14. juni 2013.13 god. comment_129516 Previše razmaka između Citya i ovih, ali eto. Pa nije ista turneja . A najveca glupost je ona Americka turneja , sezona tek' zavrsena , nijedno pojacanje , trener isti . Sranje . Ne znam ni sto je uopste igrali . Prijavi
5. juli 2013.13 god. comment_132879 bilo bi dobro kad bi poveo 4-5 klinaca iz akademije na ovu turneju,od ovih mladjih voleo bih feruza da vidim na terenu sva sreća pa nećemo gledati benajuna ponovo za 12 dana čini mi se prva utakmica,možda do tad padne joše neko pojačanje il odlazak nekog igrača Prijavi
5. juli 2013.13 god. comment_132935 Kada je prvi trening? Kada Mou upoznaje igrače? Ne brini se jarane...upoznao je on vec njih u detalje. Prijavi
6. juli 2013.13 god. comment_132985 U Aziji očekujem gol razliku 40:0 na svim utakmicama koje se Plavaca tiče, naravno ta gol razlika u našu korist (ne trebam ni napominjati). U suprotnom otkaz Mourinhu. Prijavi
6. juli 2013.13 god. comment_133001 U koliko sati u ponedeljak pocinje trening?Neznam dal cu stici mozda cu malo kasniti.. :P Prijavi
8. juli 2013.13 god. comment_133207 Auf kako su dobro sređeni tereni, ma bombonica. Šta bi dao sad da malo poigram lopte tamo sa Lampsom i ostalim :D Igrači su se vratili u Cobham a pripreme i predsezona počinju danas. ;) Prijavi
8. juli 2013.13 god. comment_133215 Auf kako su dobro sređeni tereni, ma bombonica. Šta bi dao sad da malo poigram lopte tamo sa Lampsom i ostalim :D Igrači su se vratili u Cobham a pripreme i predsezona počinju danas. ;) Ma nemoj mi reci da bi igrao lopte sa Lampsom :D Prijavi
8. juli 2013.13 god. comment_133240 Ba, talijanske tablice :D Ne yebe covjek desnu stranu u engleskoj. and Josh A gle gore lampsa, sve se nema a ferraria vozi :P Prijavi
8. juli 2013.13 god. comment_133242 Jbt zivot kako samo izgleda parking kada svi stignu... :-O $-) :-O Prijavi
8. juli 2013.13 god. comment_133246 Ba, talijanske tablice :D Ne yebe covjek desnu stranu u engleskoj. and Josh A gle gore lampsa, sve se nema a ferraria vozi :P Hoćeš reć francuske :P Tačno, šta sve ljudi voze u pm... Al mogu oni. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.