25. juli 2013.13 god. comment_136027 esien izbacio sliku,naravno nigde nema lukakua,onaj čovek izlgeda i da ne spava( jedino ako ono gore levo nije lukaku,mada čini mi se da je to mozes) i koji kurac izvode sa ovim slušalicama od po tri kila komad ko zec,nezgodno je to,žulja na sve strane,još autobus,jedino ba čovek praktičan ima bubice Šta je sa Lampardom,on ne igra? pa imaj je neku povredu pa nije bilo potrebe da rizikuje sa njim,a mislim i da širle ima neki problem,tako da i on preskače utakmicu Prijavi
25. juli 2013.13 god. comment_136042 Ba sluša ilahije na ovoj slici. :D Evo za 5 minuta počinje protiv Indonezije.. Ajmo momci ! Prijavi
25. juli 2013.13 god. comment_136044 Ramize ramizeeeeSent from my HTC One V using Tapatalk 4 Beta Prijavi
25. juli 2013.13 god. comment_136047 Dižemo se iz utakmice u utakmicu, očekivano. Raste forma, igramo jače i bolje, preciznije, vidi se napredak i rad na treninzima. Na poluvremenu zabili smo Indoneziji 4 komada, mogli smo još toliko s obzirom na prilike. Čitava ekipa odlično odigrala, ne može se izdvojiti niko što raduje. Samo naprijed momci ! Prijavi
25. juli 2013.13 god. comment_136053 Ova utakmica je došla kao šlag na tortu ovih azijskih priprema i kao pokazatelj da je vrijeme za ozbiljnije protivnike. Sad nam slijedi mala pauza, selidba ekipe na drugi dio planete, priključivanje ovih 6 igrača sa Kupa Konfederacija i jače tekme. :sal1: Prijavi
25. juli 2013.13 god. comment_136066 Jel se sada vracaju u London ili odmah put Amerike??? Jbt jedino sto nece valjat na americkoj turneji je vrijeme odigravanja utakmica jer npr. sljedecu utakmicu igramo protiv Intera u 02 : 00h ali ipak igra Chelsea :D :sal: Ova azijska turneja odrađena na nivou bez vecih problema i sto je najvaznije sa tri pobijede.. Prijavi
25. juli 2013.13 god. comment_136068 Dobro 8:1 nije lose moglo je to i bolje.... Jebem ti Ameriku nevjerujem da cu gledati utakmice tako kasno... Prijavi
25. juli 2013.13 god. comment_136072 ko nije gledao evo pregled.. http://www.youtube.com/watch?v=WeV1-NoqF4c&feature=player_embedded Prijavi
25. juli 2013.13 god. comment_136075 zizka je ovaj komentator na SKu prvo ramires pa onda chalobah pa piazon a na kraju TRAORE strijelac super utakmica, Chelsea je pokazao snagu ali protiv ekipe koja je u nekim situacijama djelovala amaterski! dalo se vidjeti da igraci harmoniraju jedni s drugima uigrani su Prijavi
25. juli 2013.13 god. comment_136081 Evo malo food for thought, što bi rekli Englezi: Znamo da će Jose ponovo eksperimentisati i pružiti većini igrača minutažu, ali s kojim biste vi sastavom krenuli protiv Intera ? Prijavi
25. juli 2013.13 god. comment_136088 Ova utakmica dokazuje kolike su Demba i Lukaku igračine i kolko Ramires nema veze sa dodavanjem, i naravno koliki je Moses debil i retardirano-ograničeni igrač. Prijavi
25. juli 2013.13 god. comment_136090 Evo malo food for thought, što bi rekli Englezi: Znamo da će Jose ponovo eksperimentisati i pružiti većini igrača minutažu, ali s kojim biste vi sastavom krenuli protiv Intera ? neznam jel se do onda svi vračaju al amo reć da jesu. ja bi ovako starta: --------------lakuku-------------- mata------oscar-------hazard ------mikel------kdb----------- cole----ivanović--terry---azp -------------cech--------------- Prijavi
