Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Robert Lewandowski (Poljska, 1988)

Istaknuti odgovori

• 1 mjesec kasnije...
  • Odgovori 245
  • Pregledi 20,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Nisam ti to ni rekao. Njegova statistika je kruna Bayernove igre. Napisao sam da je Bayern bio idealan za njega i on za Bayern. Da je bio iko bolji od njega Bayern bi ga doveo.

• diablo_bih
    diablo_bih

Bit ce Lukaku njima dobar :)

Picko prodana ,drvo si u glavi ako bog da i u nogama .Proslavice se u Bajernu kao Torres u Celsiju ,mrcinaa

Hvala Bogu pa nije ovdje došao!
Mandžo će ga tamo posjest na klupu

Samo sam čekao da neko ovo napiše. :D

Al eto neću komentarisati ništa, nema smisla uvjeravati vas. Vrijeme će pokazati, toliko. :P

Ima i pare i naosvojiće se trofeja i medalja, boli ga k***c. U Realu mu nije zagarantovan trofej svake sezone (Barselona, a tu je i Atletiko sad), dok će Bajern u narednim godinama biti (ostati) dominantan u Nemačkoj...

kako je brzo dospeo u sam svetski vrh evropskog fudbala tako ce i nestati,

ne osporava niko njegove kvalitete, ali kao čovek je velika nula i veliki mentol,

teraj se u tri lepe picka ti materina izdajnicka, crko da bog da

Ne mogu shvatit razmišljanje nekih igrača,nekada mi nije jasno da li oni uopšte razmišljanje.Oni ne shvataju da ce njihovim karijerama brzo doci kraj i da ce im tada biti bitno kakve su poteze pravili i tek tada ce shvatit da je najbitnije ostati ČOVJEK.Mislim da najveci uspijeh igrača je kada nakon završetka karijere mogu doživjeti ovacije i poštovanje od strane navijača svojih bivših klubova i da su uvijek dobro došli u taj klub.Nemam ja ništa protiv prelaska u neki drugi klub ali mislim da je prelazak u direktnog rivala dno dna.

Ja recimo da sam fudbaler nikada ne bi uradio nešto što bi mi uništilo poštovanje navijača bivšeg kluba,recimo Van Persie je prešao u United i siguran sam da ga navijači Uniteda nece nikada voljeti kao što su to radili navijači Arsenala i isti je slučaj i sa Gotzeom i Lewandowskim.

Nešto se ne sećam da se pljuvali Runija kada se pričalo da dolazi u Čelsi, a ni Ešli Kol vam ne smeta što je iz Arsenala.

Licemeri. #-o

Ne što se ne sećam da se pljuvali Runija kada se pričalo da dolazi u Čelsi, a ni Ešli Kol vam ne smeta što je iz Arsenala.

Licemeri. #-o

Pa naravno da ne mogu biti objektivan kada je Chelsea u pitanju,meni lično bi bila senzacija kada bi Rooney prešao u Chelsea prosto bi mi to bio jedan od najčudnih transfera,a ne opravdavam ni potez Colea ali ne mogu ga mrziti dok sa druge strane shvatam zašto ga navijači Arsenala mrze.

Ne što se ne sećam da se pljuvali Runija kada se pričalo da dolazi u Čelsi, a ni Ešli Kol vam ne smeta što je iz Arsenala.

Licemeri. #-o

mančester bi njegovim transferom uzeo velike pare dok je borusija dobila tuki, a da levandovskom nije bilo te iste borusije on bi bio prosek od igrača,

za runija je bila drukčija priča skroz, čitavo leto se provlačila priča da nije zadovoljan situacijom gde bi bio zamena za van persija jer želi da igra prvi sastav,

a ne znam da je to negde runi tražio direktno transfer u čelsi ili bilo koji drugi tim, već je "želeo" samo da ode negde gde bi igrao redovno u prvom timu,

uporediti runijevu priču i od ovog idiota je smešno,levandovski je igrao prvi sastav u borusiji, bio glavni igrač, nije imao konkurenciju, mogao je uraditi nešto na sličan fazon što je hteo eriksen u ajaksu, ako ne ode na početku sezone da produži ugovor, da borusija zaradi makar i 10 miliona na njemu, a ovako je dokazao da je govno kao i gece, sve najgore im želim u nastavku karijere

A Kol? Tores? Rezultat je isti. Dortmund je sam sebi kriv. Znalo se odavno da Leva nije zadovoljan u klubu i umesto da ga šutnu oni mu povećaju platu.

