1. oktobar 2013.13 god. comment_146301 ne kažem da je najbolji na svijetu, nije, ali je među najboljima da faq ... Prijavi
1. oktobar 2013.13 god. comment_146321 sve mi je jasno samo mi nije jasno kako može da predje iz borusije u bajern Prijavi
1. oktobar 2013.13 god. comment_146330 Hemi, lijepo si ti sve objasnio, ali ja znam da takav igrač kao što je on da nebi nikako prošao ovdje, imamo mi Luksa, Torres se budi, ne brini ti za nas, imamo problema, a dovođenje Lewe bi bio još veći problem, a svima ostalima poručujem da je Mandžo zvijer i da je španjolac, englez, talijan, njemac da bi isto govorili, ali većina s ovih prostora podcjenjuje igrače s ovih prostora, 1 000 000 puta čujem da je Modrić prosječan igrač, da je Pjanić ništa posebno, da Džeko nije napadač za jači klub... GLUPOSTI Prijavi
2. oktobar 2013.13 god. comment_146405 Pjanic i Modric su igracine, Dzeko i Mandzo su klocevi.... Ali to je moje misljenje. Prijavi
2. oktobar 2013.13 god. comment_146418 Pjanic i Modric su igracine, Dzeko i Mandzo su klocevi.... Ali to je moje misljenje. ne kontam čemu takva tvrdoglavost možda imaš nekih kompleks od visine,nemam pojma,pa volis niske igrače u svakom slučaju skrenuli ste sa teme Prijavi
2. oktobar 2013.13 god. comment_146430 Pjanic i Modric su igracine, Dzeko i Mandzo su klocevi.... Ali to je moje misljenje. Hajd profesionalac objasni zasto?? Prijavi
2. oktobar 2013.13 god. comment_146449 Mrzim igrace kojima treba 10 prilika po mecu da bi na kraju zabili sa metar i onda ih dizu ljudi u nebesa... Gomez, Higuain, svi su oni takvi, iako se gonzalo preporodio u Napoliju sto mi je pravo cudno :S Prijavi
4. oktobar 2013.13 god. comment_146608 Cekaj usporedjujes pjanica s mandzukicem... To su kruske i jabuke gledajuci i pozicije na kojima igraju i opcenito Prijavi
4. oktobar 2013.13 god. comment_146629 Jebeno offtopičarenje na temi o Lewandowskom. Ako hoćete raspravljati o Balkancima, ovdje imate temu :/ Zar je to teško? http://forum.chelseabalkan.com/index.php?/topic/8-lige-i-reprezentacije-iz-regije/page-43 I opet se nikad nećete moći usuglasiti oko tih stvari, jer ste previše subjektivni. Prijavi
11. oktobar 2013.12 god. comment_147424 Pep Gvardiola pomaže Real Madridu! Tako bi se mogla nazvati cela saga koja vlada oko Roberta Levandovskog. Umesto u Borusiji ili Bajernu, Poljak je najbliži da sledeće sezone zaigra u Madridu. Poznato je da je Levandovski odbio produženje ugovora s Borusijom kako bi prešao u Bajern. On ima usmeni dogovor sa Bavarcima da već 2. januara potpiše predugovor s njima i na kraju sezone dođe kao slobodan igrač iz Dortmunda, bez obeštećenja. Ali sada se isprečio Pep Gvardiola. Navodno je strateg Bajerna promenio mišljenje i ne veruje da će Levandovski biti pravo pojačanje za njegov tim. On smatra da mu Levandovski nije potreban, a u celoj toj priči svoju šansu vidi Real Madrid. Madriđani su odavno bacili oko na Poljaka koji ih je sa četiri gola uništio u prošlosezonskom polufinalu Lige šampiona. Tada je Florentino Perez ušao u svlačionicu posle meča i razgovarao sa Levandovskim o mogućnosti da ga dovede na Santjago Bernabeu. Budući da Real ima probleme na poziciji klasičnog napadača jer je Benzema u očajnoj formi, a mladi Morata nije još stasao za udarnu iglu, Real će se opet okrenuti Levandovskom. Pogotovo, što Poljak nije skup. Real bi mogao već u januaru da plati Borusiji između osam i deset miliona evra za Levandovskog, što ne bi bilo loše ni za klub iz Dortmunda. Prvo što bi zaradili, a drugo što ne bi pojačali direktnog konkurenta. Prijavi
23. oktobar 2013.12 god. comment_148309 Dortmund je lako pretrpio odlazak Gotzea u jevrejsko-minhensko udruzenje, Mkhitaryan je idealna zamjena! Nadam se da ce i Lewu uspjeti tako zamjeniti, jer on najkasnije na kraju sezone odlazi 100% Prijavi
23. oktobar 2013.12 god. comment_148420 Dortmund je lako pretrpio odlazak Gotzea u jevrejsko-minhensko udruzenje, Mkhitaryan je idealna zamjena! Nadam se da ce i Lewu uspjeti tako zamjeniti, jer on najkasnije na kraju sezone odlazi 100% Aubameyang ;) Prijavi
