17. juli 2013.13 god. comment_134742 Tipična pripremna utakmica na kraju, drugo poluvrijeme još dosadnije od prvog. Al eto, makar smo počeli pobjednički (za razliku od nekih :P ) i malo ćemo dobiti na samopouzdanju za dalje. Prijavi
17. juli 2013.13 god. comment_134744 preko Kevina je išla doslovno svaka lopta, baš me zadivio momak. Ako će nam Lukaku igrati centarfora ove sezone, za Hazarda, Matu i ekipu je bolje da počnu trenirati squash nogama jer se od tog momka lopta odbija isto ko da je drveni zid. Za popizdit, ne mogu ga na oči. Dosla maca na vratanca, i opet ce, polako samo ;) Prijavi
17. juli 2013.13 god. comment_134747 U sto mi je drago posle toliko dana da opet gledam Chelsea i nove igrace ;). E sta sad mene brine. Wallace bi mogao biti odlican back up za desnog beka. E ako sad Ivanovic bude igrao desnog beka back up ce biti Azpilicueta sto znaci da cemo biti natrpani na desnom beku. Ako Ivanovic bude igrao stopera onda cemo biti natrpani na stoperu. Prijavi
17. juli 2013.13 god. comment_134748 Najviše su me zadivili danas Wallace i De Bruyne. Ostali manje više. Važno je od nečega početi. Treba nam jedan napadač baaaaš dobar ono! :D Prijavi
17. juli 2013.13 god. comment_134765 Dosla maca na vratanca, i opet ce, polako samo ;) Kakva crna maca na vratanca, pa ja sam odavno rekao da ne podnosim Lukakua. Prijavi
17. juli 2013.13 god. comment_134773 Vidi ovog trofeja kako moćno izgleda - platina i zlato. Kad vidim onaj jadni trofej Lige prvaka muka mi. Da je Bog do ovakav. <3 Prijavi
17. juli 2013.13 god. comment_134778 Ako će nam Lukaku igrati centarfora ove sezone, za Hazarda, Matu i ekipu je bolje da počnu trenirati squash nogama jer se od tog momka lopta odbija isto ko da je drveni zid. Za popizdit, ne mogu ga na oči. Pusti ti Lukakua, nego kako je igrao Lalkovič, čujem da će biti bolji od Kevina? Prijavi
17. juli 2013.13 god. comment_134782 Prvo poluvrijeme : http://www.youtube.com/watch?v=1BEqmAEBR-Y Drugo poluvrijeme : http://www.youtube.com/watch?v=rW7Fd2Lap1I ;) Prijavi
17. juli 2013.13 god. comment_134791 Kakva crna maca na vratanca, pa ja sam odavno rekao da ne podnosim Lukakua. Maca se odnosila na prvi deo posta ;) Ili si zaboravio svoju velemajstorsku procenu kvaliteta Kevina De Bruyna :-? Prijavi
17. juli 2013.13 god. comment_134844 Maca se odnosila na prvi deo posta ;) Ili si zaboravio svoju velemajstorsku procenu kvaliteta Kevina De Bruyna :-? E tu priznajem da sam napravio veliki kiks, al to sam priznao još tamo oko nove godine, zato mi je čudno :-? Prijavi
18. juli 2013.13 god. comment_134854 Sve sam sigurniji da ces jos nesto da priznas... ;) btw, nisam gledao utakmicu ali cu je pogledati u ova dva-tri dana. Prijavi
18. juli 2013.13 god. comment_134857 drugar me danas zajebava,tj smeje mi se,on inače navija za arsenal,zove me nešto,nemam pojma šta je beše bilo i pita reko šta ima,ja reko ma evo gledao utakmicu,on kao koju utakmicu ,ja rreko ma sve svetkse zvezde tajvana protiv čelzija,on kao ma ne seri arsenal pobedio vijetnam 7 - 1 kolko tu bilo meni onako prolazi kroz glavu,sramota me sad da mu kaćem da je bilo 1 - 0 i to iz penala,ahahahhahahah,ma ko ga jebe,ja reko 1- 0,kad on da umre od smeha,ja reko iz penal on još gore Prijavi