Vidim da se ovdje pojedinci vec igraju prognozera i predvidjaju mu propast. To su mnogi govorili i za Götzea, pa su se usutili. Za Guardiolu su govorili da ce upropastiti Bayern, a covjek je u samo par mjeseci uradio ogroman posao - unaprijedio je igru, oborio je mnogo rekorda i osvojio 2 internacionalna trofeja. Lewandowski je imao ponudu najboljeg kluba na svijetu i napravio je sasvim logican potez. Samo bi lud covjek na njegovom mjestu u ovom trenutku odbio da predje u Bayern. Zasto je to ucinio? Zato sto je sa Dortmundom u Njemackoj osvojio sve sto se moglo osvojiti - covjek se zasitio. U Bayernu ima mnogo vece sanse za osvajanje trofeja - pogotovo Lige prvaka koja mu nedostaje. U Bayernu ima sve predispozicije da jos vise napreduje. Götze je naveo razloge zbog kojih je presao u Bayern, a jedan od njih je bio Pep Guardiola - trener kod kojeg moze jos vise napredovati. Guardiola je pored novca veoma vazan faktor kada su u pitanju transferi Bayerna. Vecina igraca ima zelju da radi s njim - pogotovo mladjih i zbog toga Bayern uvijek ima prednost u odnosu na druge klubove kada su u pitanju transferi. Pored novca i Guardiole veliku ulogu igra i cinjenica da je Bayern trenutno najjaci klub - klub koji je u 2013toj osvojio skoro sve sto se moglo osvojiti - i klub koji je svake godine sve bolji i bolji. Opet ponavljam, samo bi mahnit i glup covjek na njegovom mjestu odbio ovakvu ponudu. Bayern je ovo jednostavno morao iskorisiti - doveli su WC napadaca s kojim ce biti jos jaci za 0€. Lewandowski je imao ogromnu zelju da predje u Bayern. Zbog toga je i Real dobio odjeb: http://www.totalsport.hr/hr/nogomet/item/6075-real-pokusao-preoteti-lewandowskog-u-akciji-teskoj-81-milijun-eura

Svaki klub bi na njihovom mjestu napravio istu stvar da moze. Uprava Dortmunda ovdje nije mogla nista napraviti jer on odavno ima zelju da predje u Bayern. Mogli su prije pocetka sezone uzeti pare za njega, ali su odlucili da ga zadrze. Tu su mozda napravili gresku. Bayernova uprava je s druge strane jos jednom pokazala svoju genijalnost.

I slazem se s Igijem. Malo je licemjerno tvrditi za ovu dvojicu da su govna, a o Coleu, koji je presao iz gradskog rivala u Chelsea, pricati u superlativima. Cole je tada napravio goru stvar od Lewandowskog ako cemo realno. Cole je dijete Arsenala i navijac tog kluba koji prelazi u gradskog rivala. "Arsenal had offered Cole a longer contract to stay at the club, but he had been left "trembling with anger" when they offered him wages of £55,000 per week, whereas Chelsea were offering him £90,000 a week." - skoro duplo veca plata koja je kasnije povecana na £120,000.

Jedan od razloga njegovog prelaska je novac, a drugi razlog je taj sto je Chelsea u tom trenutku imao vece ambicije i mnogo bolje predispozicije za osvajanje domacih i internacionalnih trofeja. Kasnije se pokazalo da je napravio odlican potez jer je osvojio skoro sve sto se moglo osvojiti.

