25. maj 2013.13 god. comment_125127 Jaah, nasi se bune sto smo prokockali 3 gola prednosti u prijateljskoj. Pa prije tacno 8 godina milan prokocka protiv luzerpuula u finalu 3-0 na poluvremenu. ;) Prijavi
25. maj 2013.13 god. comment_125220 Manje više svakim golom su nas izigrali, a mi naše dali na sreću. Tužno ali istinito, i onaj penal je bio samo zato što je prijateljska. Jednostavno City je bolji, jesu bili s jačom postavom i svime, ali to je druga stvar, a mi s trenerom koji je jednom i pol nogom van kluba, i s igračima koji nikad više neće vidjeti SB, ali opet je sramota izgubiti 0:3 prednost. Pogledaj molim te jos jednom sve golove . Pa svaki gol je greska pojedinca obrati paznju . Penal cist kao suza , jos je i na Ramiresu u drugom poluvremena nije sviran penal Prijavi
26. maj 2013.13 god. comment_125279 http://www.chelseafc.com/news-article/article/3191221/title/chelsea-to-play-in-stateside-tournament Chelsea Football Club will be taking part in the inaugural Guinness International Champions Cup in America this summer. The eight-team tournament will see us play three games in August, with opposition confirmed from Europe, the Barclays Premier League and the MLS. Chelsea FC will join AC Milan, Inter, Juventus, Real Madrid, Valencia, Everton and LA Galaxy in the competition. Ron Gourlay, Chelsea Chief Executive, said: 'We are looking forward to taking part in the tournament as part of our preparation for the 2013/14 season.' Neko je tražio jače protivnike? :P Prijavi
26. maj 2013.13 god. comment_125304 http://www.chelseafc.com/news-article/article/3191221/title/chelsea-to-play-in-stateside-tournament Chelsea Football Club will be taking part in the inaugural Guinness International Champions Cup in America this summer. The eight-team tournament will see us play three games in August, with opposition confirmed from Europe, the Barclays Premier League and the MLS. Chelsea FC will join AC Milan, Inter, Juventus, Real Madrid, Valencia, Everton and LA Galaxy in the competition. Ron Gourlay, Chelsea Chief Executive, said: 'We are looking forward to taking part in the tournament as part of our preparation for the 2013/14 season.' Neko je tražio jače protivnike? :P ja igi :D čuli su me :D extra. Prijavi
26. maj 2013.13 god. comment_125390 Sudionici "Guiness" kupa u SAD-u koji započinje 27. 6. i traje dva tjedna. (J) Ljudi koliko ima istine u ovome? Pa ja sam mislio da ovog ljeta igramo samo dvije tekme u USA i tri u Aziji??? Prijavi
26. maj 2013.13 god. comment_125391 Sudionici "Guiness" kupa u SAD-u koji započinje 27. 6. i traje dva tjedna. (J) Ljudi koliko ima istine u ovome? Pa ja sam mislio da ovog ljeta igramo samo dvije tekme u USA i tri u Aziji??? Da l je moguce da te opet mrzelo da pogledas dva posta iznad #-o Prijavi
26. maj 2013.13 god. comment_125395 A jbg xD nisam nište gledao, nikakve postove, samo sam u quick replay upisao ovo. Šokiralo me, realno. Nisam očekivao. Onda npr. nema smisla da Mou dolazi početkom sedmog mjeseca, jer će u biti u tijeku ovaj turnir - ta neće pola turnira voditi Real, pola nas xD To znači samo jedno - da Mourinha možemo očekivati odmah početkom šestog mjeseca. Prijavi
26. maj 2013.13 god. comment_125403 Sudionici "Guiness" kupa u SAD-u koji započinje 27. 6. i traje dva tjedna. (J) "The eight-team tournament will see us play three games in August" #-o Prijavi
26. maj 2013.13 god. comment_125424 "The eight-team tournament will see us play three games in August" #-o Prijavi
26. maj 2013.13 god. comment_125516 E sad kad se sve pogleda, ova jadna azijska turneja koja je pokazatelj ničega vidimo kako smo u qrcu što se tiče ljetnih priprema, uleti jedan ovako dobar turnir. E to je reći nešto. Prijavi
27. maj 2013.13 god. comment_125651 Nije mi toliko bitna sad ova Američka turneja iz više razloga, ali na Azijskoj bi, pod Mourinhom, šansu definitivno trebali dobiti neki od sljedećih igrača: Patrick van Aanholt Kevin de Bruyne Jeffrey Bruma Thorgan Hazard Josh McEachran Tomas Kalas Amin Affane Lucas Piazon Nathaniel Chalobah Lewis Baker John Swift Islam Feruz Jeremie Boga Alex Kiwomya Moje mišljenje. Slazenmo se, sem kod boldovanih. Meni su njih dvojica vec otpisani. Prijavi
27. maj 2013.13 god. comment_125667 Brumu i Aanholta treba prodati, ne vidim potrebu da se opet salju na posudbu Prijavi
29. maj 2013.13 god. comment_126120 Moglli bi otvoriti temu za ovaj kup? Inace u finale bi trebali doci :D Prijavi
29. maj 2013.13 god. comment_126131 Jaoooo pa to mi reci,sastajemo se sa Milancicem (naravno ako oni uspiju proci Valenciu haha),pa to ce biti festival fudbala,ima da vristim kad vidim kolegu milanistu koji me ubi u pojam pricom da je Milan jaci barem duplo od Celzija......auu ne mogu docekati kad cemo igrati :o3 Prijavi
29. maj 2013.13 god. comment_126186 Moglli bi otvoriti temu za ovaj kup? Inace u finale bi trebali doci :D Nema potrebe, evo teme. I prošle godine smo za ljetne tekme imali jednu temu. Ionako većina komentira na šutboksu. Prijavi
7. juni 2013.13 god. comment_128002 http://www.youtube.com/watch?v=1b_2jf8tkfc&feature=player_detailpage Prijavi
8. juni 2013.13 god. comment_128254 Mata, azpi, torres, mikel, oscar i david luiz od nasih igraca. i cavani :D Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.