1. septembar 2013.13 god. comment_142409 Zelim mu sve najbolje u Liverpulu i da nas kara zajedno sa Staridzem :) Prijavi
1. septembar 2013.13 god. comment_142416 Pa ide na pozajmicu, valjda mu nisu dali pravo da igra protiv nas. Kao Lukaku prošle sezone. Prijavi
1. septembar 2013.13 god. comment_142420 Ma nek mi qrac pusi a ne da nas kara. Dosta boljih igraca u klubu od njega ima. Yeebes ti pripreme sto je odradio kad prroslu sezonu sam psovao jedno 40x mu zbog gresaka. Bolje da ga prodaju Mozda tamo uspije pa nekad ode u barcu. Prijavi
1. septembar 2013.13 god. comment_142443 Pa ide na pozajmicu, valjda mu nisu dali pravo da igra protiv nas. Kao Lukaku prošle sezone Jeste prezupcio sam :) Onda nek kara ostale ekipe :D Prijavi
1. septembar 2013.13 god. comment_142445 Ma nek mi qrac pusi a ne da nas kara. Dosta boljih igraca u klubu od njega ima. Yeebes ti pripreme sto je odradio kad prroslu sezonu sam psovao jedno 40x mu zbog gresaka. Bolje da ga prodaju Mozda tamo uspije pa nekad ode u barcu. ne razumem te al adje,čemu takvi komentari Prijavi
1. septembar 2013.13 god. comment_142460 Los mu dan chiba sig,morao se negdje izduvati :D Nego naravno da nece igrati protiv nas,a ne vidim problem sto je otisao u Lpool,cak mislim i da je bolje ako ce stalno igrati,u iole dobroj sredini uz kvalitetno vrijeme provedeno na terenu moras napredovati,tako da mi je drago da je otisao u kvalitetan klub nakon ispale sa nase strane,nemojmo zaboraviti da je ovo prouzrokovala neplanska kupovina Williana. Prijavi
2. septembar 2013.13 god. comment_142612 Nije da ce mi bas nesto faliti... Nek mu je sretno i nadam se da ce biti dobar u novom klubu. Mislim da je imao najbolje priprema od svih igraca Liverpoola. Prijavi
2. septembar 2013.13 god. comment_142613 neznam koliko je pametna ova posudba u Liverpol.ako se vec slao na posudbu a ne prodavao trebao je u neki malo slabiji klub gdje bi imao vise prostora za igru. Prijavi
2. septembar 2013.13 god. comment_142627 http://www.chelseafc.com/news-article/article/3445390/title/moses-moves-on-loan Prijavi
2. septembar 2013.13 god. comment_142647 Ima razlika između njega i Dannyja. Danny je kod nas pokazao da zna igrati, jedno vrijeme je zajedno s Matom nosio cijelu ekipu. Dok je ovaj Moses pokazao da je obična panjina i ništa više. Prijavi
2. septembar 2013.13 god. comment_142685 Ima razlika između njega i Dannyja. Danny je kod nas pokazao da zna igrati, jedno vrijeme je zajedno s Matom nosio cijelu ekipu. Dok je ovaj Moses pokazao da je obična panjina i ništa više. Pretjerujes -.-' Moses je sasvim solidan squad igrac , drugo je to sto je dosao Willian pa je on visak . Prijavi
16. septembar 2013.13 god. comment_144392 Dali smo jedno od rijetkih pravih krila koje imamo zbog mrtvaca Schurrlea. Kapa dole uprava.... :-L Prijavi
16. septembar 2013.13 god. comment_144411 Dali smo jedno od rijetkih pravih krila koje imamo zbog mrtvaca Schurrlea. Kapa dole uprava.... :-L Schurrle prije Mosesa uvijek (nemam nista protiv Victora) ;) Prijavi
17. septembar 2013.13 god. comment_144440 Svedno je debil, gledo sam utakmicu imo je jedan dobar prodor, kad se zavuko u korner i napala ga dvojica i on nabija loptu nesto i slučajno se odbije od Swanseovog igrača i prođe ih i nabaci Sturridgeu ovaj šuta glavom sa 2 metra ali Vorm brani.. A gol mu je poklonio Džondžo, vodi loptu od centra do 16sterca, niko ga ne napada, namjestio se na šut i pogodio, Vorm se nije ni bacio.. To bi i Torres zabio. Ostalo je sjebo i baco se po zemlji. Prijavi
17. septembar 2013.13 god. comment_144464 On je, zbog jednog gola koji bi zabio svaki poluprofesionalni igrač, sada kralj, a Schurrle goli kura* Prijavi
17. septembar 2013.13 god. comment_144467 Jebote hljeb cim igrac dadne gol to je igracina, nedo bog da je Moses asistirao protiv bayerna al u drugom timu Prijavi
17. septembar 2013.13 god. Autor comment_144480 Uradio ono što Schürrle nije znao protiv Evertona - presjekao dodavanje, uzeo loptu, sjurio se direktno prema golu i završio bez ikakvih problema. Još je jednom perfektno pogodio Dannya u trepavicu, međutim ovaj je promašio čist gol. A za hejtere ga nije briga, takvih je uvijek bilo i uvijek će biti. Prijavi
17. septembar 2013.13 god. comment_144488 Neka je on samo u Liverpool-u i neka pruža dobre partije. Tko zna, možda se ove sezone preporodi i sljedece godine bude prvotimac kod nas, a ako ne barem da zaradimo dobar novac na njemu. Kako bilo da bilo, za njega je najbitnije da igra, a taj komfor nije mogao dobit u Chelsea-u Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.