24. august 2013.13 god. comment_140733 Mojsije ima očitu prednost pred šurlom - homegrown igrač. A u budućnosti još više jer naša engleska osovina Cole-Lamps-Terry spadaju u kategoriju 30+ i bliže su zalazu karijere nego vrhuncu. Prijavi
24. august 2013.13 god. comment_140742 Šta ti znaš jel on preplaćen ili ne. A Moses je prošle sezone dokazao da je u kurcu. Zaboravio si da smo uzeli Europa Ligu bas zahvaljujuci i Mosesu koji je 6 golova postigao! Nezahvalnost je najgora stvar :/ Prijavi
24. august 2013.13 god. comment_140743 Mosesu i torresu..Poslano sa mog HTC One V koristeći Tapatalk 4 Prijavi
25. august 2013.13 god. comment_140773 Mosesu i torresu.. Poslano sa mog HTC One V koristeći Tapatalk 4 Onda je sigurno niškoristi kada ga se stavlja u istu rečenicu s torresom :dres: Prijavi
25. august 2013.13 god. comment_140816 Zaboravio si da smo uzeli Europa Ligu bas zahvaljujuci i Mosesu koji je 6 golova postigao! Nezahvalnost je najgora stvar :/ Bilo mu je lako igrati protiv tih nižerazrednih klubova. Vidiš da je i ona panjina Torres mogao protiv takvih protivnika. A u ligi ga nije bilo na topografskoj, kurca frajer nije mogao. Prijavi
25. august 2013.13 god. Autor comment_140838 Jako mi je žao Victora. Nije zaslužio da ide. Odlazi samo zato što nije plaćen koliko ovi drugi, odnosno da je plaćen nekih 20 miliona ne bi morao napustiti klub. Koji god klub ga angažuje, mislim da će napraviti sjajan posao. Prošle godine, uglavnom kao squad igrač imao 10 golova i 4 asistencije što je sasvim pristojno. Ne buni se kad je na klupi, jako zahvalan igrač. Ovu predsezonu odradio bolje nego bilo koji igrač koji mu je konkurencija na toj poziciji. Prijavi
25. august 2013.13 god. comment_141020 Steta bi bilo poslati Mosesa na pozajmicu.Nije to vise onaj Moses od prosle sezone,mnogo je bolji.Bio je fenomenalan na pripremama,jedan od najboljih,narocito protiv Intera i Milana..Sigurno najspremniji od svih ofazivnih veznjaka i to treba korisiti u nekim utakmicama gde se vise branimo,tu on dolazi do izrazaja ... I pored toga jedano pravo desno krilo. Prijavi
25. august 2013.13 god. comment_141030 Taman odradi sjajne pripreme ito protiv ozbiljnjijih ekipa i eto sta se desi. Poudba je neminovna. Prijavi
25. august 2013.13 god. comment_141035 Ne svidja mi se nikako ovo. Mou rece radit sa sa timom kako bi poboljsao i igrace i tim a ne mnogo love trosit. I sta uradi? Kupi igraca od 38 mil gdje nam bas i nije trebao igrac. Moze syebat sve. Draze mi je imati manje zvijezdi a da budemo kao porodica nego ovako kao city/real. Poslano sa mog HTC One V koristeći Tapatalk 4 Prijavi
25. august 2013.13 god. comment_141067 To svaki menadzer kaze kada dodje u klub , Jose je sam priznao da je lagao sto se tice transfera, normalno je da ce reagovati ako se nadje u prilice da ojaca tim sa sjajnim igracem kao sto je Willian. Prijavi
25. august 2013.13 god. comment_141074 Nil Ešton Moses has been told that Chelsea are unlikely to agree to his sale, but they will let the winger leave for a season. Chelsea want a £2million loan fee for the 22-year-old, but Liverpool will try to secure his release on reduced terms. Moses earns £55,000 a week at Chelsea and Liverpool are reluctant to match that. Prijavi
25. august 2013.13 god. Autor comment_141076 Ne kontam više smisao ovih posudbi, štaviše počele su mi opasno ići na ku. Prijavi
25. august 2013.13 god. comment_141077 Ne kontam više smisao ovih posudbi, štaviše počele su mi opasno ići na ku. Ni smisla ni logike, Jose je zaradio svoj prvi minus. Prijavi
25. august 2013.13 god. Autor comment_141079 Ma bolan, sad otvorim Ashtonov članak i usput vidim Atletico Madrid kao želi Matu na posudbu. Ma daj tjeraj se u 3 pičke materine. Elem, Mosesa želi Rodgers u Liverpoolu. Taman da nas on i Studger karaju skupa. Prijavi
25. august 2013.13 god. comment_141082 pa šta ste vi mislili,menjas ti menadzera na svakih godinu dana i posle tražiš neku stabilnost,nema toga ni u snu pa pogledajte samo ovu ekipu,pola igrača došlo kad je trener bio anćeloti,neki još kad je murinju tu bio prvi put,pa ostala bagra ... .. pa još de brujne i lukaku a sećam se da su izjavili da su kupili lukakua zato što im se ukazala prilika još se neki raduju što je Roman lično zajebo levija eeeee daleko smo mi od te stabilnosti zbog koje je žoze došo i koji stalno potencira to tamo za nekih 4-5 godine možemo da pričamo,biće do tad cirkus kao i ranije Prijavi
