16. novembar 2012.13 god. Autor comment_88958 [quote name='Wisey' timestamp='1353081072' post='88957'] Hahahaha [media]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=epqblLpH2iM[/media] [/quote] Hhahahahahahahahahha Još mu se i Klopp smejao Hahahhahahahahahaa Prijavi
27. novembar 2012.13 god. comment_91395 Igračina, razvaljiva u Dortmunda (ovaj gore promašaj jbga more se.desiti Samo nevjerujem da bi bio isto ili.slično dobar u engleskoj. Njegova formi ovisi o raspoloženju Goetze-a i Reus,super su uigrani! Prijavi
4. decembar 2012.13 god. comment_92765 Jučer sam procitao da je Man Utd s njime sve dovogorio naljeto? Prijavi
4. decembar 2012.13 god. comment_92794 Eh ako on dodje u ManU najebali smo, jbg gledam sa strane i pitam se sto je tako ManU jak, ljudi nemaju neku selekciju igraca, ali su uigrani do zla Boga, to ih jedino gura. U napadu imaju RVP i Rooney, pa ljudi moji Robin se moze vrlo lako rotirati sa Lewandowskim ako dodje. I to ce za njih biti strašna kupovina. Gledam žele kupiti i malog Rodrigeza iz Porta, imaju Kawavu na kojeg mogu uvijek racunati, a jos mlad... stvarno bit ce jaka konkurencija. Prijavi
4. decembar 2012.13 god. comment_92800 Ne bih ja bas tako bio siguran da ce oni sve to posloziti. Svima je poznat slucaj "Anderson". Kada je dolazio bio je fino placen, bio jedan od najtalentovanijih igraca u to vrijeme, ofanzivni veznjak sa brutalnim skillom i prava "budala" sa loptom. Gdje je danas taj Anderson? Nema ga, Ferguson ga upropastio. Poznato je da on zeli previse "pripitomiti" igrace koji imaju bolestan skill, viziju i koji prosto obozavaju igrati za publiku. Sve je to ok, ali treba imati granice. Ferguson je licno odgovoran za unistavanje Andersona. Zelio je od njega napraviti obicnog trkaca koji ce se lomiti u defanzivi, oduzimati veliki broj lopti a samo je unistio lucidnog Andersona koji bi im odlicno dosao. Sada je taj Anderson u raskoraku - niti zna igrati kao prije, niti je odlican na svojoj trenutnoj poziciji. Kako stvari stoje, izgleda da ce uvijek ostati na tome da bude back-up nekome. Dalje, FAchester ima 4 napadaca i nema zdrave logike u tome da se dovodi jos jedan napadac, a jos je to Lewandowski. Rooney, RVP, Welbeck, Chicharito. Malo li je? Cak i da proda jednog od ove cetvorice, opet im je nepotreban napadac. Njima je potreban razbijac na centru, ono sto i nama fali. Dembele nam fali. Neko takav fali i njima jer im duva velika promaja na sredini. Ako uzmes u obzir da ce Rooney i RVP sigurno igrati, mene bas interesuje gdje ce to igrati Kagawa kada se vrati. Ferguson nije zbog Andersona htio promijeniti formaciju, i dalje forsira 4-4-2 ili 4-4-1-1. Kagawa je tipicna 10-ka i momak je samo stvoren za tu poziciju. A posto Rooney cesto igra povucenije iza RVP-a, ne bi me cudilo da matori gurne Kagawu na krilo sto bi mogao biti totalni fijasko. Ako ga stavi na centar, bojim se da bi Shinji mogao postati jos jedan Anderson. Nije bas sve sigurno kad su oni u pitanju. Vidjecemo sta ce uraditi sa Kagawom. Ako ga upropasti kao Andersona, bice mi zao sto je ovaj i napustao uopste Dortmund. Prijavi
16. decembar 2012.13 god. comment_95053 http://www.hrsport.net/vijesti/452520/nogomet-njemacka/potvrda-iz-dortmunda-borussia-i-lewandowski-rastaju-se-iduceg-ljeta/ znači na ljeto će mu ostati još godina ugovora, tako da ga možemo dobit za male pare (inače, prejak gol Lewe danas ) Prijavi
