Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Predsezona

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,9 hilj.
  • Pregledi 118,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kakve su sve prevare i amateri vodili na pripreme, da ovako odstrane Chalobaha je sramotno i bezobrazno. Na stranu jel ga neko voli ili ne, ipak je dijete kluba i uvijek je sluzio ekipi bez pogovora.

• Razlozi su višestruki: 1. Kako će procijeniti na koje igrače može / želi računati ako ih ne vidi na terenu na utakmicama. Sami treninzi nisu mjerilo, o Mudryku na treninzima saigrači govore sve n

• Možda Odoi zablista, sad će godišnjica kako je dominirao protiv Arsenala. Prema jednoj legendi tad je zadnji put predriblao igrača.

Objavljene slike

Puno zanimljvija utakmica od prošle. Opet je teren sranje, al ovo sranje je opet malo manje nego protiv Tajlanđana. Malezijci se manje brane također, nije onaj čisti bunker. Tako da su naši imali više prostora što ova 3 gola u prvom dijelu pokazuju.

De Bruyne ono što je igrao, najbolji bio. Raspoložen, igra se lopte, dijeli pasove, asistira.. Super. Highlight moment je ipak jedna loša vijest, a to je njegova povreda poslije gola. Sad ne preostaje ništa nego da se nadamo najboljem.

Osim njega, malac Traore drugi najbolji. Feruz kad je ušao, korektan iako igra više u vezi nego u špicu. Lukaku dao gol i asistirao, ali opet slaba kretnja, otvaranje, jebucka ga tehnika... Treba tu još puno rada. Ostatak prosječno, pozadi Terry i Bane drže sve pod kontrolom. Schwarzer pokazao iskustvo i kvalitet u par navrata.

prvo poluvrijeme bas atraktivna utakmica, drugo pomalo dosadna!  zasto ovog malca Traore-a nema ni u listi igraca u21 niti u listi akademije?  prvi put sam danas cuo za njega. i bas me prijatno iznenadio. 

svidja mi se kako sve ov izgleda,bicemo sigurno u top 5 timova u evropi ove godine. Mourinhno+ mladost + iskustvo = dobitna kombinacija. A kada pridodamo atmosferu u klubu ekstra.. Jako mi se svidja ceo tim. Bice ovo sezona za pamcenje osecam.

prvo poluvrijeme bas atraktivna utakmica, drugo pomalo dosadna!  zasto ovog malca Traore-a nema ni u listi igraca u21 niti u listi akademije?  prvi put sam danas cuo za njega. i bas me prijatno iznenadio. 

Izgleda da je frajer na probi u Chelsea-ju. Nakon ove dvije tekme, sigurno je da je prošao ;)  Veliki talenat, istina fali mu igre na višem nivou, to se vidi, ali talenat je tu.

Fina tekma u prvom poluvrenu, u drugom dosadno al hajd šta ćeš, ipak je pripremna tekma..

Ono što je lijepo za vidit je strijelce golova. Lukaku 20 godina star, Traore 17, Kevin 21 i Moses 22..   Sve mlado u pm..

Izgleda da je frajer na probi u Chelsea-ju. Nakon ove dvije tekme, sigurno je da je prošao ;)  Veliki talenat, istina fali mu igre na višem nivou, to se vidi, ali talenat je tu.

Fina tekma u prvom poluvrenu, u drugom dosadno al hajd šta ćeš, ipak je pripremna tekma..

Ono što je lijepo za vidit je strijelce golova. Lukaku 20 godina star, Traore 17, Kevin 21 i Moses 22..   Sve mlado u pm..

Sto se ovog Traorea tice, negde sam procitao da je on na probi u Chelsea-ju i da pokusavaju sve da mu izvade radnu dozvolu. Sad, koliko je to istina, ne znam. 

Pa ovog traorea imam na FMu vec odavno, tako da nije dosao tek sad na probu mozda prije godinu al kakva je to proba od godinu dana :D

Mou: "Njihov tim će igrati sa velikom motivacijom,a ja ću koristiti dvije ekipe,45 minuta za svakog igrača kao u Bangkoku i Kuala Lumpuru,jer naš cilj u ovom trenutku je dati igračima minutažu i odigrati najbolje što možemo." 

Šta je sa Lampardom,on ne igra? 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.