25. august 2013.13 god. comment_141083 Ma bolan, sad otvorim Ashtonov članak i usput vidim Atletico Madrid kao želi Matu na posudbu. Ma daj tjeraj se u 3 pičke materine. Elem, Mosesa želi Rodgers u Liverpoolu. Taman da nas on i Studger karaju skupa. Znaš šta mi je najgore? Kad poslije Chelseaja mladi igrač ode u pm, neki usran klub i još usranije tamo igra. Bude mi drago kad situacija ispadne kao sa Sturridgeom, makar nas on može razguzit, al on nije propao. Ovako Chelsea uništava mladce tim posudbama i neigranjem, nakon 3 godine posudbi možda i zaradiš fine novce ali mislim da ti se živo 'ebe za nogomet. Ako Moses ode, nek ide u Liverpool, i nek nas probuši, Mourinhu po sred lica. Prijavi
25. august 2013.13 god. comment_141086 Dobro ali znali smo i pogoditi sa tim posudbama, Lukaku je eksplodirao u Wba prosle sezone, De Bruyne, Sturridge u Boltonu, njije toliko lose sto odu na posudbu neki igraci koji se ne mogu probiti odma u prvoj ali mi je grozno kada ne pogode pa onda situacija ode u pogresnom pravcu kao sa Joshom ili Piazonom u Malagi. Uostalom bolje nego da igraju za drugi tim. Imamo mnogo talenata i logicno da ih je mnogo na posudbama. Moses u ovom oklonostima ide, da nije dosao Njemac mozda ne bi i ne znam sta vam je tu toliko cudno. Nema mjesta u ovome momentu za njega, konkurencija je jaca nego prije, Moses nije impresionirao prolse godine ali odigrao je sjajne pripreme i u neku ruku nij to zasluzio ali to je fudbal, na snazi je ZAKON JACEGA i to moramo imati na umu iako nam je svima zao Mosesa. Prijavi
26. august 2013.13 god. comment_141087 Victor Moses - 7 golova i 5 asistencija u 2013. godini Oscar Emboaba - 8 golova i 3 asistencije u 2013. godini Andre Schurrle - 8 golova i 2 asistencije u 2013. godini Samo neki statistički podaci koji idu Mosesu u korist.. Prijavi
26. august 2013.13 god. comment_141088 jedino što njega jebe to je taj prokleti afrički kup nacija inače,mozes i staridz su paklen tandem,ali paklen Prijavi
26. august 2013.13 god. Autor comment_141089 Ma ja Liverpoolu ne bih dao ni onog što nam kosi travu na Bridgeu, kamoli igrača Mosesovog kvaliteta. Jedino da ih 'pojačamo' Torresom. Prijavi
26. august 2013.13 god. comment_141090 To je vecimom LE ali ne cudi me sto ima statistiku bolju od Njemca. Moses je korisniji igrac od Schurrlea ali ovaj je placen 18 mil a ovaj 8 i tu prica staje o tome ko je osudjen da ide. On je pravo krilo, sjajan beckup koji bi mogao postati jos bolji i zao mi je sto nejvejrovatnije ide. Opet to je posudba i nece otici za stalno ne znam sto kukate a i ne osporavam mu kvalitete samo kazem da je losiji od svih koje trenutno imamo osim mozda Schurrlea i da gotovo sigurno ide. Konkurencija je prejaka i to je fudbal isto kao Di Maria u Realu. Prijavi
26. august 2013.13 god. comment_141093 Schurrlea nikako na pozajmicu, jako koristan igrac. Ako neko mora da ide onda neka to bude Moses, mada mi ga je jako zao zato sto se dokazao na pripremama da je sjajan igrac.. Prijavi
26. august 2013.13 god. comment_141131 Znaš šta mi je najgore? Kad poslije Chelseaja mladi igrač ode u pm, neki usran klub i još usranije tamo igra. Bude mi drago kad situacija ispadne kao sa Sturridgeom, makar nas on može razguzit, al on nije propao. Ovako Chelsea uništava mladce tim posudbama i neigranjem, nakon 3 godine posudbi možda i zaradiš fine novce ali mislim da ti se živo 'ebe za nogomet. Ako Moses ode, nek ide u Liverpool, i nek nas probuši, Mourinhu po sred lica. Jbg teško da će se neki mladi probiti kod nas. Mi imamo para, a kad imaš para uvijek se traži instant uspjeh. Nema tu vremena za čekanje mladića. Ako se netko probije, to mora biti izvanredan igrač, reklo bi se "one in a million". A ti mladići moraju biti toga svjesni kad dolaze kod nas. A ova zadnja rečenica za Mosesa, fakat ne kužim. Jel se ti sjećaš što je Moses prvo izjavio kada je došao u Chelsea? Pretpostavljam da ne, pa ću ti reći. Prva izjava mu je bila da se nada da će jednog dana završiti u Barceloni. A i da stavimo sve to sa strane, svejedno je svojim igrama pokazao da za njega nema tu mjesta. I sad se tu plače za tim Mosesom... Prijavi
26. august 2013.13 god. comment_141134 Jedno je kad ode netko sa 17, 18, 19 godina jer već imamo starijih igrača, pa im se teško probit, a drugo kad se potpuno nepotrebno kupuje igrač na poziciji koja je najjača u ekipi, a zbog tog se šalje igrač koji može konkurirat za prvi sastav. Mogu oni pričat o nekakvim promjenama u funkcioniranju kluba, ja ih ne vidim. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.