Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Predsezona

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,9 hilj.
  • Pregledi 118,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kakve su sve prevare i amateri vodili na pripreme, da ovako odstrane Chalobaha je sramotno i bezobrazno. Na stranu jel ga neko voli ili ne, ipak je dijete kluba i uvijek je sluzio ekipi bez pogovora.

• Razlozi su višestruki: 1. Kako će procijeniti na koje igrače može / želi računati ako ih ne vidi na terenu na utakmicama. Sami treninzi nisu mjerilo, o Mudryku na treninzima saigrači govore sve n

• Možda Odoi zablista, sad će godišnjica kako je dominirao protiv Arsenala. Prema jednoj legendi tad je zadnji put predriblao igrača.

Objavljene slike

18:30h (19:30h CET)

tvmini-blues-news.jpg

Blues News

All the latest news direct from Stamford Bridge including daily reports from the training ground and exclusive interviews with the first team.

Ovo nam snimite pa postavite ovdje.

Gazda

BOqaGmVCQAAnLJ5.jpg

I najzad :D

BOqczp1CEAQiCUJ.jpg

EDIT: Igrači koji su učestvovali na KK imaju produžen odmor tako da oni nisu u Kobhemu.

^A Van Ginkel?

dok ovi lade muda i izležavaju se 

Lukaku se već nedelju dana penje na kulu kako bi ukrao nešto (neznam šta beše) od onog mačka na vrhu kule i postao jači

mislim da je ovo lukaku,al mnogo je crno,ne mogu da provalim

Čini mi se da je i Kevin pored njega.

Tek sad čovjek vidi kako su jadni novinari Chelseaja. Kako nam je jadna klupska televizija, kako nam je jadan web-site i kako je jedan twitter account. Koliko nam je općenito jadna služba za odnose s navijačima i javnošću. Sramotno sramotno i sramotno. Navijači čekaju godinama povratak Jose Mourinha. Godinama se čeka taj trenutak kad će se vratiti doma, susret s Lampardom i ekipom, prvi treninzi. Neki od nas su odbrojavali dane do prvog treninga. A oni se nisu udostojili da naprave lijepu reportažu za ChelseaTV povodom toga, da malo više o tome napišu na twitteru i web-siteu i da postave album s bar 15-20 kvalitetnih fotografija u HD-u i par snimaka sa treninga jučer. Sve što smo dobili je par sličica kojih u rezoluciji manjoj od one koje je slikao moj mobitel Siemens M55 iz 2003-će godine.

KDB 15

Lukaku 18

Ba 19

Kalas 33

Ima i feruz trenira sa njima

Sad sam video, Van Ginkel nasledio legendarnu šesnaesticu, a Feruz ima 54. Piazon 35.

Sad sam video, Van Ginkel nasledio legendarnu šesnaesticu, a Feruz ima 54. Piazon 35.

Vidio sam dns 16-ku a feruza nisam htio nabrajati jer ti mladici dobiju broj svaku tekmu drugi :D

BOvlESrCQAAHl7k.jpg

BOvk-zoCQAEo00v.jpg

Večeras zajednička večerica pala:

946577_565247746849836_149494811_n.jpg

Ryan, Marco, Romelu, Andre i Tomas.

Fino ih je vidjeti skupa, druže se i izvan terena. Još mi je jako drago da su to sve dečki različitih nacionalnosti i iz različitih klubova su došli (jedino se Ginkel i Kalas znaju iz Vitessea prethodne dvije sezone).. To je dokaz kako fudbal spaja ljude, a u Chelseaju imamo puno ne samo odličnih igrača nego i momaka. 

Večeras zajednička večerica pala:

946577_565247746849836_149494811_n.jpg

Ryan, Marco, Romelu, Andre i Tomas.

Fino ih je vidjeti skupa, druže se i izvan terena. Još mi je jako drago da su to sve dečki različitih nacionalnosti i iz različitih klubova su došli (jedino se Ginkel i Kalas znaju iz Vitessea prethodne dvije sezone).. To je dokaz kako fudbal spaja ljude, a u Chelseaju imamo puno ne samo odličnih igrača nego i momaka. 

Sta mislite ko je platio racun?

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.