politiku: "Ma ajde kupit ćemo ga samo da oslabimo druge, ne treba nam al ko ga jebe, oni neće moć bez njega:" 

• 2 sedmice kasnije...

Kako mi se ogadi Bayern pa to nema u pički materinoj. I onda samo nek mi njihovi navijači spomenu neÅ¡to u vezi potrÅ¡nje pa zube ću im proÅ¡etat po gradu. 
Jebem ja i Bayern i njihovu politiku: "Ma ajde kupit ćemo ga samo da oslabimo druge, ne treba nam al ko ga jebe, oni neće moć bez njega:" 

Bayern je inače spasio Borussiju od propasti pred nekoliko godina. Ovo kupovanje igrača je politika Guardiole. Luzer. 

Bayern je inače spasio Borussiju od propasti pred nekoliko godina. Ovo kupovanje igrača je politika Guardiole. Luzer.

Guardiola je kupio i Neuera kad se Schalke borio za vrh,kao i Gomeza iz Stuttgarta kad su u vrhu bili...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.