A reci mi sta je to goetze odigra za bayern do sad( ne kazem da nece ).. A tebi ako se svidja politika da jedan klub pokupuje sve sta valja u lizi i okolo ako to nije dovoljno onda je to stvar ukusa.. To je ogavno s mog gledista i ne mozes usporedjivat transfere izmedju 5,6 jakih engleskih klubova sa jednim njemackim koji uzima sve.... Mislim na van persiea, a.cola, nasrija, adebayora, clichiya, sturridgea,itd...

S obzirom da je jedno vrijeme bio povrijedjen Götze je odigrao odlicnu polusezonu. U Bundesligi je dao 4 gola i ima 4 asistencije u 7 odigranih utakmica. U LP je dao 3 gola i zabiljezio 1 asistenciju u 3 utakmice. Na svjetskom klupskom prvenstvu je dao 1 gol. Treba napomenuti da je odigrao ukupno 12 utakmica. Razlog malog broja utakmica su povrede i rotacije Pepa. U Bayernu nema prve postave. Skoro svaku utakmicu se rotira par igraca u zavisnosti od njihove forme, spremnosti i protivnika. I Ribery i Lahm su znali sjediti na klupi. Ovdje se isto mora uzeti u obzir da je dosao u novi klub koji preferira drugaciji stil za razliku od Dortmunda. Pogledaj njegove utakmice protiv CSKA, Dortmunda ili Citya. Protiv Dortmunda je usao u igru i postigao vrlo vazan gol. Pokazao se kao odlicno pojacanje.

Dortmund bi ovo isto uradio da moze ;) Ja bi volio da su i ostali klubovi u Bundesligi finansijski mocniji i da vise trose, ali nije im Bayern kriv zbog toga. Bayern bi po meni napravio veliku gresku da nije iskoristio ovu priliku i da ga je pustio da ode u Englesku ili Spaniju. Dovesti ovakvog napadaca za 0€ je odlican posao.

Vidim da se ovdje pojedinci vec igraju prognozera i predvidjaju mu propast. To su mnogi govorili i za Götzea, pa su se usutili. Za Guardiolu su govorili da ce upropastiti Bayern, a covjek je u samo par mjeseci uradio ogroman posao - unaprijedio je igru, oborio je mnogo rekorda i osvojio 2 internacionalna trofeja. Lewandowski je imao ponudu najboljeg kluba na svijetu i napravio je sasvim logican potez. Samo bi lud covjek na njegovom mjestu u ovom trenutku odbio da predje u Bayern. Zasto je to ucinio? Zato sto je sa Dortmundom u Njemackoj osvojio sve sto se moglo osvojiti - covjek se zasitio. U Bayernu ima mnogo vece sanse za osvajanje trofeja - pogotovo Lige prvaka koja mu nedostaje. U Bayernu ima sve predispozicije da jos vise napreduje. Götze je naveo razloge zbog kojih je presao u Bayern, a jedan od njih je bio Pep Guardiola - trener kod kojeg moze jos vise napredovati. Guardiola je pored novca veoma vazan faktor kada su u pitanju transferi Bayerna. Vecina igraca ima zelju da radi s njim - pogotovo mladjih i zbog toga Bayern uvijek ima prednost u odnosu na druge klubove kada su u pitanju transferi. Pored novca i Guardiole veliku ulogu igra i cinjenica da je Bayern trenutno najjaci klub - klub koji je u 2013toj osvojio skoro sve sto se moglo osvojiti - i klub koji je svake godine sve bolji i bolji. Opet ponavljam, samo bi mahnit i glup covjek na njegovom mjestu odbio ovakvu ponudu. Bayern je ovo jednostavno morao iskorisiti - doveli su WC napadaca s kojim ce biti jos jaci za 0€. Lewandowski je imao ogromnu zelju da predje u Bayern. Zbog toga je i Real dobio odjeb: http://www.totalsport.hr/hr/nogomet/item/6075-real-pokusao-preoteti-lewandowskog-u-akciji-teskoj-81-milijun-eura

Svaki klub bi na njihovom mjestu napravio istu stvar da moze. Uprava Dortmunda ovdje nije mogla nista napraviti jer on odavno ima zelju da predje u Bayern. Mogli su prije pocetka sezone uzeti pare za njega, ali su odlucili da ga zadrze. Tu su mozda napravili gresku. Bayernova uprava je s druge strane jos jednom pokazala svoju genijalnost.

