23. maj 2013.13 god. comment_124765 Ide polagano sa laganim ekipama da se vidi gde skripi i da ne bude povreda i neceg neplaniranog... shvaćam to ali moraju i sa nekim jačim odigrati. Prijavi
23. maj 2013.13 god. comment_124779 Ja i inace budem budan do 4-5, tako da cu biti standard jebo ih hljeb kakav je ovo stadion,ko u osnovnu školu,kad šutnes loptu pa ona ode u reku,stvarno su smešni nadam se večeras ili sutra kako god mladoj postavi(u to ne računam Marina) trebali su da povedu još mladih igrača,boga,feruz,kiwi su mogli bez porblema,neznam stvarno šta izvode Prijavi
23. maj 2013.13 god. comment_124782 Boga, Feruz, Kiwi i ostali ne privlace publiku. Marketing brate moj, marketing ;) Prijavi
23. maj 2013.13 god. comment_124784 neće Ćelzi da propadne ako ih ne povede,mogli su da ih povedu,tolki je problem za još tri mesta u avionu,nije da ima nekih ograničenja u izmenama Prijavi
23. maj 2013.13 god. comment_124788 http://blogs.riverfronttimes.com/dailyrft/2013/05/busch_stadium_man_city_chelsea_soccer_cardinals.php Bejzbol teren se pretvorio u nogometni. Inace kazu da su karte brzo pukle, ponajvise zbog dzeke jer ima mnogo nase BH dijaspore. Prijavi
23. maj 2013.13 god. comment_124807 Previse je ovo neozbiljno za klub sa takvim ambicijama kao sto je Chelsea. Bolje pripreme cu ja organizovati na FM-u.... Prijavi
23. maj 2013.13 god. comment_124808 ja u menageru sve najjače uvijek stavim za prijateljske. ovo je glupost sa ovakvim pripremama očekivati nešto Prijavi
24. maj 2013.13 god. comment_124852 Na večerašnjoj utakmici će biti odana počast žrtvama tornada u Oklahomi. Od svake ulaznice će biti doniran 1$ za oporavak ovog grada. Chelsea, zajedno sa Man City-om će donirati određenu sumu novca za pomoć djeci koja su pretrpila posljedice ovog tornada. Na ulaznim kapijama stadiona će biti kutije u koje će navijači moći donirati novac. Obje momčadi će nositi crne trake. evo i nase maskote :D Prijavi
24. maj 2013.13 god. comment_124854 Dominacija City-a u prvom poluvremenu , ali 2:0 je za nas . Mata ponovo 2 asistencije :D . Cesar prvijenac u plavom dresu . Loftus-Cheek dobar , bolji od Mikela . Christiansen takodjer dobar . Cech macka , imao opet par dobrih intervencija . U drugom neka udje jos par mladica i zadovoljan . Moram priznati da sam malo razocaran iako je prijateljska . Sa 3:0 na 3:4 to moze samo Chelsea . Blackman primio 4 gola i imao par dobrih intervencija Prijavi
24. maj 2013.13 god. comment_124864 sramota!!! zaboli me što je prijateljska, nisu čunjevi igrali pa da je tako jednostavno 4 gola dati Prijavi
24. maj 2013.13 god. comment_124868 Ma namestili smo lom i 7+... kod treceg primljenog gola Blackmen nije ispruzio ruke do kraja,pustio je gol, 4 takodje kao fol istrcavanje na loptu... ma ovo su igrali iz zajebancije i namestili,moze da prica ko sta hoce, kada sam video neke golove,odmah sam se nasmejao. City nas ubi pp (dok nisam zaspao) Aguero nas rastimovao. Mali spektakl za Amerikance,bolje da su namestili lom u nasu korist,mozda to urade u drugoj utakmici ;) https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=jwkshps6BJg#at=408 evo golovi. Prijavi
