Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Victor Moses (2012-2021, 87 nastupa)

Istaknuti odgovori

Zelim mu sve najbolje u Liverpulu i da nas kara zajedno sa Staridzem :) 

• Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 76,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Jedva sam iskopao ovu temu na 5. stranici bivših igrača. Bio je onaj mini dokumentarac o njemu između dvije utakmice. Preporuka svakako da pogledate, neću prepričavati detalje. Htio sam samo napi

Ma nek mi qrac pusi a ne da nas kara. Dosta boljih igraca u klubu od njega ima. Yeebes ti pripreme sto je odradio kad prroslu sezonu sam psovao jedno 40x mu zbog gresaka. Bolje da ga prodaju Mozda tamo uspije pa nekad ode u barcu.

Pa ide na pozajmicu, valjda mu nisu dali pravo da igra protiv nas. Kao Lukaku prošle sezone

Jeste prezupcio sam :) Onda nek kara ostale ekipe :D 

Los mu dan chiba sig,morao se negdje izduvati :D

Nego naravno da nece igrati protiv nas,a ne vidim problem sto je otisao u Lpool,cak mislim i da je bolje ako ce stalno igrati,u iole dobroj sredini uz kvalitetno vrijeme provedeno na terenu moras napredovati,tako da mi je drago da je otisao u kvalitetan klub nakon ispale sa nase strane,nemojmo zaboraviti da je ovo prouzrokovala neplanska kupovina Williana.

Nije da ce mi bas nesto faliti...  Nek mu je sretno i nadam se da ce biti dobar u novom klubu.

Mislim da je imao najbolje priprema od svih igraca Liverpoola.

neznam koliko je pametna ova posudba u Liverpol.ako se vec slao na posudbu a ne prodavao trebao je u neki malo slabiji klub gdje bi imao vise prostora za igru.

Ima razlika između njega i Dannyja.

Danny je kod nas pokazao da zna igrati, jedno vrijeme je zajedno s Matom nosio cijelu ekipu.

Dok je ovaj Moses pokazao da je obična panjina i ništa više.

Pretjerujes -.-'  

Moses je sasvim solidan squad igrac , drugo je to sto je dosao Willian pa je on visak . 

• 2 sedmice kasnije...

Dali smo jedno od rijetkih pravih krila koje imamo zbog mrtvaca Schurrlea. Kapa dole uprava.... :-L

Schurrle prije Mosesa uvijek (nemam nista protiv Victora) ;)  

Svedno je debil, gledo sam utakmicu imo je jedan dobar prodor, kad se zavuko u korner i napala ga dvojica i on nabija loptu nesto i slučajno se odbije od Swanseovog igrača i prođe ih i nabaci Sturridgeu ovaj šuta glavom sa 2 metra ali Vorm brani..

A gol mu je poklonio Džondžo, vodi loptu od centra do 16sterca, niko ga ne napada, namjestio se na šut i pogodio, Vorm se nije ni bacio.. To bi i Torres zabio.

Ostalo je sjebo i baco se po zemlji.

• Autor

Uradio ono što Schürrle nije znao protiv Evertona - presjekao dodavanje, uzeo loptu, sjurio se direktno prema golu i završio bez ikakvih problema.

Još je jednom perfektno pogodio Dannya u trepavicu, međutim ovaj je promašio čist gol.

A za hejtere ga nije briga, takvih je uvijek bilo i uvijek će biti.

Neka je on samo u Liverpool-u i neka pruža dobre partije. Tko zna, možda se ove sezone preporodi i sljedece godine bude prvotimac kod nas, a ako ne barem da zaradimo dobar novac na njemu. Kako bilo da bilo, za njega je najbitnije da igra, a taj komfor nije mogao dobit u Chelsea-u

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.