I slazem se s Igijem. Malo je licemjerno tvrditi za ovu dvojicu da su govna, a o Coleu, koji je presao iz gradskog rivala u Chelsea, pricati u superlativima. Cole je tada napravio goru stvar od Lewandowskog ako cemo realno. Cole je dijete Arsenala i navijac tog kluba koji prelazi u gradskog rivala. "Arsenal had offered Cole a longer contract to stay at the club, but he had been left "trembling with anger" when they offered him wages of £55,000 per week, whereas Chelsea were offering him £90,000 a week." - skoro duplo veca plata koja je kasnije povecana na £120,000.

Jedan od razloga njegovog prelaska je novac, a drugi razlog je taj sto je Chelsea u tom trenutku imao vece ambicije i mnogo bolje predispozicije za osvajanje domacih i internacionalnih trofeja. Kasnije se pokazalo da je napravio odlican potez jer je osvojio skoro sve sto se moglo osvojiti.

ne prognozira mu niko propast, levandovski je igračina ali je i veliko govno, to je ona razlika koja deli igrače od legendi i ovih običnih, a on je ovo drugo bez obzira šta napravi u ostatku karijere, gece je cavulja, prehajpovan igrač, više je van terena nego na istom, a šta je to keve ti gvardiola uradio  bajern je bio uigran do maksimuma, prošle sezone u isto vreme bajern je bio deset puta ubojiti, efikasniji, superiorniji, ne znam o kakvom "privikavanju" pojedini pričaju kad igraju isti fudbal kao i kod hejnkesa, bez preterane promene igračkog kadra, kakve rekorde oborio? nadovezo se samo na hejnkesove rezultate i to je to, jedan trofej uzeo protiv raspalih timova koje bi i svonsi rastavio bez problema, a drugi trofej ukenjala ih sreća u zadnjem minutu pa izborili penale - čista lutrija, ajde objasni mi molim te ovu rečenicu "u njemačkoj je sve osvojio - zasitio se čovek i zato prešao u bajern" a gde to bajern igra? u engleskoj možda? ligu šampiona je mogao uzeti i prošle sezone ali nedostatak sreće i još neke stvari su učinile svoje, bajern zasluženo uzeo, gvardiola je dobar trener ali da je jedan od najboljih na svetu - to je daleko od istine, kako ga u bajernu ukenjalo da dobije strašnu ekipu takvu je imao u barseloni, s jednim gotovim uigranim timom osvojio sve što se može, kad je video da je pročitan i on i njegov stil igre skontao da je vreme da napusti barselonu, došao u bajern gde je također ista situacija, kako u prvenstvu (dva tima se bore za titulu) tako i da mu je tim maksimalno uigran,  uzimaju sve što valja iz čitave bundeslige i onda svršavaju kako im niko ništa ne može u njemačkoj, kako će i moći kad u ostalim timovima kvalitetne igrače možeš izbrojati na prste, dok gvardiola ne uradi nešto kao što je ferguson uradio sa junajtedom - od ekipe koja je bila prosek stvorio instituciju, dok ne uradi nešto kao što je murinjo uradio sa portom, klop sa borusijom on će za mene uvek biti trener koji dolazi na gotovu ekipu

ešli kol koliko god bio jedan od najboljih levih bekova u zadnjih 10+ godina meni nikad neće biti drag upravo zbog toga, poštujem ga kao igrača ali da ga smatram da je legenda sam po sebi ili legenda čelsija? NIKAD, igrao je u arsenalu - to je dovoljno za mene, na 80% stadiona u engleskoj biva redovno izviždan, jedan od omraženijih igrača općenito, svesni su svi toga, ali ipak ispred toga svega stavljaju njegove igračke kvalitete koje i jesu za primer ali ovo ostalo je kao i kod npr. levandovskog velika nula

Klopp: "Halo, je li to Gotze ?"

