Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Predsezona

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,9 hilj.
  • Pregledi 118,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kakve su sve prevare i amateri vodili na pripreme, da ovako odstrane Chalobaha je sramotno i bezobrazno. Na stranu jel ga neko voli ili ne, ipak je dijete kluba i uvijek je sluzio ekipi bez pogovora.

• Razlozi su višestruki: 1. Kako će procijeniti na koje igrače može / želi računati ako ih ne vidi na terenu na utakmicama. Sami treninzi nisu mjerilo, o Mudryku na treninzima saigrači govore sve n

• Možda Odoi zablista, sad će godišnjica kako je dominirao protiv Arsenala. Prema jednoj legendi tad je zadnji put predriblao igrača.

Objavljene slike

Sutra sam popodne, necu bit u prilici nazalost da gledam. Jel zna itko ovdje ima li radijski prijenos ili nesto slicno, da barem slusam kad ne mogu da gledam

Sent from my calculator using Tapatalk

Nisam siguran Pifo,skontaj prvo hoce li biti mozda repriza mislim da ti je bolje pogledati poslije.

P.S. @Buna da li ti dolaze u Cobham ranije,ili ce tog dana doci na treninge i tek tad poceti bazicne pripreme ?

Nisam siguran Pifo,skontaj prvo hoce li biti mozda repriza mislim da ti je bolje pogledati poslije.

Pratit cu preko rezultata, pogledat cu ako ima repriza na Chelsea TV-u.

Sent from my calculator using Tapatalk

imate prenos ovde

http://www.flashwebtown.com/mediaplayer/mediaplayer.swf?backcolor=0x000000&frontcolor=0xFFFFFF&file=rtmp://cp96798.live.edgefcs.net/live/&id=ChelTV_Ch01_1000k@26291&autostart=true

zatim popstream

http://popstreams.eu/

a za one koji ne stignu da pogledaju utakmicu

ima snjjimak utkamice na sportklubu večeras od 21 h

Kao sto rekoh, Wallace najzainteresovaniji da pokaze znanje.

Matorci odradjuju posao,

Schurrle malo smotan s loptom,

De Bruyne dobar,

Piazona malo preskacu,

Kalas bez posla danas,

Lukaku dobar. 

Najobičnija pripremna utakmica. Oni svi u odbrani, naši dominiraju posjedom, bez puno pravih šansi. Već spomenuti Wallace najbolji, ostatak ništa posebno. Piazon najtiši. Idemo u drugi dio.

HAzard je jebena masina (da izvinite na izrazu) ubija i bas hoce da se dokaze Mourinhnu,najzainteresovaniji je ubedljivo. Ginkel ili kako vec,isto po meni veoma dobar. Wallace u prvom poluvremenu veoma,veoma dobar.

Wallace koliko god mi bio iritantan kao pojava, odličan je igrač. Ostatak obrane također dobar, trojka u sredini De Bruyne-Essien-Ramires odlična, preko Kevina je išla doslovno svaka lopta, baš me zadivio momak. Napad jako loš, Schurrle i Piazon nevidljivi, a Lukaku nastavlja tamo gdje je stao prošlog ljeta. 

Ako će nam Lukaku igrati centarfora ove sezone, za Hazarda, Matu i ekipu je bolje da počnu trenirati squash nogama jer se od tog momka lopta odbija isto ko da je drveni zid. Za popizdit, ne mogu ga na oči.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.