24. maj 2013.13 god. comment_124869 Ajde ne serite vise ! Chelsea i u punom sastavu ne moze da parira kvalitetu Citiya(koji je igrao sa 9 prvotimaca, inace). Prijavi
24. maj 2013.13 god. comment_124876 Prijateljska je, pa i da smo izgubili 13:3 bolio bi me kurac... Btw, dresovi su skroz OK. Prijavi
24. maj 2013.13 god. comment_124879 [media] https://www.youtube.com/watch?v=jwkshps6BJg[/media] Prijavi
24. maj 2013.13 god. comment_124880 Ispustiti 3:0 za 30 minuta i primiti 4 gola...to ne može svako. Da nije prijateljska utakmica sve bi ih trebalo kaznit na neki način :D Drago mi je što je Džeko počastio bosanske navijače i što je Azpi zabio. Prava nogometna poslastica za sve prisutne. S njima smo ove sezone igrali 4 utakmice, sve važnija do važnije, CShield, polufinale FA cupa, u ligi borba za 2. mjesto, i nismo ih mogli pobjediti, i sad zamislite u najnevažnijoj utakmici pobjedimo ih :D Prijavi
24. maj 2013.13 god. comment_124883 Nije sramota ni da smo 4-0 izgubili. Cudi me sto smo i vodili. Trebate shvatiti rijec prijateljska. i kakva bi to utakmica bila da se 0:0 odigralo npr? Yebali bi im ameri sve Prijavi
24. maj 2013.13 god. comment_124884 jeste prijateljska ali sramota je prokockati onakav rezultat. Prijavi
24. maj 2013.13 god. comment_124894 Ajde ne serite vise ! Chelsea i u punom sastavu ne moze da parira kvalitetu Citiya(koji je igrao sa 9 prvotimaca, inace). Aj' ne seri ! Ocigledno da nisi gledao utakmicu . Prijavi
24. maj 2013.13 god. comment_124899 Ne znam kako nije bitan rezultat po nekima ovdje ,a bitno je da nas oni taru vec 3-4 godine sto rezultatski sto igrom.To je sramota za takav klub da ne mogu odrzati toliku prednost, nema veze kakva im bila igra.Nisam gledao utakmicu a nit mi se tad ustajalo.Imao sam osjecaj da ce Dzeko dati(napokon) gol.Nadam se kad dodje novi trener da ce biti odlucniji i da necu gledati vise ovo pacenje. Prijavi
24. maj 2013.13 god. comment_124902 Nije mi toliko bitna sad ova Američka turneja iz više razloga, ali na Azijskoj bi, pod Mourinhom, šansu definitivno trebali dobiti neki od sljedećih igrača: Patrick van Aanholt Kevin de Bruyne Jeffrey Bruma Thorgan Hazard Josh McEachran Tomas Kalas Amin Affane Lucas Piazon Nathaniel Chalobah Lewis Baker John Swift Islam Feruz Jeremie Boga Alex Kiwomya Moje mišljenje. Prijavi
24. maj 2013.13 god. comment_124907 Nije mi toliko bitna sad ova Američka turneja iz više razloga, ali na Azijskoj bi, pod Mourinhom, šansu definitivno trebali dobiti neki od sljedećih igrača: Patrick van Aanholt Kevin de Bruyne Jeffrey Bruma Thorgan Hazard Josh McEachran Tomas Kalas Amin Affane Lucas Piazon Nathaniel Chalobah Lewis Baker John Swift Islam Feruz Jeremie Boga Alex Kiwomya Moje mišljenje. slažem se dubro ali uz sve ove igrače kako da se prvi tim uigra sa takvim sranjem od priprema kada ne igraju ni sa jednom respektabilnom ekipom. Prijavi
24. maj 2013.13 god. comment_124912 Aj' ne seri ! Ocigledno da nisi gledao utakmicu . Joe Hart | Gael Clichy, Karim Rekik, Vincent Kompany,Pablo Zabaleta | Yaya Toure, Javi Garcia | David Silva,Carlos Tevez, Albert Rusnak | Sergio Aguero U sta li si ti gledao. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.