Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Predsezona

Istaknuti odgovori

Da li sam ja jedini koji je stekao utisak da Mou zeli Van Ginkela kao svog no1 DMF-a :-?

Ne bih još ništa na tu temu ali pratim dalji razvoj situacije sa velikim interesovanjem

neznam dal ga gura kako bi skupio malo iskustva i opustio se ili stvarno ima velike planove za njega

treba uzeti u obzir i izjavu Murinja da ga je pratio i pre no što je došo u Čelzi

• Odgovori 1,9 hilj.
  • Pregledi 118,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kakve su sve prevare i amateri vodili na pripreme, da ovako odstrane Chalobaha je sramotno i bezobrazno. Na stranu jel ga neko voli ili ne, ipak je dijete kluba i uvijek je sluzio ekipi bez pogovora.

• Razlozi su višestruki: 1. Kako će procijeniti na koje igrače može / želi računati ako ih ne vidi na terenu na utakmicama. Sami treninzi nisu mjerilo, o Mudryku na treninzima saigrači govore sve n

• Možda Odoi zablista, sad će godišnjica kako je dominirao protiv Arsenala. Prema jednoj legendi tad je zadnji put predriblao igrača.

Objavljene slike

Usporedi njihovu i englesku ligu.U njih se bore Napoli,Milan i Juventus ,a ovdje pobjedjuje svak svakog i bore se 6-7 timova za trofeje i kupove.Ne znam koliko njihovi navijaci ocekuju ove godine,realno gledajuci.Osim ako budu imali vise srece neg pameti.Moram priznati da smo krenuli previse duboko u ovu raspravu,nisam znao da ce te se toliko raspricati.

Dobar poraz, ako smijem tako reći. Malo smo spušteni na zemlju. Nisam gledao tekmu, samo golove vidio i ne kajem se baš. :P

Real vjerovatno puno motiviraniji protiv Mourinha, pogotovo igrači poput Casillasa i ostalih koje je Jose malo podbadao tamo. Al eto, još uvijek nismo izgubili od njih u službenoj utakmici. :D

Ostala još jedna tekma u predsezoni, generalka protiv Rome.

A i jesu sva tri gola nase greske.. Ramires nije ispratio Marcela, Bane napravio faul, Ronaldo se ubacio izmedju JT-a i Colea ka o da ih nije bilo... 

Mozda je i dobar ovaj poraz, da momci ne polete previse. 

Da li sam ja jedini koji je stekao utisak da Mou zeli Van Ginkela kao svog no1 DMF-a :-?

I ja sam to nesto razmisljao . Samo ne znam da li je Van Ginkel spreman za 90 minuta fudbala u premiershipu ?

Ma idemo dalje...naravno da sam ja vise volio da smo pobijedili ali i ovo nije neka katastrofa jer smo na vrijeme dobili opomenu.Sada nam slijedi utakmica protiv Rome i tu ocekujem povratak na pobijedničke staze jer ce to biti i generalna proba za pocetak sezone.Ja samo jedva cekam utakmicu protiv Hull Citya jer mi nekako izgleda da Mourinho i nije bas zainteresovan za ove prijateljske utakmice.Real nas je pobijedio našim greskama i uopšte nisam zabrinut po pitanju jacine ekipe.. :sal:

I ja sam to nesto razmisljao . Samo ne znam da li je Van Ginkel spreman za 90 minuta fudbala u premiershipu ?

To ne zna niko, dok ne zaigra. Dobio je dovoljno sanse da se dokaze, i bio je dobar, pokazao je odlike DMF-a. Fali mu malo misica, ali u danasnje vreme se to lako resava. 

Bio sam skeptican, ali za sad mu dobro ide.

To ne zna niko, dok ne zaigra. Dobio je dovoljno sanse da se dokaze, i bio je dobar, pokazao je odlike DMF-a. Fali mu malo misica, ali u danasnje vreme se to lako resava. 

Bio sam skeptican, ali za sad mu dobro ide.

I sam je rekao da je nakon prve 2 utakmice osjecao bol u nogama . Sljedecu utakmicu je odigrao 60 minuta i rekao je da bolova nema , znaci da se polako privikava na tempo , e sada ne znam da li ce se naviknuti do pocetka prvenstva .

Ova tekma protiv rome ce biti najbitnija u smislu nasih ocekivanja jer bi tu trebalo da vidimo tim i formaciju koju ce Mo forsirati u PL. I dalje nam je pozicija spica najkriticnija a sanse i golove koje dajemo su najvise zasluga kreativnih i brzih igraca na sredi. Lukaku kad igra spusta se i ucestvuje i predaji pasova gde cesto gresi u dodavanjima ali sve to kad ima mnogo prostora gde moze biti opasan u trku. Kad se igra usko odbrana zgusnuta bojim se da nemozemo ocekivati mnogo od njega. Tu je opasniji Tores ali nije opasan po gol tako da nam treba spic koji jednako dobro koristi prostor u trku ne gresi u dodavanjima i opasan je po gol. U tom slucaju bi svaki protivnik pa i real ne bi smeo tek tako da se otvara. Za sredinu ne moramo da brinemo jer em imamo brzinu i kreaciju em imamo odbrambeni kvelitet agresivnost spektar razlicitih tipova igraca tako da svakom zadatku i protivniku mozemo da odgovorimo. Jos kad Mata bude maximalno spreman bice to kaznena ekspedicija. 