Lewandowski: "Nije, ovdje Lewandowski".

Klopp: "Nema veze, jebem i tebi mater".

Eto jedna dobra sa fejsbuka hehehe

ne prognozira mu niko propast, levandovski je igračina ali je i veliko govno, to je ona razlika koja deli igrače od legendi i ovih običnih, a on je ovo drugo bez obzira šta napravi u ostatku karijere, gece je cavulja, prehajpovan igrač, više je van terena nego na istom, a šta je to keve ti gvardiola uradio  bajern je bio uigran do maksimuma, prošle sezone u isto vreme bajern je bio deset puta ubojiti, efikasniji, superiorniji, ne znam o kakvom "privikavanju" pojedini pričaju kad igraju isti fudbal kao i kod hejnkesa, bez preterane promene igračkog kadra, kakve rekorde oborio? nadovezo se samo na hejnkesove rezultate i to je to, jedan trofej uzeo protiv raspalih timova koje bi i svonsi rastavio bez problema, a drugi trofej ukenjala ih sreća u zadnjem minutu pa izborili penale - čista lutrija, ajde objasni mi molim te ovu rečenicu "u njemačkoj je sve osvojio - zasitio se čovek i zato prešao u bajern" a gde to bajern igra? u engleskoj možda? ligu šampiona je mogao uzeti i prošle sezone ali nedostatak sreće i još neke stvari su učinile svoje, bajern zasluženo uzeo, gvardiola je dobar trener ali da je jedan od najboljih na svetu - to je daleko od istine, kako ga u bajernu ukenjalo da dobije strašnu ekipu takvu je imao u barseloni, s jednim gotovim uigranim timom osvojio sve što se može, kad je video da je pročitan i on i njegov stil igre skontao da je vreme da napusti barselonu, došao u bajern gde je također ista situacija, kako u prvenstvu (dva tima se bore za titulu) tako i da mu je tim maksimalno uigran,  uzimaju sve što valja iz čitave bundeslige i onda svršavaju kako im niko ništa ne može u njemačkoj, kako će i moći kad u ostalim timovima kvalitetne igrače možeš izbrojati na prste, dok gvardiola ne uradi nešto kao što je ferguson uradio sa junajtedom - od ekipe koja je bila prosek stvorio instituciju, dok ne uradi nešto kao što je murinjo uradio sa portom, klop sa borusijom on će za mene uvek biti trener koji dolazi na gotovu ekipu

ešli kol koliko god bio jedan od najboljih levih bekova u zadnjih 10+ godina meni nikad neće biti drag upravo zbog toga, poštujem ga kao igrača ali da ga smatram da je legenda sam po sebi ili legenda čelsija? NIKAD, igrao je u arsenalu - to je dovoljno za mene, na 80% stadiona u engleskoj biva redovno izviždan, jedan od omraženijih igrača općenito, svesni su svi toga, ali ipak ispred toga svega stavljaju njegove igračke kvalitete koje i jesu za primer ali ovo ostalo je kao i kod npr. levandovskog velika nula

Točno to on meni ka pojava nije drag a to jeli izabra pravi put ili ne njegova stvar vrime će pokazat. Ja sam samo tija reć da je bayern ubica njemačkog nogometa i sve ostalo da sad opet ne ponavljam a ako je nekome super šta jedan klub kupi sve najbolje iz lige i onda bude većinom prvi ok onda nemamo o čemu pričat jer ima problema s glavom...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.