Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Robert Lewandowski (Poljska, 1988)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 245
  • Pregledi 20,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Nisam ti to ni rekao. Njegova statistika je kruna Bayernove igre. Napisao sam da je Bayern bio idealan za njega i on za Bayern. Da je bio iko bolji od njega Bayern bi ga doveo.

• diablo_bih
    diablo_bih

Bit ce Lukaku njima dobar :)

"Postigli smo dogovor sa jednim drugim klubom i Lewandowski namjerava da promijeni sredinu sad na ljeto. Svi zahtjevi Borusije Dortmund biće ispunjeni", rekao je menadžer.

"Postoji zanimljiva ponuda za Roberta koja ispunjava sve uslove Borusije iz Dortmunda, ali i njegove zahtjeve. Klub nas je uvjerio da će mu dozvoliti da ode pod tim uslovima. Sada je na njima da to riješe", rekao je on.

Ovo je Bayern 100%, samo nece da zadaju jos jedan udarac navijacima Dortmunda.

Onda ću navijati za Dortmund u finalu ako prođe. Teško će opet iduće sezone BVB do finala, treba obnovitii važne pozicije, za to će trebati godina, dvije. A Bayern će s ovom snagom opet iduće godine u finale ako bude sreće.

• Autor

Ovo je Bayern 100%, samo nece da zadaju jos jedan udarac navijacima Dortmunda.

Mislis ne smeju da rizikuju da jos vise razbesne Kloppa i drugare :-?

ako je to pak United onda Rooney ide samo je pitanje jel PSG ili Real hehehe ko bi reko da je nogomet znanost, sv epovezano jedno s drugim :D

ako je ipak Bayern onda nek ode sve u pičku materinu, komotno možeš svaki klub u bundesligi nazvat bayern samo im dodat broj iza...

al nekako sumnjam da su bavarci pa nisu u Dortmundu tako glupi, bit će zanimljivo u svakom slučaju :)

Inače jedna zanimljivost za Lewa, B'Burn ga je pratio dok je igrao za Lech, oni su tražili 3,5 M i bilo im je pre skupo, a malo ranije su za Kalinića dali 7M hahaha

jebena engleska lika postaje united se jaca nenormalno, city je jak i ovako. mi smo jaki samo trener fali, tu i tamo ocekuje se da arsenal iskesira love al to mazu navijacima oci

ne vjerujem da ide u bayern jer stvarno nezanm što će im imaju već tri odlična napadač (manđu, gomeza i pizara), a i unitidu je nepotreban osim ako ne prodaju rooneya...

ja mislim da ovaj bild malo zajebava narod

Također. Vide ljudi prošlo im ovo s Goetzeom, pa skontali kako na osnovu toga mogu dalje plasirati svakakve priče i dobro zaraditi.

-Lewandowski told friends he wants to go to the Premier League because it's 'the biggest and best in the world' (Independent) #CFC #MUFC

-#MUFC will use funds from a series of lucrative commercial deals to press ahead with plans to sign Robert Lewandowski (Independent) #CFC

-Dortmund have received enquiries from both #CFC and #MUFC for Lewandowski in recent days. #BVB prefer foreign sale but will ask €30m-€35m

-Polish striker Robert Lewandowski's current contract expires on 30.06.2014 #CFC #MUFC #BVB #Bayern

Ovaj ce u Premier Ligu to je sad barem sigurno,e sad gdje to ce se vidjeti,u igri smo MU i mi,vidjecemo sta ce se desavati dalje....

http://sport.blic.rs/Fudbal/Evropski-fudbal/232396/Murinjo-poslao-SMS-poruku-Levandovskom-Dodji-kod-nas-u-Celsi

Ma ovo vise nije ni zanimljivo citati...stvarno pise kome sta padne na pamet.Ali ovo je samo pocetak spekulacija i gluposti,cuj poslao mu poruku hahaha pa i da je stvarno poslao tu poruku ko bi to mogao saznati.Za 2 dana ocekujem naslov "Mourinho i Lewandovski idu zajedno na put oko svijeta"

Spominje se kako smo zagrizli za Lewu i imamo kao prednost od bayerna. Isto tako da bi Dortmund uracunao i KDB-a u paket.

Sto se mene tice dao bih.

Jer potrebniji nam je napadac nego krilo/cm

opet bi mi ispali budale, dortmund ce dovesti dzeku sigurno, a za lewandowskog ce dobiti i pare i KDBa koji je postati jedan od najboljih mladih igraca u evropi

ne mogu da vjerujem da se chelsea olako rijesava ovakvog igraca

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
  • Autor

Ma Dortmund ce uraditi sve sto je u njihovoj moci da i Lew ne zavrsi u Bayernu. U takvoj situaciji oni nisu ti koji diktiraju uslove, vec klub kome nude igraca, u ovom slucaju Chelsea. 

Ako nasi budu pametni, mogu ga uzeti bez problema, i to samo za kes. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.