Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Victor Moses (2012-2021, 87 nastupa)

Istaknuti odgovori

• 2 sedmice kasnije...
  • Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 76,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Jedva sam iskopao ovu temu na 5. stranici bivših igrača. Bio je onaj mini dokumentarac o njemu između dvije utakmice. Preporuka svakako da pogledate, neću prepričavati detalje. Htio sam samo napi

• Autor

Kad covjek pogleda kako igra Moses za nas i shvati da ga je Mourinho odstranjivao i dovodio tipove poput ovog na mom avataru... 

Fenomenalna partija danas. Po meni možda i najbolji naš igrač na terenu. Leži mu ova pozicija, i ako nastavi Conte sa ovom formacijom, njemu dajem prednost na ovoj poziciji, jer recimo puno više doprinosi napadu od Azpija. Ono što mi se kod njega sviđa je da uvijek ide direktno na igrača, ne libi se krenuti u prodor.

Dobro nije ovo strašna ozljeda. Svakako ide sad glupa reprezentativna pauza za moj rođendan. A onda se Moses vraća već sljedeću tekmu. Poslat će ga u one toplice u St. Petersburg gdje inače šalju naše igrače na oporavak i bit će on super.

• 2 sedmice kasnije...
Dobre vijesti:

Victor Moses, who missed Nigeria’s games with a hamstring issue, is expected to be available to face Leicester City. [Telegraph]
  • 2 sedmice kasnije...
  • Autor

100. put starter u Premiershipu. Nije ni cudo da covjek ne luta i drzi svoju poziciju, danas je pokazao da i u odbrani igra izuzetno pozrtvovano i profesionalno, nema glupih izleta u napad i ostavljanja supljine pozadi. United je pokusao sa Rashfordom, Lingaardom i na kraju Martialom preko te strane, al kraj Mosesa i Davea prolaza nema.

U jadnom Liverpoolu (onom Liverpoolu prije 2 godine) je sjedio na klupi i kad bi ušao uvijek bi ga navijači zajebavali "Otkud Moses na terenu". Pravili mu i meme.

A gle sad kako dobro igra u puno boljem klubu.

Ove sezone nije odigrao ni jednu losu utakmicu.
Strasno kakvog smo igraca 3 godine gurali po pozajmicama.

https://twitter.com/Chelsea_HQ/status/792722573930926080

Svaki naš igrač koji je dao izjavu je morao da spomene "he's played the game" kada ih pitaju za Kontea.  :D

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.