Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Predsezona

Istaknuti odgovori

Essien-sleeping-Chelsea-teammates-instag

esien izbacio sliku,naravno nigde nema lukakua,onaj čovek izlgeda i da ne spava( jedino ako ono gore levo nije lukaku,mada čini mi se da je to mozes) i koji kurac izvode sa ovim slušalicama od po tri kila komad ko zec,nezgodno je to,žulja na sve strane,još autobus,jedino ba čovek praktičan ima bubice

Šta je sa Lampardom,on ne igra? 

pa imaj je neku povredu pa nije bilo potrebe da rizikuje sa njim,a mislim i da širle ima neki problem,tako da i on preskače utakmicu

• Odgovori 1,9 hilj.
  • Pregledi 118,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kakve su sve prevare i amateri vodili na pripreme, da ovako odstrane Chalobaha je sramotno i bezobrazno. Na stranu jel ga neko voli ili ne, ipak je dijete kluba i uvijek je sluzio ekipi bez pogovora.

• Razlozi su višestruki: 1. Kako će procijeniti na koje igrače može / želi računati ako ih ne vidi na terenu na utakmicama. Sami treninzi nisu mjerilo, o Mudryku na treninzima saigrači govore sve n

• Možda Odoi zablista, sad će godišnjica kako je dominirao protiv Arsenala. Prema jednoj legendi tad je zadnji put predriblao igrača.

Objavljene slike

Dižemo se iz utakmice u utakmicu, očekivano. Raste forma, igramo jače i bolje, preciznije, vidi se napredak i rad na treninzima.

Na poluvremenu zabili smo Indoneziji 4 komada, mogli smo još toliko s obzirom na prilike. Čitava ekipa odlično odigrala, ne može se izdvojiti niko što raduje. Samo naprijed momci ! 

Ova utakmica je došla kao šlag na tortu ovih azijskih priprema i kao pokazatelj da je vrijeme za ozbiljnije protivnike. Sad nam slijedi mala pauza, selidba ekipe na drugi dio planete, priključivanje ovih 6 igrača sa Kupa Konfederacija i jače tekme.  :sal1:

Jel se sada vracaju u London ili odmah put Amerike???

Jbt jedino sto nece valjat na americkoj turneji je vrijeme odigravanja utakmica jer npr. sljedecu utakmicu igramo protiv Intera u 02 : 00h ali ipak igra Chelsea :D :sal:

Ova azijska turneja odrađena na nivou bez vecih problema i sto je najvaznije sa tri pobijede..

zizka je ovaj komentator na SKu

prvo ramires pa onda chalobah pa piazon a na kraju TRAORE strijelac

super utakmica, Chelsea je pokazao snagu ali protiv ekipe koja je u nekim situacijama djelovala amaterski! dalo se vidjeti da igraci harmoniraju jedni s drugima uigrani su

Evo malo food for thought, što bi rekli Englezi:

Znamo da će Jose ponovo eksperimentisati i pružiti većini igrača minutažu, ali s kojim biste vi sastavom krenuli protiv Intera ?

Ova utakmica dokazuje kolike su Demba i Lukaku igračine i kolko Ramires nema veze sa dodavanjem, i naravno koliki je Moses debil i retardirano-ograničeni igrač.

Znamo da će Jose ponovo eksperimentisati i pružiti većini igrača minutažu, ali s kojim biste vi sastavom krenuli protiv Intera ?

neznam jel se do onda svi vračaju al amo reć da jesu. ja bi ovako starta:

--------------lakuku--------------

mata------oscar-------hazard

------mikel------kdb-----------

cole----ivanović--terry---azp

-------------cech---------------

Ova danasnja formacija mi se svidja puno smo konkretniji tako da:

..................Cech...................

Bane....Luiz.....Terry....Cole..

.................Essien..................

........Oscar......VanGinkel......

KDB........Lukaku........Hazard

Drugo pol.

................Schwarzer...................

Azpi......Cahill...Kalas....Bertrand

....................Mikel.......................

.........Lampard......Ramires.........

Mata............Ba......Schürrle........

Torresu ako ostane bi dao manje sanse nego Feruzu u Aziji.

Ma jebeš mu mater nek se igraju tekme kasno ja ću gledat koju god mognem. Osim ove prve protiv Intera, za tu već znam da neću moć.
Istina da radim svako jutro, i da imam popodne učit preko glave i da bi mi trebalo sna za sve to izdržat al ipak Chelsea igra :D 

http://www.lagalaxy.com/blog/beat/2013/07/25/rosters-guinness-international-championship-cup-announced-1

Chelsea

Goalkeepers: Petr Cech, Mark Schwarzer, Jamal Blackman

Defenders: Branislav Ivanovic, Ashley Cole, David Luiz, Gary Cahill, John Terry, Cesar Azpilicueta, Thomas Kalas, Ryan Bertrand

Midfielders: Michael Essien, Ramires, Frank Lampard, Juan Mata, Oscar, John Obi Mikel, Kevin De Bruyne, Mako van Ginkel, Eden Hazard

Forwards: Fernando Torres, Victor Moses, Andre Schurrle, Romelu Lukaku, Demba Ba

Manager: Jose Mourinho

Na Chelsea TV-u su bile i reprize tekmi... ovu zadnju, koja je bila u 15.30 sam pogledao isti dan u 19.30. Nije da me pere uzbuđenje oko njih da ih moram gledat uživo, a može se i izdržat nekako pa i ne pogledat rezultat prije nego se gleda repriza :D

http://www.lagalaxy.com/blog/beat/2013/07/25/rosters-guinness-international-championship-cup-announced-1

Chelsea

Goalkeepers: Petr Cech, Mark Schwarzer, Jamal Blackman

Defenders: Branislav Ivanovic, Ashley Cole, David Luiz, Gary Cahill, John Terry, Cesar Azpilicueta, Thomas Kalas, Ryan Bertrand

Midfielders: Michael Essien, Ramires, Frank Lampard, Juan Mata, Oscar, John Obi Mikel, Kevin De Bruyne, Mako van Ginkel, Eden Hazard

Forwards: Fernando Torres, Victor Moses, Andre Schurrle, Romelu Lukaku, Demba Ba

Manager: Jose Mourinho

I ovo je najvjerovatnije 25 igrača s kojima Jose planira započeti sezonu, što sam već napisao u drugoj temi.

Protiv Intera:

_______________Cech_______________

Bane_____Gazz_______JT_______Ashley

_______________Bizon_______________

_______Ramiz_________Marco_________

Eden__________Demba_________Schürrle

Ovako bih ja krenuo. Možda jedino KDB mjesto Andrea i Lukaku mjesto Dembe.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.