Da rezimiram fali nam igrac sa 15 golova u nogama minimim u PL. Ono vega se bojim je da na zimi ne mozem  da dodjemo do tog igraca jer je em cena visoka em se cesto desi da ne moze u evropi da igra. 

Utakimica protiv Rome ce biti u 02 : 00h...stvarno su brutalni prema nama pa ja moram popit dvije litre kafe da bi gledao utakmicu.

Jeste da su u Aziji bili smiješni protivnici ali si zato mogao kao covjek pogledat utakmicu..

Utakimica protiv Rome ce biti u 02 : 00h...stvarno su brutalni prema nama pa ja moram popit dvije litre kafe da bi gledao utakmicu.

Jeste da su u Aziji bili smiješni protivnici ali si zato mogao kao covjek pogledat utakmicu..

dobro je to ce bit u 4 gotovo nije lose 

A šta kaže? Da će protiv Rome biti najjača ekipa kojom klub raspolaže ili...? Mrsko mi gledati svih 11 minuta.

Kaže da ce za one kojima je mrsko gledat prvih 11 minuta biti obezbjeđen sažetak negdje tamo poslije nove godine..

Uzmi onaj lavor u kome se bebe kupaju,napuni ga sa ledenom vodom,stavi još 3 kg leda da drži i potopi noge u to,nema teorije da zaspiš.

hahahaha jel to ti govoriš iz iskustva ili samo hoćeš da ja provjerim dal djeluje?? :D

hahahaha jel to ti govoriš iz iskustva ili samo hoćeš da ja provjerim dal djeluje?? :D

Bez zezanja,ja kad spremam ispit,i kad dodjem u fazu da kafa više ne deluje idem pod hladan tuš

a ovo za lavor,stric od mog drugara,li ujak,nisam siguran,kad je bio na doktorskim studijama,spremao neki rad za par dana i nije smeo da spava,lud čovek

Dobro je da smo pobijedili ovu zadnju tekmu. Makar malo samopouzdanja se vratilo poslije poraza od Reala i pred utakmicu Hullom. Dobra generalna proba i uspješno smo prošli ovaj test.

PS. tema ostaje još koji dan, a onda se selimo na matchday topic

napadaci su nam uzas,Lukaku jos nije spreman da bude prva opcija u napadu,od ostali igraca izdvojio bih Terya,Ramiresa,Van Ginkela,po meni su oni odigrali sve utakmikce dobro,i Debruyne i Moses su takodjer bili dobri ali ovi navedeni su po meni cijele pripreme odigrali dobro.Prvo poluvrijeme protiv Rome smo odigrali najlosije od svih utakmica na pripremama,u drugom ulazkom Hazarda i Lamparda poceli smo stvarati prilike.Treba napomenuti i to da dvojac Esien-Mikel su i previse defanzivni,tesko smo prenosili loptu,Mikel naprijed nezna nista on dodaje samo prvom do sebe a Esien vise nije onaj stari,imao je teske povrede ali je i dalje inzinjer za Mikela.Ako ne dovedemo napadaca tesko da cemo moci drzati korak za Manchester Cityem u premiershipu jer nasi vezni igraci nece moci vuci ekipu cijelo prvenstvo.

napadaci su nam uzas,Lukaku jos nije spreman da bude prva opcija u napadu,od ostali igraca izdvojio bih Terya,Ramiresa,Van Ginkela,po meni su oni odigrali sve utakmikce dobro,i Debruyne i Moses su takodjer bili dobri ali ovi navedeni su po meni cijele pripreme odigrali dobro.Prvo poluvrijeme protiv Rome smo odigrali najlosije od svih utakmica na pripremama,u drugom ulazkom Hazarda i Lamparda poceli smo stvarati prilike.Treba napomenuti i to da dvojac Esien-Mikel su i previse defanzivni,tesko smo prenosili loptu,Mikel naprijed nezna nista on dodaje samo prvom do sebe a Esien vise nije onaj stari,imao je teske povrede ali je i dalje inzinjer za Mikela.Ako ne dovedemo napadaca tesko da cemo moci drzati korak za Manchester Cityem u premiershipu jer nasi vezni igraci nece moci vuci ekipu cijelo prvenstvo.

Potpisujem manje više sve. Fali nam čovjek odluke, Lukaku to nije, Torres isto nije. Zasada mislim da je City malo u boljoj poziciji zbog širine klupe, čak i da dovedemo Rooneya. Ali mislim opet da smo mi kvalitetniji od njih. Mikel i Lukaku su me razočarali u ovoj predsezoni.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.