25. juli 2013.13 god. comment_136098 Evo malo food for thought, što bi rekli Englezi: Znamo da će Jose ponovo eksperimentisati i pružiti većini igrača minutažu, ali s kojim biste vi sastavom krenuli protiv Intera ? Ova danasnja formacija mi se svidja puno smo konkretniji tako da: ..................Cech................... Bane....Luiz.....Terry....Cole.. .................Essien.................. ........Oscar......VanGinkel...... KDB........Lukaku........Hazard Drugo pol. ................Schwarzer................... Azpi......Cahill...Kalas....Bertrand ....................Mikel....................... .........Lampard......Ramires......... Mata............Ba......Schürrle........ Torresu ako ostane bi dao manje sanse nego Feruzu u Aziji. Prijavi
25. juli 2013.13 god. comment_136099 Ma jebeš mu mater nek se igraju tekme kasno ja ću gledat koju god mognem. Osim ove prve protiv Intera, za tu već znam da neću moć. Istina da radim svako jutro, i da imam popodne učit preko glave i da bi mi trebalo sna za sve to izdržat al ipak Chelsea igra :D Prijavi
26. juli 2013.13 god. comment_136175 http://www.lagalaxy.com/blog/beat/2013/07/25/rosters-guinness-international-championship-cup-announced-1 Chelsea Goalkeepers: Petr Cech, Mark Schwarzer, Jamal Blackman Defenders: Branislav Ivanovic, Ashley Cole, David Luiz, Gary Cahill, John Terry, Cesar Azpilicueta, Thomas Kalas, Ryan Bertrand Midfielders: Michael Essien, Ramires, Frank Lampard, Juan Mata, Oscar, John Obi Mikel, Kevin De Bruyne, Mako van Ginkel, Eden Hazard Forwards: Fernando Torres, Victor Moses, Andre Schurrle, Romelu Lukaku, Demba Ba Manager: Jose Mourinho Prijavi
26. juli 2013.13 god. comment_136188 http://www.youtube.com/watch?v=q1mEBy030x8&feature=youtu.be Prijavi
26. juli 2013.13 god. comment_136243 Pre-Season Tour: 2013 http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=44rLhrUnTG0 Prijavi
26. juli 2013.13 god. comment_136260 Na Chelsea TV-u su bile i reprize tekmi... ovu zadnju, koja je bila u 15.30 sam pogledao isti dan u 19.30. Nije da me pere uzbuđenje oko njih da ih moram gledat uživo, a može se i izdržat nekako pa i ne pogledat rezultat prije nego se gleda repriza :D Prijavi
26. juli 2013.13 god. comment_136262 zar nije trebao i omereu da krene put amerike,doduše ovo nije sa naše službene stranice al ajde,naši su pre toga samo napisali da 6 ispada 6 upada baš sam se ponadao da će i on zaigrati,pošto su ga nahvalili Prijavi
26. juli 2013.13 god. comment_136263 http://www.lagalaxy.com/blog/beat/2013/07/25/rosters-guinness-international-championship-cup-announced-1 Chelsea Goalkeepers: Petr Cech, Mark Schwarzer, Jamal Blackman Defenders: Branislav Ivanovic, Ashley Cole, David Luiz, Gary Cahill, John Terry, Cesar Azpilicueta, Thomas Kalas, Ryan Bertrand Midfielders: Michael Essien, Ramires, Frank Lampard, Juan Mata, Oscar, John Obi Mikel, Kevin De Bruyne, Mako van Ginkel, Eden Hazard Forwards: Fernando Torres, Victor Moses, Andre Schurrle, Romelu Lukaku, Demba Ba Manager: Jose Mourinho I ovo je najvjerovatnije 25 igrača s kojima Jose planira započeti sezonu, što sam već napisao u drugoj temi. Protiv Intera: _______________Cech_______________ Bane_____Gazz_______JT_______Ashley _______________Bizon_______________ _______Ramiz_________Marco_________ Eden__________Demba_________Schürrle Ovako bih ja krenuo. Možda jedino KDB mjesto Andrea i Lukaku mjesto Dembe. Prijavi
26. juli 2013.13 god. comment_136265 Mislim da protiv Intera nece mnogo igrati ovi igraci koji se kasnije prikljucuju ekipi :D Polako ce on njih uvoditi... Evo i Blues News: http://www.youtube.com/watch?v=s8unkwNcFTI Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.