21. decembar 2012.13 god. comment_95883 LEWA će sa DORTMUNDOM osvojiti LIGU PRVAKA i neće nikuda Prijavi
21. decembar 2012.13 god. comment_95887 [quote name='EdvinTB' timestamp='1356058740' post='95883'] LEWA će sa DORTMUNDOM osvojiti LIGU PRVAKA i neće nikuda [/quote]Volio bih da se to desi Prijavi
23. decembar 2012.13 god. comment_96255 pise da ide u man utd, pa sta ce on tamo,sta ce im? da sjedi ocito na klupi. Prijavi
23. decembar 2012.13 god. comment_96315 [quote name='antonius luiz' timestamp='1356266797' post='96255'] pise da ide u man utd, pa sta ce on tamo,sta ce im? da sjedi ocito na klupi. [/quote] Ma piše se svašta, ali ode li u ManU, Rooney sto posto ide iz kluba. Vjerojatno u Real, o tome se već dugo piše. Prijavi
23. decembar 2012.13 god. comment_96400 [quote name='Caeruleus' timestamp='1356281693' post='96315'] Ma piše se svašta, ali ode li u ManU, Rooney sto posto ide iz kluba. Vjerojatno u Real, o tome se već dugo piše. [/quote] da lako moguce, previse ce dobrih napadaca imati, mozda i chicarito ode ali on je pre mala riba tamo. Prijavi
21. april 2013.13 god. comment_117538 http://www1.skysports.com/football/news/11667/8662589/Manchester-United-boss-Sir-Alex-Ferguson-faces-fight-for-Robert-Lewandowski Manchester United boss Sir Alex Ferguson faces fight for Robert Lewandowski Prijavi
21. april 2013.13 god. comment_117547 da lako moguce, previse ce dobrih napadaca imati, mozda i chicarito ode ali on je pre mala riba tamo. da lako moguce, previse ce dobrih napadaca imati, mozda i chicarito ode ali on je pre mala riba tamo. Chicarito nije mala riba. On je njihov džoker s klupe. Nešto kao što je Solskjaer svojedobno bio. I vrlo važan igrač. Prijavi
24. april 2013.13 god. comment_118194 obavezno ga dovesti na ljeto jedan od najjačih napadača, nimalo slabiji od Cavanija, a daleko jeftiniji Prijavi
24. april 2013.13 god. comment_118207 Sad ce se raspucati 2 stranice kako njega treba dovesti a zaboravit ce se i Falcao i Cavani odma hah Prijavi
24. april 2013.13 god. Autor comment_118208 Posle ovakve predstave, sve ispod 5 stranica je malo :D Prijavi
24. april 2013.13 god. comment_118209 Sad ce se raspucati 2 stranice kako njega treba dovesti a zaboravit ce se i Falcao i Cavani odma hah iskreno, bolje se isplati jeftiniji i mlađi radije njega nego ovu dvojicu Prijavi
24. april 2013.13 god. comment_118210 Realno, ovo Falcao na ovom nivou nikad nije napravio. I to je ono o čemu sam pričao ranije. Lewandowski se pokazuje kao vrstan centarfor. Iako ne gledam utakmicu, pošto sam se odlučio na lagani jogging umjesto nje, 4 gola u polufinalu LŠ protiv Madrida je samo po sebi velemajstorski, pa kakvi god golovi bili. Prijavi
24. april 2013.13 god. comment_118216 Sad ce se raspucati 2 stranice kako njega treba dovesti a zaboravit ce se i Falcao i Cavani odma hah Cavania nisam ni htio, a nisam nešto zainteresiran ni za Falcaa, tako da svakako prije Lewandowskog, ALI samo ako je jeftiniji jer po meni se ne trebaju potrošit svaki prijelazni rok 50M za jednog igrača, meni je Bony car a ove ko jebe :P Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.