Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Predsezona

Istaknuti odgovori

Ide polagano sa laganim ekipama da se vidi gde skripi i da ne bude povreda i neceg neplaniranog...

shvaćam to ali moraju i sa nekim jačim odigrati. 

• Odgovori 1,9 hilj.
  • Pregledi 118,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kakve su sve prevare i amateri vodili na pripreme, da ovako odstrane Chalobaha je sramotno i bezobrazno. Na stranu jel ga neko voli ili ne, ipak je dijete kluba i uvijek je sluzio ekipi bez pogovora.

• Razlozi su višestruki: 1. Kako će procijeniti na koje igrače može / želi računati ako ih ne vidi na terenu na utakmicama. Sami treninzi nisu mjerilo, o Mudryku na treninzima saigrači govore sve n

• Možda Odoi zablista, sad će godišnjica kako je dominirao protiv Arsenala. Prema jednoj legendi tad je zadnji put predriblao igrača.

Objavljene slike

Ja i inace budem budan do 4-5, tako da cu biti

standard

jebo ih hljeb kakav je ovo stadion,ko u osnovnu školu,kad šutnes loptu pa ona ode u reku,stvarno su smešni

nadam se večeras ili sutra kako god mladoj postavi(u to ne računam Marina) trebali su da povedu još mladih igrača,boga,feruz,kiwi su mogli bez porblema,neznam stvarno šta izvode 

Na večerašnjoj utakmici će biti odana počast žrtvama tornada u Oklahomi. Od svake ulaznice će biti doniran 1$ za oporavak ovog grada. Chelsea, zajedno sa Man City-om će donirati određenu sumu novca za pomoć djeci koja su pretrpila posljedice ovog tornada. Na ulaznim kapijama stadiona će biti kutije u koje će navijači moći donirati novac. Obje momčadi će nositi crne trake.

575607_529969563705408_1912572062_n.jpg

evo i nase maskote :D 

Dominacija City-a u prvom poluvremenu , ali 2:0 je za nas . Mata ponovo 2 asistencije :D . Cesar prvijenac u plavom dresu . 
Loftus-Cheek dobar , bolji od Mikela . Christiansen takodjer dobar . 
Cech macka , imao opet par dobrih intervencija . 
U drugom neka udje jos par mladica i zadovoljan . 

Moram priznati da sam malo razocaran iako je prijateljska . Sa 3:0 na 3:4 to moze samo Chelsea .  
Blackman primio 4 gola i imao par dobrih intervencija 

Ma namestili smo lom i 7+... kod treceg primljenog gola Blackmen nije ispruzio ruke do kraja,pustio je gol, 4 takodje kao fol istrcavanje na loptu... ma ovo su igrali iz zajebancije i namestili,moze da prica ko sta hoce, kada sam video neke golove,odmah sam se nasmejao. City nas ubi pp (dok nisam zaspao) Aguero nas rastimovao. 

Mali spektakl za Amerikance,bolje da su namestili lom u nasu korist,mozda to urade u drugoj utakmici ;)

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=jwkshps6BJg#at=408

evo golovi.

Prijateljska je, pa i da smo izgubili 13:3 bolio bi me kurac...

Btw, dresovi su skroz OK.

Ispustiti 3:0 za 30 minuta i primiti 4 gola...to ne može svako. Da nije prijateljska utakmica sve bi ih trebalo kaznit na neki način :D

Drago mi je što je Džeko počastio bosanske navijače i što je Azpi zabio. Prava nogometna poslastica za sve prisutne.

S njima smo ove sezone igrali 4 utakmice, sve važnija do važnije, CShield, polufinale FA cupa, u ligi borba za 2. mjesto, i nismo ih mogli pobjediti, i sad zamislite u najnevažnijoj utakmici pobjedimo ih :D

Nije sramota ni da smo 4-0 izgubili. Cudi me sto smo i vodili.

Trebate shvatiti rijec prijateljska. i kakva bi to utakmica bila da se 0:0 odigralo npr?

Yebali bi im ameri sve

Ajde ne serite vise !

Chelsea i u punom sastavu ne moze da parira kvalitetu Citiya(koji je igrao sa 9 prvotimaca, inace). 

Aj' ne seri ! 
Ocigledno da nisi gledao utakmicu . 

Ne znam kako nije bitan rezultat po nekima ovdje ,a bitno je da nas oni taru vec 3-4 godine sto rezultatski sto igrom.To je sramota za takav klub da ne mogu odrzati toliku prednost, nema veze kakva im bila igra.Nisam gledao utakmicu a nit mi se tad ustajalo.Imao sam osjecaj da ce Dzeko dati(napokon) gol.Nadam se kad dodje novi trener da ce biti odlucniji i da necu gledati vise ovo pacenje.

Nije mi toliko bitna sad ova Američka turneja iz više razloga, ali na Azijskoj bi, pod Mourinhom, šansu definitivno trebali dobiti neki od sljedećih igrača:

Patrick van Aanholt

Kevin de Bruyne

Jeffrey Bruma

Thorgan Hazard

Josh McEachran

Tomas Kalas

Amin Affane

Lucas Piazon

Nathaniel Chalobah

Lewis Baker

John Swift

Islam Feruz

Jeremie Boga

Alex Kiwomya

Moje mišljenje.

Nije mi toliko bitna sad ova Američka turneja iz više razloga, ali na Azijskoj bi, pod Mourinhom, šansu definitivno trebali dobiti neki od sljedećih igrača:

Patrick van Aanholt

Kevin de Bruyne

Jeffrey Bruma

Thorgan Hazard

Josh McEachran

Tomas Kalas

Amin Affane

Lucas Piazon

Nathaniel Chalobah

Lewis Baker

John Swift

Islam Feruz

Jeremie Boga

Alex Kiwomya

Moje mišljenje.

slažem se dubro ali uz sve ove igrače kako da se prvi tim uigra sa takvim sranjem od priprema kada ne igraju ni sa jednom respektabilnom ekipom. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.