24. oktobar 2013.12 god. comment_148475 Aubameyang je igracina, ali on mi nekako izgleda bolje na krilu sa svojom brzinom nego kao istureni spic Prijavi
26. oktobar 2013.12 god. comment_148738 Robert Lewandowski is being offered to top Premier league clubs for £7m in January [with his contract ending in June 2014.] Prijavi
27. oktobar 2013.12 god. comment_148902 Pa ovo je smjejurija,cuj ljudi nude igracinu i to za koliko aaaaaaaaaaa Prijavi
27. oktobar 2013.12 god. comment_148908 Pa ovo je smjejurija,cuj ljudi nude igracinu i to za koliko aaaaaaaaaaa Za 6 mjeseci kasnije ga mogu dobiti besplatno, a beskoristan u ligi prvaka jer ne može igrati. Prijavi
3. novembar 2013.12 god. comment_149801 Za 6 mjeseci kasnije ga mogu dobiti besplatno, a beskoristan u ligi prvaka jer ne može igrati. prioritet je Premiership, u ligi prvaka se mozemo nekako skrpiti sa ovim triom zasad Prijavi
3. novembar 2013.12 god. comment_149803 problem je u tome što mi ne znamo šta je prioritet ove sezone,ja bih rekao da je sve bitno,plus to je tek januar,rano je to za odredjivanje prioriteta ali u svakom sličaju ne bih voleo da dodjemo ponovo u istu govnjivu situaciju kao prošle sezone kad smo za jedno takmicenje imali samo jednog napadača Prijavi
4. novembar 2013.12 god. comment_149805 Imam osjećaj da će ovaj čovjek doći ove zime u Chelsea. Ne znam zašto, ali imam. A nadam se da me ovaj put osjećaj ne vara, jer me do sada uvijek prevario. Još eto Mou rekao da se dovodi napadač. A opet po meni bi bilo najbolje dovesti Falcaa iz Monaca, kad bi se nekako s njima dogovorili - mi njima Dembu i Torresa, oni nama Falcaa i dadnemo im još nešto love. I onda imamo Falcaa i Eto'a do ljeta i na ljeto se vraća i Lukaku. Al ovo kad ne bi Lewa došao, ali izgleda prije će on. Prijavi
4. novembar 2013.12 god. comment_149808 po mom mišljenju nama bi najviše odgovarao benteke iz vile,jak je kao stena,prvi igrač u engleskoj po broju osvojenih duela u vazduhu,može sam da nosi napad ali to je sad već neko drugo pitanje bio sam i ranije protiv dolaska leve i sad sam,ako mi igramo 70 % utakmica protiv bunkera ne vidim kao taj levandovski može da nam pomogne Prijavi
4. novembar 2013.12 god. comment_149809 Imam osjećaj da će ovaj čovjek doći ove zime u Chelsea. Ne znam zašto, ali imam. A nadam se da me ovaj put osjećaj ne vara, jer me do sada uvijek prevario. Znaci oplakao sam na ovu recenicu,mislim da sam pola kuce probudio koliko sam se smejao. Da me je neko video pomislio bi da sam lud. Cae,ulepsao si mi ceo dan i celo vece,zivota mi. Kaze nadam se da me osecaj ne vara iako me je uvek prevario,ne mogu da verujem..car si. :D :hljeb: ^:)^ Prijavi
4. novembar 2013.12 god. comment_149811 Znaci oplakao sam na ovu recenicu,mislim da sam pola kuce probudio koliko sam se smejao. Da me je neko video pomislio bi da sam lud. Cae,ulepsao si mi ceo dan i celo vece,zivota mi. Kaze nadam se da me osecaj ne vara iako me je uvek prevario,ne mogu da verujem..car si. :D :hljeb: ^:)^ Pa zato što se ni on ne sjeća kad je nešto pogodio na ovom forumu, svaka njegova prognoza i osjećaj pokazali su se netačnim. :D Prijavi
4. novembar 2013.12 god. comment_149815 Ne vjerujem da cemo uopste dovoditi napadaca u januaru.İmamo trojicu, jedan na posudbi koji je zeljan dokazivanja i kojeg bi velika vecina velikana rado prihvatila u svoj tim. Ako Arsenal moze igrati sa onakvim napadacima, nema razloga da ne vjerujem da mi ne mozemo sa ovom trojicom. Ja mislim da napadac i nije problem, ne mogu sva trojica biti losi... Prijavi
4. novembar 2013.12 god. comment_149816 Čini se da se Bayern ohladio od njega, a za 7 milijuna bio bi odlično pojačanje. Lewandowski za 7 milijuna ili Benteke za minimalno 30? I nije neka dvojba, bar meni. Nadam se samo da neće u Arsenal, to bi nam najmanje trebalo. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.