27. januar 2015.11 god. Autor comment_200125 Koliko ja gotivim ovog covjeka, steta sto nece vise zaigrati za nas :( Uvijek sam govorio da je sasvim solidan igrač, dok se na ovom forumu od početka kreirala negativna klima, jednostavno lik nikad nije bio tretiran bez predrasuda, nego se od početka smatrao panjinom, klocem, neznalicom itd. Sjećam se kako je ubijao u predsezoni 2013/14 na onoj američkoj turneji a onda ga pošalju u Liverpool koji ga je unakazio stavljanjem na klupu, tribine.. Klasika naših posudbi. Eto sad se pokazuje koliko je koristan kao squad igrač bio, tek kad vidiš kakve sad imaš na raspolaganju. Prvo skoči pa reci hop priča. Prijavi
27. januar 2015.11 god. comment_200130 Po meni puno bolja opcija od Salaha, ekipa bi imala koristi od njega.. Prijavi
27. januar 2015.11 god. comment_200131 Možda je bolji od Vilijana, ali i dalje izgleda kao panjina... :( Prijavi
27. januar 2015.11 god. comment_200137 Ma nije bitno kolik9 je dobar kad mou i ne ubacuje nasa krila mhesto willa nego ramiza mikela azpia i remya i tako Prijavi
27. januar 2015.11 god. comment_200143 Meni je bio simpatičan kad je došao, ali jbg, njegove igre pokazale su da ne vrijedi više od dva metra bukovine, kako bi reLo rekao. Prijavi
27. januar 2015.11 god. comment_200198 Meni je bio simpatičan kad je došao, ali jbg, njegove igre pokazale su da ne vrijedi više od dva metra bukovine, kako bi reLo rekao. Apsolutno dijelimo isto mišljenje. Čak sam ga i furao jedno vrijeme,branio na forumu kasnije se vidjelo da nije on kalibar za Chelsea. Prijavi
26. februar 2015.11 god. comment_205210 http://www.premierleague.com/en-gb/news/news/2014-15/feb/260215-fpl-scout-differential-cut-price-victor-moses-showing-true-value.html? FPL Scout Extra: Cut-price Moses showing true value dobro igra od kad se vratio,da nije bilo one povrede imao bi pristojnu sezonu,možda čak i bolju od one sa Viganom,doduše ne mogu da se setim kakve je brojke tad imao a da je krkić ostao čitav verovatno bi imali i koji bod više u svakom slučaju prijatno iznenadjenje,Diuf isto dobro pojačanje a njega su recimo doveli besplatno,Krikića za samo 1.5 miliona,Mozes pozajmica ne kontam sad baš kakva je tamo politka kluba ali ,dal imaju kakve restrikcije od strane predsednika oko trošenja,nisam tolko to istraživao ali nema se šta tolko zamerati njima ove sezone,stabilan klub trenutno a ništa nisu potrošili Prijavi
26. februar 2015.11 god. comment_205213 Njima je politika dovodjenje svega sto Barcelona odjavi iz La Masije + pokoja pozajmica iz Engleske. Prijavi
28. februar 2015.11 god. comment_205509 http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2973001/Stoke-City-want-sign-Victor-Moses-permanent-deal-Chelsea-Nigerian-winger-impresses-season-long-loan.html?ITO=1490&ns_mchannel=rss&ns_campaign=1490 evo prvi put službeno potvrdili interes Prijavi
28. februar 2015.11 god. comment_205543 Nadam se da ce ga otkupiti. Nije on kvalitet za igru u velikim klubovima. Prijavi
