Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Predsezona

Istaknuti odgovori

Jaah, nasi se bune sto smo prokockali 3 gola prednosti u prijateljskoj. Pa prije tacno 8 godina milan prokocka protiv luzerpuula u finalu 3-0 na poluvremenu.

;)

• Odgovori 1,9 hilj.
  • Pregledi 118,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kakve su sve prevare i amateri vodili na pripreme, da ovako odstrane Chalobaha je sramotno i bezobrazno. Na stranu jel ga neko voli ili ne, ipak je dijete kluba i uvijek je sluzio ekipi bez pogovora.

• Razlozi su višestruki: 1. Kako će procijeniti na koje igrače može / želi računati ako ih ne vidi na terenu na utakmicama. Sami treninzi nisu mjerilo, o Mudryku na treninzima saigrači govore sve n

• Možda Odoi zablista, sad će godišnjica kako je dominirao protiv Arsenala. Prema jednoj legendi tad je zadnji put predriblao igrača.

Objavljene slike

Manje više svakim golom su nas izigrali, a mi naše dali na sreću. Tužno ali istinito, i onaj penal je bio samo zato što je prijateljska. Jednostavno City je bolji, jesu bili s jačom postavom i svime, ali to je druga stvar, a mi s trenerom koji je jednom i pol nogom van kluba, i s igračima koji nikad više neće vidjeti SB, ali opet je sramota izgubiti 0:3 prednost.

tumblr_m4lkp0jp2n1qin9ki.gif
Pogledaj molim te jos jednom sve golove . Pa svaki gol je greska pojedinca obrati paznju . 

Penal cist kao suza , jos je i na Ramiresu u drugom poluvremena nije sviran penal  

http://www.chelseafc.com/news-article/article/3191221/title/chelsea-to-play-in-stateside-tournament

Chelsea Football Club will be taking part in the inaugural Guinness International Champions Cup in America this summer.

The eight-team tournament will see us play three games in August, with opposition confirmed from Europe, the Barclays Premier League and the MLS.

Chelsea FC will join AC Milan, Inter, Juventus, Real Madrid, Valencia, Everton and LA Galaxy in the competition.

Ron Gourlay, Chelsea Chief Executive, said: 'We are looking forward to taking part in the tournament as part of our preparation for the 2013/14 season.'

Neko je tražio jače protivnike? :P

http://www.chelseafc.com/news-article/article/3191221/title/chelsea-to-play-in-stateside-tournament

Chelsea Football Club will be taking part in the inaugural Guinness International Champions Cup in America this summer.

The eight-team tournament will see us play three games in August, with opposition confirmed from Europe, the Barclays Premier League and the MLS.

Chelsea FC will join AC Milan, Inter, Juventus, Real Madrid, Valencia, Everton and LA Galaxy in the competition.

Ron Gourlay, Chelsea Chief Executive, said: 'We are looking forward to taking part in the tournament as part of our preparation for the 2013/14 season.'

Neko je tražio jače protivnike? :P

ja igi :D čuli su me :D extra. 

Sudionici "Guiness" kupa u SAD-u koji započinje 27. 6. i traje dva tjedna. (J)

941659_468163619934014_1148042057_n.png

Ljudi koliko ima istine u ovome? Pa ja sam mislio da ovog ljeta igramo samo dvije tekme u USA i tri u Aziji???

Ljudi koliko ima istine u ovome? Pa ja sam mislio da ovog ljeta igramo samo dvije tekme u USA i tri u Aziji???

Da l je moguce da te opet mrzelo da pogledas dva posta iznad #-o

A jbg xD nisam nište gledao, nikakve postove, samo sam u quick replay upisao ovo. Šokiralo me, realno. Nisam očekivao.

Onda npr. nema smisla da Mou dolazi početkom sedmog mjeseca, jer će u biti u tijeku ovaj turnir - ta neće pola turnira voditi Real, pola nas xD

To znači samo jedno - da Mourinha možemo očekivati odmah početkom šestog mjeseca.

"The eight-team tournament will see us play three games in August"

#-o

E sad kad se sve pogleda, ova jadna azijska turneja koja je pokazatelj ničega vidimo kako smo u qrcu što se tiče ljetnih priprema, uleti jedan ovako dobar turnir. E to je reći nešto.

Nije mi toliko bitna sad ova Američka turneja iz više razloga, ali na Azijskoj bi, pod Mourinhom, šansu definitivno trebali dobiti neki od sljedećih igrača:

Patrick van Aanholt

Kevin de Bruyne

Jeffrey Bruma

Thorgan Hazard

Josh McEachran

Tomas Kalas

Amin Affane

Lucas Piazon

Nathaniel Chalobah

Lewis Baker

John Swift

Islam Feruz

Jeremie Boga

Alex Kiwomya

Moje mišljenje.

Slazenmo se, sem kod boldovanih. Meni su njih dvojica vec otpisani.

Jaoooo pa to mi reci,sastajemo se sa Milancicem (naravno ako oni uspiju proci Valenciu haha),pa to ce biti festival fudbala,ima da vristim kad vidim kolegu milanistu koji me ubi u pojam pricom da je Milan jaci barem duplo od Celzija......auu ne mogu docekati kad cemo igrati  :o3

Moglli bi otvoriti temu za ovaj kup?

Inace u finale bi trebali doci :D

Nema potrebe, evo teme. I prošle godine smo za ljetne tekme imali jednu temu. Ionako većina komentira na šutboksu.

• 2 sedmice kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.