Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Predsezona

Istaknuti odgovori

Tipična pripremna utakmica na kraju, drugo poluvrijeme još dosadnije od prvog. Al eto, makar smo počeli pobjednički (za razliku od nekih :P ) i malo ćemo dobiti na samopouzdanju za dalje.

• Odgovori 1,9 hilj.
  • Pregledi 118,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kakve su sve prevare i amateri vodili na pripreme, da ovako odstrane Chalobaha je sramotno i bezobrazno. Na stranu jel ga neko voli ili ne, ipak je dijete kluba i uvijek je sluzio ekipi bez pogovora.

• Razlozi su višestruki: 1. Kako će procijeniti na koje igrače može / želi računati ako ih ne vidi na terenu na utakmicama. Sami treninzi nisu mjerilo, o Mudryku na treninzima saigrači govore sve n

• Možda Odoi zablista, sad će godišnjica kako je dominirao protiv Arsenala. Prema jednoj legendi tad je zadnji put predriblao igrača.

Objavljene slike

preko Kevina je išla doslovno svaka lopta, baš me zadivio momak. 

Ako će nam Lukaku igrati centarfora ove sezone, za Hazarda, Matu i ekipu je bolje da počnu trenirati squash nogama jer se od tog momka lopta odbija isto ko da je drveni zid. Za popizdit, ne mogu ga na oči.

Dosla maca na vratanca, i opet ce, polako samo ;)

U sto mi je drago posle toliko dana da opet gledam Chelsea i nove igrace ;). E sta sad mene brine. Wallace bi mogao biti odlican back up za desnog beka. E ako sad Ivanovic bude igrao desnog beka back up ce biti Azpilicueta sto znaci da cemo biti natrpani na desnom beku. Ako Ivanovic bude igrao stopera onda cemo biti natrpani na stoperu.

Ako će nam Lukaku igrati centarfora ove sezone, za Hazarda, Matu i ekipu je bolje da počnu trenirati squash nogama jer se od tog momka lopta odbija isto ko da je drveni zid. Za popizdit, ne mogu ga na oči.

Pusti ti Lukakua, nego kako je igrao Lalkovič, čujem da će biti bolji od Kevina?

Kakva crna maca na vratanca, pa ja sam odavno rekao da ne podnosim Lukakua.

Maca se odnosila na prvi deo posta ;)

Ili si zaboravio svoju velemajstorsku procenu kvaliteta Kevina De Bruyna :-?

Maca se odnosila na prvi deo posta ;)

Ili si zaboravio svoju velemajstorsku procenu kvaliteta Kevina De Bruyna :-?

E tu priznajem da sam napravio veliki kiks, al to sam priznao još tamo oko nove godine, zato mi je čudno  :-?

drugar me danas zajebava,tj smeje mi se,on inače navija za arsenal,zove me nešto,nemam pojma šta je beše bilo i pita reko šta ima,ja reko ma evo gledao utakmicu,on kao koju utakmicu ,ja rreko ma sve svetkse zvezde tajvana protiv čelzija,on kao ma ne seri arsenal pobedio vijetnam 7 - 1 kolko tu bilo

meni onako prolazi kroz glavu,sramota me sad da mu kaćem da je bilo 1 - 0 i to iz penala,ahahahhahahah,ma ko ga jebe,ja reko 1- 0,kad on da umre od smeha,ja reko iz penal on još gore

drugar me danas zajebava,tj smeje mi se,on inače navija za arsenal,zove me nešto,nemam pojma šta je beše bilo i pita reko šta ima,ja reko ma evo gledao utakmicu,on kao koju utakmicu ,ja rreko ma sve svetkse zvezde tajvana protiv čelzija,on kao ma ne seri arsenal pobedio vijetnam 7 - 1 kolko tu bilo

meni onako prolazi kroz glavu,sramota me sad da mu kaćem da je bilo 1 - 0 i to iz penala,ahahahhahahah,ma ko ga jebe,ja reko 1- 0,kad on da umre od smeha,ja reko iz penal on još gore

hehe, reci ti njemu vidjet će mo gdje će arsenal bit u prvenstvu a gdje chelsea

Ako se itko treba smijat drugima to definitivno nisu Arsenalovi fanovi. Ja bi se objesio davnih dana da kojom nesrećom navijam za taj klub. Jedino gore od toga je bit navijač Benfice.

Reci ti njemu da se diviš Arsenalovoj politici vođenja kluba i da je Wenger baš ove godine spremio sve da njegova vječna mladost u ekipi procvijeta i osvoji Premiership. :D

Tek će se smejati na kraju sezone kad se budu u poslednjem kolu klali za 4. mesto s Totenhemom.

E tu priznajem da sam napravio veliki kiks, al to sam priznao još tamo oko nove godine, zato mi je čudno  :-?

Nemoj jos da se cudis, sezona je tek pocela ;)

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.