18. juli 2013.13 god. comment_134867 Chelsea Football Club is pleased to announce we will play AS Roma in Washington DC on 10 August to complete our pre-season fixture list. http://www.chelseafc.com/chelsea-article/article/3244059 Prijavi
18. juli 2013.13 god. comment_134870 drugar me danas zajebava,tj smeje mi se,on inače navija za arsenal,zove me nešto,nemam pojma šta je beše bilo i pita reko šta ima,ja reko ma evo gledao utakmicu,on kao koju utakmicu ,ja rreko ma sve svetkse zvezde tajvana protiv čelzija,on kao ma ne seri arsenal pobedio vijetnam 7 - 1 kolko tu bilo meni onako prolazi kroz glavu,sramota me sad da mu kaćem da je bilo 1 - 0 i to iz penala,ahahahhahahah,ma ko ga jebe,ja reko 1- 0,kad on da umre od smeha,ja reko iz penal on još gore hehe, reci ti njemu vidjet će mo gdje će arsenal bit u prvenstvu a gdje chelsea Prijavi
18. juli 2013.13 god. comment_134874 drugar me danas zajebava,tj smeje mi se,on inače navija za arsenal,zove me nešto,nemam pojma šta je beše bilo i pita reko šta ima,ja reko ma evo gledao utakmicu,on kao koju utakmicu ,ja rreko ma sve svetkse zvezde tajvana protiv čelzija,on kao ma ne seri arsenal pobedio vijetnam 7 - 1 kolko tu bilo meni onako prolazi kroz glavu,sramota me sad da mu kaćem da je bilo 1 - 0 i to iz penala,ahahahhahahah,ma ko ga jebe,ja reko 1- 0,kad on da umre od smeha,ja reko iz penal on još gore Ako se itko treba smijat drugima to definitivno nisu Arsenalovi fanovi. Ja bi se objesio davnih dana da kojom nesrećom navijam za taj klub. Jedino gore od toga je bit navijač Benfice. Reci ti njemu da se diviš Arsenalovoj politici vođenja kluba i da je Wenger baš ove godine spremio sve da njegova vječna mladost u ekipi procvijeta i osvoji Premiership. :D Prijavi
18. juli 2013.13 god. comment_134894 drugar me danas zajebava,tj smeje mi se,on inače navija za arsenal,zove me nešto,nemam pojma šta je beše bilo i pita reko šta ima,ja reko ma evo gledao utakmicu,on kao koju utakmicu ,ja rreko ma sve svetkse zvezde tajvana protiv čelzija,on kao ma ne seri arsenal pobedio vijetnam 7 - 1 kolko tu bilo meni onako prolazi kroz glavu,sramota me sad da mu kaćem da je bilo 1 - 0 i to iz penala,ahahahhahahah,ma ko ga jebe,ja reko 1- 0,kad on da umre od smeha,ja reko iz penal on još gore Tek će se smejati na kraju sezone kad se budu u poslednjem kolu klali za 4. mesto s Totenhemom. Prijavi
18. juli 2013.13 god. comment_134906 E tu priznajem da sam napravio veliki kiks, al to sam priznao još tamo oko nove godine, zato mi je čudno :-? Nemoj jos da se cudis, sezona je tek pocela ;) Prijavi
18. juli 2013.13 god. comment_134914 jeste prijateljska utakmica ali se moglo i bolje odigrati,Walece po meni bio najzapazeniji. Prijavi
19. juli 2013.13 god. comment_135047 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=f9Ly56jPV8k stigli su....nastavlja se turneja... Prijavi
19. juli 2013.13 god. comment_135079 bacili se na trening,biće i intervju sa azarom do malo kasnije... http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=JF9Kw0k13rs Prijavi
19. juli 2013.13 god. comment_135082 http://www.youtube.com/watch?v=pkmo4xZ6D-E&feature=player_embedded Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.