Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Victor Moses (2012-2021, 87 nastupa)

Istaknuti odgovori

Dobar squad igrac,ne prica,sjedi na klupi/tribinama i ceka,svoju sansu.Ali opet konkurencija prejebena tako da je najbolje za obe strane da ide,Chelsea dobije pare a on novi tim.
  • Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 76,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Jedva sam iskopao ovu temu na 5. stranici bivših igrača. Bio je onaj mini dokumentarac o njemu između dvije utakmice. Preporuka svakako da pogledate, neću prepričavati detalje. Htio sam samo napi

Radije bih dao šansu Kiwomyi nego ovog bespotrebno držao na klupi i u ekipi. Spor je brate kad mu je lopta u nogama, nema ni nekih ideja a nisam primijetio ni neku borbenu igru. Uglavnom, šetkanje po travnjaku...

Radije bih dao šansu Kiwomyi nego ovog bespotrebno držao na klupi i u ekipi. Spor je brate kad mu je lopta u nogama, nema ni nekih ideja a nisam primijetio ni neku borbenu igru. Uglavnom, šetkanje po travnjaku...

Pa bas mu je to jedina prednost, njegova borbenost i brzina, nema pass, nema sut, ali predobar kao squad igrac, samo vise nam ne treba, jer imamo predobre igrace na takvim pozicijama.

• 2 sedmice kasnije...

Moses odigrao dobro prvo poluvreme ,imao par sjajajnih driblinga i prodora i dao fin gol . Nadam se da ce dobiti vise prilika u Liverpulu 

+ imao je dobrih prodora po toj levoj strani. U par navrata driblinzima je došao do gola Bournea ali jbg klizavo.

• 2 mjeseca kasnije...

Ako bi Liverpool osvojio titulu a Moses sljedeće sezone ostao kod nas onda bi imali situaciju da Moses sam pokušava da odbrani titulu dok bi svi ostali naši igrači pokušavali da ga spreče u tome......zanimljiva situacija :D

Kad se vrati sa produzenog godisnjeg, moze komotno potraziti novi angazman.

• 2 sedmice kasnije...
  • 5 sedmica kasnije...

Ceo drugi deo sezone proveo na klupi, jbg. Sledeće sezone će ga verovatno proslediti nekom drugom klubu gde će više igrati. Mislim da je njegova sudbina u Čelsiju zapečaćena kad je došao Vilijan.

Ma nema se to sta vise slati na posudbe, prodati i cao. Kao i Marka Marina.

Ne znam ko bi želeo da ih kupi. Nijedan neće igrati za Čelsi.

Everton. Martinez ga je stvorio u wiganu i lako bi mogao biti zainteresiran da ga vrati pod svoju kapu

• 3 sedmice kasnije...

I njemu je istekao ugovor, vratio se. Jedna od naših najvećih greški je bila prodaja Sturridgea i dovođenje Mosesa koji je igrač za male i srednje klubove. Ali ne i za velike. Nadam se da nas ovaj flop napušta na ljeto. Kada bi ga mogli prodati po cijeni po kojoj smo ga doveli, to bi bilo super.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.