28. februar 2015.11 god. comment_205552 Meni to nista ne znaci,mnogi igraci nisu svetska klasa pa igraju u top klubovima I takvi igraci su jako zahvalni Recimo Kejhil koji mi nije top klasa cb ali u paru sa terijem i ostatkom ekipe to izgleda super a znamo da je pruzao fantasticne partije iako recimo ne vredi individualno ne znam kolko nit se moze izvuci nela ogromna svota za njega. Zatim Milner,nije ronaldo,roben,jaja ture al jako zahvalan igrac Nikad nije Mozes bio nit ce biti top igrac al bice zahvalan onima koji znaju da ga iskoriste a u stouku to dokazaju ,koliko I'm je sansi samo kreirao ,vredi svaku paru od tih 10 - 15 miliona kolko cemo nadam se izvuci za njega. Mozda nama nije lego iako je imao svojih dobrih parija,jbg nama vise lezi to neko jebano kontra krilo a mojsije je tu slab,vise ce trcati samo uz aut liju I ubacivati nego sto ce ulaziti u sredinu,s tim da je situacija nesto drugacija kad igra po levoj strani Al npr da ga tutnes u Siti mislm da bi ponovo imao solidne brojke iako je koju stepenicu ispod Navasa Prijavi
28. februar 2015.11 god. comment_205566 Vala ispod Navasa ne moze nikako biti. Navas je prosto retardiran igrac, bukvalno nista nema osim brzine. Dribling = 0, pregled igre = 0, pass = 0, ubacaji = 0. Taj igrac ne zasluzuje da igra u timu kao city i ne razumijem kako uopste igra. Prijavi
28. februar 2015.11 god. comment_205734 Navas je dobar jedino u FIFI. a i tu ga Willian, Cuadrado i Alexis jedu na RM Prijavi
28. februar 2015.11 god. comment_205737 a i tu ga Willian, Cuadrado i Alexis jedu na RM jede ga samo alexis od te dvojice :D al subjektivan osjecaj, uzmes mirallasa i bolji je od sve cetvorice Prijavi
28. februar 2015.11 god. comment_205741 jede ga samo alexis od te dvojice :D al subjektivan osjecaj, uzmes mirallasa i bolji je od sve cetvorice ma willian bolan :D Prijavi
5. mart 2015.11 god. Autor comment_206433 http://www.goalsarena.org/en/video/england-barclays-premier-league/04-03-2015-stoke-city-everton.html Kakva golčina glavom večeras PS. i pogledajte 'tehnike' Lukakua kod drugog gola Stokea, iz njegove je greške sve počelo (baš zbog ovakvih stvari nikad nije mogao zaigrati u Chelseaju) Prijavi
5. mart 2015.11 god. comment_206438 http://www.goalsarena.org/en/video/england-barclays-premier-league/04-03-2015-stoke-city-everton.html Kakva golčina glavom večeras PS. i pogledajte 'tehnike' Lukakua kod drugog gola Stokea, iz njegove je greške sve počelo (baš zbog ovakvih stvari nikad nije mogao zaigrati u Chelseaju) JE L' MOGUĆE DA SE ONAKO LOPTA ODBILA JBT. je l' je on to pokušao da prihvati loptu, da odigra povratni pas? X_X X_X Sada malo više cenim Ramiresa. Prijavi
5. mart 2015.11 god. comment_206489 Ovako i Costa s vremena na vrijeme pošalje loptu u pičku materinu, samo što se još nije desilo da nas kazne zbog toga. Prijavi
21. mart 2015.11 god. comment_209507 Otac hteo da vrati Mojsija u januaru "Mourinho wanted to terminate the season-loan arrangement prematurely and bring him back to Stamford Bridge as he moved to strengthen his title-chasing squad." "However, Moses was determined to continue playing regular first-team football under Mark Hughes and feared returning to Chelsea would mean a place back on the bench." http://www.telegraph.co.uk/sport/football/teams/chelsea/11486800/Victor-Moses-rejected-return-to-Chelsea.html Prijavi
14. april 2015.11 god. comment_213138 bolid se povredio,vratio se u čelzi,propustiće sve utakmice do kraja sezone sad je doveo u pitanje i potencijalni transfer na leto Prijavi
14. april 2015.11 god. comment_213145 Meni je on bolji od Cuadrada bolje njega prodati vratiti barem pola ulozenog. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.