Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Victor Moses (2012-2021, 87 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Autor

Koliko ja gotivim ovog covjeka, steta sto nece vise zaigrati za nas :(

Uvijek sam govorio da je sasvim solidan igrač, dok se na ovom forumu od početka kreirala negativna klima, jednostavno lik nikad nije bio tretiran bez predrasuda, nego se od početka smatrao panjinom, klocem, neznalicom itd.

Sjećam se kako je ubijao u predsezoni 2013/14 na onoj američkoj turneji a onda ga pošalju u Liverpool koji ga je unakazio stavljanjem na klupu, tribine.. Klasika naših posudbi.

Eto sad se pokazuje koliko je koristan kao squad igrač bio, tek kad vidiš kakve sad imaš na raspolaganju. Prvo skoči pa reci hop priča.

• Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 76,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Jedva sam iskopao ovu temu na 5. stranici bivših igrača. Bio je onaj mini dokumentarac o njemu između dvije utakmice. Preporuka svakako da pogledate, neću prepričavati detalje. Htio sam samo napi

Meni je bio simpatičan kad je došao, ali jbg, njegove igre pokazale su da ne vrijedi više od dva metra bukovine, kako bi reLo rekao.

Apsolutno dijelimo isto mišljenje. Čak sam ga i furao jedno vrijeme,branio na forumu kasnije se vidjelo da nije on kalibar za Chelsea.

• 5 sedmica kasnije...

http://www.premierleague.com/en-gb/news/news/2014-15/feb/260215-fpl-scout-differential-cut-price-victor-moses-showing-true-value.html?

FPL Scout Extra: Cut-price Moses showing true value

dobro igra od kad se vratio,da nije bilo one povrede imao bi pristojnu sezonu,možda čak i bolju od one sa Viganom,doduše ne mogu da se setim kakve je brojke tad imao

a da je krkić ostao čitav verovatno bi imali i koji bod više 

u svakom slučaju prijatno iznenadjenje,Diuf isto dobro pojačanje a njega su recimo doveli besplatno,Krikića za samo 1.5 miliona,Mozes pozajmica

ne kontam sad baš kakva je tamo politka kluba ali ,dal imaju kakve restrikcije od strane predsednika oko trošenja,nisam tolko to istraživao ali nema se šta tolko zamerati njima ove sezone,stabilan klub trenutno a ništa nisu potrošili 

Njima je politika dovodjenje svega sto Barcelona odjavi iz La Masije + pokoja pozajmica iz Engleske.

Meni to nista ne znaci,mnogi igraci nisu svetska klasa pa igraju u top klubovima I takvi igraci su jako zahvalni

Recimo Kejhil koji mi nije top klasa cb ali u paru sa terijem i ostatkom ekipe to izgleda super a znamo da je pruzao fantasticne partije iako recimo ne vredi individualno ne znam kolko nit se moze izvuci nela ogromna svota za njega.

Zatim Milner,nije ronaldo,roben,jaja ture al jako zahvalan igrac

Nikad nije Mozes bio nit ce biti top igrac al bice zahvalan onima koji znaju da ga iskoriste a u stouku to dokazaju ,koliko I'm je sansi samo kreirao ,vredi svaku paru od tih 10 - 15 miliona kolko cemo nadam se izvuci za njega.

Mozda nama nije lego iako je imao svojih dobrih parija,jbg nama vise lezi to neko jebano kontra krilo a mojsije je tu slab,vise ce trcati samo uz aut liju I ubacivati nego sto ce ulaziti u sredinu,s tim da je situacija nesto drugacija kad igra po levoj strani

Al npr da ga tutnes u Siti mislm da bi ponovo imao solidne brojke iako je koju stepenicu ispod Navasa

a i tu ga Willian, Cuadrado i Alexis jedu na RM

jede ga samo alexis od te dvojice :D

al subjektivan osjecaj, uzmes mirallasa i bolji je od sve cetvorice

jede ga samo alexis od te dvojice :D

al subjektivan osjecaj, uzmes mirallasa i bolji je od sve cetvorice

ma willian bolan :D

• Autor

http://www.goalsarena.org/en/video/england-barclays-premier-league/04-03-2015-stoke-city-everton.html

Kakva golčina glavom večeras

PS. i pogledajte 'tehnike' Lukakua kod drugog gola Stokea, iz njegove je greške sve počelo (baš zbog ovakvih stvari nikad nije mogao zaigrati u Chelseaju)

http://www.goalsarena.org/en/video/england-barclays-premier-league/04-03-2015-stoke-city-everton.html

Kakva golčina glavom večeras

PS. i pogledajte 'tehnike' Lukakua kod drugog gola Stokea, iz njegove je greške sve počelo (baš zbog ovakvih stvari nikad nije mogao zaigrati u Chelseaju)

JE L' MOGUĆE DA SE ONAKO LOPTA ODBILA JBT. je l' je on to pokušao da prihvati loptu, da odigra povratni pas? X_X X_X Sada malo više cenim Ramiresa.

• 3 sedmice kasnije...

Otac hteo da vrati Mojsija u januaru

"Mourinho wanted to terminate the season-loan arrangement prematurely and bring him back to Stamford Bridge as he moved to strengthen his title-chasing squad."

"However, Moses was determined to continue playing regular first-team football under Mark Hughes and feared returning to Chelsea would mean a place back on the bench."

http://www.telegraph.co.uk/sport/football/teams/chelsea/11486800/Victor-Moses-rejected-return-to-Chelsea.html

• 4 sedmice kasnije...

Meni je on bolji od Cuadrada bolje njega prodati vratiti barem pola ulozenog.

• 1 mjesec kasnije...

Ocemo li vracat ovu Legendu u tim ? 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.