Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Victor Moses (2012-2021, 87 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 76,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Jedva sam iskopao ovu temu na 5. stranici bivših igrača. Bio je onaj mini dokumentarac o njemu između dvije utakmice. Preporuka svakako da pogledate, neću prepričavati detalje. Htio sam samo napi

• 1 mjesec kasnije...

Mislim da je i njemu jasno da nema mjesta i da je mnogo lošiji od konkurencije.

Puno lošiji?

wow-cool.gif

Stvarno neznam odkud tolika "negativnost" prema Mosesu, nismo dali neke velike pare za njega a odigro je sasvm solidno tu jednu sezonu sto je proveo kod nas. Ako nevjerujete meni vjerujte statistici 43utakmice 10 golova 5asistencija. Zar ste zaboravili njegove vazne golove pri osvajanju EuropaLeague,koju smo sanjali godinama ;) :D

• 2 mjeseca kasnije...

Dobro se snasao u Stouku, imao je odlicnih partija, nekoliko asistencija, ocekujem da ga Stouk otkupi na kraju sezone od nas.

odlično igra,bez zezanja,nije baš na nivou kao u viganu ali napreduje iz utakmice u utakmicu,mnogo znači stouku

i juče imao isto svetlih trenutaka

jedan od važnijih igrača tamo 

definitivno ga je ona pozajmica u liverpulu skupo koštala,u suprotnom lepo bi zaradili na njemu 

• Autor

Moses je uvijek bio vrlo koristan igrač. I u onoj sezoni za Chelsea je sasvim solidno odradio ono što se od njega tražilo. Uz Torresa bio jedan od najvažnijih u osvajanju Evropske Lige. Prilično sam uvjeren da će njegova karijera u Chelseaju ostati bolja od mnogih drugih likova, poput Marina, pa i Salaha možda.

Sigurno ima kvalitet za ekipe u gornjem dijelu tabele Premiershipa, Liverpool ga je dosta unazadio al evo vraća se već ove sezone u staru formu. Home-grown također, mlad igrač, sasvim ok. Prodoran je, brz, jak na nogama, teško mu uzeti loptu, njegov je problem ta završnica gdje nema koncentraciju često. Opet daleko od lošeg igrača.

10 miliona i eto im ga. 

Mada kad pogledaš da su Luis Alberto i tamo neki Aspas plaćeni toliko, može vala i dvanes za Mosesa, ako Bog da.

• 2 mjeseca kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.