Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Victor Moses (2012-2021, 87 nastupa)

Istaknuti odgovori

Ovaj decko bolji i od salaha, cuadrada i nikad prezaljenog svabe...

Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk

ja mislim da bi Moses mogao iznenaditi ove sezone

• Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 76,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Jedva sam iskopao ovu temu na 5. stranici bivših igrača. Bio je onaj mini dokumentarac o njemu između dvije utakmice. Preporuka svakako da pogledate, neću prepričavati detalje. Htio sam samo napi

Dosta iznenadjenja ove godine, ne zna se koje je gore. Moses ostaje u klubu, Salah ne zna procitati ugovor, Mikela niko nece kupi (veliko iznenadjenje).

Igrač utakmice danas, al solidno je delovao na terenu još jednom. Kao squad igrač definitivno može da bude koristan, više očekujem od njega nego od Cuadrada.

Kazem ja, Moses svemirski brod za konkurenciju. Ispostovo me veceras...

Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk

Pripreme ljudi pripreme, dobro je što i sada pokazuje da može biti od koristi, ali vidjećemo ga u toku sezonu..

Kao što sam već rekao, očekujem više od Mosesa nego od gospodina Izgubljen slučaj.

Pripreme ljudi pripreme, dobro je što i sada pokazuje da može biti od koristi, ali vidjećemo ga u toku sezonu..

Mojsije je barem u Stouku igrao pristojno, dok Cuadrado ni na pripremama ni tokom sezone ništa korisno ne radi.

dobro i ja imam takav dojam al ako ima nameru da ostane taj zadatak morada odradi,mada ono je u nekim trenucima kriminalno izgledalo,tu desnu stranu su pokrivali on i Mikel i probijali su bez problema

inače,sećam se još kad je Staridz igrao za nas,kolko su samo moćno izgledali on i Mozes al jbg,ovaj sebidčan ,mozes ladovina i tolko 

talenat je tu ali dzabe sve to kad se čovek ne trudi 

a kod Mozesa se baš vidi bez obzira na sve da se ne trudi dovoljno

Mourinho je i govorio o tome kako je Moses popravio mnoge stvari ali da će morati naučiti igrati u našem sastavu, vjerovatno je tu mislio na defanzivne zadatke. U slučaju kada imamo recimo Ivanovića koji visoko izađe i Mosesa koji je kritičan kada treba pomoći beku onda tu dolazi do velikih problema..

• 3 sedmice kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...

Kakav je Mourinho manipulator to graci nisu  svjesni. Nahvalio Mosesa, potpisao novi ugovor, kaze nema smisla da ide on i Traore na posudbu ostaju u klubu. Klub jako lose igre i on na kraju ga opet posalje na posudbu. Mourinho laze 80% stvari.

zašto ne? prima plaču kod nas a igra drugdi, sve mu je isto samo kod nas vjerojatno ima veću plaču nego bi ima bilo di drugdi...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.